paanos Δημ. November 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2023 Ναι παίρνεις 3GB για 7 ημέρες, αν πληρώσεις λογαριασμό κινητού ή σταθερού μέσω αππ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2023 Just now, paanos said: Ναι παίρνεις 3GB για 7 ημέρες, αν πληρώσεις λογαριασμό κινητού ή σταθερού μέσω αππ Α μόνο για 7 μέρες; ε κάτι είναι κι αυτό τι να κάνουμε Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. November 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2023 Στα καρτοσυμβολαια βγάζουν προσφορές όπως στο what's up? Τώρα με πήραν τηλ για προσφορά με 17,20 τελική τιμή να έχω απεριόριστες κλίσεις, 200 μυνηματα, 13 gig καιγια τους πρώτους 6 μηνες απεριόριστο giga Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2023 47 minutes ago, bardull said: Στα καρτοσυμβολαια βγάζουν προσφορές όπως στο what's up? Τώρα με πήραν τηλ για προσφορά με 17,20 τελική τιμή να έχω απεριόριστες κλίσεις, 200 μυνηματα, 13 gig καιγια τους πρώτους 6 μηνες απεριόριστο giga Ναι βγάζουν Πχ αυτές τις μέρες έχει απεριόριστο Ίντερνετ για 7 μέρες με 1.9€ Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. November 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2023 Εγώ δέχτηκα την προσφορά που μου έκαναν και πάω από what's up σε καρτοσυμβολαια, ελπίζω να μην το μετανιωσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2023 1 hour ago, bardull said: Εγώ δέχτηκα την προσφορά που μου έκαναν και πάω από what's up σε καρτοσυμβολαια, ελπίζω να μην το μετανιωσω Πολύ φτηνή προσφορά σου έδωσαν Μπραβο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2023 Σήμερα εκλεισα μήνα στο καρτοσυμβολαιο Μπήκαν 6gb από το πρόγραμμα μου αλλά έχω και υπόλοιπο 1.5gb από τον προηγούμενο μήνα Δεν χάνονται τα παλιά; Το υπόλοιπο μου όμως μηδενίστηκε είχα 2.5€ και χάθηκαν Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosak Δημ. November 6, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2024 στα καρτοσυμβολαια μπορεις να κανεις συνδιασκεψη οπως τα συμβολαια? Ειναι το μοναδικο πραγμα που μου λειπει απο το whatsup και το σκεφτομαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gianniz58 Δημ. 2 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Ιανουαρίου Καλημέρα σε όλους και καλή χρονιά. Έχουν οι γονείς μου από ενα καρτοσυμβόλαιο στην cosmote (ξεχωριστά ο καθένας). Βάζουν κάρτα 13 ευρώ κάθε μήνα, τους τραβάει τα 9 ευρώ από αυτά και τους δίνει κάτι ελάχιστες παροχές. Το αποτέλεσμα βέβαια είναι επειδή το έχουν τόσο πολύ καιρό αυτό να έχουν μαζέψει στη cosmote υπόλοιπο πάνω από 100 ευρώ (και οι δύο μαζί). Υπάρχει κάποιος τρόπος να τα πάρουν τα λεφτά αυτά; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 2 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Ιανουαρίου 33 minutes ago, Gianniz58 said: Καλημέρα σε όλους και καλή χρονιά. Έχουν οι γονείς μου από ενα καρτοσυμβόλαιο στην cosmote (ξεχωριστά ο καθένας). Βάζουν κάρτα 13 ευρώ κάθε μήνα, τους τραβάει τα 9 ευρώ από αυτά και τους δίνει κάτι ελάχιστες παροχές. Το αποτέλεσμα βέβαια είναι επειδή το έχουν τόσο πολύ καιρό αυτό να έχουν μαζέψει στη cosmote υπόλοιπο πάνω από 100 ευρώ (και οι δύο μαζί). Υπάρχει κάποιος τρόπος να τα πάρουν τα λεφτά αυτά; https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/ipiresia-easy-transfer.html Μέσω της υπηρεσίας easy transfer μπορείς να τα στείλεις σε καρτοκινητό. Διάβασε λεπτομερείς στο link που σου στέλνω. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gianniz58 Δημ. 2 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Ιανουαρίου 1 minute ago, cu2goup said: https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/ipiresia-easy-transfer.html Μέσω της υπηρεσίας easy transfer μπορείς να τα στείλεις σε καρτοκινητό. Διάβασε λεπτομερείς στο link που σου στέλνω. Καλησπέρα και ευχαριστώ - αυτό με την μεταφορά σε καρτοκινητο το γνωρίζω. Υπάρχει κάποιος τρόπος να πάρουμε τα λεφτά (σε κάποιο IBAN ισως)? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. 2 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Ιανουαρίου 8 minutes ago, Gianniz58 said: Καλησπέρα και ευχαριστώ - αυτό με την μεταφορά σε καρτοκινητο το γνωρίζω. Υπάρχει κάποιος τρόπος να πάρουμε τα λεφτά (σε κάποιο IBAN ισως)? Όχι δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gianniz58 Δημ. 2 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Ιανουαρίου Γνωρίζετε τότε τι χρήση έχει το παρακάτω έντυπο; ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΗΣ.pdf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts