NIB Δημ. August 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2010 (edited) λειπουν:samsun apps,καθημερινη ενημερωση,fb,twitter,μινι ημερολογιο Ευχαριστώ αλλά νομίζω ότι το fb και twitter είναι στo social hub το οποίο εσείς δεν έχετε(και το οποίο είναι άχρηστο atm αλλά νομίζω τον Οκτώβριο θα αποκτήσει τη τελική του μορφή). Edited August 17, 2010 by NIB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosply Δημ. August 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2010 παιδια οποιος βρει λυση με την ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΈΚΔΟΣΗς ΤΟΥ ΣΆΜΣΟΥΝΓΚ ΑΠΣ ΧΩΡΙΣ ΦΟΥΛ ΡΗΣΕΤ ΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΘΈΣΕΙ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΈΡΩΝ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michael150583 Δημ. August 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2010 καλησπέρα σε όλους....πήρα μια καρτούλα toshiba 8giga συγκεκριμένα http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569730 και δεν μου την αναγνωρίζει, το kies ακόμα δεν το έχω εγκαταστήσει λέτε να παίζει ρόλο ? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosok Δημ. August 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2010 καλησπέρα σε όλους....πήρα μια καρτούλα toshiba 8giga συγκεκριμένα http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569730 και δεν μου την αναγνωρίζει, το kies ακόμα δεν το έχω εγκαταστήσει λέτε να παίζει ρόλο ? ευχαριστώ μεσα απο το τηλ κανε ενα Format στην καρτα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michael150583 Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 (edited) μεσα απο το τηλ κανε ενα Format στην καρτα :) πως το κάνω αυτό ? έχω την αγγλική έκδοση και δυσκολεύομαι να εντοπίσω το format. Nομίζω πως κατάφερα να κάνω φορμάτ αλλά και πάλι δεν την αναγνωρίζει, μου βγάζει το εξής μύνημα error - memory card doesnt exist μπήκα και μέσω του kies και μου έβγαλε το μύνημα drive is not ready Edited August 18, 2010 by michael150583 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 πως το κάνω αυτό ? έχω την αγγλική έκδοση και δυσκολεύομαι να εντοπίσω το format. Nομίζω πως κατάφερα να κάνω φορμάτ αλλά και πάλι δεν την αναγνωρίζει, μου βγάζει το εξής μύνημα error - memory card doesnt exist μπήκα και μέσω του kies και μου έβγαλε το μύνημα drive is not ready SETTINGS --> MEMORY --> MEMORY CARD (1η επιλογή) --> format κάτω αριστερά. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 καλημέρα. ευτυχής κάτοχος του wave εδώ και μια μέρα. για το gps ρε παιδιά ποιά επιλογή από τις 3 πρέπει να τσεκάρουμε και που δεν θα μας χρεώσει ? Για παράδειγμα αν βάλω το wetravel - αφού δεν υπάρχει κάτι καλύτερο προς το παρόν και το route κάποια στιγμή θα λήξει -τι να επιλέξω για να κάνει δωρεάν πλοήγηση χωρίς υποβοήθηση και τέτοιες π@π@!ριές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 Εγώ το "έφτιαξα" με το να βάλω ξανά το firmware μέσω του multiloader. Βέβαια έχασα τα πάντα(τηλέφωνα, σημειώσεις, κλπ). Επίσης το νέο firmware που έβαλα, παρόλο που ήταν jf8(ίδιο με το παλιό) και έβαλα και ελληνικό csc, νομίζω ότι του λείπουν μερικά εικονίδια, όπως πχ το samsung apps. Ορίστε τα εικονίδια που έχω 1. Αρχ. κατ. 2. Social hub 3. Μουσική 4. Internet 5. Email 6. Τα αρχεία μου 7. Ημερολόγιο 8. Έξυπνη αναζ. 9 Ρολόι 10. Κάμερα 11. Ρυθμίσεις 12. Youtube 13. Άλμπουμ 14. Σημείωση 15. Εργασία 16. ΙΜ 17. Λογαριασμοί 18. Αριθμομηχανή 19. Περιήγηση 20. Ραδιόφωνο 21. Ηχογραφ. 22. Βίντεο 23. Παιχνίδια..α Μπορεί κάποιος να τσεκάρει και να μου πει τι μου λείπει; Και εγώ το ίδιο έκανα αλλά έχω το εικονίδιο samsung apps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 καλημέρα. ευτυχής κάτοχος του wave εδώ και μια μέρα. για το gps ρε παιδιά ποιά επιλογή από τις 3 πρέπει να τσεκάρουμε και που δεν θα μας χρεώσει ? Για παράδειγμα αν βάλω το wetravel - αφού δεν υπάρχει κάτι καλύτερο προς το παρόν και το route κάποια στιγμή θα λήξει -τι να επιλέξω για να κάνει δωρεάν πλοήγηση χωρίς υποβοήθηση και τέτοιες π@π@!ριές? αν μπορέσεις και παίξεις το wetravel πες μας και μας. Στις ρυθμίσεις --> δυνατότητα σύνδεσης --> ξετσεκάρισε τα "Περιαγωγή δεδομένων .." και "Χρήση δεδομένων.." και στις ρυθμίσεις --> Θέση --> τσεκάρισε μόνο το πρώτο. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 λειπουν:samsun apps,καθημερινη ενημερωση,fb,twitter,μινι ημερολογιο Σε μενα λείπουν μόνο τα fb και twitter. Αδιαφορο ομως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosply Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 στο πρόβλημα με την αποτυχία εγκαταστασης του σαμσουνγκ απς θα δοθεί λύση πιστεύετε με firmware upgrade? για να ξέρω να τσεκάρω...γιατί όταν κανω εγκατασταση απο το κιεσ μια εφαρμογή ανοίγει ξαφνικά μονη της με το ανοιγμα του κινητου κ το κολλαει...τι την ηθελα την jf8... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 παιδια οποιος βρει λυση με την ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΈΚΔΟΣΗς ΤΟΥ ΣΆΜΣΟΥΝΓΚ ΑΠΣ ΧΩΡΙΣ ΦΟΥΛ ΡΗΣΕΤ ΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΘΈΣΕΙ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΈΡΩΝ... τι να πούμε? με αυτή την έκδοση έχει γίνει τόσο μπάχαλο που ο καθένας μας συνάντησε και διαφορετικά προβλήματα τα οποία πως λύθηκαν από την μια μέρα στην άλλη χωρίς να κάνουμε τίποτα μόνο η Samsung το ξέρει, αν ξέρει και αυτή. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 αντε να βγει καμμια καινουρια αναβαθμιση μηπως κ λυθουν τα προβληματα!! Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 εγω πάντως εκανα την αναβαθμιση με το Multiloader και έβαλα την JF8. Το κινητό πετάει και δεν έχω ούτε ένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 εγω πάντως εκανα την αναβαθμιση με το Multiloader και έβαλα την JF8. Το κινητό πετάει και δεν έχω ούτε ένα πρόβλημα. θα το εκανα κ εγω απο εκει αλλα δν εχω ιδεα!!κ σβηνουν τα παντα? Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 αν μπορέσεις και παίξεις το wetravel πες μας και μας. Στις ρυθμίσεις --> δυνατότητα σύνδεσης --> ξετσεκάρισε τα "Περιαγωγή δεδομένων .." και "Χρήση δεδομένων.." και στις ρυθμίσεις --> Θέση --> τσεκάρισε μόνο το πρώτο. thanks, δεν ήξερα ότι δεν παίζει το ρημαδοπρόγραμμα, έλεγα ότι σαν java θα παίξει, όπως και στο renoir που είχα πιο πρίν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosply Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 ξέκαρε σήμερα κανένας στο κιες αν βγήκε αναβάθμιση; κ δν υπάρχει κανένα blog ή σάητ να γράφει πότε βγαινουν καινουργιες εκδόσεις κ το changelog τουσ...:S Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 θα το εκανα κ εγω απο εκει αλλα δν εχω ιδεα!!κ σβηνουν τα παντα? Είναι πολύ απλό αλλά σβήνουν τα πάντα εκτός φυσικά της memory card Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 μπορει να μου πει κάποιος ποιο firmware έχω, 7 ή 8? το κινητό γράφει sw ver s8500xxjee csc ver s8500xcjec Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 μπορει να μου πει κάποιος ποιο firmware έχω, 7 ή 8? το κινητό γράφει sw ver s8500xxjee csc ver s8500xcjec μάλλον καμιά από τις δύο Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 καλά πόσες εκδόσεις κυκλοφορούν? και το kies δεν βγάζει τίποτα για αναβάθμιση, το apps store λειτουργεί κανονικά και στα ελληνικά,ούτε καμιά ενημέρωση μέσω κινητού. Το κινητό είναι αγορασμένο απο απόθεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 καλά πόσες εκδόσεις κυκλοφορούν? και το kies δεν βγάζει τίποτα για αναβάθμιση, το apps store λειτουργεί κανονικά και στα ελληνικά,ούτε καμιά ενημέρωση μέσω κινητού. Το κινητό είναι αγορασμένο απο απόθεμα η τελευταια εκδοση ειναι sw ver:s8500xxjf8/csc ver s8500OXCJF3 Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 η τελευταια εκδοση ειναι sw ver:s8500xxjf8/ ver s8500OXCJF3 εγω που εκανα την αναβαθμιση χωρις κανενα προβλημα, μου λεει οτι εχει την ver:s8500xxjf8_EUR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosply Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 Είναι πολύ απλό αλλά σβήνουν τα πάντα εκτός φυσικά της memory card αν συγχρονισω με outlook απο το κιες θα περαστούν μετά το ρησέτ οι επαφές κ αν ναι με ποιο τροπο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 Λογικα ναι. Δεν βλέπω τον λόγο να μην περαστουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts