TypeRS Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Όχι δεν με ρώτησαν καν για το κινητό απλά μου στείλαν τις ρυθμίσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 Παιδια hard reset πως κανουμε στο κινητο ωστε να επανελθει στην κατασταση που αγοραστηκε ??? Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 6, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 (edited) Μου έστειλε χθες τις ρυθμίσεις η Cosmote αλλά τζίφος, δεν λειτουργεί. Θα δοκιμάσω και με τη Vodafone τη Δευτέρα και βλέπουμε. Ο browser του κινητού είναι πολύ αργός. Δοκίμασα τον Opera Mini 4.3 αλλά δεν βολεύει καθόλου. Προτείνετε κάποιον άλλον browser; Edited August 8, 2011 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos4650 Δημ. August 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 Κυκλοφόρησε στις 29 Ιουλίου το καινούριο firmware. πέραν του firmware, γνωρίζετε αν υπάρχει αναβάθμισει του λογισμικού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. August 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 Ο browser του κινητού είναι πολύ αργός. Δοκίμασα τον Opera Mini 4.3 αλλά δεν βολεύει καθόλου. Προτείνετε κάποιον άλλον browser; Και εγώ όταν είχα μπει σερνόταν και έτσι δεν ασχολήθηκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 H μπάρα με τα widgets στην οθόνη, μπορεί να κλειδωθεί και να μην ανοίγει; Πατάω πχ για να διαβάσω εισερχόμενο μήνυμα, η μπάρα ανοίγει και "βγαίνει" στην οθόνη το κοντινότερο widget. Προσπάθησα να τα αφαιρέσω, να ανοίγει τουλάχιστον μονο η μπάρα, αλλά υπάρχουν widget που δεν αφαιρούνται και τα έχεις θες δε θες. Εκτός αν τα βάλεις, στη δεύτερη τρίτη οθόνη. Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 Όχι δεν μπορεί να κλειδωθεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 Όχι δεν μπορεί να κλειδωθεί... Οπότε μένει η λύση της δεύτερης οθόνης. Τ' αδειάζω εκεί και τουλάχιστον ανοίγει μονο η μπάρα. Σ' ευχαριστώ :) Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ORIO Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 Καλημέρα παιδιά....έχω το κινητό περίπου ένα χρονο και ξαφνικά χωρίς να έχει συμβει κάτι σταμάτησε να λειτουργεί η δόνηση....κάνα δυο βδομάδες μετά σταμάτησαν και όλοι οι ήχοι του κινητού !Τσέκαρα το προφίλ,και ότι αφορά΄ήχους και δόνηση ,φαινεται οτι είναι οκ , αλλά είναι από ηχο και δόνηση τίποτα...και σαν να μην έφταναν αυτά κάθε τόσο μου εμφανίζει μύνημα για ρύθμιση της θερινής ώρας...χωρίς λόγο...Μπορεί μηπώς να με βοηθήσει κανείς ;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 18, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 Κράτα ένα backup τις ρυθμίσεις σου, κάνε ένα hard reset...και μετά βλέπεις τι θα κάνεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ORIO Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 εαν μπορούσες να με βοηθούσες πάνω στο πως γίνεται το hard reset ?ευχαριστώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 18, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 *2767*3855# Φρόντισε να έχεις πάρει back-up πρώτα...για να μην χάσεις τα δεδομένα σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakar Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 Επειδη σκεφτομαι να τ αγορασω, απλά θέλω να ρωτησω το εξης. Διαβασα οτι μπορεις να μπλοκαρεις μια επαφη απ' το να σε καλεί. Εγω θα ήθελα να ξερω αν αυτό ισχύει, κι αν ισχυει, ισχύει και για τα μηνυματα απ' την ιδια επαφη? Τελος, αν δημιουργήσω μια ομάδα από επαφές μετά γινεται να την μπλοκάρω και από κλησεις και από μηνυματα?? Αυτά τα λίγα !!! Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 Το κινητό έχει λίστα απόρριψης , όταν βάλεις κάποιον αριθμό του το κλείνει με τη μία και εσύ δεν ακούς τίποτα μόνο βλέπεις την αναπάντητη.Και τα μηνύματα μπορείς να τα μπλοκάρεις... Πρέπει να επιλέξεις έναν-έναν τους αριθμούς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 23, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 Αυτός, για να συμπληρώσω, βλέπει μήνυμα κατειλημμένης κλήσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tecno_boy Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 Γεια σας σημερα μολις αγορασα και εγω το τηλεφωνο,μηπως καποιος γνωριζει πως αφαιρουμε την δονηση στο πατημα; Τον ηχο τον βρηκα,αλλα την δονηση ακομα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asg Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Γεια σας σημερα μολις αγορασα και εγω το τηλεφωνο,μηπως καποιος γνωριζει πως αφαιρουμε την δονηση στο πατημα; Τον ηχο τον βρηκα,αλλα την δονηση ακομα! Ξεκλειδώνεις το κινητό σου και από την αρχική οθόνη (όχι μέσα από το μενού) πατάς από τα αριστερά της συσκευής ή το πλήκτρο για αύξηση της έντασης ή το πλήκτρο για μείωση της έντασης. Μόλις το πατήσεις, εμφανίζονται 2 καρτέλες με ονόματα "Ένταση" και "Δόνηση". Εσύ επιλέγεις στην touch-screen την καρτέλα "Δόνηση" και την μειώνεις μέχρι το "0" με το πλήκτρο της μείωσης της έντασης του τηλεφώνου. Παράθεση Ήρθαμε σκαστοί από την κλινική ΠΑΟΚΑΡΑ μου δεν το ξέρουν οι γιατροί και θα 'ρθουμε ξανά γιατί από παιδιά μας παλάβωσε η ασπρόμαυρη στολή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stred Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 παιδες σκεφτομαι να παρω το κινητο, το μονο πραγματικο προβλημα που διαβασα στις 30 σελιδες ειναι αυτο που οταν βαζεις τα hf δεν ακουγεται ο ηχος (εγω τα εχω μονιμα πανω).. μηπως αυτο διορθωθηκε σε καποια αναβάθμιση? Παράθεση dum spiro spero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tecno_boy Δημ. September 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2011 Οταν παω να δω τις φωτογραφιες που εχω στην micro sd καθυστερει...........................................εκνευριστικα:kill: Υπαρχει καποια λυση γιαυτο; Χρησιμοποιω μια apacer 8gb,στο se cedar μου δουλευε ικανοποιητικοτατα!!!!!!!!!!!!!!εδω σερνεταιιιιιιιιιιιιι:shock: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sport Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 (edited) Ούφ :wacko: ρε παιδιά... τελικά ποιό κινητό dual sim της samsung λέτε να διαλέξω; Το Samsung B5722, το Samsung C6712 Star II DUOS ή κάποιο άλλο; Τιμή μέχρι 120 και κάτι.... Edited September 20, 2011 by sport Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. September 24, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 Ούφ :wacko: ρε παιδιά... τελικά ποιό κινητό dual sim της samsung λέτε να διαλέξω; Το Samsung B5722, το Samsung C6712 Star II DUOS ή κάποιο άλλο; Τιμή μέχρι 120 και κάτι.... Πήρε φίλος πρόσφατα το C6712 και είναι μάπα...Δοκίμασα και Alcatel χάλια και αυτό...Πάρε το B5722 απλά να κάνεις τη δουλειά σου. Μετά το D980 δεν έχει βγει κάποιο αξιόλογο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 Θα παρακαλέσω τα μηνύματα περί επιλογής κινητού να περιοριστούν στις αντίστοιχες ενότητες. Το θέμα αυτό αφορά μόνο το B5722. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beba Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 Εχω συνδέσει το κινητό με τον υπολογιστή με το samsung kies. βλέπω τις φωτογραφίες και όλα κανονικά. Πως μπορώ να μπώ στο internet στον υπολογιστή μέσω του κινητού? Π.χ στο ovi της nokia στις ρυθμίσεις λέει συνδεση στο Internet και χρησιμοποιεί mb από το κινητό. Στο B5722 πως να το κάνω? ευχαριστώ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 9, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Εχω συνδέσει το κινητό με τον υπολογιστή με το samsung kies. βλέπω τις φωτογραφίες και όλα κανονικά. Πως μπορώ να μπώ στο internet στον υπολογιστή μέσω του κινητού? Π.χ στο ovi της nokia στις ρυθμίσεις λέει συνδεση στο Internet και χρησιμοποιεί mb από το κινητό. Στο B5722 πως να το κάνω? ευχαριστώ! :) Πρόσφατα είχα επικοινωνήσει με τη Samsung για το συγκεκριμένο θέμα και μου είχα πει ότι αυτό το μοντέλο δεν του υποστηρίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beba Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Ευχαριστώ! Αυτό είχα σκοπο να κάνω κι εγώ.. Κρίμα.. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts