manan69t Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 Ευχαριστώ πολύ "AnDas" , το έκανα σε έναν υπολογιστή φίλου και δούλεψε μια χαρά Μια ερώτηση ακόμη: το Hazel έχει την ιδιότητα όταν αρχίζουμε να πληκτρολογούμε έναν αριθμό να βγάζει από κάτω ποιές επαφές ξεκινάνε με τα συγκεκριμένα νούμερα; Αυτό δεν ξέρω πως λέγεται , το Ericcson C702 πάντως το έχει Ευχαριστώ πολύ Φυσικα και το εχει και λεγετε εξυπνη αναζητηση!:) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 Να ρωτήσω, μπορεί να εμφανίζει στο call log δίπλα σε κάθε αριθμό ταυτόχρονα και ημερομηνία και ώρα κλήσης; Το είδα live και μου φάνηκε έτσι λειψό το call log... Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pansel Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 Καλημέρα σε όλους Μια τελευταία ερώτηση από μένα Μπορώ να βάλω firefox browser (fennec) στο hazel; (και αν ναι ποιά έκδοση) Δυσκολεύομαι με αυτόν που έχει επάνω το τηλέφωνο Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα; Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
federer Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 Καλημέρα σε όλους Μια τελευταία ερώτηση από μένα Μπορώ να βάλω firefox browser (fennec) στο hazel; (και αν ναι ποιά έκδοση) Δυσκολεύομαι με αυτόν που έχει επάνω το τηλέφωνο Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα; Ευχαριστώ πολύ Δεν νομίζω να υπάρχει firefox αλλά υπάρχει το opera που κάνει μια χαρά την δουλειά του. m.opera.com Παράθεση patc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 (edited) Δυστυχώς φίλε Pansel[/member], ο Firefox Mobile μέχρι στιγμής υπάρχει μόνο για συσκευές με λειτουργικό Android και Maemo. Οπότε θα πρέπει να περιοριστείς στις λύσεις που υπάρχουν για την πλατφόρμα Java ME. Και από αυτές οι πιο διαδεδομένες είναι: Opera Mini Bolt UC Browser TeaShark Από αυτούς σου συνιστώ τον Opera Mini όπως προανέφερε και ο φίλος federer[/member]. Edited February 20, 2011 by multiPetros Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pansel Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 Ευχαριστώ πολύ παιδιά, έβαλα το Opera Mini μια χαρά. Να σται καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TZORILOS Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 Παιδιά έχω το Κ850. Επειδή κυκλοφορώ πολύ ώρα με αυτοκίνητο και μηχανάκι τόχω σε τσαντάκι κι εν κινήσει μου ακούγεται super! Έχει το hazel τέτοια ανάλογη απόδοση στο ηχείο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pararos Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 καλησπερα παιδια!πηρα κ εγω το hazel αλλα εχω ενα προβληματακι!εχει ληξει το antivirus Κ μου εμφανιζεται μονιμα το σημα του με ενα θαυμαστικο στην οθονη κ μου εχει σπασει τα νευρα...:angry:!τι μπορω να κανω γι αυτο?να πληρωσω συνδρομη ή να το εχω ετσι μονιμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 Έχει antivirus το hazel;Τα κινητά αυτού του τύπου δεν παθαίνουν τίποτα αν δεν έχουν antivirus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
federer Δημ. March 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 καλησπερα παιδια!πηρα κ εγω το hazel αλλα εχω ενα προβληματακι!εχει ληξει το antivirus Κ μου εμφανιζεται μονιμα το σημα του με ενα θαυμαστικο στην οθονη κ μου εχει σπασει τα νευρα...:angry:!τι μπορω να κανω γι αυτο?να πληρωσω συνδρομη ή να το εχω ετσι μονιμα? Πρέπει να έχεις πιστωτική για να το αγοράσεις. Αν και δε νομίζω ότι είναι χρήσιμο, μπορείς να το απενεργοποιήσεις. Παράθεση patc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakis_ Δημ. March 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 Γεια σας παιδια.... θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση σχετικα με το φωτισμο του κινιτου...Μιπως μπορειτε να μου πειτε αμα την νυχτα η σε σκοτεινο μερος φωτιζουν τα κουμπια με τους αριθμους??????:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pararos Δημ. March 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 Πρέπει να έχεις πιστωτική για να το αγοράσεις. Αν και δε νομίζω ότι είναι χρήσιμο, μπορείς να το απενεργοποιήσεις. αυτο ειναι το προβλημα οτι δεν απενεργοποιειται...και εχεις μονιμα στην οθονη μπροστα το εικονιδιο του antivirus με θαυμαστικο...:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
federer Δημ. March 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 αυτο ειναι το προβλημα οτι δεν απενεργοποιειται...και εχεις μονιμα στην οθονη μπροστα το εικονιδιο του antivirus με θαυμαστικο...:!: Πας στις ρυθμίσεις Γενικές, Ασφάλεια, Antivirus και στο Σάρωση για ιούς επιλέγεις Μη ενεργό. Παράθεση patc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JLL Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 (edited) διαβασα σχεδον ολα τα post μια ερωτηση πολυ σοβαρη για μενα ειναι Αληθεια οτι ο ηχος του τηλεφωνου οταν με καλουν ειναι χαμηλος ? η φωνη του καλουντος δεν ακουγεται δυνατα στην συνομιλια ? αν μου πειτε οτι αυτα ειναι Oχι το πηρα αυριο 150 euro ευχαριστω . . Edited April 14, 2011 by JLL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 διαβασα σχεδον ολα τα post μια ερωτηση πολυ σοβαρη για μενα ειναι Αληθεια οτι ο ηχος του τηλεφωνου οταν με καλουν ειναι χαμηλος ? η φωνη του καλουντος δεν ακουγεται δυνατα στην συνομιλια ? αν μου πειτε οτι αυτα ειναι Oχι το πηρα αυριο 150 euro ευχαριστω . . Εξαρτάται που θα πέσεις! και το λέω έχοντας αλλάξει αισίως 4 hazel μιας κ μόλις τα δινα μου έλειπε τόσο που σχεδόν αμέσως το ξανααγόραζα!:) Λοιπόν στα 2 απ τα 4 όλα ήταν υπέροχα! ήχος δυνατός καθαρό μικρόφωνο ακουστικό ακόμα και η ανοιχτή ακρόαση δυνατή και καθαρή όχι σα μερικά αλλά μοντέλα! απλώς τα 2 απ τα 4 ήταν ο ήχος λίγο πρίμα,σα τενεκεδενιος και με αρκετά παράσιτα! Σε αυτό που εχω τώρα όμως όπως και σε ένα άλλο ήταν και είναι jet δυνατός,πεντακάθαρος! Είναι και λίγο τι θα που τύχει όπως βλέπεις, μιλάω πάντα για ελληνικα αγορασμένα από πλαίσιο η Γερμανό! Πάντως έστω και με αυτό το ρίσκο στο συστηνω ανεπιφυλακτα καθώς είναι άψογο για πραγματικό τηλέφωνο σε εξωτερικές συνθήκες και όχι για χρήση κυρίως σε γραφείο η καναπέ στο σπίτι(μιλάω για τα surer duper touch συσκευές)! Μάλιστα με την ευκαιρία θα γράψω όταν εχω χρόνο τι μπορείς να κάνεις με αυτό το τηλέφωνο μια μερικοί θα εκπλαγούν. Εγώ το χρησιμοποιώ σα 1ο μου με το HD2 η το android για το ίντερνετ κ το..καναπέ πιο πολύ!:) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JLL Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Εξαρτάται που θα πέσεις! και το λέω έχοντας αλλάξει αισίως 4 hazel μιας κ μόλις τα δινα μου έλειπε τόσο που σχεδόν αμέσως το ξανααγόραζα!:) Λοιπόν στα 2 απ τα 4 όλα ήταν υπέροχα! ήχος δυνατός καθαρό μικρόφωνο ακουστικό ακόμα και η ανοιχτή ακρόαση δυνατή και καθαρή όχι σα μερικά αλλά μοντέλα! απλώς τα 2 απ τα 4 ήταν ο ήχος λίγο πρίμα,σα τενεκεδενιος και με αρκετά παράσιτα! Σε αυτό που εχω τώρα όμως όπως και σε ένα άλλο ήταν και είναι jet δυνατός,πεντακάθαρος! Είναι και λίγο τι θα που τύχει όπως βλέπεις, μιλάω πάντα για ελληνικα αγορασμένα από πλαίσιο η Γερμανό! Πάντως έστω και με αυτό το ρίσκο στο συστηνω ανεπιφυλακτα καθώς είναι άψογο για πραγματικό τηλέφωνο σε εξωτερικές συνθήκες και όχι για χρήση κυρίως σε γραφείο η καναπέ στο σπίτι(μιλάω για τα surer duper touch συσκευές)! Μάλιστα με την ευκαιρία θα γράψω όταν εχω χρόνο τι μπορείς να κάνεις με αυτό το τηλέφωνο μια μερικοί θα εκπλαγούν. Εγώ το χρησιμοποιώ σα 1ο μου με το HD2 η το android για το ίντερνετ κ το..καναπέ πιο πολύ!:) εδω μ αφηνεις με ερωτιματικα δηλαδη δεν ειναι ολα τα ιδια ? πρεπει να εχω αγωνια που θα πεσω ? . . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 εδω μ αφηνεις με ερωτιματικα δηλαδη δεν ειναι ολα τα ιδια ? πρεπει να εχω αγωνια που θα πεσω ? . . Ε οσο να ναι ενα μικρο ρισκο το χεις!!:) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JLL Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 μηπως καποιος αλλος κατοχος μπορει να μας πει τι λεει το τηλεφωνο σε εξωτερικους χωρους σε review αλλοι γραφουν οτι εχει προβλημα ηχου αλλοι οτι ειναι το ιδανικο για εξωτρικους χωρους γιατι αυτο ειναι που μ ενδιαφερει περισσοτερο ..... ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas2712 Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Εγω φιλε μου το βρισκω πολυ καλο το ακουστικο, σιγουρα πολυ καλυτερο απο τα δυο W810 που εχω ακομα. Μιλαω συνεχεια σε εξωτερικους χωρους με πολυ φασαρια, και ειναι αψογο. Εχει και κατι ρυθμισεις για να απομονωνει τους θορυβους και κατι αλλο, δεν θυμαμαι καλα, δεν τα εχω χρησιμοποιησει, δεν χρειαστηκε. Δεν εχω μετρο συγκρισης απο αλλες εταιρειες η απο ακριβα τηλεφωνα, αλλα λιγο με ενδιαφερει, αυτη η συσκευη με ευχαριστει παρα πολυ. Και η μπαταρια κραταει παρα πολυ σε τηλεφωνικη νορμαλ χρηση (5-7 ημερες με οθονη 70% και απενεργοποιημενο 3G). Ειμαι πολυ ενθουσιασμενος με το κοκκινακι μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JLL Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 ευχαριστω προχωραω για την κοκκινη αγορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JLL Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 το πηρα τελικα.. ολα καλα το τηλεφωνο εχει οτι ζητησα πολυ καλος ηχος συνομιλιας αυτονομια κ.λ.π το μονο μειον ειναι το σημα δεν εχει καλο σημα λετε να φταιει η οικολογια ? . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas2712 Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 Μεγειες! Με Cosmote μια χαρα ειναι το σημα που εχω, δεν εχω δει κατι περιεργο μεχρι τωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 το πηρα τελικα.. ολα καλα το τηλεφωνο εχει οτι ζητησα πολυ καλος ηχος συνομιλιας αυτονομια κ.λ.π το μονο μειον ειναι το σημα δεν εχει καλο σημα λετε να φταιει η οικολογια ? . Αν το εχεις στο 3G και δε το χρειαζεσαι αλλαξε το και θα δεις μεγαλη βελτιωση!:) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThriDimension Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 Καλησπέρα! Έχω μερικές απορίες με αυτό το τηλέφωνο (το Hazel). Καταρχάς τι ρυθμίσεις πρέπει να βάλεις για σύνδεση με το Wi-FI(εκτός από κωδικό, εαν δεν είναι από Hot spot) Κατά 2ον, για να κάνεις χρήση των χαρτών της Google πρέπει να είσαι συνδεδεμένος στο Ιντερνετ? Το ίδιο υσχυεί και για το GPS ή το ίδιο λειτουργεί όπως ένα PNA? (To ανοίγεις, βρίσκει σήμα και λειτουργεί όπως αυτό.) Παράθεση Υπογραφή .. Εγώ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
infinite_crisis Δημ. May 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2011 Καλησπέρα σε όλους. Πρόσφατα απέκτησα αυτή την συσκευή και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Έχω ένα πρόβλημα με την αναφορά παράδοσης. Ενώ είναι ενεργοποιημένη δεν έρχετε ποτέ. Το παλιό μου κινητό (w595i) έβγαζε ένα πράσινο τικ σε όσα sms είχαν παραδοθεί και σου ερχόταν και η αναφορά. Δεν ξέρω τι ακριβώς γίνεται. Έχω το τελευταίο update και vodafone κάρτα. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts