Jump to content

Samsung B5722 Dual SIM

soublaki-3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 475
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια hard reset πως κανουμε στο κινητο ωστε να επανελθει στην κατασταση που αγοραστηκε ??? Ευχαριστω.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Μου έστειλε χθες τις ρυθμίσεις η Cosmote αλλά τζίφος, δεν λειτουργεί. Θα δοκιμάσω και με τη Vodafone τη Δευτέρα και βλέπουμε.

Ο browser του κινητού είναι πολύ αργός. Δοκίμασα τον Opera Mini 4.3 αλλά δεν βολεύει καθόλου. Προτείνετε κάποιον άλλον browser;

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

Κυκλοφόρησε στις 29 Ιουλίου το καινούριο firmware.

πέραν του firmware, γνωρίζετε αν υπάρχει αναβάθμισει του λογισμικού;

Ο browser του κινητού είναι πολύ αργός. Δοκίμασα τον Opera Mini 4.3 αλλά δεν βολεύει καθόλου. Προτείνετε κάποιον άλλον browser;

Και εγώ όταν είχα μπει σερνόταν και έτσι δεν ασχολήθηκα

H μπάρα με τα widgets στην οθόνη, μπορεί να κλειδωθεί και να μην ανοίγει; Πατάω πχ για να διαβάσω εισερχόμενο μήνυμα, η μπάρα ανοίγει και "βγαίνει" στην οθόνη το κοντινότερο widget. Προσπάθησα να τα αφαιρέσω, να ανοίγει τουλάχιστον μονο η μπάρα, αλλά υπάρχουν widget που δεν αφαιρούνται και τα έχεις θες δε θες.

Εκτός αν τα βάλεις, στη δεύτερη τρίτη οθόνη.

Scotty, beam us up.

Όχι δεν μπορεί να κλειδωθεί...

Οπότε μένει η λύση της δεύτερης οθόνης. Τ' αδειάζω εκεί και τουλάχιστον ανοίγει μονο η μπάρα.

Σ' ευχαριστώ :)

Scotty, beam us up.

Καλημέρα παιδιά....έχω το κινητό περίπου ένα χρονο και ξαφνικά χωρίς να έχει συμβει κάτι σταμάτησε να λειτουργεί η δόνηση....κάνα δυο βδομάδες μετά σταμάτησαν και όλοι οι ήχοι του κινητού !Τσέκαρα το προφίλ,και ότι αφορά΄ήχους και δόνηση ,φαινεται οτι είναι οκ , αλλά είναι από ηχο και δόνηση τίποτα...και σαν να μην έφταναν αυτά κάθε τόσο μου εμφανίζει μύνημα για ρύθμιση της θερινής ώρας...χωρίς λόγο...Μπορεί μηπώς να με βοηθήσει κανείς ;:worry:

Επειδη σκεφτομαι να τ αγορασω, απλά θέλω να ρωτησω το εξης.

Διαβασα οτι μπορεις να μπλοκαρεις μια επαφη απ' το να σε καλεί. Εγω θα ήθελα να ξερω αν αυτό ισχύει, κι αν ισχυει, ισχύει και για τα μηνυματα απ' την ιδια επαφη?

Τελος, αν δημιουργήσω μια ομάδα από επαφές μετά γινεται να την μπλοκάρω και από κλησεις και από μηνυματα??

Αυτά τα λίγα !!!

Ευχαριστώ!

Το κινητό έχει λίστα απόρριψης , όταν βάλεις κάποιον αριθμό του το κλείνει με τη μία και εσύ δεν ακούς τίποτα μόνο βλέπεις την αναπάντητη.Και τα μηνύματα μπορείς να τα μπλοκάρεις...

Πρέπει να επιλέξεις έναν-έναν τους αριθμούς...

• 2 weeks later...

Γεια σας σημερα μολις αγορασα και εγω το τηλεφωνο,μηπως καποιος γνωριζει πως αφαιρουμε την δονηση στο πατημα;

Τον ηχο τον βρηκα,αλλα την δονηση ακομα!

Γεια σας σημερα μολις αγορασα και εγω το τηλεφωνο,μηπως καποιος γνωριζει πως αφαιρουμε την δονηση στο πατημα;

Τον ηχο τον βρηκα,αλλα την δονηση ακομα!

Ξεκλειδώνεις το κινητό σου και από την αρχική οθόνη (όχι μέσα από το μενού) πατάς από τα αριστερά της συσκευής ή το πλήκτρο για αύξηση της έντασης ή το πλήκτρο για μείωση της έντασης. Μόλις το πατήσεις, εμφανίζονται 2 καρτέλες με ονόματα "Ένταση" και "Δόνηση". Εσύ επιλέγεις στην touch-screen την καρτέλα "Δόνηση" και την μειώνεις μέχρι το "0" με το πλήκτρο της μείωσης της έντασης του τηλεφώνου.

Ήρθαμε σκαστοί από την κλινική

ΠΑΟΚΑΡΑ μου δεν το ξέρουν οι γιατροί

και θα 'ρθουμε ξανά γιατί από παιδιά

μας παλάβωσε η ασπρόμαυρη στολή

παιδες σκεφτομαι να παρω το κινητο, το μονο πραγματικο προβλημα που διαβασα στις 30 σελιδες ειναι αυτο που οταν βαζεις τα hf δεν ακουγεται ο ηχος (εγω τα εχω μονιμα πανω).. μηπως αυτο διορθωθηκε σε καποια αναβάθμιση?
dum spiro spero

Οταν παω να δω τις φωτογραφιες που εχω στην micro sd καθυστερει...........................................εκνευριστικα:kill:

Υπαρχει καποια λυση γιαυτο;

Χρησιμοποιω μια apacer 8gb,στο se cedar μου δουλευε ικανοποιητικοτατα!!!!!!!!!!!!!!εδω σερνεταιιιιιιιιιιιιι:shock:

Ούφ :wacko: ρε παιδιά... τελικά ποιό κινητό dual sim της samsung λέτε να διαλέξω;

Το Samsung B5722, το Samsung C6712 Star II DUOS ή κάποιο άλλο;

Τιμή μέχρι 120 και κάτι....

Edited by sport

Ούφ :wacko: ρε παιδιά... τελικά ποιό κινητό dual sim της samsung λέτε να διαλέξω;

Το Samsung B5722, το Samsung C6712 Star II DUOS ή κάποιο άλλο;

Τιμή μέχρι 120 και κάτι....

Πήρε φίλος πρόσφατα το C6712 και είναι μάπα...Δοκίμασα και Alcatel χάλια και αυτό...Πάρε το B5722 απλά να κάνεις τη δουλειά σου. Μετά το D980 δεν έχει βγει κάποιο αξιόλογο...

Θα παρακαλέσω τα μηνύματα περί επιλογής κινητού να περιοριστούν στις αντίστοιχες ενότητες. Το θέμα αυτό αφορά μόνο το B5722.
- Alex

Εχω συνδέσει το κινητό με τον υπολογιστή με το samsung kies. βλέπω τις φωτογραφίες και όλα κανονικά.

Πως μπορώ να μπώ στο internet στον υπολογιστή μέσω του κινητού? Π.χ στο ovi της nokia στις ρυθμίσεις λέει συνδεση στο Internet και χρησιμοποιεί mb από το κινητό. Στο B5722 πως να το κάνω? ευχαριστώ! :)

Εχω συνδέσει το κινητό με τον υπολογιστή με το samsung kies. βλέπω τις φωτογραφίες και όλα κανονικά.

Πως μπορώ να μπώ στο internet στον υπολογιστή μέσω του κινητού? Π.χ στο ovi της nokia στις ρυθμίσεις λέει συνδεση στο Internet και χρησιμοποιεί mb από το κινητό. Στο B5722 πως να το κάνω? ευχαριστώ! :)

Πρόσφατα είχα επικοινωνήσει με τη Samsung για το συγκεκριμένο θέμα και μου είχα πει ότι αυτό το μοντέλο δεν του υποστηρίζει.

• The title was changed to Samsung B5722 Dual SIM