Zenor Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 παιδια μολις μπηκα για σημερα στο forum κ γελασα παρα πολυ με τις 3 τελευταιες σελιδες!! πραγματικα κυριαρχει ενας πανικος με την αναβαθμιση κ παλι!!! ελπιζω να μην παρεξηγηθω απο κανενα... Να κλαίς πρέπει :lol: Χαμός γίνεται, ο καθένας διαφορετικό error συναντάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Σε 1 ωριτσα, περιμενω να φορτιστει πληρως το κινητο, θα δοκιμασω και εγω την τυχη μου:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarckent Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Κανω και εγω το update μεσω kies, και βλεπουμε. Για την ωρα, κατεβαζει τα αρχεια... Παράθεση Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zenor Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Ξανα-εγκατέστησα το KIES και πάλι μου λέει πως πρέπει να σβήσω System files... Μα καλά αφού δε σβήνονται(εκτός και αν είναι άλλα τα system files, όχι οι εικόνες που είχε μέσα κτλ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 παιδια εγω φοβαμαι να κανω update μετα απο αυτα που ειχα περασει με την προηγουμενη!!ποσο μαλλον που δεν διορθωθηκε(αναβαθμιστηκε) ο flash player!!υστερει σημαντικα σε αυτο το κομματι το κινητο!! κ επισησ οι αλλαγες αυτησ της εκδοσης δ λενε κ τπτ!! Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Εγω την εκανα παντως μια χαρα, 4/4 μεχρι τωρα :) Πολυ χρησιμο να δειχνει το σημα του wifi, οπως και η δυνατοτητα για διαφορετικο ηχο σε sms και email. Επειδη βλεπω αρκετους να εχουν προβλημα, προτεινω τα εξης : -- Οταν κανετε το update μην τρεχετε τιποτα αλλο και μην κανετε τιποτα αλλο στο pc οσο διαρκει η εγκατασταση. Σβηστε ενεργα firewall και antivirus. -- Εγω πριν καθε update κλεινω ολα τα widgets και επαναφερω σε default οτιδηποτε custom πχ θεματα (δεν ξερω αν παιζει ρολο). -- Να ειναι full ή σχεδον full φορτισμενο. -- Καντε μια προσευχη :D Χρησιμοποιω windows 7 64 οποτε δεν υπαρχει προβλημα με αυτα. Περισσοτερες εντυπωσεις αφου ασχοληθω λιγο παραπανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarckent Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 (edited) Κανω και εγω το update μεσω kies, και βλεπουμε. Για την ωρα, κατεβαζει τα αρχεια... χμμμ......... To update τελειωσε και τωρα βλεπω μονιμα σε λευκη οθονη και με κοκκινα γραμματα αυτο το μνμ! τιποτα αλλο!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FOTA Engine is not instaled Plz install bellow FOTA eng. (FOTA_ENGINE_VER_INFO_2.0) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τι κανουμε τωρα? Edited September 2, 2010 by clarckent Παράθεση Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zenor Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Εγω την εκανα παντως μια χαρα, 4/4 μεχρι τωρα :) Πολυ χρησιμο να δειχνει το σημα του wifi, οπως και η δυνατοτητα για διαφορετικο ηχο σε sms και email. Επειδη βλεπω αρκετους να εχουν προβλημα, προτεινω τα εξης : -- Οταν κανετε το update μην τρεχετε τιποτα αλλο και μην κανετε τιποτα αλλο στο pc οσο διαρκει η εγκατασταση. Σβηστε ενεργα firewall και antivirus. -- Εγω πριν καθε update κλεινω ολα τα widgets και επαναφερω σε default οτιδηποτε custom πχ θεματα (δεν ξερω αν παιζει ρολο). -- Να ειναι full ή σχεδον full φορτισμενο. -- Καντε μια προσευχη :D Χρησιμοποιω windows 7 64 οποτε δεν υπαρχει προβλημα με αυτα. Περισσοτερες εντυπωσεις αφου ασχοληθω λιγο παραπανω. Ευχαριστώ, μάλλον το Firewall έφταιγε, τώρα κάνει λήψη του update κανονικά :shifty: Άντε να βάλουν και Theme Maker στο SDK να του δώσουμε λίγη ζωή!(αν και είναι μια χαρά και το default theme). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
man24s Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 ΩΧΟΥ!!!αναβάθμιση και ξανα-αναβάθμιση..Δεν το αφήνετε όπως είναι για να έχετε την υγειά σας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarckent Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 ΩΧΟΥ!!!αναβάθμιση και ξανα-αναβάθμιση..Δεν το αφήνετε όπως είναι για να έχετε την υγειά σας? Ελα ντε.... τι τα θελουμε??????? :cry: Παράθεση Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 ΩΧΟΥ!!!αναβάθμιση και ξανα-αναβάθμιση..Δεν το αφήνετε όπως είναι για να έχετε την υγειά σας? Ελα ντε.... τι τα θελουμε??????? :cry: Ο εχθρός του καλού λέγεται καλύτερο και στις αναβαθμίσεις ισχύει πάντα :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarckent Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 (edited) Ναι ρε παιδια αλλα τι κανουμε τωρα???? Το κινητο δεν κανει τιποτα! Εχει μεινει στην λευκη οθονη με το μυνημα για το FOTA ENGINE!!!! Που στο καλο το βρισκουμε αυτο το fota engine????? Edited September 2, 2010 by clarckent Παράθεση Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ligos13 Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 παιδια εκανα το update επιτυχως.Μετα εκανε επανεκινηση το τηλεφωνο και μπαινοντας στην επιφανεια εργασιας πριν φορτωσει τα widgets κολλαει και δεν κανει απολυτως τπτ...Τελος κανει επανεκινηση μονο του και ξανα απο την αρχη... Πειτε μου τι να κανω γιατι εχω απελπιστει με τις αναβαθμισεις...Δεν ξερω τι να πω πια,πιστευω πως ειναι ενα κομματι που το κινητο υστερει απιστευτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 άρχισε πάλι η μάχη με το update. Για να δούμε. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 με αυτά που διαβάζω για ποιο λόγο να κάνουμε αναβάθμιση? δεν το αφήνετε στην ησυχία του το κινητό αν δουλεύει καλά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 τουλαχιστον πληθυνομαστε ...για το fota engine μιλαω... υπαρχει περιπτωση να δουλεψει με multiloader? παντως το ιδιο προβλημα υππαρχει και σε γερμανικο forum.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ligos13 Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 τουλαχιστον πληθυνομαστε ...για το fota engine μιλαω... υπαρχει περιπτωση να δουλεψει με multiloader? παντως το ιδιο προβλημα υππαρχει και σε γερμανικο forum.. Φιλε μηπως εχεις δει κανενα forum με προβληματα για αυτο το θεμα να δω και εγω για το δικο μου προβλημα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsp85 Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Μεγαλη μαχη εδωσα κ εγω με την αναβαθμιση!!! αλλαξα 7 φορες θυρα usb εκανα 3 επανακκινησεις τον Η/Υ κ 25 ανακτησεις το κινητο! Ευτυχως παντα με την samsung τελος καλο ολα καλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarckent Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Μεγαλη μαχη εδωσα κ εγω με την αναβαθμιση!!! αλλαξα 7 φορες θυρα usb εκανα 3 επανακκινησεις τον Η/Υ κ 25 ανακτησεις το κινητο! Ευτυχως παντα με την samsung τελος καλο ολα καλα! τι σου εκανε? Παράθεση Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Γειά σας παιδιά!Έχω παραγγείλει το εν λόγω κινητό απο το super-shopping http://www.super-shopping.gr/index.php?act=viewProd&productId=2138 .Τους ρώτησα αν είναι σίγουρα ελληνικής αντιπροσωπείας και μου είπανε με σιγουριά πως είναι.Όλες αυτές τις μέρες δεν υπήρχε πουθενά διαθέσιμο, τουλάχιστον στα μαγαζιά που έψαξα στο skroutz μέχρι τα 345 ευρώ περίπου.Περιμένανε όλοι κομμάτια απο τη αντιπροσωπεία να παραλάβουνε στα καταστήματά τους.Το παρήγγειλα σε μαύρο χρώμα!!Διάβασα όλες τις σελίδες μιά μιά μέχρι την 132 και τότε διάβασα πως δύσκολα υπάρχει σε μαύρο χρώμα με ελληνικό firmware. Ισχύει κάτι τέτοιο?Μήπως έχει κάποια ασφάλεια στο κουτί πριν το ανοίξω που να αποδεικνύει ότι είναι ελληνικό?Παρακαλώ απαντήστε κάποιος που έχει μαύρο wave με Ελληνικό firmware ώστε να το προλάβω να το ακυρώσω αύριο άμα είναι.. Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 δυστυχως δεν γνωριζω γερμανικα...θα κοιταξω να βρω τιποτα στα αγγλικα.. http://www.handy-faq.de/forum/samsung_s8500_wave_forum/133369-samsung_s8500_wave_firmwares_uberblick-92.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkatsis Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Γίνεται να έχουμε παραπάνω από 6 FM ραδιοφωνικούς σταθμούς στη μνήμη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsp85 Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 τι σου εκανε? εγινε η αναβαθμιση ολα μια χαρα! εχει αλλαξει το εικονιδιο της αφυπνησης και το εικονιδιο του wifi πλεον δειχνει την ενταση του σηματος. Αυτα προς το παρον αν ανακαλυψω αλλα θα σας πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zenor Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Πάντως αισθητή η διαφορά στις εναλλαγές των μενού με την 1.0.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ligos13 Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 πως μπορω να κανω recovery το τηλεφωνο μου?οταν το συνδεεω με το kies μου εμφανιζει την συσκευη μονο για upgrade οχι ομως για recovery....τι στο καλο πρεπει να κανω σας παρακαλω βοηθηστε με... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts