Aniwthos Δημ. August 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 Καλημέρα ! Σήμερα έπεσε στα χέρια μου ένα wave, εντυπωσιάστηκα είμαι κάτοχος iphone και πιστεύω αν είχε πληθώρα εφαρμογών και support θα ήταν ανταγωνίσιμο. Θα ρίξω μια ματιά στις προηγούμενες σελίδες, ήθελα να μάθω αν έχει βρεί κάποιος καμιά θήκη ή κάνα καλυμματάκι για την πίσω μεριά όπως έχουν βγεί ένα κάρο για iphone. Εκτός απο silicon cases.. Αν υπάρχει κάτι Ελλάδα ακόμα καλύτερα.. όποιος ξέρει/έχει/θέλει ας μας φωτίσει.. εχω googlarei τα πάντα σχεδόν Ελλάδα.. δεν βρίσκω κάτι αξιόλογο. Ευχαριστώ εκ' των προτέρων :-) Παράθεση Who dares, wins. :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. August 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 υπάρχουν αρκετές θήκες. Έχω πάρει από κατάστημα. Αν θες κοιτάς σε καταστήματα με αξεσουαρ Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aniwthos Δημ. August 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 υπάρχουν αρκετές θήκες. Έχω πάρει από κατάστημα. Αν θες κοιτάς σε καταστήματα με αξεσουαρ Θήκες βρήκα είναι η αλήθεια, κάλλυμα σκληρό έψαχνα όπως αυτό : http://www.mobilefun.co.uk/toughguard-shell-for-samsung-wave-s8500-black-p25521.htm Αν έχετε βρεί online Ελλάδα κάτι παρόμοιο.. :) Παράθεση Who dares, wins. :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. August 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 Η αλήθεια είναι οτι δεν υπάρχουν πάρα πολλά για το wave μας.. Μάλλον επειδή είναι πολύ καινούργιο. Προσώπικα θα απέφευγα μια τέτοια θήκη μιας και τις φοβάμαι λόγω θερμοκρασίας..Είσαι σίγουρος ότιι δεν υπάρχει κίνδυνος για το κινητό-υπερθέρμανση- με μια τέτοια θήκη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 (edited) Καλημέρα ! Σήμερα έπεσε στα χέρια μου ένα wave, εντυπωσιάστηκα είμαι κάτοχος iphone και πιστεύω αν είχε πληθώρα εφαρμογών και support θα ήταν ανταγωνίσιμο. Θα ρίξω μια ματιά στις προηγούμενες σελίδες, ήθελα να μάθω αν έχει βρεί κάποιος καμιά θήκη ή κάνα καλυμματάκι για την πίσω μεριά όπως έχουν βγεί ένα κάρο για iphone. Εκτός απο silicon cases.. Αν υπάρχει κάτι Ελλάδα ακόμα καλύτερα.. όποιος ξέρει/έχει/θέλει ας μας φωτίσει.. εχω googlarei τα πάντα σχεδόν Ελλάδα.. δεν βρίσκω κάτι αξιόλογο. Ευχαριστώ εκ' των προτέρων :-) Για θήκη υπάρχει κάτι σαν αυτη http://cgi.ebay.co.uk/GSMCORNER-Original-KRUSELL-Case-Samsung-GT-S8500-Wave-/160459497744?cmd=ViewItem&pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item255c21a110 Αυτή http://cgi.ebay.co.uk/KRUSELL-DONSO-BLACK-LEATHER-CASE-POUCH-SAMSUNG-WAVE-/180529698012?cmd=ViewItem&pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item2a086894dc ή αυτή http://cgi.ebay.co.uk/Krusell-Leather-Orbit-Flex-Case-Samsung-Wave-S8500-/360285821088?cmd=ViewItem&pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item53e2b558a0 Ποικιλία υπάρχει αλλά δυστυχώς εκτός των συνόρων ακόμα. Τώρα για θέμα μήλου vs κύματος δεν είμαι ο κατάλληλος. Είμαι πολύ προκατηλημένος εναντίον του μήλου, από την εποχή του φιάσκου της Λίζας. Οι παλιοί ξέρουν τι λέω. Edited August 10, 2010 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aniwthos Δημ. August 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 Η αλήθεια είναι οτι δεν υπάρχουν πάρα πολλά για το wave μας.. Μάλλον επειδή είναι πολύ καινούργιο. Προσώπικα θα απέφευγα μια τέτοια θήκη μιας και τις φοβάμαι λόγω θερμοκρασίας..Είσαι σίγουρος ότιι δεν υπάρχει κίνδυνος για το κινητό-υπερθέρμανση- με μια τέτοια θήκη? Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι για τίποτα σίγουρος :) Χρησιμοποιώ μια ολόιδια στο iphone και δεν είδα κάτι σημαντικό στην αλλαγή του, ίσως κάποια υπερθέρμανση κατά την φόρτιση ή μετά απο πολύ ώρα χρησιμοποίησης. Δεν συγκρίνεται βέβαια στο ότι μπορείς να ακουμπήσεις το κινητό παντού χωρίς τον φόβο να γρατσουνιστεί κτλ. Παράθεση Who dares, wins. :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zenor Δημ. August 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 Τι εννοείς; Το wifi υποστηρίζεται σε airplane mode Ευχαριστώ, νόμιζα πως δεν υποστηρίζεται σε airplane mode. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iannis15 Δημ. August 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 εχει υποψη κανεις αν υπαρχουν download manager για bada? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. August 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 δεν υπάρχει κάτι όχι Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. August 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 Τις φωτογραφίες που αντιστοιχούμε στις επαφές πόσο μεγάλες είναι καλό να τις κάνουμε; Βασικά θέλω όταν ο άλλος με καλεί, να εμφανίζεται όσο το δυνατόν μεγαλύτερη η φωτογραφία του. Αλλά μην περάσω φωτογραφίες τεράστιες και τις κόβει μετά το κινητό (και κουράζεται, και δεσμεύει και περισσότερο χώρο(kb)) ποία είναι λοιπόν η default ανάλυση μιας φωτογραφίας που εμφανίζεται για φωτογραφία καλούντος. Είδα ότι αν βάλεις μεγαλύτερη την κόβει το κινητό , άλλα θα ήθελα να τις έχω έτοιμες από το photoshop κομμένες από εμένα για την όσο δυνατόν καλύτερη απεικόνιση-οικονομία (επεξεργαστικής δύναμης και χώρου) Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 (edited) Ακυρο! Please delete it! Edited August 10, 2010 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. August 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 Για προγραμμα GPS τι μπορουμε να χρησιμοποιησουμε? Υπαρχει δυνατοτητα για GPS χωρις την αναγκη για χρηση ιντερνετ? thx Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zenor Δημ. August 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 Για προγραμμα GPS τι μπορουμε να χρησιμοποιησουμε? Υπαρχει δυνατοτητα για GPS χωρις την αναγκη για χρηση ιντερνετ? thx 1)Υπάρχει το route 66 που είναι για ένα μήνα,μετά τα σκας... Tο ρώτησα στην προηγούμενη σελίδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. August 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 Λοιπόν έχω το κινητό στο service 2 εβδομάδες τώρα... δεν ξέρω τι γίνεται! Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIB Δημ. August 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 Χρησιμοποιώ μια ολόιδια στο iphone και δεν είδα κάτι σημαντικό στην αλλαγή του, ίσως κάποια υπερθέρμανση κατά την φόρτιση ή μετά απο πολύ ώρα χρησιμοποίησης. Το wave όμως έχει αλουμινένιο σώμα το οποίο φαντάζομαι το χρησιμοποιεί και ως μέρος της ψύξης του. Όπως και να έχει, το wave έχει πολύ όμορφο σώμα, γιατί να το καλύψετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aniwthos Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 Το wave όμως έχει αλουμινένιο σώμα το οποίο φαντάζομαι το χρησιμοποιεί και ως μέρος της ψύξης του. Όπως και να έχει, το wave έχει πολύ όμορφο σώμα, γιατί να το καλύψετε; Καθαρά για λόγους προστασίας απο γρατσουνιές, νερά κτλ.. Βασικά με βόλεψε πολύ με το iphone που το αφήνεις χύμα στον καφέ/bar κτλ. Παράθεση Who dares, wins. :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skylark Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 Λοιπόν έχω το κινητό στο service 2 εβδομάδες τώρα... δεν ξέρω τι γίνεται! Σε ποιο service; τι ειχε και το πηγες για service; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skylark Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 και γιατί δεν κάνετε τη διαδικασία με το registry ώστε να κάνετε αναβάθμιση κανονικά και χωρίς προβλήματα; απλά πειράζει το product code στο pc και γίνεται αναβάθμιση κανονικά Και πως γινετε αυτο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koltsakis Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 παιδια καλημερα! εχω προβλημα με την εγκατασταση του kies. Φτανω μεχρι το βημα 3, παταω επομενο κολλαει για λιγο και μου βγαζει οτι εχει προβλημα με τον διακομιστη αρχειων - σφαλμα δικτιου και ακυρωνεται η διαδικασια του kies installer. τι γινετε? βοηθηστε γιατι καιγομαι. Ευχαριστω παιδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 παιδια καλημερα! εχω προβλημα με την εγκατασταση του kies. Φτανω μεχρι το βημα 3, παταω επομενο κολλαει για λιγο και μου βγαζει οτι εχει προβλημα με τον διακομιστη αρχειων - σφαλμα δικτιου και ακυρωνεται η διαδικασια του kies installer. τι γινετε? βοηθηστε γιατι καιγομαι. Ευχαριστω παιδες. ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ εαν εχεις καποιο firewall..... Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 Και πως γινετε αυτο;; Οδηγίες έχει από αυτό το post http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3260265#post3260265 Συνοπτικά: Όποιος έχει αγγλικά και θέλει να περάσει αναβάθμιση ελληνικά μέσω Kies χωρίς να πειράξει τίποτα ας δοκιμάσει το εξής: ΜΕ Συνδεδεμένη την συσκευή στον υπολογιστή και το kies σε λειτουργία 1 - Ανοίξτε το Windows Registry (έναρξη->εκτέλεση->regedit) 1.1-Βρείτε το "HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Samsung \ Kies \ DeviceDB \ * 1 * Δοκιμάστε πιθανά τους αριθμούς 0, 1,2,3 αν έχετε βάλει πολλές φορές το Kies. 1.2-εκεί πρέπει να βρουμε και να πειράξουμε τα ακόλουθα HIDSWVER: ProductCode: SoftwareRevision: θέτωντας τις εξής τιμές HIDSWVER: S8500XXJEE/S8500OXCJEC ProductCode: GT-S8500BAAEUR SoftwareRevision: S8500XXJEE/S8500OXCJEC Έπειτα στο kies πηγαίνετε να κάνετε αναβάθμιση! δοκιμάστε το και πείτε μου αν σας δούλεψε Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koltsakis Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 παιδια καλησπερα! εχω προβλημα με την εγκατασταση του kies. Φτανω μεχρι το βημα 2, παταω επομενο κολλαει για λιγο και μου βγαζει οτι δεν ειναι δυνατη η προσβαση με τον διακομιστη αρχειων - ελεγξε τις ρυθμισεις δικτιου και ακυρωνεται η διαδικασια του kies installer. τι γινετε? βοηθηστε γιατι καιγομαι. Ευχαριστω παιδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skylark Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 παιδια καλησπερα! εχω προβλημα με την εγκατασταση του kies. Φτανω μεχρι το βημα 2, παταω επομενο κολλαει για λιγο και μου βγαζει οτι δεν ειναι δυνατη η προσβαση με τον διακομιστη αρχειων - ελεγξε τις ρυθμισεις δικτιου και ακυρωνεται η διαδικασια του kies installer. τι γινετε? βοηθηστε γιατι καιγομαι. Ευχαριστω παιδες. Κανε μια αναζητηση να βρεις αυτη την εκδοση Kies_1.5.0.10024_74 Εχω το ιδιο θεμα στο pc της δουλειας και μονο αυτο μου ολοκληρωσε την εγκατασταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 καλησπερα παιδια,να ρωτησω κατι. σκεφτομαι να αγορασω το κινητακι αυτο αλλα δεν ξερω αν αξιζει. δεν εχω καταλαβει τι ειναι το λειτουργικο bada...εχει καποια σχεση με android? υπαρχει bada market? εμενα με νοιαζει να βαζω εφαρμογες gps και αλλες που τυχον κυκλοφορουν. πιστευετε οτι θα με καλυψει το κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lathio Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 (edited) Παιδια διαβασα αρκετες απο τις σελιδες αλλα δεν βρηκα αυτο που εψαχνα οποτε λεω να ρωτησω. Ο browser του τηλεφωνου υποστηριζει websites που περιεχουν flash? Χρησημοποιω παραπολυ το ιντερνετ και ειναι ενα απο τα σημεια που με ενδιαφερει παραπανω. Αν οχι χανονται ολα τα websites που χρησημοπιουν flash και ειναι κριμα. Αν μπορει καποιος φιλος να το δοκιμασει και να μου πει. Επισης οποιος κανει τον κοπο ας παει και στο http://www.live24.gr και ας δοκιμασει και το live radio να δουμε αν παιζει. Ευχαριστω. Edited August 11, 2010 by lathio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts