makiman Δημ. November 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2010 έχω βάλει την ταινία RED, στο κινητό μαζί με τούς υπότιτλους, με το ειδειο όνομα, δυστειχος και με το να πι , και με το δικό του, και με κάτι άλλα που δοκίμασα , μου τα δείχνει αλαμπουρνέζικα , τους υποτίτλους!!! καμιά ιδέα κάποιος ?:):rolleyes::) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garrythesnail Δημ. November 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2010 (edited) έχω βάλει την ταινία RED, στο κινητό μαζί με τούς υπότιτλους, με το ειδειο όνομα, δυστειχος και με το να πι , και με το δικό του, και με κάτι άλλα που δοκίμασα , μου τα δείχνει αλαμπουρνέζικα , τους υποτίτλους!!! καμιά ιδέα κάποιος ?:):rolleyes::) Λοιπον εγω εχω jh1 και για να δω ταινια με υποτιτλους απλως τους βαζω στον ιδιο φακελο με το ιδιο ονομα και οταν παιζω το νιντεο παταω ενεργοποιηση υποτιτλων. επειδη στο media player το κανονικο τους δειχνει πολυ μικρους και καποιες φορες οι λεξεις ειναι κολημενες παιζω την ταινια απο το napi player . εκει για να βαλεις ταινια πατας το πρωτο που λεει κατι για film και επιλεγεις το βιντεο που θες (αν εχουν το ιδιο ονομα μπαινουν και οι αντιστοιχοι υποτιτλοι στο παρακατω που λεει napisy) αν εχουν αλλο ονομα οι υποτιτλοι η ειναι σε αλλο φακελο τοτε πατα στο napisy και βαλε τους υποτιτλους που θες. Αν θες να επηλεξεις μεγεθος υποτιτλων πατα czcionca . Για να παιξεις το νιντεο πατα GRAJ. **Οταν κατεβασεις τους υποτιτλους στον υπολογιστη σου ανοιξε τους και στο σημειωματαριο πατα "Αρχειο" --> "αποθυκευση ως" και κατω κατω που λεει κωδικοποιηση επελεξε ansy αν θες να τους διαβαζει το madia player το κανονικο ( συνηθως ειναι προεπιλεγμενο το ansy ) Αν θες να τους διαβαζει το napi player πρεπει να επηλεξεις κωδικοποιηση u**8 (δεν θυμαμε ακριβως πως λεγετε αλλα ειναι τελευτειο) ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ να τους δειχνει αλαμπουρνεζικους θα φταιει το pc απο το οποιο τους κατεβαζεις . Προσπαθησε με xp ελληνικα γιατι και σε εμενα απο win 7 τα δειχνει αλαμπουρνεζικα Edited November 3, 2010 by garrythesnail Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiman Δημ. November 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2010 φιλε garrythesnail, σε ευχαριστω πολυ γεια τεις πολιτιμες πληροφοριες σου, ελεο μπαλλας, τηα δοκιμασο ολλα αφτα που λες, και τηα κανο την αναφορα μου . εαν εχω επιτιχεια, θα πρεπει οι μοδερατορεσ να παρουνε το ποστ σου , και να το επικολισοθνε, με τα αλλα τρικ. σε ευχαριστω προκαταβολικα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrispasoles Δημ. November 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2010 Πιστευω οτι καταλαβα φιλε makiman:p Thanks;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
New_Yorker_ Δημ. November 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2010 Εκανα hard reset και εχω το γνωστο προβλημα με τα paused downloads που γινεται μεσω του κινητου. Τα περισσότερα apps τα είχα ηδη στο Kies και τα περασα απο εκει το κακο ειναι πως δεν μπορω να περασω το NFS γιατι ενω το εχω και στο KIES μου λεει πως ειναι off ο server και δεν το κατεβαζει. Επισης δεν το βρισκω στο Samsung Apps καμιας χωρας. Καμια λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. November 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2010 Μια ερώτηση για τους "ειδικούς"; Προσφατα αγοράστηκε PC με w7 64bit. Oλα οκ με το ΚΙΕS,με τη συνδεση, αλλά τα 7 δεν έχουν outlook... Tι κάνω;;;; Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. November 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2010 Μια ερώτηση για τους "ειδικούς"; Προσφατα αγοράστηκε PC με w7 64bit. Oλα οκ με το ΚΙΕS,με τη συνδεση, αλλά τα 7 δεν έχουν outlook... Tι κάνω;;;; τα 7 δεν έχουν "outlook express" από τη "μάνα" του. Μπορείς να εγκαταστήσεις το Microsoft Outlook 2003 ή 2007 κατά την εγκατάσταση του office. και για του λόγου το αληθές, ορίστε απο εγκατάσταση office2003 Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uncommandable Δημ. November 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2010 Ρε παιδιά το πρόβλημα με τα apps που δεν μπορούν να εγκατασταθούν απ'το κινητό θα λειθεί όταν με το καλό έχουμε κάποιο update? Γιατί διάβασα σε άλλο forum οτι το πρόβλημα θα είναι μόνιμο Παράθεση nokia 3210, nokia 3310, nokia 3330, sony ericsson t68i, sony ericsson t610, sony ericsson t630, sharp gx30i, nokia 6670, nokia n70, sony ericsson g900, nokia 5800, samsung omnia, samsung wave, samsung corby, samsung monte, nokia 1800, sony ericsson xperia neo V, sony xperia U, sony xperia Z, lg nexus 4, sony xperia Z, sony xperia Z1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bada_bing Δημ. November 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2010 Ρε παιδιά το πρόβλημα με τα apps που δεν μπορούν να εγκατασταθούν απ'το κινητό θα λειθεί όταν με το καλό έχουμε κάποιο update? Γιατί διάβασα σε άλλο forum οτι το πρόβλημα θα είναι μόνιμο το προβλημα σε εμενα εφυγε με το update του Firmware. Παρε και ενα τηλ την samsung Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uncommandable Δημ. November 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2010 το προβλημα σε εμενα εφυγε με το update του Firmware. Παρε και ενα τηλ την samsung Ποιά έκδοση σου είχε πρόβλεμα και ποιά έκδοση έβαλες τώρα και σου είναι οκ? Παράθεση nokia 3210, nokia 3310, nokia 3330, sony ericsson t68i, sony ericsson t610, sony ericsson t630, sharp gx30i, nokia 6670, nokia n70, sony ericsson g900, nokia 5800, samsung omnia, samsung wave, samsung corby, samsung monte, nokia 1800, sony ericsson xperia neo V, sony xperia U, sony xperia Z, lg nexus 4, sony xperia Z, sony xperia Z1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menes Δημ. November 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2010 (edited) Έχει αντιμετωπίσει κανείς με τα εισερχόμενα multipart sms ή μόνο εγώ έχω την τιμή; Μου έχει τύχει κάμποσες φορές να παίρνω μόνο το πρώτο μέρος του μηνύματος ακολουθούμενο από [bROKEN MESSAGE] με το index των μηνυμάτων να παθαίνει κοκομπλόκο και να μου βγάζει τυχαία αδιάβαστα μηνύματα. Τα ίδια μηνύματα παραλαμβάνονται κανονικότατα από ένα ΝΟΚΙΑ που έχω και όταν τα προωθώ από το ΝΟΚΙΑ στο Wave έρχονται χωρίς κανένα πρόβλημα. Μέχρι τώρα το έχω παρατηρήσει σε μηνύματα που στέλνονται από Sony Erikson και είναι παραπάνω από 160 χαρακτήρες. *edit* Το έχουν αντιμετωπίσει και άλλοι αλλά λύση στον ορίζοντα δεν φαίνεται να υπάρχει. Το wave πάει και επικολλάει μέρη του μηνύματος σε άσχετα παλιά μηνύματα με αποτέλεσμα ο counter των αδιάβαστων μηνυμάτων να τρελαίνεται. Απίστευτο bug, απίστευτος ερασιτεχνισμός από τη μεριά της Samsung. Από hardware η συσκευή πετάει αλλά αυτό το bada ενώ αλλού σπέρνει έχει κάποιες απίστευτα βασικές ελλείψεις (πχ να μην μπορείς να στείλεις πολλαπλά contacs μέσω bluetooth) και εξωφρενικά bugs (αυτό με τα multipart sms είναι πραγματικά απίστευτα χοντρό). Πραγματικά αν καταφέρει κάποιος και του περάσει android το bada έχει φύγει την ίδια μέρα. Edited November 4, 2010 by menes Παράθεση Μαϊμούδαρχος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gdrdasky Δημ. November 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2010 Έχει αντιμετωπίσει κανείς με τα εισερχόμενα multipart sms ή μόνο εγώ έχω την τιμή; Μου έχει τύχει κάμποσες φορές να παίρνω μόνο το πρώτο μέρος του μηνύματος ακολουθούμενο από [bROKEN MESSAGE] με το index των μηνυμάτων να παθαίνει κοκομπλόκο και να μου βγάζει τυχαία αδιάβαστα μηνύματα. Τα ίδια μηνύματα παραλαμβάνονται κανονικότατα από ένα ΝΟΚΙΑ που έχω και όταν τα προωθώ από το ΝΟΚΙΑ στο Wave έρχονται χωρίς κανένα πρόβλημα. Μέχρι τώρα το έχω παρατηρήσει σε μηνύματα που στέλνονται από Sony Erikson και είναι παραπάνω από 160 χαρακτήρες. *edit* Το έχουν αντιμετωπίσει και άλλοι αλλά λύση στον ορίζοντα δεν φαίνεται να υπάρχει. Το wave πάει και επικολλάει μέρη του μηνύματος σε άσχετα παλιά μηνύματα με αποτέλεσμα ο counter των αδιάβαστων μηνυμάτων να τρελαίνεται. Απίστευτο bug, απίστευτος ερασιτεχνισμός από τη μεριά της Samsung. Από hardware η συσκευή πετάει αλλά αυτό το bada ενώ αλλού σπέρνει έχει κάποιες απίστευτα βασικές ελλείψεις (πχ να μην μπορείς να στείλεις πολλαπλά contacs μέσω bluetooth) και εξωφρενικά bugs (αυτό με τα multipart sms είναι πραγματικά απίστευτα χοντρό). Πραγματικά αν καταφέρει κάποιος και του περάσει android το bada έχει φύγει την ίδια μέρα. Μάλλον είσαι ο μόνος...ποιά έκδοση έχεις; Παράθεση Sony Ericcson K550i Samsung Wave S8500 LG NEXUS 4 E960 (16gb) And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. November 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2010 χμ... μου έχει βγάλει update και το κάνει το kies εδώ και αρκετή ώρα αλλα δεν φαίνεται να τελειώνει... φτάνει στο 100% και συνεχίζει συνεχίζει συνεχίζει..... μήπως κατεβάζει κάνα firmware :) ? Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gdrdasky Δημ. November 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2010 (edited) χμ... μου έχει βγάλει update και το κάνει το kies εδώ και αρκετή ώρα αλλα δεν φαίνεται να τελειώνει... φτάνει στο 100% και συνεχίζει συνεχίζει συνεχίζει..... μήπως κατεβάζει κάνα firmware :) ? Εμένα τα κατέβασε όλα και τώρα τα κάνει εγκατάσταση...είναι στο 70% Update...έγινε κανονικά η αναβάθμιση του kies αλλά δεν βλέπω κάποια ιδιαίτερη προσθήκη/αλλαγή γενικά... Edited November 4, 2010 by Gdrdasky Ολοκλήρωση εγκατάστασης Παράθεση Sony Ericcson K550i Samsung Wave S8500 LG NEXUS 4 E960 (16gb) And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menes Δημ. November 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2010 Μάλλον είσαι ο μόνος...ποιά έκδοση έχεις; Την 1.0.2 (JH3). Πάντως ψάχνοντας στο google βρήκα και άλλους που έχουν παρόμοιο πρόβλημα. Ξέρω πάντως multipart μηνύματα που μου έρχονται από το Nokia εμφανίζονται κανονικά ενώ στα multipart μηνύματα που έρχονται από το Sony Ericsson Spiros γίνεται μπάχαλο. Παράθεση Μαϊμούδαρχος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. November 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2010 Υποψιάζομαι πως κάτι πολύ καλό έχει ετοιμάσει η samsung στο ανανεωμένο kies... Κάτι σχετικό με widget editor ή κάτι τέτοιο...Εμένα τα κατέβασε όλα και τώρα τα κάνει εγκατάσταση...είναι στο 70% Τελικά απλά κάτι έπαιζε με το anti-virus και δεν μπορούσε να τελειώσει μάλλον γιατί μόλις το απενεργοποίησα, τελείωσε ! δεν είδα κάποια διαφορά πάντως... τώρα είναι στην 1.5.3.10103_100 Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kappadokas Δημ. November 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2010 Εγώ πάντως από τότε που το πήρα , εδώ και κανένα τετράμηνο περίπου δεν έκανα καμία αναβάθμιση έχω την έκδοση jee και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Omonoia_9 Δημ. November 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2010 παιδιά όταν περάσει ο ένας μήνας δωρεάν που σου δίνει το route66 και ανοίξεις το πρόγραμμα, τι σε αφήνει να κάνεις και τί όχι. Τα κάνει όλα εκτός από το να σου βγάζει διαδρομές και οδηγίες? Τι λέτε αξίζει να αγοράσουμε το route66? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garrythesnail Δημ. November 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2010 Παρατηρησε κανης πως το Gps λειτουργει κανονικα με A-GPS και κλειδωνει σε λιγα δευτερα? Φαινετε πως το διορθωσαν :):rolleyes::cool::happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. November 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2010 παιδιά όταν περάσει ο ένας μήνας δωρεάν που σου δίνει το route66 και ανοίξεις το πρόγραμμα, τι σε αφήνει να κάνεις και τί όχι. Τα κάνει όλα εκτός από το να σου βγάζει διαδρομές και οδηγίες? Τι λέτε αξίζει να αγοράσουμε το route66? Δεν σου λέει φωνητικές οδηγίες νομίζω. Αλλά έτσι κι αλλιώς τι να το κάνεις εκεί που μένεις; αφού δεν έχει χάρτες για CY... Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menes Δημ. November 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2010 Πρέπει να είχε γίνει corrubt το αρχείο των μηνυμάτων. Τα έσβησα όλα αλλά μετά από reboot εμφανιζόντουσαν από το πουθενά μηνύματα (που είχαν σταλεί χθες) concatenated σε παλαιότερα μηνύματα... μπάχαλο σκέτο. Όσον αφορά τα SMS πραγματικά το wave είναι ό,τι να ναι. Πρώτη φορά στη ζωή μου βλέπω corruption στα μηνύματα. Αν φτιάξεις φακέλους στα μηνύματα και μεταφέρεις τα μηνύματα εκεί δεν μπορείς να τα μεταφέρεις πίσω στο inbox ή στο sendbox (!!!). Backup μπορείς να τα κάνεις μόνο σαν ξεχωριστά αρχεία ΧΥΜΑ και αν θες restore πρέπει να τα κάνεις merge μέσω του file manager ένα-ένα! Από το Kies μπορείς να μεταφέρεις τα μηνύματα στο PC αλλά από το PC δεν μπορείς να τα μεταφέρεις πίσω στο wave. Πραγματικά λες και θέλει να βγάλει μόνη της τα μάτια της αυτή η Samsung. Απίστευτο hardware μαζί με software δυνατότητες που σε χαζεύουν και την πατάει στα πιο απλά πράγματα που θα έπρεπε να κάνει ένα κινητό. Παράθεση Μαϊμούδαρχος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiman Δημ. November 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2010 Λοιπον εγω εχω jh1 και για να δω ταινια με υποτιτλους απλως τους βαζω στον ιδιο φακελο με το ιδιο ονομα και οταν παιζω το νιντεο παταω ενεργοποιηση υποτιτλων. επειδη στο media player το κανονικο τους δειχνει πολυ μικρους και καποιες φορες οι λεξεις ειναι κολημενες παιζω την ταινια απο το napi player . εκει για να βαλεις ταινια πατας το πρωτο που λεει κατι για film και επιλεγεις το βιντεο που θες (αν εχουν το ιδιο ονομα μπαινουν και οι αντιστοιχοι υποτιτλοι στο παρακατω που λεει napisy) αν εχουν αλλο ονομα οι υποτιτλοι η ειναι σε αλλο φακελο τοτε πατα στο napisy και βαλε τους υποτιτλους που θες. Αν θες να επηλεξεις μεγεθος υποτιτλων πατα czcionca . Για να παιξεις το νιντεο πατα GRAJ. **Οταν κατεβασεις τους υποτιτλους στον υπολογιστη σου ανοιξε τους και στο σημειωματαριο πατα "Αρχειο" --> "αποθυκευση ως" και κατω κατω που λεει κωδικοποιηση επελεξε ansy αν θες να τους διαβαζει το madia player το κανονικο ( συνηθως ειναι προεπιλεγμενο το ansy ) Αν θες να τους διαβαζει το napi player πρεπει να επηλεξεις κωδικοποιηση u**8 (δεν θυμαμε ακριβως πως λεγετε αλλα ειναι τελευτειο) ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ να τους δειχνει αλαμπουρνεζικους θα φταιει το pc απο το οποιο τους κατεβαζεις . Προσπαθησε με xp ελληνικα γιατι και σε εμενα απο win 7 τα δειχνει αλαμπουρνεζικα τελικά δεν κατάφερα τίποτα , ούτε με τον έναν ούτε με τον άλλον τρόπο!!!! αφτο που παρατήρησα είναι ότι και στο pc που τους ανειξα με το notepad++ μου τους δείχνει πάλι αλαμπουρνέζικα!!! έχω win 7 64 bit, τι να φταίει αραγες ????:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garrythesnail Δημ. November 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2010 τελικά δεν κατάφερα τίποτα , ούτε με τον έναν ούτε με τον άλλον τρόπο!!!! αφτο που παρατήρησα είναι ότι και στο pc που τους ανειξα με το notepad++ μου τους δείχνει πάλι αλαμπουρνέζικα!!! έχω win 7 64 bit, τι να φταίει αραγες ????:( Δυστυχως στα win7 τους ελληνικους υποτιτλους τους διχνει αλαμπουρνεζικα, γιατι δεν ξερω, αλλα οταν τους μεταφερεις στο κινητο αυτο παλι δεν τους αναγνωριζει ελληνικους. Ο αδερφος μου εχει 7 και οταν περνω υποτιτλους απο το δικο του pc στο κινητο δεν τους αναγνωριζει. Αναγκαζομαι να τους ξανακατεβασω απο υπολογιστη με xp για να τους δειξει. Φανταζομαι καποια ρυθμση θα υπαρχει στα win7 ωστε να τους αναγνωριζει ελληνικους στο notepad, αλλα εγω δεν την ξερω. Θα ψαξω λιγο στον υπολογιστη του αδερφου μου και αν βρω κατι το λεω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. November 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2010 Πρέπει να είχε γίνει corrubt το αρχείο των μηνυμάτων. Τα έσβησα όλα αλλά μετά από reboot εμφανιζόντουσαν από το πουθενά μηνύματα (που είχαν σταλεί χθες) concatenated σε παλαιότερα μηνύματα... μπάχαλο σκέτο. Όσον αφορά τα SMS πραγματικά το wave είναι ό,τι να ναι. Πρώτη φορά στη ζωή μου βλέπω corruption στα μηνύματα. Αν φτιάξεις φακέλους στα μηνύματα και μεταφέρεις τα μηνύματα εκεί δεν μπορείς να τα μεταφέρεις πίσω στο inbox ή στο sendbox (!!!). Backup μπορείς να τα κάνεις μόνο σαν ξεχωριστά αρχεία ΧΥΜΑ και αν θες restore πρέπει να τα κάνεις merge μέσω του file manager ένα-ένα! Από το Kies μπορείς να μεταφέρεις τα μηνύματα στο PC αλλά από το PC δεν μπορείς να τα μεταφέρεις πίσω στο wave. Πραγματικά λες και θέλει να βγάλει μόνη της τα μάτια της αυτή η Samsung. Απίστευτο hardware μαζί με software δυνατότητες που σε χαζεύουν και την πατάει στα πιο απλά πράγματα που θα έπρεπε να κάνει ένα κινητό. Υπάρχει τρόπος να γίνει backup και restore μηνυμάτων. Θα το προσθέσω στο FAQ σήμερα - αύριο (αφού το δοκιμάσω πρώτα να δω ότι δουλεύει ... ) Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
New_Yorker_ Δημ. November 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2010 Σημερα στο UK SamsungApps εχει δωρεαν Tetris, Monopoly απο ΕΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts