Jump to content

[Επίσημο] Samsung Wave (S8500)

andreas_ku990
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια μολις μπηκα για σημερα στο forum κ γελασα παρα πολυ με τις 3 τελευταιες σελιδες!!

πραγματικα κυριαρχει ενας πανικος με την αναβαθμιση κ παλι!!!

ελπιζω να μην παρεξηγηθω απο κανενα...

Να κλαίς πρέπει :lol:

Χαμός γίνεται, ο καθένας διαφορετικό error συναντάει.

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ξανα-εγκατέστησα το KIES και πάλι μου λέει πως πρέπει να σβήσω System files...

Μα καλά αφού δε σβήνονται(εκτός και αν είναι άλλα τα system files, όχι οι εικόνες που είχε μέσα κτλ).

παιδια εγω φοβαμαι να κανω update μετα απο αυτα που ειχα περασει με την προηγουμενη!!ποσο μαλλον που δεν διορθωθηκε(αναβαθμιστηκε) ο flash player!!υστερει σημαντικα σε αυτο το κομματι το κινητο!!

κ επισησ οι αλλαγες αυτησ της εκδοσης δ λενε κ τπτ!!

Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion...

🆒

Εγω την εκανα παντως μια χαρα, 4/4 μεχρι τωρα :)

Πολυ χρησιμο να δειχνει το σημα του wifi, οπως και η δυνατοτητα για διαφορετικο ηχο σε sms και email.

Επειδη βλεπω αρκετους να εχουν προβλημα, προτεινω τα εξης :

-- Οταν κανετε το update μην τρεχετε τιποτα αλλο και μην κανετε τιποτα αλλο στο pc οσο διαρκει η εγκατασταση. Σβηστε ενεργα firewall και antivirus.

-- Εγω πριν καθε update κλεινω ολα τα widgets και επαναφερω σε default οτιδηποτε custom πχ θεματα (δεν ξερω αν παιζει ρολο).

-- Να ειναι full ή σχεδον full φορτισμενο.

-- Καντε μια προσευχη :D

Χρησιμοποιω windows 7 64 οποτε δεν υπαρχει προβλημα με αυτα.

Περισσοτερες εντυπωσεις αφου ασχοληθω λιγο παραπανω.

Κανω και εγω το update μεσω kies, και βλεπουμε. Για την ωρα, κατεβαζει τα αρχεια...

χμμμ......... To update τελειωσε και τωρα βλεπω μονιμα σε λευκη οθονη και με κοκκινα γραμματα αυτο το μνμ!

τιποτα αλλο!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FOTA Engine is not instaled

Plz install bellow FOTA eng.

(FOTA_ENGINE_VER_INFO_2.0)

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανουμε τωρα?

Edited by clarckent
Στέφανος

Εγω την εκανα παντως μια χαρα, 4/4 μεχρι τωρα :)

Πολυ χρησιμο να δειχνει το σημα του wifi, οπως και η δυνατοτητα για διαφορετικο ηχο σε sms και email.

Επειδη βλεπω αρκετους να εχουν προβλημα, προτεινω τα εξης :

-- Οταν κανετε το update μην τρεχετε τιποτα αλλο και μην κανετε τιποτα αλλο στο pc οσο διαρκει η εγκατασταση. Σβηστε ενεργα firewall και antivirus.

-- Εγω πριν καθε update κλεινω ολα τα widgets και επαναφερω σε default οτιδηποτε custom πχ θεματα (δεν ξερω αν παιζει ρολο).

-- Να ειναι full ή σχεδον full φορτισμενο.

-- Καντε μια προσευχη :D

Χρησιμοποιω windows 7 64 οποτε δεν υπαρχει προβλημα με αυτα.

Περισσοτερες εντυπωσεις αφου ασχοληθω λιγο παραπανω.

Ευχαριστώ, μάλλον το Firewall έφταιγε, τώρα κάνει λήψη του update κανονικά :shifty:

Άντε να βάλουν και Theme Maker στο SDK να του δώσουμε λίγη ζωή!(αν και είναι μια χαρά και το default theme).

ΩΧΟΥ!!!αναβάθμιση και ξανα-αναβάθμιση..Δεν το αφήνετε όπως είναι για να έχετε την υγειά σας?

Ελα ντε.... τι τα θελουμε??????? :cry:

Στέφανος

ΩΧΟΥ!!!αναβάθμιση και ξανα-αναβάθμιση..Δεν το αφήνετε όπως είναι για να έχετε την υγειά σας?

Ελα ντε.... τι τα θελουμε??????? :cry:

Ο εχθρός του καλού λέγεται καλύτερο και στις αναβαθμίσεις ισχύει πάντα :rolleyes:

Ναι ρε παιδια αλλα τι κανουμε τωρα???? Το κινητο δεν κανει τιποτα! Εχει μεινει στην λευκη οθονη με το μυνημα για το FOTA ENGINE!!!!

Που στο καλο το βρισκουμε αυτο το fota engine?????

Edited by clarckent
Στέφανος

παιδια εκανα το update επιτυχως.Μετα εκανε επανεκινηση το τηλεφωνο και μπαινοντας στην επιφανεια εργασιας πριν φορτωσει τα widgets κολλαει και δεν κανει απολυτως τπτ...Τελος κανει επανεκινηση μονο του και ξανα απο την αρχη...

Πειτε μου τι να κανω γιατι εχω απελπιστει με τις αναβαθμισεις...Δεν ξερω τι να πω πια,πιστευω πως ειναι ενα κομματι που το κινητο υστερει απιστευτα...

άρχισε πάλι η μάχη με το update. Για να δούμε.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

με αυτά που διαβάζω για ποιο λόγο να κάνουμε αναβάθμιση? δεν το αφήνετε στην ησυχία του το κινητό αν δουλεύει καλά?

τουλαχιστον πληθυνομαστε ...για το fota engine μιλαω...

υπαρχει περιπτωση να δουλεψει με multiloader?

παντως το ιδιο προβλημα υππαρχει και σε γερμανικο forum..

τουλαχιστον πληθυνομαστε ...για το fota engine μιλαω...

υπαρχει περιπτωση να δουλεψει με multiloader?

παντως το ιδιο προβλημα υππαρχει και σε γερμανικο forum..

Φιλε μηπως εχεις δει κανενα forum με προβληματα για αυτο το θεμα να δω και εγω για το δικο μου προβλημα???

Μεγαλη μαχη εδωσα κ εγω με την αναβαθμιση!!! αλλαξα 7 φορες θυρα usb εκανα 3 επανακκινησεις τον Η/Υ κ 25 ανακτησεις το κινητο! Ευτυχως παντα με την samsung τελος καλο ολα καλα!

Μεγαλη μαχη εδωσα κ εγω με την αναβαθμιση!!! αλλαξα 7 φορες θυρα usb εκανα 3 επανακκινησεις τον Η/Υ κ 25 ανακτησεις το κινητο! Ευτυχως παντα με την samsung τελος καλο ολα καλα!

τι σου εκανε?

Στέφανος

Γειά σας παιδιά!Έχω παραγγείλει το εν λόγω κινητό απο το super-shopping http://www.super-shopping.gr/index.php?act=viewProd&productId=2138 .Τους ρώτησα αν είναι σίγουρα ελληνικής αντιπροσωπείας και μου είπανε με σιγουριά πως είναι.Όλες αυτές τις μέρες δεν υπήρχε πουθενά διαθέσιμο, τουλάχιστον στα μαγαζιά που έψαξα στο skroutz μέχρι τα 345 ευρώ περίπου.Περιμένανε όλοι κομμάτια απο τη αντιπροσωπεία να παραλάβουνε στα καταστήματά τους.Το παρήγγειλα σε μαύρο χρώμα!!Διάβασα όλες τις σελίδες μιά μιά μέχρι την 132 και τότε διάβασα πως δύσκολα υπάρχει σε μαύρο χρώμα με ελληνικό firmware.

Ισχύει κάτι τέτοιο?Μήπως έχει κάποια ασφάλεια στο κουτί πριν το ανοίξω που να αποδεικνύει ότι είναι ελληνικό?Παρακαλώ απαντήστε κάποιος που έχει μαύρο wave με Ελληνικό firmware ώστε να το προλάβω να το ακυρώσω αύριο άμα είναι..

Xiaomi Mi Mix 3

δυστυχως δεν γνωριζω γερμανικα...θα κοιταξω να βρω τιποτα στα αγγλικα..

http://www.handy-faq.de/forum/samsung_s8500_wave_forum/133369-samsung_s8500_wave_firmwares_uberblick-92.html

τι σου εκανε?

εγινε η αναβαθμιση ολα μια χαρα! εχει αλλαξει το εικονιδιο της αφυπνησης και το εικονιδιο του wifi πλεον δειχνει την ενταση του σηματος. Αυτα προς το παρον αν ανακαλυψω αλλα θα σας πω.

πως μπορω να κανω recovery το τηλεφωνο μου?οταν το συνδεεω με το kies μου εμφανιζει την συσκευη μονο για upgrade οχι ομως για recovery....τι στο καλο πρεπει να κανω σας παρακαλω βοηθηστε με...