Unbreakable Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 Καλησπερα παιδες μια ερωτηση εχω βρει στο net διαφορα forum με σπασμενες εφαρμογες για το ipad μας και θα ηθελα να μαθω πως μπορω να τις εγκαταστησω και εγω μηπως θα πρεπει να κανω και jailbreak για να γινει αυτο που θελω??? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 Καλησπερα παιδες μια ερωτηση εχω βρει στο net διαφορα forum με σπασμενες εφαρμογες για το ipad μας και θα ηθελα να μαθω πως μπορω να τις εγκαταστησω και εγω μηπως θα πρεπει να κανω και jailbreak για να γινει αυτο που θελω??? Ναι, όπως και στο iPhone.. Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Unbreakable Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 Thanks a lot!!! Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 Καλημερα. Καποιος απο τους τυχερους κατοχους iPad μπορει να δοκιμασει αυτο που φαινεται στο παρακατω βιντεο? Αν ισχυει ειναι all the money!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforos258 Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 Καλημερα. Καποιος απο τους τυχερους κατοχους iPad μπορει να δοκιμασει αυτο που φαινεται στο παρακατω βιντεο? Αν ισχυει ειναι all the money!! κυκλοφορει εδω και αρκετο καιρο. απο την πρωτη μερα το δοκιμασα και δουλευει. φυσικα χρειαζεται jailbreak ipad και το adapter της apple! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RODAKINO Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 Σε λίγες ημέρες περιμένω 5 16αρια wifi ipads μεσω γνωστου μου ναυτικου. 2 θα κρατήσω και τα άλλα θα φύγουν εδω μέσα. Οταν θα τα έχω στα χέρια μου θα βάλω και αγγελία. :) Παράθεση :cry: :whip: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
el3ctronick Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 αδυνατει να τα διαβασει κατευθειαν απο τον εξετερικο δισκο???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 αδυνατει να τα διαβασει κατευθειαν απο τον εξετερικο δισκο???? Τι εννοεις? Να διαβασει εξωτερικο 2,5' δισκο? Αυτο φαινεται οτι δεν γινεται καθως το ρευμα που παρεχει η ipad port δεν ειναι ικανο για δισκο. Μαλλον ομως ειναι αρκετο για USB Stick. Αυτο κανει και στο βιντεο ο τυπος. Οποιος εχει jailbreaked ipad και το iFile περασμενο ας το δοκιαμσει να μας πει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 Ψαχνω στο Amazon για 16αρι wifi και το βρισκω 584$ Εχει κανεις κανα λινκ απο Amazon που να ειναι στην κανονικη τιμη των 500$ ? Δεν ξερω μηπως μου δινει αυτα τα links γιατι φαινεται το IP μου απο Αιγυπτο. Εχω ανθρωπο με διευθυνση στην Αμερικη ο οποιος αγοραζει απο amazon και πανε στην διευθυνση αυτη και μετα απευθειας στελνονται στο cairo. Στην Αιγυπτο δεν υπάρχει τελωνειο για κομπιουτερς οποτε θα πληρωσω μονο μεταφορικα. Το θεμα ομως ειναι να το βρω στην πραγματικη τιμη. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforos258 Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 Ψαχνω στο Amazon για 16αρι wifi και το βρισκω 584$ Εχει κανεις κανα λινκ απο Amazon που να ειναι στην κανονικη τιμη των 500$ ? Δεν ξερω μηπως μου δινει αυτα τα links γιατι φαινεται το IP μου απο Αιγυπτο. Εχω ανθρωπο με διευθυνση στην Αμερικη ο οποιος αγοραζει απο amazon και πανε στην διευθυνση αυτη και μετα απευθειας στελνονται στο cairo. Στην Αιγυπτο δεν υπάρχει τελωνειο για κομπιουτερς οποτε θα πληρωσω μονο μεταφορικα. Το θεμα ομως ειναι να το βρω στην πραγματικη τιμη. ενοεις κωστα στα στελνει αυτος? δεν νομιζω να υπαρχει στο amazon τιμη στα 500$! εσυ τα πληρωνεις απο cairo η αυτος απο εκει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 ενοεις κωστα στα στελνει αυτος? δεν νομιζω να υπαρχει στο amazon τιμη στα 500$! εσυ τα πληρωνεις απο cairo η αυτος απο εκει; απο εδω με αμερικανικη πιστωτικη καρτα. αυτος ειναι εδω, τα παιδια του εχουν αμερικανικη υπηκοοτητα και εχει παρει μ αυτον τον τροπο πολλα pc kai mac Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 Τότε γιατί όχι απευθείας παραγγελία από το Online Store της Apple; Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforos258 Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 Αυτο διερωτουμουν κ εγω απο πριν νικο αλλα δεν το ρωτησα :) Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 Τότε γιατί όχι απευθείας παραγγελία από το Online Store της Apple; Εννοειται οτι αφου στο Amazon τα πουλανε με καπελο θα το παραγγειλω απο το apple store εκτος κι αν υπαρχει καποιο προβλημα στην διαδικασια. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 Εννοειται οτι αφου στο Amazon τα πουλανε με καπελο θα το παραγγειλω απο το apple store εκτος κι αν υπαρχει καποιο προβλημα στην διαδικασια. Αν δεν κάνω λάθος το Apple Store δεν επιτρέπει πολλές αγορές από τον ίδιο λογαριασμό; Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 Σχετικα με το ελληνικο πληκτρολογιο υπάρχει τιποτα νεότερο; Θα πρεπει να περιμενουμε την επισημη εισαγωγη στην χώρα μας για να προστεθουν τα ελληνικα; Ο τελευταιος μου δισταγμος πριν την παραγγελια αφορα αυτο το κομματι γιατι δεν θα μπορω να το χρησιμοποιησω ουτε για mail. Ψαχνω απεγνωσμενα χρησεις που μπορω να κανω για να δικαιολογησω στον εαυτο μου την αγορα.:) Το σκεφτομαι γιατι αν το αποφασισω θα πρεπει να αναβαλω την αγορα του νεου iphone για την επομενη χρονια αφου δεν με παιρνει και για τα δυο στην ιδια περιοδο. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 ............Το σκεφτομαι γιατι αν το αποφασισω θα πρεπει να αναβαλω την αγορα του νεου iphone για την επομενη χρονια αφου δεν με παιρνει και για τα δυο στην ιδια περιοδο. Eιναι απλο, θα παρεις το iphone :lol: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 Eιναι απλο, θα παρεις το iphone :lol: :lol: Κανονικά έτσι πρέπει,αλλά στην απίθανη περίπτωση(:p) που τον καλύπτει το HD2,(το οποίο ειναι στην καλύτερη περίοδο του) καλύτερα να το κρατήσει και να πειραματιστεί με το ipad.Και του χρόνου αν οι οικονομικές συγκυρίες το επιτρέπουν,εδώ θα είναι η Apple και θα περιμένει με το 5ο ;) Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 Πάντως σχετικά με την έλλειψη Ελληνικού πληκτρολογίου, εγώ καλύπτομαι αναφορικά με τον Browser από τον Greek Browser και αναφορικά με τη γραφή για οποιοδήποτε άλλο λόγο (e-mails κλπ) από το Greek Keyboard II. Το τελευταίο δεν είναι και ιδιαίτερα πρακτικό, αφού πρέπει πρώτα να γράψεις το κείμενό σου σε αυτό, να το κάνεις copy, να κλείσεις το πρόγραμμα, να ανοίξεις τον e-mail client και να κάνεις paste το κείμενο. Είναι μια διαδικασία που κρατάει ελάχιστα, αλλά δεν παύει να είναι εκνευριστική. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 :lol: Κανονικά έτσι πρέπει,αλλά στην απίθανη περίπτωση(:p) που τον καλύπτει το HD2,(το οποίο ειναι στην καλύτερη περίοδο του) καλύτερα να το κρατήσει και να πειραματιστεί με το ipad.Και του χρόνου αν οι οικονομικές συγκυρίες το επιτρέπουν,εδώ θα είναι η Apple και θα περιμένει με το 5ο ;) Οδυσσεα καλύπτομαι μια χαρα απο το HD2, το μονο που δεν καλυπτεται ειναι η γκατζετική απληστία μου:) Ναι μου λειπει η αναζητηση εφαρμογών στο app store αλλα δεν ειναι το παν καθως οι βασικες κυριες εφαρμογές υπάρχουν και μαλιστα κάποιες σε πληρεστερη εκδοση. Χθες μπηκα στο iTunes του Mac μου και κοιταζα τις εφαρμογές που εχω. Οι περισσοτερες ηταν για να καλυπτουν τις ελειψεις ΟΕΜ εφαρμογων του iphone, ενω αυτες που πραγματικα θα ηθελα να τις εχω και στο Λεο δεν ηταν πανω απο 10. Οι υπολοιπες ναι μεν εχουν καποια χρησιμοτητα αλλα τις ανοιγα καθε δεκα μερες η και καθολου. Βεβαια συνεχως βγαινουν νεες πολυ πιο χρησιμες καθως εχει οριμασει το app store. Εκτος αυτου οι καλες εφαρμογες μπορουν να αξιοποιηθουν πολυ καλυτερα στην οθονη του ipad απ οτι στις 3,5 ιντζες του iphone. Το HD2 διαθετει 2 πολυ χρησιμες εφαρμογες για την δουλεια μου που δεν τις βρισκω αλλου συν καποιες ευκολιες στο να γινονται αμεσα καποια πραγματα, κυριως οταν πρεπει να ανταλλάξω αρχεια με ανθρωπους που δεν τα πανε καλα με την τεχνολογια. Επειτα η ευκολια να μετατρεπεται σ ενα αξιοπιστο Access Point, θα μεταμορφωνει το iPad wifi ανα πασα στιγμη σε 3G, ανοιγοντας απλα την ΟΕΜ εφαρμογη WiFi Router. Εκτός αυτου νομιζω οτι μπορει να συνεργαστει και σε πολλα αλλα πραγματα με ενα JB iPad. Και μια ερωτηση: Καποιες βασικες must tο have εφαρμογές που εχουμε αγορασμενες, εχουν μετατρεψει την αναλυση τους να τρεχουν σε πληρη οθονη η θα τις βλεπουμε σε διασταση οθονης iphone? πχ quick office, documents to go κλπ. Και αν ναι, πρεπει να τις ξανα αγορασουμε η διδονται σαν αναβαθμιση; Πάντως σχετικά με την έλλειψη Ελληνικού πληκτρολογίου, εγώ καλύπτομαι αναφορικά με τον Browser από τον Greek Browser και αναφορικά με τη γραφή για οποιοδήποτε άλλο λόγο (e-mails κλπ) από το Greek Keyboard II. Το τελευταίο δεν είναι και ιδιαίτερα πρακτικό, αφού πρέπει πρώτα να γράψεις το κείμενό σου σε αυτό, να το κάνεις copy, να κλείσεις το πρόγραμμα, να ανοίξεις τον e-mail client και να κάνεις paste το κείμενο. Είναι μια διαδικασία που κρατάει ελάχιστα, αλλά δεν παύει να είναι εκνευριστική. Θεωριτικα μεχρι το Φθινοπωρο πρεπει να αρχισει να εισαγεται και στην χώρα μας. Οπότε θα υπάρξει πληκτρολογιο φανταζομαι. Γιατι αν ειναι κανουμε copy paste τα κειμενα αστο καλυτερα. Ειναι μεγαλο σπασιμο, τοσο δυσκολο ηταν να ριξουν ολα τα πληκτρολογια που περιεχονται στο 3Gs ωστε να καλυπτονται παντου; Το οτι δεν κυκλοφορει σε μια χώρα, δεν σημαινει οτι καποιος που μενει στην Αμερικη η στην Αγγλια δεν χρειαζεται να γραφει στην μητρική του γλώσσα. Κατι τετοια μικρα πραγματακια ειναι που δεν μου αρεσουν στην apple. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Unbreakable Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 (edited) Καλημερα σας ποιο προγραμματακι πρεπει να αγορασω για να μπορω να διαβαζω αρχεια powerpoint στο ipad μου?? ευχαριστω. ακυρο το βρηκα!! Edited May 20, 2010 by Unbreakable βρηκα την λυση!! Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 Το iPad App store είναι πλέον διαθέσιμο και στην Ελλάδα!!!:up: Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp86 Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 ειναι παρα πολυ καλο η πρωτη εισοδος εγινε 13.00 και απο τοτε μεσα ειμαι.:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 Υπάρχουν αρκετα καλες εφαρμογές αλλα ακομα κι αυτες που ξεραμε στο ipad αποδιδουν καλυτερα. Με την καταταξη των εφαρμογών που ηδη εχουμε αγορασει δυστυχως διαπιστωσα οτι μονο μια απο τις εφαρμογες που ειχα στο iphone εχει προσαρμοστει και στο ipad. Επειδη δεν το εχω αγορασει ακομα, αυτες που προοριζονται μονο για iphone λειτουργουν εστω και σε μικρη αναλυση; Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 Υπάρχουν αρκετα καλες εφαρμογές αλλα ακομα κι αυτες που ξεραμε στο ipad αποδιδουν καλυτερα. Με την καταταξη των εφαρμογών που ηδη εχουμε αγορασει δυστυχως διαπιστωσα οτι μονο μια απο τις εφαρμογες που ειχα στο iphone εχει προσαρμοστει και στο ipad. Επειδη δεν το εχω αγορασει ακομα, αυτες που προοριζονται μονο για iphone λειτουργουν εστω και σε μικρη αναλυση; Ναι, λειτουργούν σε μέγεθος οθόνης iPhone (στο κέντρο της οθόνης), ενώ έχεις και την επιλογή ζουμ Χ2 που δεν το προτείνω. Γενικά, οι εφαρμογές που έχουν προσαρμοστεί για iPad φέρουν το logo HD (όχι όλες). Παράδειγμα το Angry Birds που το έχω αγοράσει και στα δύο (στο iPad είναι ακριβότερο). Πάντως, εφαρμογές για iPad είχα ήδη κατεβάσει μέσω του PC και πριν ανέβει το Ελληνικό store. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts