thePRODIGY Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 Tρελη αδικια που δεν ηταν ΚΑΝ προτεινομενος ο Albert Brooks για Β' ανδρικου για την ταινια "Drive" και στη θεση του ηταν ο Jonah Hill (Μoneyball) ε οχι *επισης μεγαλη αδικια που γενικα το Drive ,αλλα κυριως το "Warrior" δεν ειχαν υποψηφιοτητες. ταινιαρες και τα δυο. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 καθολου εκπληξεις και αρκετα προβλεψιμα τα φετεινα οσκαρ για μενα.Ακομα και οταν οι ηθοπιοι ανοιγαν το φακελο για να ανακοινωσουν το ονομα του νικητη το λεγαν πολυ γρηγορα ξερανε δηλ ΟΛΟΙ πιος θα το παιρνε..δεν αμιβαλω για το ταλεντο του πλαμερ αλλα οπως και της στριπ γνωμη μου ειναι, πως το πηραν το οσκαρ λες και τους το χρωστουσαν να τους το δωσουν καπια στιγμη..θα μπορουσε η μερυλ στριπ να το παιρνε με παλαιοτερες φοβερες ερμηνειες οπως αναφερθηκε παραπανω και οχι μονο τωρα.μαλιστα οταν ο φερθ παρουσιασε ηταν σα να φωτογραφιζε πιος θα το παιρνε το οσκαρ.αγγλος δηλ που το δινει σε μια αμερικανιδα που επαιζε μια αγγλιδα προσωπικοτητα..Τοσο προβλεψιμη τελετη δηλ. Τωρα για το artist ναι ουτε και γω το χω δει και θελω να πιστευω πως ειναι αριστουργιματικη ταινια αλλα τοσος ντορος για αυτο το εργο που απλα ειχε μια προτωτυπια στο σεναριο σε αντιθεση με αλλες ταινιες δεν ξερω ουτε και μενα με εκανε να πιστεψω πως πραγματικα αξιζε για οσκαρ τουλαχιστον καλυτερης ταινιας...Ειναι μια ακομα ταινια που του χρονου δε θα τη θυμουνται πολλοι.το crash το θυμαται κανεις; τσου.το hurt locker θυμαται κανεις; τσου.. το kings speech το θυμαται κανεις; τσου. το slumdong millonaire το θυμαται κανεις;; αμ να:)ι .θα το ξαναβλεπε κανεις απειρες φορες;; τσου.:lol:. Ωραια ταινια το artist ΝΑΙ για οσκαρ καλυτερης ταινιας;; ΑΜΦΙΒΑΛΩ.αλλα το ολο θεμα οσκαρ για μενα ειναι τοσο κουλτουριαρικο που δε μου κανει ιδιετερη εντυπωση τετιες ταινιες να προτεινονται και να μενουν εξω αλλα διαμαντια βλεπε DRIVE Ακομα και ο παρουσιαστης ο billy crystal σπουδαιος ηθοπιος αλλα μου φανηκε οχι τοσο αστειος οσο ηταν παλια.. Τελος στο memoriam θα θελα να δω και το ονομα του αγγελοπουλου. Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Το "the artist" δεν το έχω δει αλλά, μόλις είδα το "the iron lady", είπα πως το oscar πρώτου γυναικείου ρόλου το έχει στο τσεπάκι της η Streep. Ανεξάρτητα από το τι πραγματεύεται η ταινία, είναι απλά εκπληκτική στο ρόλο της! Μέχρι και στο στοίχημα το έπαιξα από τη σιγουριά που είχα! Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_a_comment Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 (edited) Όσοι δεν έχετε δει το The Artist νομίζω το αδικείτε: δεν είναι καθόλου "και καλά" ή αυστηρά σινεφιλ, ίσα ίσα, είναι μια ανάλαφρη ταινία, όλο νάζι και τσαχπινιά, που σε κερδίζει με το πρωτότυπο στυλ της. Για μένα καλύτερη και πιο ειλικρινής από αυτές που ακολουθουν πιστά τη συνταγή "θέλω να κερδίσω Όσκαρ" . Τώρα για το αν ήταν η καλύτερη ταινία της χρονιάς, τι να σας πω. Δε νομίζω κι εγώ να ήταν, αλλά, ενταξει, άλλα τα κριτήρια των Όσκαρ (βλ. Χολυγουντ) και άλλα τα κριτήρια των Καννών ας πούμε (όπου εκεί πιο πιθανό είναι να βρεις τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς). Εκει που τα Όσκαρ πέφτουν μέσα όμως (συνήθως) είναι οι ξενόγλωσσες. Το "A separation" είναι εξαιρετική ταινία -και καιρός ήταν να αναγνωριστεί ο Ιρανικός κινηματογράφος που έχει βγάλει ουκ ολίγα διαμάντια. Η δικιά μου η γκρίνια/παραξενιά εντοπίζεται αλλού: αυτό το Midnight in Paris που το λάτρεψαν κοινό και κριτικοί, εγώ το βρήκα από αδιάφορο έως κακό. Δεν είμαι φαν του Γουντι ομολογώ, αλλά το συγκεκριμένο μου φάνηκε επιφανειακό. Σιγά τα πρωτότυπα μηνύματα και σιγά το εύρημα. PS Α, άμα θελετε να δειτε με ποιο μοιάζει το The Artist, θα λεγα ότι θυμίζει αρκετά το Ed Wood. Αν και το δεύτερο το θεωρώ καλύτερο και πιο πολυεπίπεδο. Edited February 29, 2012 by just_a_comment Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Η ταινια που ουρλιαζε "φτιαχτηκα για να παρω οσα πιο πολλα Οσκαρς μπορω" ηταν το Hugo παιδια. hands down Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Το Midnight in Paris ήταν ο ορισμός του meh. Φθίνουσα η πορεία του Woody μετά το Match Point... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Οι υποψηφιότητες για τα φετινά βραβεία που θα γίνουν στις 24 Φεβρουαρίου 2012. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. March 3, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 http://static.in.gr/webstatic/3CE417DC306BAE1E00A6CA9984CAA75E.jpg To 12 Χρόνια Σκλάβος αναδείχθηκε Καλύτερη Ταινία στα φετινά Όσκαρ, ενώ το Gravity κέρδισε επτά συνολικά βραβεία, ανάμεσά τους και Σκηνοθεσίας για τον Αλφόνσο Κουαρόν. «Σε όλους αξίζει όχι μόνο να επιβιώνουν αλλά να ζουν. Αυτό ήταν το μήνυμα του Σόλομον» είπε ο Στιβ ΜακΚουίν, παραλαμβάνοντας το βραβείο Καλύτερης Ταινίας. Η ταινία του απέσπασε τρία Όσκαρ. Τρία Όσκαρ συγκέντρωσε και το Dallas Buyers Club. Με άδεια χέρια έφυγε ο Οδηγός Διαπλοκής, ταινία που είχε συγκεντρώσει 10 υποψηφιότητες. Το Α΄ Γυναικείου Ρόλου κέρδισε η Κέιτ Μπλάνσετ για τη Θλιμμένη Τζάσμιν, ενώ το Α' Ανδρικού Ρόλου ο Μάθιου ΜακΚόναχι για το Dallas Buyers Club. «Όταν ήμουν 15 χρονών με ρώτησαν ποιος είναι ο ήρωάς μου. Είπα ο εαυτός μου σε δέκα χρόνια, αυτόν προσπαθώ να φτάσω. Δέκα χρόνια μετά με ξαναρώτησε: Τον έφτασες τον ήρωά σου; Όχι, ακόμα τον κυνηγάω, του απάντησα. Από τότε, κάθε μέρα, κάθε μήνα, κάθε εβδομάδα κυνηγάω κάποιον: τον εαυτό μου. Τουλάχιστον έχω κάποιον να κυνηγάω» είπε ο ΜακΚόναχι. Όσκαρ Β' Ανδρικού Ρόλου στον Τζάρεντ Λέτο, όπως αναμενόταν, για τον ρόλο του ως Ρεϊγιόν στο Dallas Buyers Club. «Σε όλους όσους ονειρεύονται εκεί έξω, σε μέρη σαν την Ουκρανία ή τη Βενεζουέλα, θέλω να πω είμαστε εδώ, καθώς παλεύετε να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα, να ζήσετε το αδύνατο, σας σκεφτόμαστε» είπε ο Λέτο στην ευχαριστήρια ομιλία του. Όσκαρ Β΄ Γυναικείου Ρόλου κέρδισε η Λουπίτα Νιονγκ΄Ο του 12 Χρόνια Σκλάβος. «Δεν θα ξεχάσω ότι αυτή η μεγάλη χαρά για μένα συνδέεται με τόσο πόνο για κάποιους άλλους» είπε, ευχαριστώντας την ηρωίδα της. Όσκαρ Διασκευασμένου Σεναρίου στον Τζον Ρίντλεϊ για το 12 Χρόνια Σκλάβος, ενώ ο Σπάικ Τζόνζι έφυγε με το Όσκαρ Πρωτότυπου Σεναρίου για το Her. Όσκαρ Κοστουμιών κέρδισε η Κάθριν Μάρτιν για τον Υπέροχο Γκάτσμπι. Η Κ.Μάρτιν σύζυγος του Μπαζ Λούρμαν ανέβηκε ξανά στη σκηνή για να παραλάβει το Όσκαρ Σκηνογραφίας (μαζί με τη Μπέβερλι Νταν). Όσκαρ Μακιγιάζ και Μαλλιών κέρδισε το Dallas Buyers Club. Όσκαρ Ξενόγλωσσης Ταινίας κέρδισε Η Τέλεια Ομορφιά του Πάολο Σορεντίνο. Όσκαρ μικρού μήκους κινουμένων σχεδίων στο Mr. Hublot, ενώ μεγάλου μήκους κινουμένων σχεδίων στο Frozen. Όσκαρ Οπτικών Εφέ, Ηχητικού Μιξάζ, Ηχητικού Μοντάζ, Φωτογραφίας, Μοντάζ και Μουσικής κέρδισε το Gravity. Καλύτερη Ταινία Μικρού Μήκους αναδείχθηκε το Helium, ενώ Όσκαρ Καλύτερου Μικρού Μήκους Ντοκιμαντέρ κέρδισε το The Lady in Number 6: Music Saved My Life, την ιστορία της γηραιότερης κρατούμενης στρατοπέδου συγκέντρωσης του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, η οποία πέθανε πριν από λίγες ημέρες. Καλύτερο Ντοκιμαντέρ αναδείχθηκε το 20 Feet from Stardom. Και μερικά ευτράπελα... Τα βλέμματα τράβηξε το... selfie της Έλεν Ντε Τζένερις που κάλεσε όλους τους διάσημους σταρ για να βγάλουν μια φωτογραφία μαζί. Μέριλ Στριπ, Τζούλια Ρόμπερτς, Μπραντ Πιτ, Αντζελίνα Τζολί, Κέβιν Σπέισι, Τζάρεντ Λέτο, Τσάνινγκ Τέιτουμ, Μπράντλεϊ Κούπερ και το retweet πήρε φωτιά. http://news.in.gr/files/1/2014/oscars29.jpg Η ΝτεΤζένερις παρήγγειλε πίτσες, τις μοίρασε και έπειτα ζητούσε από τους θεατές να συνεισφέρουν για να πληρωθούν οι πιτσαδόροι. Ήταν καλή με όλους, αλλά από την παρουσίασή της έλειψε το καυστικό χιούμορ. Η βραδιά των Όσκαρ ήταν μάλλον υποτονική και αναμενόμενη και κύλησε χωρίς εκπλήξεις. Στο κόκκινο χαλί, τα βλέμματα τράβηξαν η Λουπίτα Νιόνγκ'ο, η Τζένιφερ Λόρενς, η Έιμι Άνταμς, η Σαρλίζ Θερόν και η Κέιτ Μπλάνσετ. Η Τζένιφερ Λόρενς, μάλιστα, έπεσε βγαίνοντας από τη λιμουζίνα που την πήγαινε στο Dolby Theater, θυμίζοντας την περσινή της πτώση όταν ανέβαινε να παραλάβει το Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου. Πολλοί σταρ πήγαν με τις μαμάδες τους: Η Λουπίτα Νιονγκ'ο, ο Τζόνα Χιλ, ο Μάικλ Φασμπέντερ, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ο Τζάρεντ Λέτο, ο Μάθιου ΜακΚόναχι (και με τη σύζυγό του) ήταν μερικοί μόνο από αυτούς. Πηγή Newsroom ΔΟΛ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xarisb Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Όλα καλά, όλα ωραία αλλά αυτός ο Di Caprio δικαιούνταν ένα αγαλματάκι. Παράθεση Life, like poker has an element of risk. It shouldn't be avoided. It should be faced. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Όλα καλά, όλα ωραία αλλά αυτός ο Di Caprio δικαιούνταν ένα αγαλματάκι. Δεν έχω δει το Λύκο της Wall Street αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να ήταν καλύτερος από τον McConaughey, ο οποίος κανονικά είναι κάκιστος (ή τέλος πάντων παίζει πολύ κακογραμμένους και χαζούς ρόλους) αλλά στο Dallas Buyers Club δεν παίζεται ο άνθρωπος. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 εγω παντως που τον ειδα λες και ηταν αρρωστος.επειδη εχασε πολλα κιλα για τη ταινια λιγο ελειψε να πεσει στην ανορεξια..πως τα καταφερε,,μονο και μονο για αυτο αξιζε και το οσκαρ τωρα για το 12 χρονια σκλαβιας,ενταξει φοβερη ταινια και σιγουρα αξιζε το αγαλματακι,και το gravity τα ξεσκισε τα περισσοτερα για τα τεχνικα του μερη .Απλα θα θελα μια φορα να παιρνε οσκαρ καλυτερης ταινιας και κατι που να μη βασιζεται σε true story η να εχει ιστορικοπολιτικο χαρακτηρα .καθε χρονο τα ιδια. Τωρα σε σχεση με αλλες χρονιες μου φανηκε η ολη τελετη οχι τοσο λαμπερη δε ξερω γιατι,και η ελεν στο μονο σημειο που γελασα ηταν με τις πιτσες και μετα τους ζητουσε λεφτα:lol::lol:.Σαν να μην ηθελε να καυτηριασει τοσο τις ικανοτητες των ηθοπιων η τις ταινιες τους. Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts