Jump to content

[Επίσημο] Samsung Wave (S8500)

andreas_ku990
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@DMJapan

Ξεκινησες αντιστροφα απο εμενα αλλα μας εβγαλε τα ιδια προβληματα. Πιστευω οτι το firmware της vodafone εχει πολλα θεματα, πχ δεν μπορουσα να μπω στo pre configuration να δω το product code....

Χθες εστειλα ενα mail στην Picsel μπας και μαθω τιποτα απο αυτους ποτε θα ανοιξει paid samsung app store στην Ελλαδα. Ιδου η απαντηση,τα εχουν παρει στο κρανιο με την samusng:

Thank you for your interest in Picsel Smart Office. Unfortunately we do not have any additional information from Samsung about when paid apps will be available in Greece. This is most frustrating for us as well as yourself. We have much interest from countries for which paid apps is still not available, in particular Greece and India.

Unfortunately we do not have the facilities to be able to sell directly.

Needless to say we will make the application available to you as soon as we can, but at the moment this is out of our control.

We hope you are able to enjoy using Picsel Smart Office soon,

Product Support Team

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ πάντως ακολούθησα τον οδηγό και είμαι φοβερά ευχαριστημένος, γιατί μετά από πάνω από ένα μήνα που δεν μπορούσα να εγκαταστήσω μέσω kies, πλέον εγκατέστησα όλα τα προγράμματά μου μέσω kies. Μέσω wifi δεν έχω δοκιμάσει ακόμα, αλλά και να μου βγάζει πάλι pause, όπως πριν, δε με ενοχλεί γιατί μπορώ πλέον μέσω kies να τα κάνω εγκατάσταση.

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους που συνεισέφεραν σε αυτόν τον οδηγό. :)

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Εδω και 2 μερες αρνηται να μπει στο Intenet ,μου βγαζει συνεχώς "Τα δεδομένα Wifi και πακέτου δεν είναι διαθεσιμα"και ζητά να ενεργοποιήσει το Wifi.

Εσβησα και ξαναπέρασα τις ρυθμίσεις Cosmote για MMS και Ιντερνετ αλλά τίποτα.

Δνε θυμάμαι να πείραξα κάτι ... κάποια βοήθεια πριν το στείλω για services?

Είσαι τυχερός,

μόλις πριν από λίγο, επειδή τελείωσε το Internet on the phone 60 από την cosmote, απενεργοποίησα τη χρήση δεδομένων πακέτου και όταν πήγα να ελέγξω αν μπαίνει στο internet μου έβγαλε το μήνυμα που έβγαζε και σε εσένα.

Για να μπορείς να χρησιμοποιείς τα δεδομένα πακέτου πήγαινε [Ρυθμίσεις] --> [Δυνατότητα σύνδεσης] και επέλεξε [χρήση δεδομένων πακέτου], έτσι ώστε να χρωματιστεί ο κύκλος από δίπλα

Πρωτη φορα το ακουω αυτο, δοκιμασες και μεσω wifi και μεσω δικτυου; Στο κανει και στα 2;

με wifi μπαινει...χωρις wifi μου λεει μη διαθεσιμη λειτουργια...

με wifi μπαινει...χωρις wifi μου λεει μη διαθεσιμη λειτουργια...

Ε τοτε δεν εχεις τις σωστες ρυθμισεις δικτυου, παρε στον παροχο που εχεις να σου τις στειλουν.

Γεια σας.

Έχω την έκδοση 1.5.3.10093_82 του KIES και προσπαθώ να κάνω αναβάθμιση στην JH1 που μου βγάζει ότι είναι διαθέσιμη. Μόλις τελειώνει η λήψη διαδικών αρχείων, αποσυνδέεται η συσκευή, εμφανίζει ένα κινητό με ένα βέλος στο πάνω μέρος στην οθόνη και πετάει ένα σφάλμα BinaryLoaderMgr ότι ένα file is invalid. Στην ανάκτηση πάλι εμφανίζει το ίδιο σφάλμα.

Είπαμε υπομονή με το Bada αλλά έλεος!

Κάποια ιδέα;

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

:):) Επιτελους αναβαθμιση:):). Εχω ξαναγραψει οτι εχω το κιν. απο αρχες Σεπτεμβριου και ως τωρα δεν ειχα καταφερει να κανω καμια αναβαθμηση, οποια εκδοση του KIES και αν ειχα ,το κιν δεν ειναι vodafon, αλλα οποτε προσπαθησα να το κανω αναβαθμιση μου εβγαζε "δεν ειναι δυνατη η ενημερωση αυτης της εκδοσης της συσκευης".Με τον τροπο που περιγραφει ο φιλος στη σελδα 270 αν δεν κανω λαθος, εγινε χωρις κανενα προβλημα, το πριν και το μετα στις φωτο πιο κατω. Προσεξτε οτι πριν η ενδηξη για το ξυπνητηρι δεν ειχε "αυτια" και "ποδαρακια", ελπιζω τωρα να χτηπαει και στην ωρα του γιατι πριν δεν ανταποκρινοταν παντα στα καθηκοντα του.:mad::mad: Και κατι τελαυταιο το ποσοστο φορτησης της μπαταριας ειναι τοσο αφου το τηλ. βγηκε απο το φορτηστη 7'00 η ωρα το πρωι:blink:

Καλησπέρα παιδιά

Σε γενικές γραμμές το κινητό είναι πολύ πολύ καλό. Κάτι όμως δεν μου αρέσει σχετικά με την ειδοποίηση χαμηλής στάθμης μπαταρίας. Επειδή το τηλ έχει μεγάλης διάρκειας μπαταρία και το 10% που ξεκινά η ειδοποίηση για χαμηλή μπαταρία είναι λίγο νωρίς, ξέρει κάποιος αν υπάρχει κάποιος τρόπος να μην ακούγεται αυτός ο ψιλοενοχλητικός θόρυβος ειδοποίησης που δυστυχώς διαρκεί και πάρα πολύ ώρα μέχρι να αποφορτιστεί πλήρως η συσκευή? Έψαξα να βρω κάτι αλλά δεν μπόρεσα. Αλλιώς θα πάρω τη samsung να ρωτήσω.

Ευχαριστώ

Γνωριζει καποιος ποτε θα ειναι διαθεσιμη η official εκδοση bada 1.2?

Νομίζω όταν θα βγει επίσημα το Wave II 8530 ...

http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg

Και κατι τελαυταιο το ποσοστο φορτησης της μπαταριας ειναι τοσο αφου το τηλ. βγηκε απο το φορτηστη 7'00 η ωρα το πρωι:blink:

ναι γιατι οχι, αν οι ρυθμισεις που εχεις δεν ειναι ενεργοβορες με λογικη χρηση εγω βγαζω 3-4 μερες απο το κινητο. Γενικα ο ρυθμος καταναλωσης ειναι περιπου 1% την ωρα

Γνωριζει καποιος ποτε θα ειναι διαθεσιμη η official εκδοση bada 1.2?

Κάτι ακούγεται για τις αρχές του Νοέμβρη.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Καλησπέρα παιδιά

Σε γενικές γραμμές το κινητό είναι πολύ πολύ καλό. Κάτι όμως δεν μου αρέσει σχετικά με την ειδοποίηση χαμηλής στάθμης μπαταρίας. Επειδή το τηλ έχει μεγάλης διάρκειας μπαταρία και το 10% που ξεκινά η ειδοποίηση για χαμηλή μπαταρία είναι λίγο νωρίς, ξέρει κάποιος αν υπάρχει κάποιος τρόπος να μην ακούγεται αυτός ο ψιλοενοχλητικός θόρυβος ειδοποίησης που δυστυχώς διαρκεί και πάρα πολύ ώρα μέχρι να αποφορτιστεί πλήρως η συσκευή? Έψαξα να βρω κάτι αλλά δεν μπόρεσα. Αλλιώς θα πάρω τη samsung να ρωτήσω.

Ευχαριστώ

Δεν είναι μόνον το πρόβλημα του επαναλαμβανόμενου ήχου. Το λειτουργικό σου ακυρώνει και την εφαρμογή της κάμερας όταν η στάθμη της μπαταρίας φτάσει κάτω από το 10%...

Όχι μόνο της κάμερας αλλά και του browser και οποιαςδήποτε άλλης εφαρμογής που την θεωρεί ενεργοβόρα...μόνο κλήσεις και μυνήματα σε αφήνει να κάνεις...

Sony Ericcson K550i

Samsung Wave S8500

LG NEXUS 4 E960 (16gb)

And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p

Νομίζω ότι ο μαμίσιος browser δουλεύει ακόμα και μετά το power saving.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Δεν είναι μόνον το πρόβλημα του επαναλαμβανόμενου ήχου. Το λειτουργικό σου ακυρώνει και την εφαρμογή της κάμερας όταν η στάθμη της μπαταρίας φτάσει κάτω από το 10%...

Ακυρώνει τα Java applications, και τα Multimedia (camera, videos etc).

ο Browser ανοίγει κανονικότατα.

speed dial:

βρήκα σήμερα ανανεωμένη έκδοση για το πρόβλημα που είχες με το speed dial και μόλις την δοκίμασα σε θυμήθηκα που το είχες παράπονο :p

Δοκίμασε την http://www.samsungapps.com/topApps/topAppsDetail.as?productId=G00000197771&listYN=Y

έχει οδηγίες όταν την τρέξεις.

Hint: όταν ψάξεις για επαφή, δείχνει μόνο αυτές που έχουν συμπληρωμένο το First name. Εμένα επειδή οι περισσότερες είναι μόνο με last name έπρεπε να κάνω scroll τελείως κάτω για να βρω κάποιες επαφές.

http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg

ναι γιατι οχι, αν οι ρυθμισεις που εχεις δεν ειναι ενεργοβορες με λογικη χρηση εγω βγαζω 3-4 μερες απο το κινητο. Γενικα ο ρυθμος καταναλωσης ειναι περιπου 1% την ωρα

Κατ'αρχην να σ'ευχαριστησω γιατι με τις δικες σου οδηγιες τα καταφερα. Θα μπορουσες να αναφερεις καποιες ενεργοβορες εφαρμογες-ρυθμισεις, γιατι τοσο δεν μου κρατησε ποτε η μπαταρια, και μην νομιζεις οτι το πολυζοριζω το τηλ. Παντος το ξυπνητιρη ... δεν.Μια φορα στις πεντε θα χτυπησει το πρωι, οποια αλλη ωρα της ημερας το δοκιμαζω ολα καλα, το πρωι ... δεν:confused:

Εγω παντος με το να μειωσω τα widgets (απο 4 σε 2 οθονες) και το επιπεδο φωτισμου στο 2, ξεχναω ποτε το φορτισα τελευταια φορα, σιγουρα κραταει 4+ μερες με ηπια χρηση.

Εγω παντος με το να μειωσω τα widgets (απο 4 σε 2 οθονες) και το επιπεδο φωτισμου στο 2, ξεχναω ποτε το φορτισα τελευταια φορα, σιγουρα κραταει 4+ μερες με ηπια χρηση.

Περιορισα τις οθονες σε μια μονο να το δοκιμασω, και τον φωτισμο τις προηγουμενες μερες τον ειχα στο 2, τωρα το ξανακανα 2, αλλα χθες που το χρησιμοποιησα εξω με ηλιο δυσκολευτηκα και το ειχα βαλει στο 10:O. Για τετοιο διαστημα δεν νομιζω οτι θα κρατησει αλλα και με δυο μερες καλα θα ηταν

Περιορισα τις οθονες σε μια μονο να το δοκιμασω, και τον φωτισμο τις προηγουμενες μερες τον ειχα στο 2, τωρα το ξανακανα 2, αλλα χθες που το χρησιμοποιησα εξω με ηλιο δυσκολευτηκα και το ειχα βαλει στο 10:O. Για τετοιο διαστημα δεν νομιζω οτι θα κρατησει αλλα και με δυο μερες καλα θα ηταν

Θα σου πω μερικα που έχω βρει.Υπαρχει και ένα mode που μπορεις να αλλαξεις σε ενα απο τα κρυμμενα μενου του τηλεφωνου το οποιο υποτιθεται οτι κανει το κινητο λιγοτερο ενεργοβορο αλλα δεν το εχω δοκιμασει. Αυτο που λες με το ξυπνητηρι μου συνεβαινε και εμενα με την jf1 νομιζω, με το καινουργιο firmware προς το παρον δεν εχω προβλημα, κουφο παντως....

Λοιπον στο θεμα μας:

-Wallpaper και theme στην μνημη του τηλ

- φωτεινοτητα εχω συνηθως στο 4-5

- Κλεινεις οτιδηποτε εχει σχεση με το GPS στο location

- Kλεινεις 3g και το βαζεις να τρεχει σε GSM 900/1800

- Kλεινεις wifi

Για τα widgets δεν γνωριζω γιατι δεν χρησιμοποιω αλλα σιγουρα τρωνε μπαταρια αν εχεις πολλα φορτωμενα και ειδικα στην καρτα μνημης. Αυτα τα απλα, σιγουρα υπαρχουν και αλλες ρυθμισεις. Δυο μερες πρεπει να βγαζεις σιγουρα με αυτα

Παιδια πως μπορω να αφαιρεσω οθονες απο το αρχικο μενου?

Εχω αφαιρεσει τα widget αλλα δεν μπορω να βγαλω τις οθονες...

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB

Αφού έχεις πατήσει το κουμπί edit στην αρχική οθόνη γυρνάς το τηλεφωνό σου 90 μοίρες και θα σου βγάλει μια διαφάνεια με όλες τις οθόνες...στο πάνω μέρος της κάθε οθόνης υπάρχει ένα κόκκινο κυκλάκι,πατάς πάνω σε αυτό το κυκλάκι και αφαιρείται η οθόνη...

Sony Ericcson K550i

Samsung Wave S8500

LG NEXUS 4 E960 (16gb)

And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p

Καλό μεσημέρι σε όλους μια ερώτηση σχετικά με το κινητο μας ....

Γνωρίζετε κάποιο site που μπορώ να κατεβάσω το Flash player για να μπορώ να βλέπω Video απο διάφορα site που το ζητάνε ;

Υπάρχει κάτι αντίστοιχο για το κινητό μας;

THANKS IN ADVANCE

το κινητό παίζει κανονικά τα video από flash , πχ youtube embedded videos. Δεν χρειάζεται να κατεβάσεις κάτι
Ας επιχειρήσουμε...