kommatias_3 Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 καλημερα παιδια κ καλο μηνα!!δυστυχως καθε μερα που περναει με δυσαρεστει το τηλ κ σκεφτομαι ακομα κ την αλλαγη του με HTC desire η HTC Wildfire!!!! το GPS οποτε το εχω χρειαστει με εχει προδωσει καθως δν ανοιγει.εχει δουλεψει μονο 2 φορες!! απο χθες εχει προκυψει κ νεο προβλημα με τον browser αφου σε οπια σελλιδα κ να μπω μ γραφει οτι σελιδα πολυ μεγαλη κ το περιεχομενο μπορει να μην προβληθει σωστα με αποτελεσμα να μ τις εμφανιζει μισες! παραδοξως ολα εχουν ξεκινησει με την αναβαθμιση που εκανα!! τελος μηπως κσερει κανεισ ποια εκδοση abode flash player χρησιμοποιει το κινητο(αν κ αυτη ανοιγει οποτε θελει). ευχαριστω!! Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droper_05 Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 (edited) Παιδια ενα widget που ειναι σαν live wallpaper.Ρολογακι αλλα κουνιουνται κατι σαν μπουρμουλι8ρες απο πισω αν το προσεξετε αν και ειναι λιγο μεγαλο και δεν αφηνει αλλο widget στην ο80νη.Τωρα απο 8εμα μπαταριας και το ποσο βαρενει το κινητο 8α το δουμε στην πορεια Εδω οποιος 8ελει να το δοκιμασει.. http://mysamsungwave.com/index.php?action=dlattach;topic=204.0;attach=479 Edited August 1, 2010 by droper_05 Παράθεση Dhamher_00 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 καλημερα παιδια κ καλο μηνα!!δυστυχως καθε μερα που περναει με δυσαρεστει το τηλ κ σκεφτομαι ακομα κ την αλλαγη του με HTC desire η HTC Wildfire!!!! το GPS οποτε το εχω χρειαστει με εχει προδωσει καθως δν ανοιγει.εχει δουλεψει μονο 2 φορες!! απο χθες εχει προκυψει κ νεο προβλημα με τον browser αφου σε οπια σελλιδα κ να μπω μ γραφει οτι σελιδα πολυ μεγαλη κ το περιεχομενο μπορει να μην προβληθει σωστα με αποτελεσμα να μ τις εμφανιζει μισες! παραδοξως ολα εχουν ξεκινησει με την αναβαθμιση που εκανα!! τελος μηπως κσερει κανεισ ποια εκδοση abode flash player χρησιμοποιει το κινητο(αν κ αυτη ανοιγει οποτε θελει). ευχαριστω!! Μάλλον είσαι για service με πρόβλημα στην μνήμη του κινητού. Κάτι ανάλογα είχα και εγώ με το δεύτερο κινητό που έχω, ένα 6720, στο οποίο τελικά είχε πρόβλημα η μνήμη. Τώρα αν θέλεις να το αλλάξεις με κάτι άλλο, είναι προφανώς επιλογή σου.;) Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Μάλλον είσαι για service με πρόβλημα στην μνήμη του κινητού. Κάτι ανάλογα είχα και εγώ με το δεύτερο κινητό που έχω, ένα 6720, στο οποίο τελικά είχε πρόβλημα η μνήμη. Τώρα αν θέλεις να το αλλάξεις με κάτι άλλο, είναι προφανώς επιλογή σου.;) λες ε?μα στην αρχη ολα δουλευαν ρολοι!! τελος παντων κ για το GPS καμμια ιδεα?να πω οτι τους χαρτες τους εχω κατεβασει!! Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiman Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 απο χθες εχει προκυψει κ νεο προβλημα με τον browser αφου σε οπια σελλιδα κ να μπω μ γραφει οτι σελιδα πολυ μεγαλη κ το περιεχομενο μπορει να μην προβληθει σωστα με αποτελεσμα να μ τις εμφανιζει μισες αφτο το προβλημα το ιχα και εγω , μεχρη πριν μια εβδομαδα, τελικα διορθωσε μονο του, ιδικα αμα ηθελα να μεγαλοσο την σελιδα , μου εβγαυε αφτο το μηνημα, τορα ολα εντακσει, δεν θημαμε να αλακσα καποιεσ ρυθμησεισ, ισως και ναι, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pimpf Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 kalispera paidia mia erotisi thelo na kano kai ego oso afora to kinito .pos mporoume na allaksoume ta eikonidia tis arxikis othonis?ta kato thelo paradeigma na vgalo ta minimata kai na valo to menou ekei gia na min patao sinexeia to mesaio koumpaki ginetai? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Εχθες το βραδυ παρηγγειλα το κινητο, απο το play247. Εψαξα εδω μεσα, αλλα ειναι πολλες οι σελιδες και θελει ωρες διαβασμα. Ειδα στο youtube πολλα reviews και πιστευω οτι το κινητο σκιζει, απο θεμα αυτονομιας, δυνατοτητων. Θελω ομως να ρωτησω τα εξης: - Υπαρχει περιπτωση να μου ερθει το κινητο χωρις ελληνικο μενου, πληκτρολογιο? - Αν δεν εχει ελληνικα, μπορω να κανω update και να τα εχω μετα? Τελος, μετα απο την χρηση που του εχετε κανει, τι θα θεωρουσατε ως αρνητικο της συσκευης? Σας ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiman Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 kalispera paidia mia erotisi thelo na kano kai ego oso afora to kinito .pos mporoume na allaksoume ta eikonidia tis arxikis othonis?ta kato thelo paradeigma na vgalo ta minimata kai na valo to menou ekei gia na min patao sinexeia to mesaio koumpaki ginetai? πηγενε μια σελιδα πισο, και διαβασε τα ποστ 1179 και 1182. και θα μαθεισ πος τα αλαζεις. μπορεισ να τα αλακσεις κε τα 3 , με την διαφορα αφτο ποθ λες , δεν γινετε , διοτι δεν υπαρχει ιψονιδιο γεια μενυ, οποτε το μεσεο κουμπι γεια να μπενεις στο μενου , θα σινεχεισις να το πατας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Εχθες το βραδυ παρηγγειλα το κινητο, απο το play247. Εψαξα εδω μεσα, αλλα ειναι πολλες οι σελιδες και θελει ωρες διαβασμα. Ειδα στο youtube πολλα reviews και πιστευω οτι το κινητο σκιζει, απο θεμα αυτονομιας, δυνατοτητων. Θελω ομως να ρωτησω τα εξης: - Υπαρχει περιπτωση να μου ερθει το κινητο χωρις ελληνικο μενου, πληκτρολογιο? - Αν δεν εχει ελληνικα, μπορω να κανω update και να τα εχω μετα? Τελος, μετα απο την χρηση που του εχετε κανει, τι θα θεωρουσατε ως αρνητικο της συσκευης? Σας ευχαριστω πολυ Για μενα 2 ειναι τα μονα αρνητικα που του βρηκα...Πρωτον που δεν μπορεις να μεγαλωσεις την γραμματοσειρα στα sms και δευτερον το pixelιασμα των εικονων οταν μπαινω στο ιντερνετ απο τον browser του κινητου.Αυτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gdrdasky Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 λες ε?μα στην αρχη ολα δουλευαν ρολοι!! τελος παντων κ για το GPS καμμια ιδεα?να πω οτι τους χαρτες τους εχω κατεβασει!! Κοίτα με το gps πας στις ρυθμίσεις και το απενεργοποιείς και μετά πας στην πλοήγηση σου ζητάει να εεργοποιήσει το gps εσύ πατάς ναι και μετά από λίγο όλα δουλεύουν ρολόι... Καλά μιλάμε η χαρτογράφιση σε μερικά σημεία είναι πραγματικά απαράδεκτη...ήμουν στο κομμάτι μεταξύ εθνικής λαμίας κ αυλίδας και με έδιχνε να περνάω πάνω από χωράφια..... Παράθεση Sony Ericcson K550i Samsung Wave S8500 LG NEXUS 4 E960 (16gb) And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Omonoia_9 Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 ενοει οτι απο τα αππ που ειχαι κατευασει , υπηρχανε θπτατε , ναιες βερσιον, μοθ το εκανε κε μενα γεια 2 εφαρμογεσ που ειχα, και της ανανεωσε, τωρα γιατι σου εβγαλε προβλημα , δεν το καταλαβα. Και πώς ξέρεις ποιά εφαρμογή χρειάζεται αναβάθμιση? Μπαίνω στα apps, πατάω εκεί που λέει 1 διαθέσιμη ενημέρωση και μου εμφανίζει όλες τες λήψεις που έχω κάνει. Από εκεί και πέρα δεν μπορώ να κάνω τίποτε άλλο. Ούτε μου λέει για ποιά εφαρμογή είναι διαθέσιμη η ενημέρωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamitas Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 βρηκα αυτο για το wave NDRIVE 3.5.27 (Requirements: WM5, WM6, PPC2003, PNA & Symbian S60 v3 &v5) λετε να δουλεψει ειχει δοκιμαστει απο αυτα τα κινητα * Sony Ericsson SATIO * Sony Ericsson Vivaz * Nokia 5230 * Nokia 5800 * Nokia 6110 * Nokia 6210 * Nokia 6220 * Nokia E52 * Nokia E66 * Nokia N82 * Nokia N95 * Nokia N96 * Nokia X6 * Samsung G810 * Samsung i560v Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Κοίτα με το gps πας στις ρυθμίσεις και το απενεργοποιείς και μετά πας στην πλοήγηση σου ζητάει να εεργοποιήσει το gps εσύ πατάς ναι και μετά από λίγο όλα δουλεύουν ρολόι... Καλά μιλάμε η χαρτογράφιση σε μερικά σημεία είναι πραγματικά απαράδεκτη...ήμουν στο κομμάτι μεταξύ εθνικής λαμίας κ αυλίδας και με έδιχνε να περνάω πάνω από χωράφια..... Sorry αλλά σε ποιες ρυθμίσεις πάω για να το απενεργοποιήσω? Καλά ο χάρτης του route είναι γιουχου. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gdrdasky Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Sorry αλλά σε ποιες ρυθμίσεις πάω για να το απενεργοποιήσω? Καλά ο χάρτης του route είναι γιουχου. Μπαίνεις από το μενού στις ρυθμίσεις παντώντας το εικονίδιο ρυθμίσεις,πας στο δυνατότητα σύνδεσης και από εκεί πατάς στο θέση και απενεργοποιείς το ενεργοποίηση υπηρεσίας εντοπισμού θέσης... Tsamita δεν θα δουλέψει,αυτή η έκδοση ndrive είναι για κινητά τηλέφωνα που έχουν λειτουργικό σύστημα Symbian ενώ το wave έχει λειτουργικό σύστημα bada Παράθεση Sony Ericcson K550i Samsung Wave S8500 LG NEXUS 4 E960 (16gb) And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Εχθες το βραδυ παρηγγειλα το κινητο, απο το play247. Εψαξα εδω μεσα, αλλα ειναι πολλες οι σελιδες και θελει ωρες διαβασμα. Ειδα στο youtube πολλα reviews και πιστευω οτι το κινητο σκιζει, απο θεμα αυτονομιας, δυνατοτητων. Θελω ομως να ρωτησω τα εξης: - Υπαρχει περιπτωση να μου ερθει το κινητο χωρις ελληνικο μενου, πληκτρολογιο? - Αν δεν εχει ελληνικα, μπορω να κανω update και να τα εχω μετα? Τελος, μετα απο την χρηση που του εχετε κανει, τι θα θεωρουσατε ως αρνητικο της συσκευης? Σας ευχαριστω πολυ Σχετικα με τα ελληνικα? Μπορεις καποιος να μου απαντησει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Σχετικα με τα ελληνικα? Μπορεις καποιος να μου απαντησει? Δες το post #1104 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=265254&page=74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Δες το post #1104 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=265254&page=74 Το σωστό link είναι αυτό που στέλνει στο post: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3260265#post3260265. To link που στέλνει στη σελίδα δε δουλεύει σωστά σε όσους έχουν ρυθμίσει να βλέπουν διαφορετικό αριθμό posts/σελίδα. ;) Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiman Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 ενα καλο εναλακτικο gps, ειναι αφτο εδο σε java, http://www.amazegps.com/ το εχο περασει στο δικο μοθ , και ινε πολυ καλυτερο απο το τελμαπ ποθ εχο. το προωλιμα ειναι οτι τα δεδομενα , τουσ χαρτεσ δηλαδη , τους κατευαζει ονλινε, δηλαδη θελετε ι/νετ. ενα αλλο προγραμα παλι ειναι αφτο εδο http://we-travel.co.cc/joomla/ το οποιο δοθλευει μονον με το gps, δηλαδη δεν κατευαζει τους χαρτες με το ι/νετ απλα εγο δεν καταφερα να το δουλεψο, και ασ το βρικα με τους χαρτεσ της γερμανιας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiman Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Και πώς ξέρεις ποιά εφαρμογή χρειάζεται αναβάθμιση? Μπαίνω στα apps, πατάω εκεί που λέει 1 διαθέσιμη ενημέρωση και μου εμφανίζει όλες τες λήψεις που έχω κάνει. Από εκεί και πέρα δεν μπορώ να κάνω τίποτε άλλο. Ούτε μου λέει για ποιά εφαρμογή είναι διαθέσιμη η ενημέρωση. Φιλε ομονεια, το ικονιδιο τοθ αππ στορε , σε μενα ειχε πανο του εναν αριθμο το 2 συνγεκριμενα, απορεισα ειπα τι ειναι αφτο , μολισ μπικα στο αππστορε απο το κινιτο μου, εκει εγραφε πανο πανο με εντονα γραματα , οστε να ειναι εμφανεσ οτι τα ταδε 2 προγραματα ποθ εχο ιδη ενγατεστιμενα, εχοθναι αναβαθμηση , πατησα με την σειρα προτα στο ενα , μετα στο αλλο , και μοθ αναβαθμησε τα 2 προγραματα που ειχα ειδη στο κινιτο μου, απλα τα πραγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pimpf Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 re paidia sorry pou rotao pali kai ginomai kourastikos alla eida kai se kati vdeo sto youtube pos allazei ta tria eikonidia mprosta stin arxiki othoni kai ena eikonidio apo auta grafei menu to patane kai mpainoun mesa kanonika anti na patisoun to mesaio kai thelo na to kano kai ego na min patao to mesaio alla to eikonidio pos ginetai auto|?signomi an ginomai kourastikos kai pali alla aporeia pou to vriskoun to eikonidio menou kia to vazoun ekei mprosta? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiman Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 re paidia sorry pou rotao pali kai ginomai kourastikos alla eida kai se kati vdeo sto youtube pos allazei ta tria eikonidia mprosta stin arxiki othoni kai ena eikonidio apo auta grafei menu to patane kai mpainoun mesa kanonika anti na patisoun to mesaio kai thelo na to kano kai ego na min patao to mesaio alla to eikonidio pos ginetai auto|?signomi an ginomai kourastikos kai pali alla aporeia pou to vriskoun to eikonidio menou kia to vazoun ekei mprosta? φιλε , αμα το βρεις πος γινετε , πεστο κε σε μασ να μαθουμε, εγο ιμε καθε μερα μεσα σε γερμανικα φορουμσ, και ολοι λενε το ιδειο, ναι μπορεισ να τα αλαξεισ κε τα 3 ικονιδια, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ικονιδιο μενου , οστε να το βαλεις σε ενα απο τα 3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Σχετικα με τα ελληνικα? Μπορεις καποιος να μου απαντησει? Δες το post #1104 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=265254&page=74 Σε ευχαριστω πολυ. Τι σημαινει ομως αυτο? Οτι κανενα δεν εχει ελληνικα, και αν θελει καποιος πρεπει να ακολουθησει τον οδηγο που υποδεικνυεις? Ρωτω, αν καμια συσκευη δεν ερχεται με ελληνικα ή αν υπαρχουν καταστηματα που πουλανε με ελληνικα και αλλα οχι. Με λιγα λογια, αν αυτο που παρειγγειλα "παιζει" να μην εχει ελληνικα, τοτε θα ακυρωσω την παραγγελια μου, γιατι δεν εχω χρονο να κανω κολπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiman Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 ενα πολυ καλο προγραμα ,σε java απο ενα γερμανο ο οποιος εχει ηδη καποια δικα του προγραματα στο αππστορε, δυστιχος το προγραμα ακομα δεν το εκσελειξε γεια το bada, το ειχαι φτιαξει γεια το jet, ειναι μια συλογει προγραματον, απο πιξυδα μεχρι σεισμογραφο, και ελενχο τοu pc σας μεσα απο το wave. δυστιχος ι πιξυδα το και αλλα 2 προγραματα δεν δουλευουνε. αλλα αξειζουν τα αλλα, τουλαχιστον εγο που ζω στην γερμανεια, το προγραμα λεγετε s-tool απο εδο μπορειτε να το κατευασετε 10 φορες, μετα ασ το κσανανεβασουνε αφτοι που εχουνε πρεμιουμ ακουντ στον λαγο. http://rapidshare.com/files/410404363/sTools_122.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Σε ευχαριστω πολυ. Τι σημαινει ομως αυτο? Οτι κανενα δεν εχει ελληνικα, και αν θελει καποιος πρεπει να ακολουθησει τον οδηγο που υποδεικνυεις? Ρωτω, αν καμια συσκευη δεν ερχεται με ελληνικα ή αν υπαρχουν καταστηματα που πουλανε με ελληνικα και αλλα οχι. Με λιγα λογια, αν αυτο που παρειγγειλα "παιζει" να μην εχει ελληνικα, τοτε θα ακυρωσω την παραγγελια μου, γιατι δεν εχω χρονο να κανω κολπα. Αυτο δεν μπορουμε να το ξερουμε, γιατι δεν παιρνεις τηλεφωνο στο μαγαζι που το αγορασες να ρωτησεις αν εχει ελληνικα ή οχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pimpf Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 paidia signomi eimai kai ligo asxetos alla se auto to video pradeigma vlepo stin arxiki othoni eikonidio menou i kano lathos ?signomi kiolas ginetai auto to eida kai allou se alla video tha mas trelanoun?i eimai entelos tiflos kai den vlepo kala?:} Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts