Jump to content

Sony Ericsson Hazel

greek_aeras
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://pic.gsmarena.com/vv/reviewsimg/sony-ericsson-hazel/preview/ofic/gsmarena_002.jpg

http://pic.gsmarena.com/vv/reviewsimg/sony-ericsson-hazel/preview/ofic/gsmarena_001.jpg

Sony Ericsson Hazel at a glance:

* General: GSM 850/900/1800/1900 MHz, UMTS 900/2100, GPRS/EDGE class 10, HSDPA 7.2Mbps, HSUPA 2Mbps

* Form factor: Slider

* Dimensions: 102 x 49.5 x 16 mm, 120 g

* Display: 2.6-inch 16M color TFT display, 240 x 320 pixel resolution, covered with scratch-resistant mineral glass

* Memory: 319MB integrated memory, hot-swappable microSD card slot (up to 16GB)

* UI: Proprietary Flash-based UI

* Still camera: 5 megapixel autofocus camera with LED flash, geo-tagging, face detection, smile detection, VGA video recording @ 30 fps

* Connectivity: Wi-Fi with DLNA, Bluetooth 2.0 with A2DP, GPS receiver with A-GPS

* Misc: Splash-resistant body, accelerometer sensor for screen auto rotation, SensMe, Noise Shield, Clear Voice and Intelligent Volume Adaptation, social networking integration with homescreen Widget Manager, HD Voice Ready

* Battery: 1000 mAh BST-43 Li-Po battery

http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_hazel-review-433.php

http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/sonyericssonhazel?cc=gr&lc=el

• Απαντήσεις 312
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Φαίνεται πλήρες από χαρακτηριστικά, αν είναι και η τιμή του καλή λογικά θα πουλήσει .:)

αναμενεται συντομα?

Υ.Γ. Να το χαιρονται!!! ( οπως και τις υπολοιπες ..ψησταριες τους ). Εμενα πλεον δεν με αφορα..

Μολις βρηκα αυτο: It has a SAR value of 1.22 W/kg

http://www.youserbase.org/uk/Mobile/Sony_Ericsson/Hazel

Edited by antonio_r

Έχεις δίκιο πολύ υψηλό sar αλλά κάθε κινητό της se δυστυχώς έτσι είναι.

Ας κοιτάξουν να διορθώσουν αρχικά το μενού τους, που το έχουν χαλάσει στις τελευταίες συσκευές και μετά θα με απασχολήσει το sar..

• 4 weeks later...
Μια χαρά εγώ βρίσκω το μενού τους,πολύ καλύτερο πλέον από άλλων γνωστών εταιρειών

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Καμία πληροφορία για το πότε θα κυκλοφορήσει το Hazel έχουμε?:confused:Άντε γιατί θέλω να το προσθέσω στη συλλογή μου!:D

Ναι ρε παιδια κανα νεο απο κανενα??(Κωστη που εισαι,χαθηκες??:D:p)

Εχω ξαναπαρει αυτο το καιρο το 995 σε ασημι και ειμαι πολυ ευχαριστημενος με την απλοτητα του και την αμεσωτητα σε ολα του αλλα θελω και τα νεα στοιχεια που εχει η πλατφορμα U και τα ειχα εκτιμηση απ τη συμβιωση μου με το Aino,οποτε το Hazel ηρθε και εδεσε,μονο να εχει ποιοτητα σα το 995 και να μην ειναι σκετη πλαστικουρα σα το Yari.:)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Αν δεν κάνω λάθος κάτι για τέλη Μαρτίου είχε ακουστεί αλλά με την SE ποτέ δεν ξέρεις. Αυτό είναι το δεύτερο στοίχημα που πρέπει να κερδίσει όπως έχω πει και σε παλιότερη κουβέντα.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Μακαρι να βγει τοτε και να εχει και την αναλογη ποιοτητα και τη σωστη τιμη βεβαια και πιστευω θα παει καλα!!

Παντως εγω το μενου της SE στα μη εξυπνα κινητα δε το αλλαζω για καθημερινη χρηση με τιποτα και εχω αναλυση και παλαιοτερα τους λογους.

Μονο θα ηθελα 1 μικρη δοση animation στο slide σα τα κινητακια της Samsung που πολυ μου αρεσει!:)

Παντα φιλικα Μανος

Μακαρι να βγει τοτε και να εχει και την αναλογη ποιοτητα και τη σωστη τιμη βεβαια και πιστευω θα παει καλα!!

Παντως εγω το μενου της SE στα μη εξυπνα κινητα δε το αλλαζω για καθημερινη χρηση με τιποτα και εχω αναλυση και παλαιοτερα τους λογους.

Μονο θα ηθελα 1 μικρη δοση animation στο slide σα τα κινητακια της Samsung που πολυ μου αρεσει!:)

μα το μενου της se στα σημερινα δεδομενα ειναι το καλυτερο μενου για απλη συσκευη.

μα το μενου της se στα σημερινα δεδομενα ειναι το καλυτερο μενου για απλη συσκευη.

Συμφωνο Ταξιδιωτη και επαυξανω σε αυτο εχω καταληξη και εγω μετα απο πααααρα πολλες αγορες και πρωσοπικες δοκιμες οχι μονο απλων κινητων αλλα και ολων σχεδον των εξυπνων που τις περισσοτερες φορες ειδικα στα συμπιαν ειναι χαζοεξυπνα με τις ηλιθιες καθυστερησεις τα κολληματα και τοσα αλλα εχω φτασει στο συμπερασμα οτι το proprietary λειτουργικο της SE ειναι το καλυτερο για καθημερινη ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ χρηση κινητου τηλεφωνου και οχι χρηση του..καναπε!!:)

Το μονο που πραγματικα θελω ειναι οταν μπαινω στα μενου των να εχει οπως ξαναειπα αυτη την ωραια animation slide αισθηση που εχουν τα Samsung(και ορισμενα LG):)

Γιαυτο αλλωστε περιμενω και το Hazel να αντικαταστησω το μολις αγορασθεν(για 2η φορα ομως 995 μου) με την ελπιδα να εχει τα συν του Αινο χωρις ομως τα ηλιθια πλην του!!

Παντα φιλικα Μανος

• 2 weeks later...
τιποτα φιλε μου,περιμενουμε.

• 1 month later...

παιδια ξερουμε το Hazel ποτε θα έρθει? ? ? είναι ίδιο με το elm αλλά σε slide

και εχει μεγαλύτερη οθόνη

Μεχρι τελος του Απριλη θα εχει κυκλοφορησει,συμφωνα με πωλητη του Πλαισιο που ρωτησα σημερα,αλλα τιμολογηση δεν εχει γινει ακομα κ δεν ξερουν τιμη...
Poco X3 nfc 6/128

...Παντως οσο κ να εχει,μακαρι να εχουν βαλει το Module της καμερας του Elm...Θα σκισει,γιατι το Elm τραβαει καταπληκτικες φωτο για 5mp...
Poco X3 nfc 6/128

λογικά έτσι θα είναι δεν νομίζω να έχουν αλλάξει κάτι........

ουσιαστικά είναι το elm σε slide μορφή και με μεγαλύτερη οθόνη ;)

αρκετα καλο ειναι για την κατηγορια του

με την καταλληλη προωθηση πιστευω πως θα κανει πολυ καλες πωλησεις :cool:

Eυχαριστη εκπληξη ειναι αυτο για se κινητο :)

Eυχαριστη εκπληξη ειναι αυτο για se κινητο :)

σίγουρα για τους μη απαιτητικούς χρηστες... η για δεύτερο κινητό ;)

• The title was changed to Sony Ericsson Hazel