DjArte Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 Το παραεμπόριο σε όλο του το μεγαλείο! Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 Εκτός απ' το "late april" έχει ακουστεί κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας για το wifi+3g μοντέλο; Ψήνομαι πιο πολύ γι' αυτό λόγω του ότι θα ενσωματωνει και gps κατά κύριο λόγω άν και το 3g θα μου φανεί χρήσιμο κάποιες στιγμές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivassilis Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 Το παραεμπόριο σε όλο του το μεγαλείο! Sent from my iPhone using Tapatalk Δε λες τίποτα! Ωρα να ξεσκονίσουμε τις γνωριμίες στο εξωτερικό (και δη πέραν του Ατλανικού)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 εγω το αγορασα απο νεα υορκη το περιμενω σε 15-20 μερες Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
homo_digital Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 Αν έχει κάποιος άκρες στο εξωτερικό θα μπορούσαμε να κάνουμε μια ομαδική παραγγελία πάντως και να χτυπάγαμε καλύτερες τιμές. Λέω τωρα....;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 επειδη διαβαζω παρα πολλα εδω και μερες και οι περισσοτεροι οπως και εγω ζηταμε flash και μας χαλαει που δεν εχει ουτε το iphone μας ουτε το ipad... μια ερωτηση θελω να κανω επειδη δεν γνωριζω... Εστω οτι η apple δεν βαλει ποτε υποστηριξη flash στον safari, ενας αλλος τριτος κατασκευαστης δεν μπορει να φτιαξει browser πχ opera, firefox η οπως ο skyfire στο HD2 και να μπορουν να προσθεσουν flash για το iphone? η υπαρχει το προβλημα στο hardware που χρησιμοποιηει η apple? δεν ειμαι προγραμματιστης και γιαυτο συνχωρεστε με αν ειναι βλακοδης η ερωτηση μου.... Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 επειδη διαβαζω παρα πολλα εδω και μερες και οι περισσοτεροι οπως και εγω ζηταμε flash και μας χαλαει που δεν εχει ουτε το iphone μας ουτε το ipad... μια ερωτηση θελω να κανω επειδη δεν γνωριζω... Εστω οτι η apple δεν βαλει ποτε υποστηριξη flash στον safari, ενας αλλος τριτος κατασκευαστης δεν μπορει να φτιαξει browser πχ opera, firefox η οπως ο skyfire στο HD2 και να μπορουν να προσθεσουν flash για το iphone? η υπαρχει το προβλημα στο hardware που χρησιμοποιηει η apple? δεν ειμαι προγραμματιστης και γιαυτο συνχωρεστε με αν ειναι βλακοδης η ερωτηση μου.... Και εγώ δεν είμαι προγραμματιστής αλλά αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι πλέον η Apple δεν επιτρέπει ούτε σε τρίτους να κάνουν χρήση flash όχι από πλευράς hardware αλλά από πλευράς κώδικα που είναι αποδεκτός για να διατεθεί από το AppStore, άρα οτιδήποτε τέτοιο "κόβεται" στην "πόρτα". Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 με το jb αυτο που λες δεν θα ειναι προβλημα ομως... Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
euphoria Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 Αγόρασα το δικό μου iPad πριν 1 εβδομάδα. Είμαι USA, περίμενα την ημέρα που κυκλοφόρησε στην ουρά έξω από το Apple Store μόνο 1hr20' :D (Στο Miami Beach οι ουρές είναι μεγάλες μόνο έξω από τα club το βράδυ :cool: ) @ivassilis: Για κάποιον περίεργο λόγο, όσοι είχαν προπαραγγείλει και περίμεναν ως εκ τούτου σε διαφορετική ουρά, άργησαν περισσότερο. Υπήρχαν συνεχώς υπάλληλοι που μετρούσαν τον κόσμο που περίμενε. Μετά από εντατική χρήση 8 ημερών, καταλήγω συνοπτικά στα εξής: - Εξαιρετικό hardware - Εξαιρετική μπαταρια. Μετά από εξαντλητική χρήση με wifi on συνέχεια και μουσική την περισσότερη ώρα να παίζει και με φωτεινότητα οθόνης γύρω στο 60% η μπαταρία έφτασε στο 5% μετά από 9 ώρες+. - Η εμπειρία του να αγγίζεις τις σελίδες και να κάνεις browsing με τα δάχτυλα είναι κάτι το καινούριο. Νομίζω πρέπει ο καθένας να πάει και να παίξει με ενα demo στο Πλαίσιο ή οπουδήποτε αλλού προκειμένου να αποκτήσει ιδία άποψη, γιατί είναι ενδιαφέρον. Εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ. - Πολύ γρήγορη απόκριση της οθόνης. 9.7" snappy capacitive screen real estate είναι απλά φανταστικό. Το browsing με pinch-in/pinch-out σε μια τέτοια οθόνη είναι κάτι το καινούριο, πολύ εντυπωσιακό και αρχίζω να πιστεύω ότι έχει ...θεραπευτικές ιδιότητες:) (Ήδη ξεκινάω την ανάπτυξη σχετικού θεραπευτικού app) - Δεν είναι πούπουλο - αλλά δεν είναι και πολύ βαρύ. Μετά από λίγη ώρα κρατώντας το μόνο με τα χέρια κουράζεσαι. Καλύτερα να το έχεις πάνω στα πόδια σου ενώ κάθεσαι σταυροπόδι (όπως και ο Steve Jobs στο σχετικό keynote talk) - Το ηχειάκι σε όσους το έδειξα φάνηκε ικανοποιητικό -έως- καλύτερο από ότι αναμενόταν - Η θήκη των $39.99 της Apple είναι must. Δεν το έχω ξαναβγάλει από τη θήκη. Στέκεται στο τραπέζι με 2 διαφορετικούς τρόπους. Αξίζει. - on-screen keyboard: απρόσμενα καλό. Γράφω γρήγορα με τα δύο χέρια ταυτόχρονα και δεν χάνει γράμματα καθόλου. Συν η νέα αίσθηση της αφής στο soft keyboard = απρόσμενα όμορφη εμπειρία. Σε προσκαλεί να γράψεις κι άλλο. - iBooks: Πολύ ωραίο και γρήγορο interface. Προσπάθησα να περάσω τα ebooks μου αφού τα μετέτρεψα σε epub με το Calibre, αλλά απέτυχα προσωρινά- δεν τα διαβάζει. Θα ξαναπροσπαθήσω ωστόσο. Σε ότι αφορά διάβασμα από οθόνη γενικώς (ιστοσελίδες, pdf) είναι super. - Είναι media consumption device. Δεν είναι για σοβαρή δουλειά κατά τη γνώμη μου, αν χρειάζεται να δουλέψει κανείς σε MS-Office based applications. To CITRIX iPad connector app δούλεψε άνετα, και πήρα μια γεύση από Windows virtual desktop, Outlook and MS Office στο iPad. Συνολικά: Very impressed. Eye-catching. Νέα εμπειρία η φανταστική οθόνη. Disclaimer: Είναι το πρώτο μου Apple product. Είμαι φανατικός Win7 user. Αυτή τη στιγμή θα ευχόμουν αυτό το εξαιρετικό hardware να έτρεχε Win7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 (edited) @euphoria Επιτελους ενα review απο ενα πραγματικο χρηστη :rolleyes: Οπως ακριβως τα περιμενα μετα απο την επισκεψη μου στο ΠΛΑΙΣΙΟ και την επαφη μου με το ipad. Καπβς ετσι ενοιωσα και γω, αν και το κρατησα στα χερια μου μονο για 20' :ninja: Edited April 11, 2010 by ktsak Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivassilis Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 Συνολικά: Very impressed. Eye-catching. Νέα εμπειρία η φανταστική οθόνη. Disclaimer: Είναι το πρώτο μου Apple product. Είμαι φανατικός Win7 user. Αυτή τη στιγμή θα ευχόμουν αυτό το εξαιρετικό hardware να έτρεχε Win7. Καλώστονα και με ποστ αντάξιο του διαστήματος που έλειψες! Αφού δεν παράτησες τα Win στην Αμερική, να ξέρεις, μ' αυτά θα γεράσεις ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 αν έτρεχε windows 7 θα ήταν top seller Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 αν έτρεχε windows 7 θα ήταν top seller Καλα μην παιρνεις και ορκο :) Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 Καλα μην παιρνεις και ορκο :) Αυτο ακριβώς! Γιατί όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που ανέφερε ο φίλος πριν, είναι κυρίως θέμα software και όχι hardware! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 αν έτρεχε windows 7 θα ήταν top seller Υπομονή, έρχεται το slate της HP με φοβερές προδιαγραφές (τρέχει και flash!) ;) Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 Υπομονή, έρχεται το slate της HP με φοβερές προδιαγραφές (τρέχει και flash!) ;) Φοβερες προδιαγραφές όπως χάλια αυτονομία, χάλια χρήση με τα δάχτυλα και μέτρια οθόνη? Απλά ένα netbook με τυπική οθόνη αφής θα είναι! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 Φοβερες προδιαγραφές όπως χάλια αυτονομία, χάλια χρήση με τα δάχτυλα και μέτρια οθόνη? Απλά ένα netbook με τυπική οθόνη αφής θα είναι! :) Ε τι να κάνουμε, σε αυτές τις πλατφόρμες τρέχουν τα 7 ;) Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 αμαν ρε παιδια με τον flash σιγα την τρομερη ελλειψη!!! Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 αμαν ρε παιδια με τον flash σιγα την τρομερη ελλειψη!!! Εξαρτάται από τη χρήση της συσκευής, πολλά ΧΧΧ sites στηρίζονται στο flash, οπότε για τους "θαμώνες" είναι απαραίτητο :O Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 Εξαρτάται από τη χρήση της συσκευής, πολλά ΧΧΧ sites στηρίζονται στο flash, οπότε για τους "θαμώνες" είναι απαραίτητο :O εχεις δικιο:D:D:D Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 Εξαρτάται από τη χρήση της συσκευής, πολλά ΧΧΧ sites στηρίζονται στο flash, οπότε για τους "θαμώνες" είναι απαραίτητο :O εχεις δικιο:D:D:D Δεν ειναι νομιζω το να λεμε τσοντακηδες αυτους που θελουν flash οτι ειναι καλο επιχειρημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 Δεν ειναι νομιζω το να λεμε τσοντακηδες αυτους που θελουν flash οτι ειναι καλο επιχειρημα. Ελπίζω ότι το χιούμορ σε αυτή την περίπτωση είναι ευδιάκριτο, αν όχι απολογούμαι! Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 Για μενα ειναι humor. Για τους αλλους που φανατιζονται πηγα να σε γλιτωσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 Για μενα ειναι humor. Για τους αλλους που φανατιζονται πηγα να σε γλιτωσω! Υπάρχει και το γνωστό τραγούδι, "σ΄όποιους αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε" :) Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforos258 Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 Φοβερες προδιαγραφές όπως χάλια αυτονομία, χάλια χρήση με τα δάχτυλα και μέτρια οθόνη? Απλά ένα netbook με τυπική οθόνη αφής θα είναι! :) αυτο πως το γνωριζεις πριν βγει η συσκευη; αυτονομια θα εχει καπου στις 6 ωρες. και αν σου φαινονται λιγες μπορεις να εχεις και δευτερη καθως απο οτι διαβασα η μπαταρια θα βγαινει! το στοιχημα ειναι η συνεργασια μιας touch συσκευης με τα windows 7. αν το καταφερει αυτο η hp σιγουρα θα μας παρουσιασει κατι πολυ δυνατο. τωρα αν εσυ σου αρεσει να κατακρινεις κατι πριν ακομα βγουν καποια βιντερο η εστω καποια ποιο συγκεκριμενα specs δεν μπορω να το καταλαβω :X παντα φιλικα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts