Jump to content

Sony Ericsson Vivaz/Vivaz Pro

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θέλω να κάνω αναβάθμιση και θέλω να ρωτήσω το εξής.

Από την μνήμη του τηλεφώνου χάνονται όλα. Οπότε κάνεις backup και μετά την αναβάθμιση κάνεις restore.

Τις εφαρμογές που έχω στημένες πρέπει να τις ξαναεγκαταστήσω μετά ή με το restore επανέρχονται και αυτές? :confused:

Γιατί στην κάρτα θα συνεχίσουν να υπάρχουν τα αρχεία των εφαρμογών με όλες τις ρυθμίσεις τους.

“Life doesn't imitate art, it imitates bad television”

Woody Allen

~ Ηλίας ~

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Θέλω να κάνω αναβάθμιση και θέλω να ρωτήσω το εξής.

Από την μνήμη του τηλεφώνου χάνονται όλα. Οπότε κάνεις backup και μετά την αναβάθμιση κάνεις restore.

Τις εφαρμογές που έχω στημένες πρέπει να τις ξαναεγκαταστήσω μετά ή με το restore επανέρχονται και αυτές? :confused:

Γιατί στην κάρτα θα συνεχίσουν να υπάρχουν τα αρχεία των εφαρμογών με όλες τις ρυθμίσεις τους.

χθες εκανα update

ειχα κανει πριν backup για να μην χασω τιποτα

αφου εγινε επιτυχως το update εκανα restore και ολα ηταν μια χαρα

αυτα που χαθηκαν ηταν μηνυματα και εφαρμογες απο την μνημη τηλεφωνου

χθες εκανα update

ειχα κανει πριν backup για να μην χασω τιποτα

αφου εγινε επιτυχως το update εκανα restore και ολα ηταν μια χαρα

αυτα που χαθηκαν ηταν μηνυματα και εφαρμογες απο την μνημη τηλεφωνου

Thanks. Θα το δοκιμάσω και εγώ σήμερα. Ευτυχώς δεν έχω προγράμματα στην μνήμη.

“Life doesn't imitate art, it imitates bad television”

Woody Allen

~ Ηλίας ~

Ενω εκανα debranding και ολα μια χαρα αλλα εξακολουθω να μην μπορω να διαγραψω τα προφιλ της vidafone απο το ιντερνετ.Μπορειτε να μου πειτε αν γινεται κατι σε αυτο το θεμα?

Επισης τα παιχνιδια που ειναι προς εγκατασταση δεν υπηρχαν στην καρτα μνημης(αν μπορει καποιος να μου τα στειλει)

Τελος το δικο μου ειναι fifa edition και εχει ενα σωρο θεματα απο ολες της χωρες του μουντιαλ...πως μπορω να σβησω?

Edited by sakis88888

Εγω εκανα απλως ενημερωση (οχι ενημερωση και επαναφορα). Πρεπει να κα νω και restore? Δε μου εχει σβηστει τιποτα απο αυτα που ειχε το τηλεφωνο. Και τα μνμ και οι επαφες που ηταν στην μνημη του τηλεφωνου υπαρχουν κανονικα.

.

Asteroshouse.gr ...................

...To εχω εδω και κανα μηνα...δεν μπορω να πω οτι ειμαι ικανοποιημενος..για μενα υστερει σε αποκριση απεναντι στο 5800 και η αποκριση της οθονης ειναι πιο αργη...στην αναπαραγωγη βιντεο δειχνει πιο ικανο και ποιοτικο αλλα η Hd εγγραφη ειναι απογοητευτικη..ειμαι στη 2η αναβαθμιση και το gps καποιες φορες κολλαει μονιμως ανοιχτο ενω επισης σποραδικα εξαφανιζεται η λειτουργεια Wi-Fi απ το μενου...καποιες φορες εξαφανιζεται ακομα και η τηλεφωνικη λειτουργια ...το τηλεφωνο δειχνει οτι εχει σημα αλλα δεν αποκρινεται ουτε σε κλησεις αλλα ουτε καλει κι ολας..! :blink: :wacko:

Sony Vaio P VGN-P31ZK/Q(still rocks ;) )

Nokia 700 Symbian belle FP2

Έκανα και εγώ το τελευταίο update από τη SE , (το κινητό μου δεν είναι κάποιας εταιρίας) είδα κάποια μικρή διαφορά στην ταχύτητα όταν μπαίνεις στο menu κλπ αλλά το πρόβλημα το 1 sec στο video δε διορθώθηκε και επίσης όταν ενεργοποιείς το κινητό αργεί αρκετά περισσότερο στο να φορτώσει το album με τις photo και video στην επιφάνεια εργασίας . Κάποιος με παρόμοιο πρόβλημα ή λύση ?

δεν μπορω να πω οτι ειμαι ικανοποιημενος..για μενα υστερει σε αποκριση απεναντι στο 5800 και η αποκριση της οθονης ειναι πιο αργη...

Bασικα εμενα μου φαινεται πιο γρηγορη η αποκριση οθονης σε σχεση με το 5800 που ειχα, για την απωλεια σηματος και μενα μου το εχει κανει σε σχετικη συνεχομενη "πιεση" κλησεων, για το wifi μεχρι στιγμης δεν εχω προβλημα.

παιδια καλημερα,

για εμενα το μεγαλυτερο προβλημα του κινητου ειναι το οτι δεν εχει προσβαση στο ovi store tης νοκια,

το ovi μαζεβει ολες τις εφαρμογες στο site της που κυκλοφορουν και δυστυχως δεν εχουμε προσβαση εμεις με το vivaz.

πρεπει να κανει κατι αμεσα η σονυ γιαυτο το θεμα (που δεν το νομιζω βεβαια).

Παντως το δικο μου μετα την αναβαθμιση κολλαει πολυ ασχημα. Σαν να το εκανα υποβαθμιση ειναι.

Και ξαναρωταω : εγω εκανα σκετη αναβαθμιση (οχι αναβαθμιση και επαναφορα). Πρεπει να κανω και restore? Ρωταω επειδη δε μου σβηστηκε τιποτα μετα την αναβαθμιση. :worry: Τα κολληματα παντως κολληματα.....

.

Καλησπέρα,

Εκατέστησα το ndrive 9.3.15 μόνο το sis αρχείο εγκατάστασης.

Χρειάζεται να βάλω χάρτη ή έχει μόνο του;

Που βρίσκω free χάρτες;

Άκουσα κάτι και για 3d

Μπορεί να μου πει κάποιος;

Παντως το δικο μου μετα την αναβαθμιση κολλαει πολυ ασχημα. Σαν να το εκανα υποβαθμιση ειναι.

Και ξαναρωταω : εγω εκανα σκετη αναβαθμιση (οχι αναβαθμιση και επαναφορα). Πρεπει να κανω και restore? Ρωταω επειδη δε μου σβηστηκε τιποτα μετα την αναβαθμιση. :worry: Τα κολληματα παντως κολληματα.....

Oι περισσότεροι συνιστούν hard reset σε συσκευή και καρτα μνήμης..http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2651205#post2651205

Samsung Note Series Fan! :happy:

Samsung [Note 4] N910F in White!

Samsung [Note 2] N7100 in Blue

..Inspiration doesn't wait..

Καλησπέρα σε όλους!!! Είναι δική μου παρατήρηση ή συμβαίνει και σε άλλους? Έχω την αίσθηση κακής ακουστικής του συνομιλητή μου σε λίγο θορυβώδες περιβάλλον???

Oι περισσότεροι συνιστούν hard reset σε συσκευή και καρτα μνήμης..http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2651205#post2651205

Ευχαριστω. Δε νομιζω να το ξαναεπιχειρησω τωρα το hard reset. Σε περιπτωση που συνεχισει να κολλαει θα το κανω.

.

Βεβαια αυτο που δειχνεις αφορα στη λειτουργια των Νοκια. Για τα SE γινεται διαφορετικα. ;)

Ευχαριστω. Δε νομιζω να το ξαναεπιχειρησω τωρα το hard reset. Σε περιπτωση που συνεχισει να κολλαει θα το κανω.

Αν δεν εχουν γινει σωστα τα πραγματα, οσο το αφηνεις η εγκαθιστας περισσοτερες εφαρμογες, τοσο τα πραγματα θα γινονται χειροτερα. Παρε ενα καλο backup, επανεγκατεστησε την αναβαθμιση, κανε hard reset και μετα restore, αλλα ΧΩΡΙΣ να επαναφερεις τις ρυθμισεις. Ετσι θα εχεις οσα ειχες πριν και το μονο που θα χρειαστεις να κανεις ειναι να ξαναρυθμισεις το τηλεφωνο σου οπως το θελεις. Ειναι ελαχιστη η ταλαιπωρια μπροστα σε ενδεχομενη μεγαλυτερη. ;)

Edited by skiace
Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

Καλησπέρα σε όλους!!! Είναι δική μου παρατήρηση ή συμβαίνει και σε άλλους? Έχω την αίσθηση κακής ακουστικής του συνομιλητή μου σε λίγο θορυβώδες περιβάλλον???

H αληθεια ειναι οτι και ενα παλιο μου κινητο , (Sharp του 2003) εχει καλυτερη ποιοτητα συνομιλίας..Δεν εχει δυναμη το κινητο σε ήχο..και στην μουσική , και μπορω να πω και στην ομιλια..

Σε θορυβώδες περιβαλλον δεν εχω δοκιμασει ακομα..αλλα μαλλον θα εχει..

Και ξαφνικα το κινητο νεκρωσε για 2η φορά..

Τι κάνω τωρα?Καθως εγκαθιστουσα το xpressbeer, μου πεταει στο τελος της εγκαταστασης ενα μηνυμα που ελεγε σφαλμα μνημης[κατι τετοιο δεν θυμαμαι ακριβως) (και απο κατω ελεγε ακυρο , τερματισμος )παταω ακυρο , βγαζει το μηνυμα αυτο 3 φορες και μετα πατησα τερματισμός..Εε , παω να το ανοιξω και κολλαει με το που λεει Sony Ericsoon (πριν βαλω το pin)...

Να σημιωσω οτι ειχα ελευθερα 730 mb στην καρτα , και προσπαθησα να το ανοιξω χωρις καρτα μνημης , με καρτα μνημης , να το ανοιγοκλείνω βγαζοντας την μπαταρία ,κόκ..Η αληθεια ειναι πως το ειχα τιγκαρει στις εφαρμογες κυριολεκτικα και σκοπευα αυτες τις μερες να κανω ενα reset...

Αα , και οταν το συνδεω στο Pc , απλα αναβει η οθονη , και δεν γινειται τιποτα αλλο..(καμια ειδοποιηση οτι μπηκε νεα συσκευή κτλ..)Και ο μονος τροπος να κλεισει ειναι να βγαλω την μπαταρία..

Τουλαχιστον προς το παρών ειμαι ψύχραιμος ...Εγγύηση έχω..(το κινητο δεν ειναι unbranded , υπαρχει περιπτωση να μην το δεχτουνε αμα τους πω για τις εφαρμογές? οχι οτι το 'χω σκοπο αλλα λέμε)..

Για να κάνετε hard & soft reset στο vivaz:

Vivaz™ supportMaster reset

Vivaz™

Restore phone to factory default settings

Restoring your phone can be useful if you lend out the phone or just want to restore your phone to factory default settings and delete all user data.

To make a soft reset to delete user data, such as contacts, messages, and downloaded games:

Tap Dialler and enter *#7780#.

Tap Yes to restore all original phone settings.

Enter the lock code (0000 by default) and tap OK.

The phone restarts.

To make a hard reset to delete user data and all settings:

Tap Dialler and enter *#7370#.

Tap Yes to restore all original phone settings.

Enter the lock code (0000 by default) and tap OK.

The phone restarts.

Note: When making a hard reset of all content, you may lose content that was in the phone when you purchased it.

Προσοχή παιδιά πάρτε backup, θα χάσετε ότι έχετε στο κινητό και στην κάρτα μνήμης:!:

Φιλικά Βασίλης...

Ακριβως οτι ειχε συμβει και σε μενα. Κολλησε στην ασπρη αρχικη οθονη πριν τo pin και δεν ανταποκρινοταν με τιποτα. Αυτο μου το ειχε κανει οταν ειχα εγκαταστησει το open video hub. Μετανιωσα την ωρα και τη στιγμη που εγκατεστησα ενα προγραμμα που θα χρησιμοποιουσα πολυ λιγο. Εγω ειχε 3 μερες που το ειχα παρει (εχει D.O.A. 15 μερες) και μου το αντικατεστησαν καθως και την αλλη μερα το πρωι που το πηγα στην κοσμοτε δεν ειχε συνελθει. Επειδη λοιπον σκεφτομαι πως ειναι απλα ενα κινητο, οσο κι αν θελουμε να το κανουμε να φαινεται κομπιουτερ, πλεον εγκαθιστω τα απολυτως απαραιτητα.

Εγω στη θεση σου δε θα ελεγα τιποτα (οπως και δεν ειπα).

.

Ακριβως οτι ειχε συμβει και σε μενα. Κολλησε στην ασπρη αρχικη οθονη πριν τo pin και δεν ανταποκρινοταν με τιποτα. Αυτο μου το ειχε κανει οταν ειχα εγκαταστησει το open video hub. Μετανιωσα την ωρα και τη στιγμη που εγκατεστησα ενα προγραμμα που θα χρησιμοποιουσα πολυ λιγο. Εγω ειχε 3 μερες που το ειχα παρει (εχει D.O.A. 15 μερες) και μου το αντικατεστησαν καθως και την αλλη μερα το πρωι που το πηγα στην κοσμοτε δεν ειχε συνελθει. Επειδη λοιπον σκεφτομαι πως ειναι απλα ενα κινητο, οσο κι αν θελουμε να το κανουμε να φαινεται κομπιουτερ, πλεον εγκαθιστω τα απολυτως απαραιτητα.

Εγω στη θεση σου δε θα ελεγα τιποτα (οπως και δεν ειπα).

Ok , ουτε εγω θα πω..Αλλα το θεμα ειναι οτι το κινητο ειναι 2 μηνων (καπου εκει ) και DOA δεν υπαρχει..Οποτε λογικα το στελνουν κατευθειαν στην εταιρια για επισκευή..και τρεχα γυρευε..

Εγω να σου πω την αληθεια ειχα σβησει και τα παντα απο την καρτα μνημης καθως επρεπε να επιστρεψω ολο το πακετο. Τα παντα σχεδον τα ειχα περασμενα στην καρτα. Ολο το σαββατοκυριακο εβαζα και εβγαζα εφαρμογες. Την εβαλα στον ανταπτορα που εχει στη συκευασια, λαπτοπ και delete. Δεν ξερω αν εκανα σωστα ή λαθος ουτε σε συμβουλευω να το κανεις γιατι δεν ξερω τι επιπτωσεις μπορει να υπαρχουν. Αυτοι λογικα εχουν τον τροπο τους και θα το φτιαξουν. Απο service παντως δεν ξερω πως πανε.

.

• The title was changed to Sony Ericsson Vivaz/Vivaz Pro