RAZIEL1799 Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 Δοκιμασε με τον Opera, μπας και... Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patsa Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 δοκιμασα τον opera, αλλα για να ακουσω μου λεει οτι χρειαζεται να εγκατασταθει το προσθετω του adobe flash player το οποιο ομως δεν φαινεται να υπαρχει πουθενα για τον opera Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 δοκιμασα τον opera, αλλα για να ακουσω μου λεει οτι χρειαζεται να εγκατασταθει το προσθετω του adobe flash player το οποιο ομως δεν φαινεται να υπαρχει πουθενα για τον opera το βιβαζ δεν υποστηριζει flash player οποτε οσο και να ψαξεις.... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blokatos Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 Ναι αλλα ετσι δεν εχεις τη δυνατοτητα να βλεπεις τον συνομηλητη σου!!! Βρες έναν καθρέπτη... Παράθεση To πρώτο Motorola της Cosmote - Motorola Cd930 - Nokia 3650 - Nokia 5140i - Nokia 3110c - Sony Ericsson Vivaz Pro - Sony Xperia Sola Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 το βιβαζ δεν υποστηριζει flash player οποτε οσο και να ψαξεις.... Κανεις λαθος, o browser υποστηριζει full flash και java, αλλα δεν ειναι ιδια εκδοση με των υπολογιστων οποτε και παρατηρουνται αυτα τα θεματακια ποτε ποτε. Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 Κανεις λαθος, o browser υποστηριζει full flash και java, αλλα δεν ειναι ιδια εκδοση με των υπολογιστων οποτε και παρατηρουνται αυτα τα θεματακια ποτε ποτε. αυτο εννοουσα βασικα,απλα βαρεθηκα να το αναλυσω. :happy: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blokatos Δημ. March 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2011 Παίδες, έχει δοκιμάσει κανείς Skype στο Vivaz...;;; Δουλεύει εντάξει; Έχει τίποτα κολλήματα; Η βιντεοκλήση ΟΚ...;;; Παράθεση To πρώτο Motorola της Cosmote - Motorola Cd930 - Nokia 3650 - Nokia 5140i - Nokia 3110c - Sony Ericsson Vivaz Pro - Sony Xperia Sola Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 Όταν πάω να συνδεθώ στο διαδίκτυο είτε διαμέσου WiFi, είτε ρυθμίσεων Vflive ή Vfweb. Μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα : Δεν διατίθεται σύνδεση πακέτου δεδομένων. Vivaz Pro με την τελευταία έκδοση λογισμικού, Unbranded... Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elenav Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 καλως σας βρηκα στο φορουμ!ειμαι εδω και 2 ημερες κατοχος του βιβαζ και θα ηθελα την βοηθεια σας..κατεβαζω το update στο pc και λεει οτι ενα ακανονιστο σφαλμα παρουσιαστηκε.χρειαζεται να του κανω αναβαθμιση?απο που προκυπτει αυτο το προβλημα?επισης αν κανω αναβαθμισεις θα χανονται οτι εχω αποθηκευσει απο επαφες μεχρι φωτος? τελος προτεινεται καποια προγραμματα να κατεβασω?κατεβασα το equalizer και το βρηκα στις εφαρμογεσ?πωσ ομως θα το χρεισιμοποιησω και τι ακριβως κανει?και κατι ακομα ...που θα βρω θεματα οθονης?οταν στελνω μεσω bluetooth και μου λεει οτι μπορει να βλαψει σοβαρα το τηλ και φοβηθηκα!!ευχαριστω εκ των προτερων!θα περιμενω με αγωνια τις απαντησεις σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Reignman Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 Καλησπέρα σε όλους.. Μήπως έχει βρεθεί τρόπος για το debranding ή έστω δυνατότητα προσθήκης ελληνικής γλώσσας σε αλλοδαπό vivaz pro; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhs1987 Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 καλημερα πεδεσ θελο μια μικρι βοηθεια να μοθ πι καπιοσ τι πρεπει να κανο για να πεκσο τα παιχνιδα στο κινιτο μου στο vivaz γιατι δεν μπορο να τα κανο instal και μου ερχετε να το πουλισο. μου γραφι οτι πρεπει να επικινονισο με καπιον διακοσμιτι.πχ το ferrari gt δεν το κανι instal αυτο και πολλα αλλα...ευχαριστο μαλαρι καπιοσ να εχει μια λυσι στο προβλημα μου.......και κατι τελευτεο θα ηθελα να μου πιτε αν ξερετε τι πρεπει να κανο για να πεξο παιχνιδια του game boy advanse στο κινιτο μου χιλιασυγνομι το κσερο ζιταο πολλα αλλα το vivaz με δισκολευι πολι στο να περασο παιχνιδια.... συγνομι και παλι...Υ.Γ.....αλλα παιχνιδια μου λενε ο τυποσ αρχειου δεν υποστιριζετε.το ανοιγμα ειναιαζινατο. τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 Όταν πάω να συνδεθώ στο διαδίκτυο είτε διαμέσου WiFi, είτε ρυθμίσεων Vflive ή Vfweb. Μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα : Δεν διατίθεται σύνδεση πακέτου δεδομένων. Vivaz Pro με την τελευταία έκδοση λογισμικού, Unbranded... Μαλλον δεν εχεις ενεργοποιησει την υπηρεσια απο vodafone. Με WiFi ομως πρεπει να μπαινεις κανονικα, οποτε δοκιμασε ξανα. Αλλαξε και τη ρυθμιση μεσα απο τον browser σε ερωτηση παντα (επιλογες -> ρυθμισεις -> γενικες -> σημειο προσβασης) καλημερα πεδεσ θελο μια μικρι βοηθεια να μοθ πι καπιοσ τι πρεπει να κανο για να πεκσο τα παιχνιδα στο κινιτο μου στο vivaz γιατι δεν μπορο να τα κανο instal και μου ερχετε να το πουλισο. μου γραφι οτι πρεπει να επικινονισο με καπιον διακοσμιτι.πχ το ferrari gt δεν το κανι instal αυτο και πολλα αλλα...ευχαριστο μαλαρι καπιοσ να εχει μια λυσι στο προβλημα μου.......και κατι τελευτεο θα ηθελα να μου πιτε αν ξερετε τι πρεπει να κανο για να πεξο παιχνιδια του game boy advanse στο κινιτο μου χιλιασυγνομι το κσερο ζιταο πολλα αλλα το vivaz με δισκολευι πολι στο να περασο παιχνιδια.... συγνομι και παλι...Υ.Γ.....αλλα παιχνιδια μου λενε ο τυποσ αρχειου δεν υποστιριζετε.το ανοιγμα ειναιαζινατο. τι να κανω? Οσες δε παιζουν πρεπει να τις υπογραψεις. Διαβασε τον οδηγο για signing εφαρμογων. Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkko Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 Παιδια μια βοηθεια,ειναι δυνατον να φορτιζω το τηλεφωνο το βραδυ,φουλ,και χωρις να ειναι ανηχτη καμια εφαρμογη το πρωι να μου δειχνει μιση μπαταρια!!!!!!!Τι εγινε ξαφνικα το τηλ ειναι 9 μηνων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilmas Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 Παιδια μια βοηθεια,ειναι δυνατον να φορτιζω το τηλεφωνο το βραδυ,φουλ,και χωρις να ειναι ανηχτη καμια εφαρμογη το πρωι να μου δειχνει μιση μπαταρια!!!!!!!Τι εγινε ξαφνικα το τηλ ειναι 9 μηνων. Αντιμετωπίζω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα. Ξαναπέρασα το λειτουργικό του με το sonyericsson update service και έκανα φορμάτ και στην κάρτα μνήμης. Διορθώθηκε για λίγες μέρες, αλλά μετά την εγκατάσταση κάποιων εφαρμογών, θεμάτων κτλ. άρχισε πάλι τα ίδια. Πάρε backup και κάνε μια δοκιμή και αν μπορείς παρακολούθησε τη συμπεριφορά του μετά από κάθε εφαρμογή που θα εγκαταστήσεις. Αν το αφήσεις έτσι, κάποια στιγμή να ξέρεις ότι θα σου σβήσει από μπαταρία και δε θα ανοίγει με τίποτα. Θα πρέπει να το βάλεις για φόρτιση για αρκετή ώρα για να ξανανοίξει. Παράθεση Redmi Note 5 Samsung Note 2 "Eclipse V9 Extreme Mod V2 by Onirama 23-07-2017" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhs1987 Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 (edited) καλησπερα πεδεσ μιποσ ιπαρχι καμια εφαρμογι να μπορς να παιδω παιχνιδια του game boy advance sto vivaz μου το vivaz u5 εχω.....Υ.Γ και σε μερικα παιχνιδια εχει πλικτρολιγιο ποσ το αφερο το εκανα απο τισ εφαρμογεσ στισ ριθμισισ αλα παλι μενοθν τα βελακια Edited March 19, 2011 by giannhs1987 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lavrentis Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 Καλησπέρα κι από μένα.Υπάρχει κάποιος τρόπος η κάποιο πρόγραμμα που να ανιχνεύει τον δορυφόρο του GPS (ndrive) σε φυσιολογικό χρόνο?Ή έστω υπάρχει κάποιο πρόγραμμα διαφορετικό που να γίνεται η εύρεση δορυφόρου γρηγορότερα? Έχω κάνει και τον συνδιασμό των πλήκτρων για διαγραφή των δεδομένων υποβοήθησης,όταν το λειτουργώ βρίσκομαι σε ανοιχτό χώρο,έχω βάλει καινούρια έκδοση και όλα,αλλά και πάλι κάνει πάνω απο 10 λεπτά να πιάσει σήμα ο δορυφόρος.Επίσης μπορώ να βρώ από κάπου τους τελευταίους χάρτες από Ελλάδα και Κύπρο για το ndrive ή για όποιο είναι καλύτερο?Και αν ναι,πώς τους περνάω? Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 καλησπερα σας εχει ενας φιλος το vivaz pro θελει gps . απ οτι ειδα το κινητο φοραει symbian πανω .Απο την αρχη το κινητο εχει μονο το wise pilot .Μπορει να βαλει καποια αλλη εφαρμογη για gps ? Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 καλησπερα σας εχει ενας φιλος το vivaz pro θελει gps . απ οτι ειδα το κινητο φοραει symbian πανω .Απο την αρχη το κινητο εχει μονο το wise pilot .Μπορει να βαλει καποια αλλη εφαρμογη για gps ? Μπορει να βαλει οτιδηποτε θελει αλλα συστηνονται τα Garmin, nDrive, Sygic και Nokia Maps. Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 τελικα καταφερα να του βαλω ενα ndrive το οποιο ηταν για νοκια και samsung . Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skafetzakis Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 έχω βάλει αυτό τo πρόγραμμα Smartphoneware Best CallRecorder v1.07 αλλα όταν καταγράφω την συνομιλία μου αποθηκεύει την συνομιλία αλλα με 0 sec, ξέρετε τι παίζει με τo πρόγραμμα? Παράθεση Στέλιος http://www.vimeo.com/user1023975/videos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elenav Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 χρειαζομαι βοηθεια!κατεβαζω το update στο pc και καποια στιγμη μου γραφει οτι ενα προβλημα προεκυψε και κλεινει,,ξερετε τι μπορει να φταιει?επισης και μενα η μπαταρια δεν μου κραταει πολυ και ουτε internet μπαινω ουτε ιδιαιτερη χρηση του κανω..τι παιζει με τις εφαρμογες?παιζει να ειναι ανοιχτες ??please ας απαντησει καποιος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Εχεις sim μεσα οταν κανεις το update? Δοκιμασε πριν να κανεις φορματ πατωντας *#7780# και να καταργησεις και να ξαναεγκαταστησεις το SEUS. Για την μπαταρια κανε συντηρηση, δηλαδη αφησε την να αδειασει εντελως και μετα φορτισε την εντελως για 2-3 φορες (μερες) στη σειρα. Επισης μπορεις να απενεργοποιησεις το 3g και το wifi αν ειναι ενεργα απο ρυθμισεις>συνδεσιμοτητα>δικτυο> λειτουργια δικτυου>GSM και Wi-Fi>απενεργοποιημενο. Για να δεις ποιες εφαρμογες ειναι ανοιχτες κρατα πατημενο το μεσαιο πληκτρο του μενου. Η μπαταρια πρεπει να κραταει 2 μερες, αν παρολα αυτα σου κραταει αρκετα πιο λιγο χρειαζεται αντικατασταση. Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neon_ Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 γεια σας παιδια σκεφτομαι να αγορασω αυτο το κινιτο τι λετε αξιζει τα λεφτα του 210 ευρο και γενικος εχει βγει καλο σαν κινιτο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skafetzakis Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 έχω βάλει αυτό τo πρόγραμμα Smartphoneware Best CallRecorder v1.07 αλλα όταν καταγράφω την συνομιλία μου αποθηκεύει την συνομιλία αλλα με 0 sec, ξέρετε τι παίζει με τo πρόγραμμα? παιδια γνωριζει κανεις γιαυτο το προγραμμα? το εχει βαλει κανεις? ευχαριστω Παράθεση Στέλιος http://www.vimeo.com/user1023975/videos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEKJOHN Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 (edited) ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ VIVAZ ΕΦΑΓΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΟΛΗΜΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ..ΜΟΛΙΣ ΕΒΓΑΛΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ...ΤΩΡΑ ΒΑΖΩ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ ΚΟΛΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ..ΕΒΑΛΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΙ ΚΟΛΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΙΣ.ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ?ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΝ ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ? :!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!: Edited March 29, 2011 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts