haigoeo Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 (edited) παιδια στο δικο μου μενου δεν εχει πουθενα browser σαν επιλογη,πρεπει να πατησω πχ το εικονιδιο του youtube και μετα να πλοηγηθω.επισης δεν υπαρχει το route66. να σας βγαλω και φωτο αν θελετε. τι μπορω να κανω για να βαλω το οπερα? προσπαθησα,το εβαλα μεσα στην καρτα και το εκανα εγκατασταση το εκανε αλλα εικονιδιο δεν εχει εμφανησει καπου για να μπορω να το ξεκινησω. Δικο μου το λαθος, εικονiδιο που γραφει internet ηθελα να πω. Σιγουρα υπαρχει τετοιο. Για τον οpera πηγαινε απο το κινητο στο m.opera.com και κατεβασε το. Θα στο γραψει στο Παιχνιδια και Αλλα, πριν το τρεξεις και ενω εισαι στον φακελο Παιχνιδια και Αλλα, πατα κατω στις 3 τελειες και μετα χρηση εικονικου πληκτρολογιου και ξε-τικαρε το για να το εχεις full screen. Edited September 20, 2010 by haigoeo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmarinosm Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 (edited) Καλησπέρα σε όλους! Μετά από καιρό είπα να κάνω άλλη μια αναβάθμιση στο Wave. (έχω κάνει ήδη μία ή δύο χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα πάντα μέσω KIES) Έβαλα λοιπόν την τελευταία έκδοση του KIES 1.5..1092_2 και προσπαθώ να ξεκινήσω. Αφού τελικά βλέπει τη συσκευή (ποτέ με την πρώτη...αλήθεια συμβαίνει σε άλλους; ) μου εμφανίζει ότι "χρειάζεται ακόμα 12ΜΒ ελεύθερο χώρο στα αρχεία του συστήματος.Διαγράψτε περιττά αρχεία του συστήματος" Χρήσιμα στοιχεία: Ελεύθ.Χώρος μνήμης τηλεφώνου 380ΜΒ ,από τα 390 συνολικά που βλέπει στα Win Ελεύθ Χώρος Κάρτας: 6.7GB από τα 8GB της κάρτας. Το ίδιο μήνυμα (πάλι με 12 ΜΒ) εμφανίζεται και σε δεύτερο υπολογιστή που εγκατέστησα το KIES και ξεκίνησα να κάνω το ίδιο. Έχω κάνει επαναφορά ρυθμίσεων στο τηλέφωνο. Το μήνυμα εμφανίζεται είτε όταν επιλογή εγκατάστασης είναι στην κάρτα, είτε είναι το τηλέφωνο. Η firm έκδοση που έχω είναι JF8 (αυτή βλέπει το τηλέφωνο ότι έχω εγκαταστήσει) αλλά μπορεί να έχω και JF3 (που βλέπει το KIES)...ότι να' ναι δηλαδή..:lol: Η firm έκδοση που ΘΑ μου εγκαταστήσει το KIES είναι η JH1. Έχω απ εγκαταστήσει πολλά widgets που είχα μήπως κάποιο "στράβωνε" την αναβάθμιση... Όχι ότι καίγομαι για να κάνω αναβάθμιση αλλά πολλά κουλά μαζεμένα βλέπω και ανησυχώ...και δεν θα ήθελα να το φλασάρω (παίζει κάτι με την εγγύηση αν το φλασάρω;) ) Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη :) Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!! edit εννοείται ότι οι σκληροί δίσκοι στους υπολογιστές που προσπαθώ να κάνω αναβάθμιση έχουν πολλά GB ελεύθερα... Edited September 20, 2010 by mmarinosm edit: ΄ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Καλησπέρα σε όλους! Μετά από καιρό είπα να κάνω άλλη μια αναβάθμιση στο Wave. (έχω κάνει ήδη μία ή δύο χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα πάντα μέσω KIES) Έβαλα λοιπόν την τελευταία έκδοση του KIES 1.5..1092_2 και προσπαθώ να ξεκινήσω. Αφού τελικά βλέπει τη συσκευή (ποτέ με την πρώτη...αλήθεια συμβαίνει σε άλλους; ) μου εμφανίζει ότι "χρειάζεται ακόμα 12ΜΒ ελεύθερο χώρο στα αρχεία του συστήματος.Διαγράψτε περιττά αρχεία του συστήματος" Χρήσιμα στοιχεία: Ελεύθ.Χώρος μνήμης τηλεφώνου 380ΜΒ ,από τα 390 συνολικά που βλέπει στα Win Ελεύθ Χώρος Κάρτας: 6.7GB από τα 8GB της κάρτας. Το ίδιο μήνυμα (πάλι με 12 ΜΒ) εμφανίζεται και σε δεύτερο υπολογιστή που εγκατέστησα το KIES και ξεκίνησα να κάνω το ίδιο. Έχω κάνει επαναφορά ρυθμίσεων στο τηλέφωνο. Το μήνυμα εμφανίζεται είτε όταν επιλογή εγκατάστασης είναι στην κάρτα, είτε είναι το τηλέφωνο. Η firm έκδοση που έχω είναι JF8 (αυτή βλέπει το τηλέφωνο ότι έχω εγκαταστήσει) αλλά μπορεί να έχω και JF3 (που βλέπει το KIES)...ότι να' ναι δηλαδή..:lol: Η firm έκδοση που ΘΑ μου εγκαταστήσει το KIES είναι η JH1. Έχω απ εγκαταστήσει πολλά widgets που είχα μήπως κάποιο "στράβωνε" την αναβάθμιση... Όχι ότι καίγομαι για να κάνω αναβάθμιση αλλά πολλά κουλά μαζεμένα βλέπω και ανησυχώ...και δεν θα ήθελα να το φλασάρω (παίζει κάτι με την εγγύηση αν το φλασάρω;) ) Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη :) Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!! edit εννοείται ότι οι σκληροί δίσκοι στους υπολογιστές που προσπαθώ να κάνω αναβάθμιση έχουν πολλά GB ελεύθερα... Λοιπον επειδη ειχα το ιδιο προβλημα κ ειχα κ εγω χωρο στο κινητο κ στην καρτα ακου να σου πω τι εκανα εγω κ τελικα μ ξεμπλοκαρε! ανοιξε το εικονιδιο internet k πατα τισ τρεισ τελιτσεσ απο κατω!!πατας ρυθμισεις internet k μετα πηγαινε κ κανε διαγραφη μνημης cache κ διαγραφη των cookie κ επισης εκανα κ διαγραφη ιστορικου του browser!!μετα απο ολα αυτα σταματησε να μ βγαζει το kies το μηνυμα για τα 12MB!!:happy: Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Κ μαλλον η εκδοση που σου βγαζει για το τηλ ειναι η XXJH3/XCJH1??? Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Δικο μου το λαθος, εικονiδιο που γραφει internet ηθελα να πω. Σιγουρα υπαρχει τετοιο. Για τον οpera πηγαινε απο το κινητο στο m.opera.com και κατεβασε το. Θα στο γραψει στο Παιχνιδια και Αλλα, πριν το τρεξεις και ενω εισαι στον φακελο Παιχνιδια και Αλλα, πατα κατω στις 3 τελειες και μετα χρηση εικονικου πληκτρολογιου και ξε-τικαρε το για να το εχεις full screen. Ποτε δεν ειχα παρατησρησει τις τρεις τελιτσες στα παιχνιδια!!πολυ χρησιμο το ''χρηση εικονικου πληκτρολογιου'' κ ακομα καλυτερο η ''προσαρμογη σε οθονη '' γιατι πριν το ειχα τικαρισμενο σε ολα κ τα εβλεπα ολα ζουμαρισμενα κ κομμενα!!!!:lol: Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmarinosm Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Λοιπον επειδη ειχα το ιδιο προβλημα κ ειχα κ εγω χωρο στο κινητο κ στην καρτα ακου να σου πω τι εκανα εγω κ τελικα μ ξεμπλοκαρε! ανοιξε το εικονιδιο internet k πατα τισ τρεισ τελιτσεσ απο κατω!!πατας ρυθμισεις internet k μετα πηγαινε κ κανε διαγραφη μνημης cache κ διαγραφη των cookie κ επισης εκανα κ διαγραφη ιστορικου του browser!!μετα απο ολα αυτα σταματησε να μ βγαζει το kies το μηνυμα για τα 12MB!!:happy: Φίλε μου είσαι απίστευτος!!!:up::up::up::up: Κατ ευθείαν "ξεμπούκωσε" και ήδη ξεκίνησε να κατεβάζει τα αρχεία για την αναβάθμιση!!! Σ' ευχαριστώ πολύ!!!:up::up::up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 (edited) Φίλε μου είσαι απίστευτος!!!:up::up::up::up: Κατ ευθείαν "ξεμπούκωσε" και ήδη ξεκίνησε να κατεβάζει τα αρχεία για την αναβάθμιση!!! Σ' ευχαριστώ πολύ!!!:up::up::up: χαχαχαχαχα....παρακαλω!!!απλως κ εγω εκεινη την ημερα ειχα σπαστει απιστευτα κ δν ηξερε κανενας αλλος να μ απαντησει,αλλα ευτυχως εφαγα φλασια!!!!:) με το opera πολλες σελιδες δν μ βγαζει τα γραμματα κανονικα(βγαζει κατι αλαμπουρνεζικα)!!τι φταει? οκ το βρηκα!!ειναι θεμα γραμματοσειρας! Edited September 20, 2010 by gianpithio Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων. Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zenor Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Ναι πρέπει να επιλέξεις normal μέγεθος γραμματοσειράς για να τα δείξει κανονικά, είναι bug φαίνεται, το έχω κάνει report αλλά δεν πείρα απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Ναι πρέπει να επιλέξεις normal μέγεθος γραμματοσειράς για να τα δείξει κανονικά, είναι bug φαίνεται, το έχω κάνει report αλλά δεν πείρα απάντηση. βασικα ειναι χαλια οι σελιδες ετσι οπως τις δειχνει ο opera κ θα προτιμησω τον browser του wave.. Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 βασικα ειναι χαλια οι σελιδες ετσι οπως τις δειχνει ο opera κ θα προτιμησω τον browser του wave.. Καλα με τον browser του wave δεν μπορει να συγκριθει, απλα εγω τον εχω για οταν δεν ειμαι σε wifi, γιατι αν δοκιμασεις να μπεις σε κανονικο browser με πακετο της wind, αστα, ολη μερα θα σου παρει :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Καλα με τον browser του wave δεν μπορει να συγκριθει, απλα εγω τον εχω για οταν δεν ειμαι σε wifi, γιατι αν δοκιμασεις να μπεις σε κανονικο browser με πακετο της wind, αστα, ολη μερα θα σου παρει :lol: καλα οχι οτι η vodafone ειναι καλυτερη...:lol: Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_xr Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Παιδιά Καλησπέρα!!!Προσπαθώ να κάνω αναβάθμιση μέσω Kies αλλά μου βγάζει το εξής μύνημα: http://i495.photobucket.com/albums/rr314/Landertakis/29fa16e9.jpg Tο κινητό το έχω πάρει από την Vodafone λόγω επιδότησης και όταν το ανοίγω έχει το logo της Vod,έχω την τελευταία έκδοση λογισμικού ή δεν με αφήνει λόγω ότι είναι Vod το κινητό??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
velas Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 η αποκτηση του δικου μου περασε απο 40 waves αλλα τελικα το εχω στα χερια μου!!!!:D ακομα δε το καθαρισα απο τις παρεμβασεις τις βονταφον αλλα θα ερθει η ωρα του...προς το παρον δεν εχω καταφερει να περασει τπτ απο το Kies αλλα θα βγαλω ακρη(μου λεει 'ο τυπος αρχειου δε μπορει να μεταφερθει') αντε καλοταξιδο κ σιδερενιο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Παιδιά Καλησπέρα!!!Προσπαθώ να κάνω αναβάθμιση μέσω Kies αλλά μου βγάζει το εξής μύνημα: http://i495.photobucket.com/albums/rr314/Landertakis/29fa16e9.jpg Tο κινητό το έχω πάρει από την Vodafone λόγω επιδότησης και όταν το ανοίγω έχει το logo της Vod,έχω την τελευταία έκδοση λογισμικού ή δεν με αφήνει λόγω ότι είναι Vod το κινητό??? Mαλλον επειδη ειναι vodafone, δεν σ'αφηνει. Υπαρχει τροπος να του περασεις αλλο firmware, αλλα ειμαι ασχετος με το θεμα αυτο. Παντως αν ψαξεις μεσα στο thread αυτο θα βρεις πως γινεται. η αποκτηση του δικου μου περασε απο 40 waves αλλα τελικα το εχω στα χερια μου!!!!:D ακομα δε το καθαρισα απο τις παρεμβασεις τις βονταφον αλλα θα ερθει η ωρα του...προς το παρον δεν εχω καταφερει να περασει τπτ απο το Kies αλλα θα βγαλω ακρη(μου λεει 'ο τυπος αρχειου δε μπορει να μεταφερθει') αντε καλοταξιδο κ σιδερενιο :) Σιδερενιο ειναι (περιπου) οποτε καλοταξιδο φιλε! Παιδια εχει αγορασει κανενας το Route66; Αν ναι ας μας πει εντυπωσεις γιατι ενδιαφερομαι για αγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoskm900 Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 Καλημερα παιδια.Πριν απο λιγο καιρο πηρα το wave. Ηθελα να κανω 2 ερωτησεις 1) Μια μνημη 8 gb ειναι ικανοποιητικη για το κινητο μας? ποσο βιντεο τραβας? 2) Θελω να παρω μια θηκη να παρω δερματινη η να παρω σιλικονης? καποιος μου ειπε οτι με τι σιλικονης δεν παιρνει αερα και ζεσταινεται πολυ ειναι αληθεια? εχετε καποια θηκη υποψη? ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 Καλημερα παιδια.Πριν απο λιγο καιρο πηρα το wave. Ηθελα να κανω 2 ερωτησεις 1) Μια μνημη 8 gb ειναι ικανοποιητικη για το κινητο μας? ποσο βιντεο τραβας? 2) Θελω να παρω μια θηκη να παρω δερματινη η να παρω σιλικονης? καποιος μου ειπε οτι με τι σιλικονης δεν παιρνει αερα και ζεσταινεται πολυ ειναι αληθεια? εχετε καποια θηκη υποψη? ευχαριστω πολυ Αναλόγως τι θες να κάνεις 8GB είναι υπεραρκετά. Μια δερμάτινη θα ήταν καλύτερα κατά τη γνώμη μου και μπορείς να βρεις και φτηνές στο ebay. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 (edited) Νομίζω ότι και οπτικά είναι πιο όμορφη μια δερμάτινη. Βέβαια γούστα είναι αυτά...:p EDIT: Εγώ έχω πάρει αυτήν http://cgi.ebay.co.uk/NEW-BLACK-KRUSELL-LEATHER-CASE-SAMSUNG-S8500-WAVE-/170532474310?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item27b4870dc6 Edited September 21, 2010 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bada Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 Kαλησπέρα. Εχώ το wave apo vodafone αλλά επειδή δεν έχω vodafone kαι μου την σπάει το Logo και το οτί δεν μπορείς να κανείς firware update μέσω κινητού συν του οτι τα updates γίνονται αρκετά αργότερα ξέρει κανείς αν μπορώ να αλλαξώ firmware και πώς. Θα μπορούσα πχ να παρώ απο ενα συγγενή που εχεί ξεκλείδωτo ενα wave και να αντιγράψω το firmware? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Omonoia_9 Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 Αντιμετωπίζει κανείς πρόβλημα με τα αρχεία pdf? Εμένα φαίνονται θολά, δέν διαβάζονται. Όχι όλα αλλά τα περισσότερα. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι και είναι πρόθυμος να βοηθήσει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 Αντιμετωπίζει κανείς πρόβλημα με τα αρχεία pdf? Εμένα φαίνονται θολά, δέν διαβάζονται. Όχι όλα αλλά τα περισσότερα. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι και είναι πρόθυμος να βοηθήσει.... Μόνο κάποιες φορές όταν είναι πολύ μεγάλα και με πολλές φωτογραφίες μου τα κόβει. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 δεν έχω κάποιο πρόβλημα όχι Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
etf13 Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 Καλημέρα. Το ηχείο από σήμερα είναι νεκρό.Με λίγο διάβασμα στο net είδα ότι υπάχει μεγάλο πρόβλημα.Καμία συμβουλη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zenor Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 Καλημέρα. Το ηχείο από σήμερα είναι νεκρό.Με λίγο διάβασμα στο net είδα ότι υπάχει μεγάλο πρόβλημα.Καμία συμβουλη? Προφανώς το πας για service στην Samsung... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 Στο widget με τα γενέθλια πως μπορώ να καταχωρήσω μια ημερομηνία γενεθλίων?Κάνω κλικ πάνω του και με πετάει στις επαφές.. Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 Καλά σε πετάει. Ξεχωριστά στην κάθε επαφή θα βάλεις τις ημερομηνίες γενεθλίων και το wigdet θα βλέπει τις επαφές σου και θα σου εμφανίζει τις ημερομηνίες απο εκεί. Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts