soublaki-3 Δημ. April 2, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Πέρασε σχεδον ενας χρονος απο τοτε που πηρα το τηλεφωνο.. Μοιραια ερχεται η επιδοτηση.. με ποιο αναλογο νεο μοντελο το αντικαθιστούμε? :) (Παλι με 2 sim μια και καλόμαθα:happy:) Με το B7722, αλλά λενε ότι η κάμερα δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, το ίδιο και το WiFi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manassis Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 Το B5722 ειναι πολυ καλο τηλ αλλα απο καμερα χαλια και μερικες φορες κανει επιστροφη φωνης και ακους δυο φορες την φωνη σου.Σ ενα ταξιδι μου στη Σπαρτη σ ενα καταστημα ειδα ενα κινητο με τρεις sim αυτα Παράθεση ΑΜΠΕΛΩΝΑ-ΦΑΡΣΑΛΑ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΚΕΡΑΜΕ samsung galaxy j1(2016)-samsung galaxy S4 zoom-XGODY 7 IGO PRIMO-DREAMBOX DM800HDse-kaon(ote tv)-Edision Argus Mini Plus High Speed 2 in 1 HD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zampas Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Μια ερωτηση..........!!! εχω το d880 αλλα μου χαλασε και ενδιφερομαι να παρω το Β5722. δεν με ενδιαφερει η καμερα ουτε αλλες επιπλεον λειτουργειες. θελω 1 τηλεφωνο dual sim σαμσουνγκ και με ενδιαφερει........... -να εχει καλο και δυνατο ηχο κυριως με τα ακουστικα -να ειναι ενεργες και οι 2 σιμ και οχι να δειχνει κλειστη η μια οταν η αλλη ειναι online. -να εχει γρηγορο μενου -χαμηλο ΣΑΡ -να ΜΗΝ εχει μητρωο οπως εχουν τα νοκια!!!!!! χρησημοποιω 2 νοκια με μητρωο που καταγραφονται ολες οι κλησεις και αυτο δεν το θελω. Το μητρωο δεν σβηνΕΙ επιλεκτικα καποια κληση. η τις σβηνεις ολες η καμια. Αρα δεν θελω μητρωο.Το d880 που ειχα δεν ειχε μητρωο. Ποιο dual sim ειναι η καλυτερη λυση στα 100 ευρα? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 12, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 (edited) Στα 100€ η καλύτερη λύση είναι το Β5722. Ρε παιδιά, εχω το B5722XXIL2 firmware. Αξίζει να αναβααθμίσω ή να μην το κάνω; Edited April 18, 2011 by Tyxerakias Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Και εγώ την ίδια έκδοση έχω...Η αναβάθμιση από το Kies γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 13, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Η αναβάθμιση από το Kies γίνεται; Δεν το γνωρίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 (edited) Αν καταλαβα καλα υποστηρiζει μια μια τις sim? Δεν λειτουργουν και οι δυο ταυτοχρονα? Ή ειναι οντως το φτηνοτερο με δυο καρτες που λειτουργουν ταυτοχρονα? Edited April 13, 2011 by evi32 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 13, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Δεν είναι το φθηνότερο, αλλά είναι μάλλον το καλύτερο στα 100€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Eιναι οντως το φτηνοτερο με δυο καρτες που λειτουργουν ταυτοχρονα? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 13, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Δεν είναι το φθηνότερο. Είναι το καλύτερο στα 100€. Επώνυμες Dual SIM συσκευές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zampas Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 σημερα πηρα το samsung Β5722 dual sim. Πρωτη φορα χρησημοποιω τηλεφωνο αφης και σχεδον το εχω μετανιωσει. χρησημοποιω παντα μια σουπερσιμ 16σε1. μολις κανω αλλαγη απ 1 νουμερο σε αλλο μου λεει: ανυχνευτηκε νεο προφιλ. Εφαρμογη και αντικατασταση του προηγουμενου προφιλ? ετσι λοιπον σε καθε αλλαγη νουμερου πρεπει να παταω παντα ΟΚ για επιβεβαιωση! υπαρχει τροπος να παρακαμφθει αυτο το χαζο μηνυμα???????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 15, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Εγώ στο D980 δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Στο B5722 δεν χρησιμοποιώ πια 16in1 οπότε δεν ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Δεν ειναι full double sim κινητο? Δεν λειτουργουν και οι δυο καρτες απροσκοπτα? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 15, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Αν μιλάς στη Γραμμή 1 και χτυπήσει η Γραμμή 2 θα χτυπήσει διακριτικά και θα βάλεις τη Γραμμή 1 σε αναμονή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zampas Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Αν μιλάς στη Γραμμή 1 και χτυπήσει η Γραμμή 2 θα χτυπήσει διακριτικά και θα βάλεις τη Γραμμή 1 σε αναμονή. υπαρχει καποια λιστα με τα τηλεφωνα που να εχουν ταυτοχρονα και τις 2 γραμμες ενεργες? δηλαδη οταν μιλας στη μια να χτυπαει η αλλη και να μην χανεις την κληση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 15, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Οχι, δεν έχουμε φτιάξει τέτοια λίστα στο forum. Στους Τεχνολογικούς Προβληματισμούς υπάρχει ένα thread, επισημασμένο, με τις Dual SIM συσκευές της ελληνικής αγοράς. Θα μπεις μετά στο κάθε thread και θα ρωτήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Δεν γινεται να φτιαχτει τετοια λιστα? Γιατι εγω την πατησα με το Alcatel ot-710d Νομιζω λειτουργει μια μια οι καρτες. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 15, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Πώς να φτιαχτεί η λίστα; Θα πρέπει να δοκιμάσουμε όλα τα κινητά. Μπορούσες να ρωτήσεις πριν αγοράσεις το Alcatel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Oποιος εχει δοκιμασει ας γραφουμε διπλα σε καθε κινητο αν οντως ειναι διπλο ή οχι. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 (edited) Mπορει να μου πει καποιος καλος ανθρωπος τι ρυθμιση πρεπει να κανω για να βγαζει 160 χαρακτηρες στα sms ....το ψαχνω 1 μερα. Στο d880 ειχα βαλει αν θυμαμαι unicode και επαιζε μονο με κεφαλαια 160 χαρακτηρες eδω μου βγαζει 804 ......HELP!!!!!! Mε αποτελεσμα να στελνω 1 μηνυμα και αυτο στελνει 3.οτι ναναι ....βοηθατε χριστιανοι!!!!!! Το firmware ειναι το B5722XXJK3 το οποιο απ οτι ειδα ειναι το τελευταιο..... καμια λυση ρε παιδες.....εχουμε....? Edited April 18, 2011 by Tyxerakias Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 20, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Επεσε στα χέρια μου το φυλλάδιο των Multirama. Κάπου είχε το B5722. Σε ένα κίτρινο πλαίσιο έγραφα SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ - 139€. Πού την είδανε την προσφορα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asg Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Δεν έχω βρει κάποια τέτοια ρύθμιση, απλώς το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι πριν στείλεις το μήνυμά σου (Στην οθόνη που γράφει Δημ/γρια) έχει έναν αριθμό των μηνυμάτων που θα στείλεις (π.χ. 1/12 για ένα μήνυμα) Οπότε μπορείς αφού έχεις ολοκληρώσει ένα μήνυμα, να δεις σε πόσα μηνύματα θα το "σπάσει" το κινητό σου για να το στείλει.... Mπορει να μου πει καποιος καλος ανθρωπος τι ρυθμιση πρεπει να κανω για να βγαζει 160 χαρακτηρες στα sms ....το ψαχνω 1 μερα. Στο d880 ειχα βαλει αν θυμαμαι unicode και επαιζε μονο με κεφαλαια 160 χαρακτηρες eδω μου βγαζει 804 ......HELP!!!!!! Mε αποτελεσμα να στελνω 1 μηνυμα και αυτο στελνει 3.οτι ναναι ....βοηθατε χριστιανοι!!!!!! Το firmware ειναι το B5722XXJK3 το οποιο απ οτι ειδα ειναι το τελευταιο..... καμια λυση ρε παιδες.....εχουμε....? Παράθεση Ήρθαμε σκαστοί από την κλινική ΠΑΟΚΑΡΑ μου δεν το ξέρουν οι γιατροί και θα 'ρθουμε ξανά γιατί από παιδιά μας παλάβωσε η ασπρόμαυρη στολή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asg Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Οπότε μπορεί κάποιος πολύ εύκολα να το αγοράσει μέχρι και 30 και κάτι ευρώ ακριβότερα εάν δεν κάνει πρώτα μια σύγκριση των τιμών σε άλλα καταστήματα ή δεν μπει στο skroutz για να κοιτάξει την φθηνότερη τιμή... Η προσφορά του Multirama είναι μάλλον για αυτούς που δεν ψάχνονται ή αλλιώς υποψήφια θύματα... :lol: Επεσε στα χέρια μου το φυλλάδιο των Multirama. Κάπου είχε το B5722. Σε ένα κίτρινο πλαίσιο έγραφα SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ - 139€. Πού την είδανε την προσφορα; Παράθεση Ήρθαμε σκαστοί από την κλινική ΠΑΟΚΑΡΑ μου δεν το ξέρουν οι γιατροί και θα 'ρθουμε ξανά γιατί από παιδιά μας παλάβωσε η ασπρόμαυρη στολή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Δεν έχω βρει κάποια τέτοια ρύθμιση, απλώς το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι πριν στείλεις το μήνυμά σου (Στην οθόνη που γράφει Δημ/γρια) έχει έναν αριθμό των μηνυμάτων που θα στείλεις (π.χ. 1/12 για ένα μήνυμα) Οπότε μπορείς αφού έχεις ολοκληρώσει ένα μήνυμα, να δεις σε πόσα μηνύματα θα το "σπάσει" το κινητό σου για να το στείλει.... Ευχαριστω φιλε για την απαντηση,απ'οτι ειδα στους 734 χαρακτηρες αλλαζει σε 2ο μηνυμα.... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 Να κανω μια ερωτηση γενικα σας κολλαει η οθονη αφης καποιες φορες και δεν μπορειτε να πατησετε κανενα κουμπι...? Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts