pperiklis Δημ. May 20, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 Xα χα χα! Όταν το πάρεις με το καλό νικόλα θα καταλάβεις ότι δεν το βαριέσαι ποτέ.. Κάθε μέρα σε εκπλήσει με όλα τα καλούδια που υπάρχουν!! Sent from my iPad using Tapatalk Σπύρο έχεις απόλυτο δίκαιο! Το πήρα σήμερα και περνώ εδώ και αρκετή ώρα τις εφαρμογές που θέλω. Πραγματικά η αίσθηση είναι εντελώς διαφορετική από οτιδήποτε έχω ξαναχρησιμοποιήσει, τα λίγα λεπτά που πέρασα με τη συσκευή στο Πλαίσιο δεν είναι καθόλου αντιπροσωπευτικά των δυνατοτήτων της και οι εφαρμογές που έχουν γραφτεί ειδικά για το iPad εκπλήσσουν ευχάριστα. Η ποιότητα είναι αξεπέραστη και η εμπειρία αξέχαστη! :) Υ.Γ. Για το μόνο που μετανιώνω είναι που δεν πήρα το 3G.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 Σπύρο έχεις απόλυτο δίκαιο! Το πήρα σήμερα και περνώ εδώ και αρκετή ώρα τις εφαρμογές που θέλω. Πραγματικά η αίσθηση είναι εντελώς διαφορετική από οτιδήποτε έχω ξαναχρησιμοποιήσει, τα λίγα λεπτά που πέρασα με τη συσκευή στο Πλαίσιο δεν είναι καθόλου αντιπροσωπευτικά των δυνατοτήτων της και οι εφαρμογές που έχουν γραφτεί ειδικά για το iPad εκπλήσσουν ευχάριστα. Η ποιότητα είναι αξεπέραστη και η εμπειρία αξέχαστη! :) Υ.Γ. Για το μόνο που μετανιώνω είναι που δεν πήρα το 3G.. Καλορίζικο φίλε περικλή!!! + 1 Τι να λέμε με κάλυψες πλήρως, είναι το κάτι άλλο!! Θελω να δω μόνο που μπορεί να μου φανεί και χρήσιμο στην δουλειά.. Κατι έχω σκεφτεί.. Οσο για το σπίτι δεν έχω ξανά πάει στον υπολογιστή από την μέρα που το πήρα.. Α ξέχασα να σε ρωτήσω γιατί το μετανιώνεις?? Εγώ καθόλου όσο έχω το iPhone που του μοιράζει το internet.. Και μάλιστα γιαυτό πήρα το WiFi.. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 Θελω να δω μόνο που μπορεί να μου φανεί και χρήσιμο στην δουλειά.. Κατι έχω σκεφτεί.. Οσο για το σπίτι δεν έχω ξανά πάει στον υπολογιστή από την μέρα που το πήρα.. Α ξέχασα να σε ρωτήσω γιατί το μετανιώνεις?? Εγώ καθόλου όσο έχω το iPhone που του μοιράζει το internet.. Και μάλιστα γιαυτό πήρα το WiFi.. Sent from my iPad using Tapatalk Οσο περισσοτερο διαβαζω και βλεπω τις εφαρμογές τοσο διαπιστωνω οτι δεν ειναι μονο για καναπε. Οπως ειπα και πριν στην δουλεια μου το μονο που δεν μπορω να κανω ειναι δουλεψω σ ενα συγκεκριμενο αρχειο excel που ειναι τεραστιο και περιεχει τα παντα. Μπορω ομως να προσαρμοσω το αρχειο οπως εκανα οταν ειχα το iphone ωστε να βλεπω στο iworks οτι χρειαζομαι. Ολα τα αλλα που κανω αφορουν mail, ιντερνετ, σημειωσεις και γραπτες οδηγιες προς τους εργοδηγους. Με λιγα λογια ο mac θα ξεκουραζεται λιγο και θα ξεκουραζει τα ματια μου με την μεγαλη εξωτερικη του οθονη. Ξανα δοκιμασα το wifi router την εφαρμογη του Leo που δινει ιντερνετ με το macbook για να παρω μια γευση. Στο mac συγκρατουνται τα στοιχεια της συνδεσης και δεν χρειαζεται καθε φορα να φτιαχνεις ρυθμιση. Ελπιζω το ιδιο να γινεται και με το ipad. Κατα τα αλλα η ταχυτητα ειναι ιδια. Για μενα θεωρω οτι καποιος που εχει ενα 3Gs δεν χρειαζεται να παει στο νεο iphone. Ειναι προτιμοτερο ενα ipad. M αυτο θα μπορεσει πραγματικα να εκμεταλευτει τις εφαρμογες και ολα τα αλλα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 Οσο περισσοτερο διαβαζω και βλεπω τις εφαρμογές τοσο διαπιστωνω οτι δεν ειναι μονο για καναπε. Οπως ειπα και πριν στην δουλεια μου το μονο που δεν μπορω να κανω ειναι δουλεψω σ ενα συγκεκριμενο αρχειο excel που ειναι τεραστιο και περιεχει τα παντα. Μπορω ομως να προσαρμοσω το αρχειο οπως εκανα οταν ειχα το iphone ωστε να βλεπω στο iworks οτι χρειαζομαι. Ολα τα αλλα που κανω αφορουν mail, ιντερνετ, σημειωσεις και γραπτες οδηγιες προς τους εργοδηγους. Με λιγα λογια ο mac θα ξεκουραζεται λιγο και θα ξεκουραζει τα ματια μου με την μεγαλη εξωτερικη του οθονη. Ξανα δοκιμασα το wifi router την εφαρμογη του Leo που δινει ιντερνετ με το macbook για να παρω μια γευση. Στο mac συγκρατουνται τα στοιχεια της συνδεσης και δεν χρειαζεται καθε φορα να φτιαχνεις ρυθμιση. Ελπιζω το ιδιο να γινεται και με το ipad. Κατα τα αλλα η ταχυτητα ειναι ιδια. Για μενα θεωρω οτι καποιος που εχει ενα 3Gs δεν χρειαζεται να παει στο νεο iphone. Ειναι προτιμοτερο ενα ipad. M αυτο θα μπορεσει πραγματικα να εκμεταλευτει τις εφαρμογες και ολα τα αλλα. Συμφωνώ απόλυτα όσο αφορά καναπέ και δουλεια, ο χρόνος που το έχω είναι ελάχιστος, και τώρα που βλέπω σιγά σιγά ότι μπορείς να το αξιοποιήσεις και επαγγελματικά σίγούρα θα γίνει το δεξί μου χέρι.. Αρκετά με την διασκέδαση ήρθε η ώρα για δουλειά. Άυριο στο γραφείο θα περάσω κάποια πράγματα να δω τι ψάρια πιάνει.. Btw το Pages είναι πολύ καλό, άρχισα να το σκαλίζω σήμερα! Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 Συμφωνώ απόλυτα όσο αφορά καναπέ και δουλεια, ο χρόνος που το έχω είναι ελάχιστος, και τώρα που βλέπω σιγά σιγά ότι μπορείς να το αξιοποιήσεις και επαγγελματικά σίγούρα θα γίνει το δεξί μου χέρι.. Αρκετά με την διασκέδαση ήρθε η ώρα για δουλειά. Άυριο στο γραφείο θα περάσω κάποια πράγματα να δω τι ψάρια πιάνει.. Btw το Pages είναι πολύ καλό, άρχισα να το σκαλίζω σήμερα! Sent from my iPad using Tapatalk τουλαχιστον στην εκδοση για mac το αντιστοιχο του word ειναι τελειο. Τo excel του ενω κανει παρα πολλα πραγματα δεν εχει το βασικοτερο που ειναι τα φιλτρα που βοηθα να δουλεψεις ενα μεγαλο αρχειο. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtheogr Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 Εγώ καθόλου όσο έχω το iPhone που του μοιράζει το internet.. Και μάλιστα γιαυτό πήρα το WiFi.. Sent from my iPad using Tapatalk Για να μοιράσεις internet απο το iphone πρέπει να είναι jb σωστά ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abaloss Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 Για να μοιράσεις internet απο το iphone πρέπει να είναι jb σωστά ? ναι φίλε μου σωστά! μέχρι στιγμής μόνο σε jb iphone μπορείς. Παράθεση ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 Για να μοιράσεις internet απο το iphone πρέπει να είναι jb σωστά ? Εδω ο οδηγος :) Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 ναι φίλε μου σωστά! μέχρι στιγμής μόνο σε jb iphone μπορείς. Χώρια που είναι και μεγάλη διαδικασία και κοστίζει ($9.99), ενώ από το HD2 γίνεται σε δευτερόλεπτα και δωρεάν. Α, και το iPad κρατάει τις ρυθμίσεις και δε χρειάζεται να τις ξαναπερνάς σε κάθε σύνδεση. Εγώ μάλιστα δίνω ακόμη και στο iPhone μερικές φορές wi-fi tethering από το HD2, καθώς το HD2 το έχω ως δεύτερο κινητό κυρίως για data (5GB/μήνα), ενώ το iPhone για πρώτο (αλλά με 1GB/μήνα data). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivassilis Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 Παρά το γεγονός ότι το Appstore δίνει πλέον και τις εφαρμογές για το iPad, δεν εμφανίζει στο αρχικό μενού την επιλογή iPhone/iPad που υπάρχει στο US AppStore. Πρέπει κάποιος να ψάξει στο Search για να δει τις εφαρμογές για το iPad. ΥΓ: Οσοι το πήρατε ήδη, συνειδητοποιείτε την διαφορά όταν από το iPad πιάνετε μετά το iPhone? Είναι σαν να πρόκειται για το μικρότερο κινητό του κόσμου! :) Και βέβαια με βλέπω να καταργώ τις περισσότερες από τις εφαρμογές του iPhone που έχουν πλέον και iPad έκδοση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 Χώρια που είναι και μεγάλη διαδικασία και κοστίζει ($9.99), ενώ από το HD2 γίνεται σε δευτερόλεπτα και δωρεάν. Α, και το iPad κρατάει τις ρυθμίσεις και δε χρειάζεται να τις ξαναπερνάς σε κάθε σύνδεση. Εγώ μάλιστα δίνω ακόμη και στο iPhone μερικές φορές wi-fi tethering από το HD2, καθώς το HD2 το έχω ως δεύτερο κινητό κυρίως για data (5GB/μήνα), ενώ το iPhone για πρώτο (αλλά με 1GB/μήνα data). Ευχαριστο αυτο που μου λες. Επιβεβαιωνει την επιλογη μου να κρατησω σαν τηλεφωνο το Λεο και να αγορασω το ipad. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dk79 Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 (edited) Παρά το γεγονός ότι το Appstore δίνει πλέον και τις εφαρμογές για το iPad, δεν εμφανίζει στο αρχικό μενού την επιλογή iPhone/iPad που υπάρχει στο US AppStore. Πρέπει κάποιος να ψάξει στο Search για να δει τις εφαρμογές για το iPad. ΥΓ: Οσοι το πήρατε ήδη, συνειδητοποιείτε την διαφορά όταν από το iPad πιάνετε μετά το iPhone? Είναι σαν να πρόκειται για το μικρότερο κινητό του κόσμου! :) Και βέβαια με βλέπω να καταργώ τις περισσότερες από τις εφαρμογές του iPhone που έχουν πλέον και iPad έκδοση... Συμφωνω σε ολα. Το αμερικανικο store εχει περισσοτερα tabs στην πανω πλευρα και γενικοτερα καλυτερη οργανωση. Εδω ολες οι εφαρμογες ειναι πεταμενες η μια πανω στην αλλη. Γενικοτερα ειναι σε πολυ αρχικο σταδιο... Εχω εντοπισει και bug οπου ενω εχει 5 σελιδες εφαρμογων δεν εμφανιζει τις κλασικες ασπρες βουλες στο κατω μερος της σελιδας. Μπορεις να πας με τα βελη στην επομενη και στην προηγουμενη απλα δεν ξερεις ποσες σελιδες εχεις ακομα. Το ιδιο βεβαια ισχυει και για το μουσικο store. Το 1/5 του αμερικανικου store. Πιστευω οτι οποιος δεν εχει και us account χανει παρα μα παρα πολλα πραγματα. Αυτο που λες για το μεγεθος με εκανε να γελασω γιατι ενιωσα και εγω ακριβως το ιδιο οταν μετα απο καμποσες ωρες χρησης με το ipad γυρισα στο iphone μου. Εμοιαζε με παιχνιδακι και σιγουρα φαινοταν σαν να ειχε σχεδιαστει πρωτα το ipad και μετα το iphone σαν το μικροτερο αδερφακι του. Το οποιο λεει πολλα για το ποσο καλα εχουν μεταφερθει τα παντα στην μεγαλυτερη οθονη του ipad. Αν ριξουν και τις τιμες οι λωποδυτες developers που προσπαθουν να πουλησουν απλες εφαρμογες πολυ περα απο την αξια τους τα πραγματα θα ειναι απλα τελεια! Edited May 21, 2010 by dk79 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 Παιδια εχει αγορασει κανεις πραγματα απο το αμερικανικο apple store? εννοώ αξεσουαρ κλπ. Ρωταω γιατι πρεπει να φτιαξω λογαριασμο. Λογικα θα πρεπει να δωσω το ονομα αυτου που εχει την αμερικανικη καρτα και την διευθυνση της θυριδας που εχει στην αμερικη ετσι; Δεν νομιζω να στελνει αν χρησιμοποιησω τον δικο μου λογαριασμο που εχω στο ελληνικο itunes και να βαλω μονο σαν διευθυνση την αμερικανικη θυριδα. Τι λετε; Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 Παιδια εχει αγορασει κανεις πραγματα απο το αμερικανικο apple store? εννοώ αξεσουαρ κλπ. Ρωταω γιατι πρεπει να φτιαξω λογαριασμο. Λογικα θα πρεπει να δωσω το ονομα αυτου που εχει την αμερικανικη καρτα και την διευθυνση της θυριδας που εχει στην αμερικη ετσι; Δεν νομιζω να στελνει αν χρησιμοποιησω τον δικο μου λογαριασμο που εχω στο ελληνικο itunes και να βαλω μονο σαν διευθυνση την αμερικανικη θυριδα. Τι λετε; Ναι, πρέπει να είναι Αμερικάνικη η κάρτα και η διεύθυνση. Ο λογαριασμός σου στο Ελληνικό iTunes δεν ισχύει για το Αμερικάνικο. Η βλακεία είναι ότι ενώ έχω κάνει και Αμερικάνικο (με τυχαία διεύθυνση) δεν μπορώ να αγοράσω εφαρμογές (μόνο να κατεβάσω τις δωρεάν). Πρέπει να αγοράσω gift card μέσω eBay, όπου θα μου κρατήσει και προμήθεια ο πωλητής και άλλα ωραία... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 Χθες με πήραν τηλέφωνο για να μου πουν ότι λόγω προβλήματος στα συστηματα θα μπορέσουν να κάνουν παράδοση την επόμενη εβδομάδα. Όταν προσφέρθηκα να παραλάβω εγώ από μαγαζί μου είπαν ότι αυτό δεν είναι δυνατόν. Από χθες το βράδυ η παραγγελία μου εμφανίζεται ακυρωμενη στο web site ... Θέλω να πιστεύω ακόμη ότι ειναι κακός προγραμματισμός και όχι εμπορικό τρικ. Δεν άκουσα και κανέναν άλλον να δίνει θετικό ή αρνητικό feedback εκτός κάποιων αρνητικών σχολίων στο forum του καταστήματος. Οψομεθα :) @ktsak Όπως λέει η παροιμία: της Κυριακης χαρά και της Δευτερας λύπη (οι μέρες κυριολεκτικά :). ) Sent from my iPhone using Tapatalk Σήμερα το μεσημέρι έλαβα την παρακάτω ενημέρωση: Θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι η παραγγελία σας ισχύει κανονικά, σωστά σας είπαν στην τηλεφωνική που είχατε, όντως αντιμετωπίζουμε κάποιο πρόβλημα στα συστήματα μας αυτή τη στιγμή. Θα σας ενημερώσουμε τις προσεχείς ήμερες για την ημερομηνία παράδοσης. Βρισκόμαστε στη διάθεση σας για οτιδήποτε χρειαστείτε. Άρα σε αναμονή εξελίξεων! Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 Σήμερα το μεσημέρι έλαβα την παρακάτω ενημέρωση: Θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι η παραγγελία σας ισχύει κανονικά, σωστά σας είπαν στην τηλεφωνική που είχατε, όντως αντιμετωπίζουμε κάποιο πρόβλημα στα συστήματα μας αυτή τη στιγμή. Θα σας ενημερώσουμε τις προσεχείς ήμερες για την ημερομηνία παράδοσης. Βρισκόμαστε στη διάθεση σας για οτιδήποτε χρειαστείτε. Άρα σε αναμονή εξελίξεων! Μακάρι Κώστα να αποδειχθεί πως όντως υπάρχει πρόβλημα και να μην αποτελεί ακόμα μία προσπάθεια για αρπαχτή και απόκτηση εφήμερης δημοσιότητας. Δυστυχώς στην Ελλάδα όλα πρέπει να τα περιμένουμε. :mad: Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 (edited) Δεν νομίζω γιατί μόλις άνοιξε αυτό το κατάστημα, έχει πέσει τρελή διαφήμιση στην tv και μάλλον ακόμα ψάχνονται.. Ευχόμαστε να στο παραδώσουν άμεσα!! :) EDIT: Ένας νέος downloader έκανε την εμφάνιση του στο repo BigBoss. Ονομάζεται aDownloader και είναι μια νέα δουλειά για τα iPhone, iPod touch, και iPad. Είναι δωρεάν. Θα το δοκιμάσω μόλις ξεμπλέξω από το studio.. Περισσότερα στο iclarified..:) New Download Manager for the iPhone and iPad Edited May 21, 2010 by avid Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 @djArte @avid Έτσι ελπίζω και εγώ, θα κρατήσω την ομήγυρη ενήμερη, μια που η δύναμη του πελάτη είναι η επικοινωνία της ικανοποίησης ή της δυσαρέσκειας :) Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 Αρχιζω να πιστευω πως ενω το iphone μπορει να κανει την δουλεια του ανετα χωρις Jaibreak, στο iPad ειναι απαραιτητο αν καποιος θελει να το δουλέψει κάπως πιο επαγγελματικα. Αν ειναι απλα να διαβαζουμε τα mail μας, ημερολογιο, σημειωσεις και browsing ok, Ομως για βολικη χρηση αρχειων με ευελιξια αλλα και για πολλα αλλα θα χρειαστουμε την Cydia;) To iWorks δεν υπάρχει ακομα στο δικο μας app store και δεν καταλαβαινω το γιατι αφου υπάρχουν σχεδον ολες οι αλλες εφαρμογες. Ειδικα το Numbers δεν με ενθουσιασε. Aπ οτι διαβασα τα αρχεια που δημιουργεις σ αυτο δεν ειναι συμβατα με MS excel. Δεν ξερω αν αφου το εξαγω στο mac μεσω του iWorks 2009 μπορει να γινει συμβατο. Βασικα εμενα μ ενδιαφερει να μπορω να βλεπω τα excel μου γιατι περιεχουν πληροφοριες που χρειαζομαι. Τα υπολοιπα θα γινονται στο mac, Και τι δεν θα εδινα να εχω σ αυτην την οθονη τα Office 2010 που εχω δωρεαν στο HD2. Τοτε πραγματικα δεν θα χρειαζομουν τιποτε αλλο στην δουλεια μου. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pol Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 Σήμερα το μεσημέρι έλαβα την παρακάτω ενημέρωση: Θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι η παραγγελία σας ισχύει κανονικά, σωστά σας είπαν στην τηλεφωνική που είχατε, όντως αντιμετωπίζουμε κάποιο πρόβλημα στα συστήματα μας αυτή τη στιγμή. Θα σας ενημερώσουμε τις προσεχείς ήμερες για την ημερομηνία παράδοσης. Βρισκόμαστε στη διάθεση σας για οτιδήποτε χρειαστείτε. Άρα σε αναμονή εξελίξεων! Καλημέρα σε όλους! Κι εγώ είμαι σε αναμονή από την προηγούμενη Κυριακή όπως και εσύ φίλε kkalog για το iPad από το Getitnow. Η παραγγελία φαίνεται 'άκυρη' αλλά με ενημέρωσαν πως θα παραδώσουν στην courrier για αποστολή στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Ελπίζω να το κάνουν. Αλήθεια, τι γίνεται με την εγγύηση; Μπορώ να αγοράσω την applecare όπως έκανα στο MBP; Παράθεση There are only 10 types of people in this world. Those who understand binary and those who don't. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 to δικο μου ερχεται την τεταρτη περιμανω πως και πως Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
homo_digital Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 Οι αντίπαλες εταιρείες πάντως κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου. το ipad σαρώνει στις πωλήσεις και δεν υπάρχει απάντηση απο καμιά εταιρεία. Αλήθεια, το ICD Tegra 2 που είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 Οι αντίπαλες εταιρείες πάντως κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου. το ipad σαρώνει στις πωλήσεις και δεν υπάρχει απάντηση απο καμιά εταιρεία. Αλήθεια, το ICD Tegra 2 που είναι; Ανεξάρτητα αν κάποιος συμπαθεί ή όχι την Apple πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι την έρευνα και την ανάπτυξη του iPad την κάνει χρόνια (αποτελούσε σχεδόν "μυθική" συσκευή ακόμη πριν κυκλοφορήσει το iPhone το 2007), άρα δικαιολογείται να έχει τώρα το προβάδισμα στην αγορά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα αντιμετωπίσει ανταγωνισμό όταν γίνει αντίστοιχος σοβαρός σχεδιασμός υλικού και λογισμικού από κάποιο παίκτη της αγοράς. Κατά τη γνώμη μου τη σοβαρότερη υποψηφιότητα αυτή τη στιγμή, μεσοπρόθεσμα, θέτει η HP μετά την εξαγορά της Palm. Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 Συμφωνω Κωστα. Το μονο που θα ηθελα επιπλεον ειναι η δυνατοτητα να κανει καποια πραγματα ανεξαρτητα απο pc γιατι ναι μεν υπαρχουν πλαγιοι τροποι αλλα χρονοβοροι και περιπλοκοι. Για παραδειγμα θα ηθελα να μπορει να χρησιμοποιει το iphone η καποια αλλη συσκευη σαν web camera, να μπορουσαμε να εισαγουμε φωτο χωρις το ειδικο βυσμα η με mail. Θελω να πω εχει την καλυτερη υλοποιηση αλλα και παλι θα αναγκαστουμε να καταφυγουμε σε jb για να κανουμε καποια πραγματα που ευκολινουν την ζωη μας. Και δεν ειναι λυση το οτι αφου το θες πρεπει να αρκεστεις σ αυτα που κανει. Απο την στιγμη που δεν εχει καμερα θα πρεπει να βρω λυση για να εισαγω στα γρηγορα μερικες φωτο που τραβηξα απο το κινητο μου για επαγγελματικους λογους. Θα μου πεις γιατι δεν τις στελνεις απο τι κινητο κατευθειαν. Ε μα υποτηθεται οτι πηραμε το ipad για να μπορουμε να το κανουμε καπως καλυτερα. Ευτυχως υπαρχουν λυσεις για ολα. Προσωπικα το θελω για να μην κουβαλησω ξανα χαρτια και καρτελες. Με ενθουσιασει μια εφαρμογη που μπορεις να κανεις γραπτες σημειωσεις οχι ορνιθοσκαλισματα οπως στο iphone. Φανταζομαι οτι θα υπαρχει τροπος να τις εισαγεις σαν εικονες στο notes του tasks η οπου αλλου τις χρειαζεσαι. Το κυριοτερο ειναι οτι ελυσα το θεμα της 3g συνδεσης. Και για πολυωρο σερφαρισμα σε διακοπες πχ το Leo εχει την δυνατοτητα να δουλεψει με την sim που περιεχει το φλασακι που χρησιμοποιω στο macbook για 3g συνδεση. Η συνδεση του HD2 με το Μαcbook γινεται ακαριαια. Ανοιγεις την εφαρμογη στο Λεο και πατας start. Επιλεγεις την συνδεση απο το mac η το ipad και εισαι ετοιμος να σερφαρεις. Κλεινεις την οθονη του Λεο για οικονομια και αν χρειαστει εχουμε και εφςδρικη μπαταρια. Επισης με τον ανταπτορα για τις φωτο, μπορουμε σε jb ipad να συνδεσουμε το κινητο σαν σκληρο δισκο για μεταφορα οποιουδηποτε αρχειου. Φυσικα το Dropbox θα ειναι ο βασικος διακομιστης δεδομενων αλλα για περιπτωσεις που δεν ειναι διαθεσιμη 3g συνδεση γινεται κι ετσι. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dataguy Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 (edited) Καλησπέρα και από μένα, Μόλις προχτές παρέλαβα κι εγώ το ipad από Αμερική. Δεν πήρα το 3G, αγόρασα το απλό. Προς το παρόν έχω παρατηρήσει κάποια πράγματα και θέλω τη βοήθεια όσων γνωρίζουν σχετικά 1. Υπάρχει τρόπος να μπει κάποιος στο appstore? Μου εμφανίζει μήνυμα ότι δεν είναι συμβατό με την χώρα μας. 2. Εχω το iphone και έκανα συγχρονισμό με itunes τις εφαρμογές που έχω κατεβάσει για το κινητό αλλά η ποιότητα εικόνας αν κάνω ζουμ είναι χαμηλή, ενώ αν το κρατήσω ως έχει, η εικόνα είναι μικρή σα να το χρησιμοποιώ στο κινητό. 3. Μέσω tethering iphone μπορώ να συνδέσω το κινητό με το ipad για να μπω internet αν δεν υπάρχει wifi? 4. Γίνεται jaibreak και αν ναι που βοηθά προς το παρόν; 5. Καμιά καλή εφαρμογή που μπορεί έχει δοκιμάσει κανείς και αξίζει; 6. Ελληνικό πληκτρολόγιο μπορεί να υποστηρίξει με κάποιο τρόπο; 7. Για σελίδες που υποστηρίζουν flash player υπάρχει κάποια λύση; Ευχαριστώ πολύ Edited May 22, 2010 by dataguy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts