garrythesnail Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 εγω θα σου πω..πηρα ενα καλωδιο απο κατουμα που οπτικα ηταν ιδιο...αλλα καποια καλωδια εχουν αναποδη συνδεσμολογια..αν το τραβηξεις εχω ενα κλικ θα παιξει εικονα αλλα δεν θα εχεισ ηχο...τελικα βρηκα ενα καλωδιο απο ν95 που παιζει μια χαρα...ειναι θεμα αναποδης συνδεσμολογιας... τελικα αυτο ηταν μολις το τραβηξα λιγο εξω εδειξε εικονα η τηλεοραση μου δεν εχει δευτερη υποδοχη για ηχο :p αρα δεν με πειραζει που δεν δουλευει το δευτερο καλωδιο για ηχο... ευχαριστω για την βοηθεια, τωρα θα μπορω να βλεπω νιντεο απο το κινητο μαζι με αλλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis777 Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 Παιδιά μήπως είναι εύκολο να μου θυμήσετε σε ποιό Post περίπου ήταν οι οδηγίες για να επαναφέρουμε το κινητό στην εργοστασιακή του κατάσταση και όχι όπως είναι τώρα με τις παρεμβάσεις της vodafone? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gspil34 Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 για το ερτολογιο πηγαινε εκει που λεει παιχνιδια και αλλα και θα το βρεις εκει χωρις να σου λεει οτι θελει παλι εγκατασταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiman Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 Παιδιά μήπως είναι εύκολο να μου θυμήσετε σε ποιό Post περίπου ήταν οι οδηγίες για να επαναφέρουμε το κινητό στην εργοστασιακή του κατάσταση και όχι όπως είναι τώρα με τις παρεμβάσεις της vodafone? Ευχαριστώ! Εκει γυρω στο 235 χιλιομετρο, καπου εκει πρεπει να ειναι !:cool::X:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fredometrios Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 Παιδια εχει μηπως κανεις αγορασει καμια 8ηκη μεσω ebay τετοιου style ? http://cgi.ebay.co.uk/BLACK-LEATHER-CASE-POUCH-SAMSUNG-WAVE-S8500-FILM-/270639008612?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item3f03578b64 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pfg Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 Έχω αγοράσει ένα Samsung S8500 wave από κατάστημα της Vodafone και θέλω να μάθω αν μπορώ να απαλλαγώ από την οθόνη έναρξης της Vodafone κλπ; Παράθεση HTC 8X :WP8.1:8.10.12359.845 HTC HD2: Rom: 3.14.482.2, Radio:2.16.50.14 iGo Primo:2.0 v9.6.2.209584-Garmin MobileXT: 5.00.20Wp, NOKIA N95 Garmin Mobile XT v5.00.60 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bada_bing Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 χθες εβγαλα το firmware της vodafone και περασα το jh3, χωρις να λειψουν όμως οι περιπετειες αφου χρησιμοποιησα και τον multiloader και τον kies. Τα προβληματα που ειχα με τα samsung apps εξαφανιστηκαν και η συσκευη ειναι σαφως καλυτερη και το software ποιο ωριμο. Αυτο σε συνδυασμο με τον καινουργιο kies που ειναι μεχρι τωρα σταθεροτατος, τοσο που να τον συμπαθω. Ειχα συχνη επικοινωνια με το customer support και εδω και εξω. Η συμβουλη τους εκτος των αλλων ηταν να παω σε ενα service center να μου αναβαθμισουν το firmware. Το συνιστω ανεπιφυλακτα σε οσους εχουν κολλησει με τα firmware των εταιρειων κινητης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pfg Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 χθες εβγαλα το firmware της vodafone και περασα το jh3, χωρις να λειψουν όμως οι περιπετειες αφου χρησιμοποιησα και τον multiloader και τον kies. Τα προβληματα που ειχα με τα samsung apps εξαφανιστηκαν και η συσκευη ειναι σαφως καλυτερη και το software ποιο ωριμο. Αυτο σε συνδυασμο με τον καινουργιο kies που ειναι μεχρι τωρα σταθεροτατος, τοσο που να τον συμπαθω. Ειχα συχνη επικοινωνια με το customer support και εδω και εξω. Η συμβουλη τους εκτος των αλλων ηταν να παω σε ενα service center να μου αναβαθμισουν το firmware. Το συνιστω ανεπιφυλακτα σε οσους εχουν κολλησει με τα firmware των εταιρειων κινητης Το jh3 είναι firmware της Samsung; Παράθεση HTC 8X :WP8.1:8.10.12359.845 HTC HD2: Rom: 3.14.482.2, Radio:2.16.50.14 iGo Primo:2.0 v9.6.2.209584-Garmin MobileXT: 5.00.20Wp, NOKIA N95 Garmin Mobile XT v5.00.60 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DmJapan Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 (edited) Παιδιά μήπως είναι εύκολο να μου θυμήσετε σε ποιό Post περίπου ήταν οι οδηγίες για να επαναφέρουμε το κινητό στην εργοστασιακή του κατάσταση και όχι όπως είναι τώρα με τις παρεμβάσεις της vodafone? Ευχαριστώ! χθες εβγαλα το firmware της vodafone και περασα το jh3, χωρις να λειψουν όμως οι περιπετειες αφου χρησιμοποιησα και τον multiloader και τον kies. Τα προβληματα που ειχα με τα samsung apps εξαφανιστηκαν και η συσκευη ειναι σαφως καλυτερη και το software ποιο ωριμο. Αυτο σε συνδυασμο με τον καινουργιο kies που ειναι μεχρι τωρα σταθεροτατος, τοσο που να τον συμπαθω. Ειχα συχνη επικοινωνια με το customer support και εδω και εξω. Η συμβουλη τους εκτος των αλλων ηταν να παω σε ενα service center να μου αναβαθμισουν το firmware. Το συνιστω ανεπιφυλακτα σε οσους εχουν κολλησει με τα firmware των εταιρειων κινητης Μήπως υπάρχουν οδηγίες κάπου πως μπορούμε να το κάνουμε αυτό γιατί και εγώ το έχω πάρει από vodafone και θέλω να βγάλω όλες τις ****** που έχει μέσα. == Υ.Γ. Επίσης προσπάθησα να κατεβάσω εφαρμογές από το βρετανικό σάιτ αλλά δεν μου επιτρέπει να τις κάνω install. Κάποια λύση πάνω σε αυτό? Edited October 22, 2010 by DmJapan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bada_bing Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 (edited) 1. Αν δεν ξερετε τι κανετε γλυτωστε το αγχος και πηγαινετε σε ενα service της samsung να αναβαθμισουν το firmware. 2. Ναι υπαρχουν οδηγίες, δειτε εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3260265 Προτεινω την αναβαθμιση μεσω KIES, τωρα που ειναι σταθερος το update γινετε απροβληματιστα και θα ειστε σιγουροι οτι το firmware ειναι official. Προυποθεση να κατεβασετε την καινουργια εκδοση απο την samsung Aφου ολοκληρωσετε την διαδικασια (oπως ειναι στον οδηγο αναβαθμισης KIES) μαζι με το τελευταιο κομματι του product code (νουμερο 16 στον οδηγο αναβαθμισης με Multiloader, μονο αυτο χρησιμοποιουμε απο αυτον τον οδηγο), και σε περιπτωση που εχετε ηδη χρησιμοποιησει το KIES με την προηγουμενη εκδοση δεν βλαπτει να κανετε και το παρακατω (μου δοθηκε απο την τεχνικη υποστηριξη) - launch Kies - in Windows, click on [start] > [Run] and type “regedit” - in the Windows Register, please look for this folder: \HKEY_CURRENT_USER\Software\Kies\DeviceDB - delete all the sub-folders from [DeviceDB] – there are usually numbers from 1 to X. - in the folder [DeviceDB], click on the value [MaxID] and change the number from X to 0. - close the Register, close Samsung Kies and launch it again, with the phone connected. Edited October 22, 2010 by bada_bing Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shyster Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 thank's φίλε μου να σε ρωτήσω FULL FIRMWARE για το Samsung Wave από που να το κατεβάσω?? και πια έκδοση είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OptimusMaximus Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 Ρε παιδια προσφατα πηρα το wave Προσπαθω να μπω στο ιντερνετ αλλα λεει ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ... Τι πρεπει να κανω? Εχω WIND αν αυτο εχει σχεση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bada_bing Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 thank's φίλε μου να σε ρωτήσω FULL FIRMWARE για το Samsung Wave από που να το κατεβάσω?? και πια έκδοση είναι. Ξαναλέω οτι μεσω ΚΙES ειναι η καλυτερη λυση. Μην ψαξεις για full firmware την πάτησα χθες καθως το firmware που κατεβασα απο το γνωστο site (samsungfirmwareworld.com) μου μαμισε την συσκευη και εκανα αμαν να την συνεφερω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 Ρε παιδια προσφατα πηρα το wave Προσπαθω να μπω στο ιντερνετ αλλα λεει ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ... Τι πρεπει να κανω? Εχω WIND αν αυτο εχει σχεση Πρωτη φορα το ακουω αυτο, δοκιμασες και μεσω wifi και μεσω δικτυου; Στο κανει και στα 2; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shyster Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 Ξαναλέω οτι μεσω ΚΙES ειναι η καλυτερη λυση. Μην ψαξεις για full firmware την πάτησα χθες καθως το firmware που κατεβασα απο το γνωστο site (samsungfirmwareworld.com) μου μαμισε την συσκευη και εκανα αμαν να την συνεφερω.... μισώ γιατί μπερδεύτικα λίγο. από το kies πως θα το κάνω. αν κατάλαβα καλά οι οδηγίες που μου λες είναι στα αγγλικά άρα χρειάζετε κάποια μετάφραση. αν σου είναι εύκολο γράψε λίγο αναλυτικά πως γίνετε η αναβάθμιση από το kies. σου το ζητάω αυτό γιατί το κιν μου είναι από vodafone και δεν μου κάνει καμία αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bada_bing Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 (edited) Φιλε μου στο ποστ παραθετω ενα λινκ με οδηγους σε pdf στα ελληνικα που ειχαν ανεβει στο myphone παλαιοτερα και ειναι πολλοι καλοι. 1. Κατεβασε τον καινουργιο KIES 2. Ακουλουθησε τον οδηγο αναβαθμισης μεσω KIES οπως ειναι στo pdf 3. Ακολουθησε μονο το βημα 16 απο τον Οδηγο αναβαθμισης για multiloader οπως ειναι στο pdf 4. Κανε το παρακατω βημα αφου ολοκληρωσεις ολα τα παραπανω, για να ξαναδει σωστα ο ΚIES το κινητο σου: - ανοιξε τον Kies - στα Windows, πηγαινε [start] εκκίνησή > [Run] εκτελεση και γραψε “regedit” πατα enter - στο Windows Register, ψαξε για τον παρακατω φακελο: \HKEY_CURRENT_USER\Software\Kies\DeviceDB - διεγραψε ολους τους υποφακελους ΚΑΤΩ απο το [DeviceDB] – ειναι συνηθως αριθμοι απο το 1 μεχρι το X. - στον φακελο [DeviceDB], κανε κλικ στην παραμετρο [MaxID] και αλλαξε τον αριθμο απο X σε 0. - κλεισε το Register, κλεισε τον Samsung Kies και ανοιξε τον ξανα, αφου εχεις συνδεσει το κινητο. ελπιζω να βοηθησα, Edited October 22, 2010 by bada_bing Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DmJapan Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 Φιλε μου στο ποστ παραθετω ενα λινκ με οδηγους σε pdf στα ελληνικα που ειχαν ανεβει στο myphone παλαιοτερα και ειναι πολυ καλοι. 1. Κατεβασε τον καινουργιο KIES 2. Ακουλουθησε τον οδηγο αναβαθμισης μεσω KIES οπως ειναι στo pdf 3. Ακολουθησε μονο το βημα 16 απο τον Οδηγο αναβαθμισης για multiloader οπως ειναι στο pdf 4. Κανε το παρακατω βημα αφου ολοκληρωσεις ολα τα παραπανω, για να ξαναδει σωστα ο ΚIES το κινητο σου: - ανοιξε τον Kies - στα Windows, πηγαινε [start] εκκίνησή > [Run] εκτελεση και γραψε “regedit” πατα enter - στο Windows Register, ψαξε για τον παρακατω φακελο: \HKEY_CURRENT_USER\Software\Kies\DeviceDB - διεγραψε ολους τους υποφακελους ΚΑΤΩ απο το [DeviceDB] – ειναι συνηθως αριθμοι απο το 1 μεχρι το X. - στον φακελο [DeviceDB], κανε κλικ στην παραμετρο [MaxID] και αλλαξε τον αριθμο απο X σε 0. - κλεισε το Register, κλεισε τον Samsung Kies και ανοιξε τον ξανα, αφου εχεις συνδεσει το κινητο. ελπιζω να βοηθησα, Έκανα όλη την διαδικασία και όλα δούλεψαν τέλεια. Το κινητό μου είναι πλέον ελεύθερο από την τυραννία της Vodafone και της ελληνικής πραγματικότητας. Ευχαριστώ πάρα πολύ!! :D :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shyster Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 Φιλε μου στο ποστ παραθετω ενα λινκ με οδηγους σε pdf στα ελληνικα που ειχαν ανεβει στο myphone παλαιοτερα και ειναι πολυ καλοι. 1. Κατεβασε τον καινουργιο KIES 2. Ακουλουθησε τον οδηγο αναβαθμισης μεσω KIES οπως ειναι στo pdf 3. Ακολουθησε μονο το βημα 16 απο τον Οδηγο αναβαθμισης για multiloader οπως ειναι στο pdf 4. Κανε το παρακατω βημα αφου ολοκληρωσεις ολα τα παραπανω, για να ξαναδει σωστα ο ΚIES το κινητο σου: - ανοιξε τον Kies - στα Windows, πηγαινε [start] εκκίνησή > [Run] εκτελεση και γραψε “regedit” πατα enter - στο Windows Register, ψαξε για τον παρακατω φακελο: \HKEY_CURRENT_USER\Software\Kies\DeviceDB - διεγραψε ολους τους υποφακελους ΚΑΤΩ απο το [DeviceDB] – ειναι συνηθως αριθμοι απο το 1 μεχρι το X. - στον φακελο [DeviceDB], κανε κλικ στην παραμετρο [MaxID] και αλλαξε τον αριθμο απο X σε 0. - κλεισε το Register, κλεισε τον Samsung Kies και ανοιξε τον ξανα, αφου εχεις συνδεσει το κινητο. ελπιζω να βοηθησα, many many thank's φίλε λειτούργησε. πλέον στο κλείσιμο και το άνοιγμα βγάζει το bada όλα κομπλέ. (σχεδόν, έχασα όλες τις επαφές μου. όλες βέβαια τις έχω στην κάρτα). το μόνο που δεν κατάφερα να κάνω είναι το τελευταίο στάδιο δεν βρίσκω πουθενά το φάκελο \HKEY_CURRENT_USER\Software\Kies\DeviceDB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 Φιλε μου στο ποστ παραθετω ενα λινκ με οδηγους σε pdf στα ελληνικα που ειχαν ανεβει στο myphone παλαιοτερα και ειναι πολυ καλοι. 1. Κατεβασε τον καινουργιο KIES 2. Ακουλουθησε τον οδηγο αναβαθμισης μεσω KIES οπως ειναι στo pdf 3. Ακολουθησε μονο το βημα 16 απο τον Οδηγο αναβαθμισης για multiloader οπως ειναι στο pdf 4. Κανε το παρακατω βημα αφου ολοκληρωσεις ολα τα παραπανω, για να ξαναδει σωστα ο ΚIES το κινητο σου: - ανοιξε τον Kies - στα Windows, πηγαινε [start] εκκίνησή > [Run] εκτελεση και γραψε “regedit” πατα enter - στο Windows Register, ψαξε για τον παρακατω φακελο: \HKEY_CURRENT_USER\Software\Kies\DeviceDB - διεγραψε ολους τους υποφακελους ΚΑΤΩ απο το [DeviceDB] – ειναι συνηθως αριθμοι απο το 1 μεχρι το X. - στον φακελο [DeviceDB], κανε κλικ στην παραμετρο [MaxID] και αλλαξε τον αριθμο απο X σε 0. - κλεισε το Register, κλεισε τον Samsung Kies και ανοιξε τον ξανα, αφου εχεις συνδεσει το κινητο. ελπιζω να βοηθησα, Πολυ χρησιμο, ειδικα για οσους εχουν μπλεξει με την vodafone, νομιζω πρεπει να μπει στο FAQ, αν το δει ο mariosx και δεν ειναι κοπος θα ηταν πολυ καλο να το βαλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiman Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 γεια σας παίδες, τελικά αποφάσισα και εγώ, να κάνω αναβάθμιση και ας χάσω την εγγύηση που έχω, μήπως ξέρη κανένας ποια είναι οι τελειότερη έκδοση που υπάρχει αφτί την στιγμή ? και από που μπορώ να την κατεβάσω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bada_bing Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 (edited) Να στε καλα παιδια, χαιρομαι που πηγαν ολα καλα, να ναι καλα και το παλικαρι που εγραψε τους οδηγους. Επισης σημαντικο προς ολους, καντε backup επαφες κτλπ. Προσωπικα το firmware update κανω εχοντας βγαλει καρτα κινητου και καρτα μνημης και εννοειται ΠΑΝΤΑ με πληρως φορτισμενη μπαταρια του κινητου @shyster το \HKEY_CURRENT_USER\Software\Kies\DeviceDB υπαρχει στο registry αν εχει το ΚΙES. To regedit το ανοιγεις οπως εγραψα, πας εκκινηση, εκτελεση κτλπ. Αλλα προσοχη δεν σβηνεις τον φακελο αλλα οτι υποφακελο εχει απο κατω. @makiman, κανε τον κοπο και διαβασε τα παραπανω ποστ, η τελευταια επίσημη εκδοση ειναι η jh3 απ οσο γνωριζω Edited October 22, 2010 by bada_bing Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiman Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 @makiman, κανε τον κοπο και διαβασε τα παραπανω ποστ, η τελευταια επίσημη εκδοση ειναι η jh3 απ οσο γνωριζω ναι αλλά από που να την κατευασω , και να έχει ελληνικά μέσα , αλιως την βρίσκω εδώ σε γερμανικές σελίδες , αλλά δεν έχουνε τα ελληνικά μέσα !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bada_bing Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 makiman δεν κατεβαζεις κανενα firmware, τιποτα απολυτως εκτος απο αυτα που περιγραφω. Το firmware κατεβαινει αυτοματα επισημα απο την samsung μεσω του KIES και ειναι παντα η ποιο ενημερωμενη εκδοση. διαβασε προσεκτικα τα βηματα που περιγραφω και τον Οδηγο αναβαθμισης μεσω KIES πριν κανεις οτιδηποτε. Αν το διαβασεις θα καταλαβεις οτι με την μεθοδο αυτη μπερδευουμε τον ΚΙES να νομιζει οτι το κινητο μας μπορει να αναβαθμιστει, κατι που αν εχεις πχ vodafone κινητο σου λεει οτι δεν γινεται.... και ναι θα εχει ελληνικα μεσα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiman Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 (edited) επιμένω , διότι εγώ ζω στο εξωτερικό, γερμάνια, αυτό που με απασχολεί είναι το έξεις , θα συνδεθώ με το γερμανικό κιεσ φαντάζομαι, άρα θα υπάρχει η ελληνική μέσα ????:cool: επεισης αφτο το κοματι - launch Kies - in Windows, click on [start] > [Run] and type “regedit” - in the Windows Register, please look for this folder: \HKEY_CURRENT_USER\Software\Kies\DeviceDB - delete all the sub-folders from [DeviceDB] – there are usually numbers from 1 to X. - in the folder [DeviceDB], click on the value [MaxID] and change the number from X to 0. - close the Register, close Samsung Kies and launch it again, with the phone connected. θα μπορούσες σε παρακαλώ να το μετάφρασης στα ελληνικά, η στα γερμανικά εάν γνωριζης.?? Edited October 22, 2010 by makiman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bada_bing Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 Εμ πεστα ολα..αν το εχεις παρει απο γερμανια θα εχει μαλλον γερμανικο product code... Πρεπει να κοιταξεις να βρεις ενα product code γερμανικο δηλαδη αντι του EUR...Αν μπεις στο preconfiguration πατωντας *#5239870*# και εισάγοντας τον κωδικό *#27236*# τι κωδικο σου βγαζει ως product code? Προσοχη με αυτο το μενου ετσι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts