Jump to content

Sony Ericsson Vivaz/Vivaz Pro

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για μενα, οτι προβληματα software ειχε το κινητο θεωρω οτι εχουν λυθει, οποτε δε στεναχωριεμαι και ιδιαιτερα που δε θα βγουν νεες αναβαθμισεις.

Καλο θα ηταν να υπηρχε ακομα υποστηριξη βεβαια γιατι ειναι απαραδεκτο να την διακοπτεις σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα.

Οσο για την οθονη θα στο συνοψισω σε μια μονο φραση.

Ειναι απο τις καλυτερες resistive, αλλα σε καμια περιπτωση δεν μπορει να ανταγωνιστει τις capacitive. Προσωπικα δε με ενοχλει καθολου, χωρια που σε καποιες περιπτωσεις κρινεται και θετικο που δεν ειναι υπερευαισθητη.

Αν ομως εχεις συνηθισει σε capacitive θα χρειαστεις προσαρμογη.

Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να το δοκιμασεις αλλα εκτιμω οτι δε βρισκεις αλλο κινητο που να το πλησιαζει σε αυτη την τιμη.

Εκτος και αν ενδιαφερεσαι να ξοδεψεις 150-200ε επιπλεον.

αυτο ηταν που με προβληματισε..οτι τοσο γρηγορα που διεκοψε την υποστηριξη..οσο για την οθονη που λες θα ειναι το πρωτο μου κινητο touch οποτε δεν εχω συνηθισει σε καποιο στυλ..και να σου πω την αληθεια δεν ξερω ακριβως την διαφορα.Απο οτι καταλαβα θελει περισσοτερη πιεση αυτη η οθονη απο τις capacitive?για τα λεφτα δεν θελω να δωσω παραπανω..και ευτυχως επεσε στα 250 ευρω σε καποια μαγαζια..(αυτη ηταν μια ακομη απορια μου..το οτι επεσε η τιμη ειναι επειδη δεν υποστηριζεται αλλο και δεν το αγοραζει ο κοσμος?τι ισχυει?)παντως με καλυψες αρκετα μπορω να πω..σ'ευχαριστω πολυ!:)

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλησπερα σε ολους και καλη χρονια...διαβαζω αυτες τις μερες επι ωρες αυτα τα ενδιαφεροντα πραγματα που γραφετε γιατι θελω να αγορασω αυτες τις μερες το vivaz..2 πραγματα με προβληματιζουν και θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας..πρωτον για τις αναβαθμισεις που λενε πολλα παιδια..οτι δεν θα βγει αλλη αναβαθμιση γιατι δεν υποστηριζεται πλεον απο την σονυ ερικσον το λογισμικο αυτο..ειναι τοσο αρνητικο αυτο? και δευτερον για την οθονη που ειναι resistive και λενε καποιοι οτι δεν ειναι καλη..τι λετε?απαντηστε αμεσα αν μπορειτε γιατι αυριο μεθαυριο λεω να το παρω!! ευχαριστω εκ των προτερων..

Καλη χρονια φιλε μου. Για μενα δεν ειναι τοσο προβλημα η παυση ανανεωσησ του κινητου. Βεβαια το θεμα ειναι τι θες να κανει ενα κινητο. Οσον αφορα στην οθονη, εγω πριν το βιβαζ ειχα το αρενα που ειχε capacitive οθονη κ επειδη γραφω πολλα μην στην αρχν δυσκολευτηκα στην οθονη του βιβαζ. Μεσα σε τρεις ομως μερες εγραφα σχεδον απταιστα μην (εγω δακτυλογραφω με το ολοκληρο πλνκτρολογιο). Ειναι πραγματικα εξαιρετικη η οθονη για τον τυπο της. Αλλα αν θες μπορεις να αγορασεις κ το προ που εχει ολοκληρο πληκτρολογιο απο κατω κ ενω υστερει σε καμερα λιγο, η διαφορα στις φωτο ειναι ανεπαισθητη. Και η διαφορα στη τιμη ειναι μονο πενηντα ευρω,πλεον. Η επιλογη δικη σου.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra

HP Notebook db1019nv

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Gear S3 Frontier

Samsung Galaxy Buds +

αυτο ηταν που με προβληματισε..οτι τοσο γρηγορα που διεκοψε την υποστηριξη..οσο για την οθονη που λες θα ειναι το πρωτο μου κινητο touch οποτε δεν εχω συνηθισει σε καποιο στυλ..και να σου πω την αληθεια δεν ξερω ακριβως την διαφορα.Απο οτι καταλαβα θελει περισσοτερη πιεση αυτη η οθονη απο τις capacitive?για τα λεφτα δεν θελω να δωσω παραπανω..και ευτυχως επεσε στα 250 ευρω σε καποια μαγαζια..(αυτη ηταν μια ακομη απορια μου..το οτι επεσε η τιμη ειναι επειδη δεν υποστηριζεται αλλο και δεν το αγοραζει ο κοσμος?τι ισχυει?)παντως με καλυψες αρκετα μπορω να πω..σ'ευχαριστω πολυ!:)

Η διακοπη υποστηριξης εγινε λογω της αποφασης της SE να σταματησει να παραγει τηλεφωνα με symbian λειτουργικο γενικα, και να στραφει στο adroid, επομενως λογω αυτου σταματησε προορα και η υποστηριξη για το vivaz.

Εννοειται οτι οι εγγυησεις ισχυουν ακομα, και τα ανταλλακτικα θα υπαρχουν για οτι και αν παθει το κινητο, απλα δε προκειται να βγει νεα αναβαθμιση.

Οσο για την τιμη, ακολουθησε τη συνηθη πτωτικη πορεια για ενα κινητο που ειναι σχεδον 10 μηνες στην αγορα. Το ιδιο γινεται σε ολα τα κινητα.

Πχ το galaxy S κυκλοφορησε το καλοκαιρι με τιμη 580ε και ηδη τωρα βρισκεται στα 440ε online.

The choice is yours!

:superman: SX1 RULES !!!

Μπορει καποιος να μου προτεινει ενα καλο music player?Που να φαινεται και στο sbp στην επιφανεια εργασιας,ποιο τραγουδι παιζει,αν θελω να αλλαξω κτλπ.

:)

Καλη χρονια φιλε μου. Για μενα δεν ειναι τοσο προβλημα η παυση ανανεωσησ του κινητου. Βεβαια το θεμα ειναι τι θες να κανει ενα κινητο. Οσον αφορα στην οθονη, εγω πριν το βιβαζ ειχα το αρενα που ειχε capacitive οθονη κ επειδη γραφω πολλα μην στην αρχν δυσκολευτηκα στην οθονη του βιβαζ. Μεσα σε τρεις ομως μερες εγραφα σχεδον απταιστα μην (εγω δακτυλογραφω με το ολοκληρο πλνκτρολογιο). Ειναι πραγματικα εξαιρετικη η οθονη για τον τυπο της. Αλλα αν θες μπορεις να αγορασεις κ το προ που εχει ολοκληρο πληκτρολογιο απο κατω κ ενω υστερει σε καμερα λιγο, η διαφορα στις φωτο ειναι ανεπαισθητη. Και η διαφορα στη τιμη ειναι μονο πενηντα ευρω,πλεον. Η επιλογη δικη σου.

ok φιλε μου..σ'ευχαριστω...παντως σημερα που πηγα σε διαφορα μαγαζια να το δω τα περισσοτερα δεν το ειχαν και οσα το ειχαν,το εχουν στα 330-340 ευρω..εγω ακουσα οτι ειχε πεσει στα 260..αν ξερεις που μπορω να το βρω πες μου αν θες(και επισης το θελω σε χρωμα galaxy blue που επισης το βρισκεις τωρα δυσκολα..ζηταω πολλα αλλα τι να κανω..?:p) ευχαριστω παντως

Η διακοπη υποστηριξης εγινε λογω της αποφασης της SE να σταματησει να παραγει τηλεφωνα με symbian λειτουργικο γενικα, και να στραφει στο adroid, επομενως λογω αυτου σταματησε προορα και η υποστηριξη για το vivaz.

Εννοειται οτι οι εγγυησεις ισχυουν ακομα, και τα ανταλλακτικα θα υπαρχουν για οτι και αν παθει το κινητο, απλα δε προκειται να βγει νεα αναβαθμιση.

Οσο για την τιμη, ακολουθησε τη συνηθη πτωτικη πορεια για ενα κινητο που ειναι σχεδον 10 μηνες στην αγορα. Το ιδιο γινεται σε ολα τα κινητα.

Πχ το galaxy S κυκλοφορησε το καλοκαιρι με τιμη 580ε και ηδη τωρα βρισκεται στα 440ε online.

The choice is yours!

ααα μαλιστα..καταλαβα..παντως σημερα που το εψαξα ειναι πολυ δυσευρετο...:/ και οσοι το εχουν ειναι στα 330 ευρω...αν ξερεις καπου να υπαρχει πιο φθηνα ενημερωσε με αν μπορεις(και επισης αν γινετε να ειναι το χρωμα galaxy blue) ευχαριστω πολυ παντως..:)

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Σχετικα με το sygic...Εβαλα ολα τα αρχεια σε ενα φακελο και μου εβγαλε Disk Error...Υπαρχει καμια λυση ωστε να τα εχουμε σε ενα φακελο και να μην βγαζει σφαλμα?

Επισης: Μπορει καποιος να μου προτεινει ενα καλο music player?Που να φαινεται και στο sbp στην επιφανεια εργασιας,ποιο τραγουδι παιζει,αν θελω να αλλαξω κτλπ.

Edited by thomka

ok φιλε μου..σ'ευχαριστω...παντως σημερα που πηγα σε διαφορα μαγαζια να το δω τα περισσοτερα δεν το ειχαν και οσα το ειχαν,το εχουν στα 330-340 ευρω..εγω ακουσα οτι ειχε πεσει στα 260..αν ξερεις που μπορω να το βρω πες μου αν θες(και επισης το θελω σε χρωμα galaxy blue που επισης το βρισκεις τωρα δυσκολα..ζηταω πολλα αλλα τι να κανω..?:p) ευχαριστω παντως

ααα μαλιστα..καταλαβα..παντως σημερα που το εψαξα ειναι πολυ δυσευρετο...:/ και οσοι το εχουν ειναι στα 330 ευρω...αν ξερεις καπου να υπαρχει πιο φθηνα ενημερωσε με αν μπορεις(και επισης αν γινετε να ειναι το χρωμα galaxy blue) ευχαριστω πολυ παντως..:)

Δε κάνει τίποτα. Δες εδώ:

http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones.htm?Manufacturer=Sony%20Ericsson&CAM_RESOLUTION=8.1%20megapixels

κι εδω:

http://www.electroniki.gr/electroniki/el_telephony/featured-telephony/sony-ericsson-vivaz-u5i.php

Ξερω ειναι τα τελευταια κομματια λογικα και δεν ειναι ευκολο να το βρεις. Καλη αγορα!

HP Notebook db1019nv

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Buds +

Δε κάνει τίποτα. Δες εδώ:

http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones.htm?Manufacturer=Sony%20Ericsson&CAM_RESOLUTION=8.1%20megapixels

κι εδω:

http://www.electroniki.gr/electroniki/el_telephony/featured-telephony/sony-ericsson-vivaz-u5i.php

Ξερω ειναι τα τελευταια κομματια λογικα και δεν ειναι ευκολο να το βρεις. Καλη αγορα!

ευχαριστω πολυ αλλα στο πλαισιο που πηρα μου ειπαν οτι εχουν μεινει 2 και ειναι εκθεσιακα κομματια..και λεω να το παρω καινουργιο καλυτερα...στην ηλεκτρονικη δεν το εχουν...:(

Σ'ευχαριστω πολυ φιλε μου να σαι καλα!!το βρηκα 250 ευρω στο χρωμα που το ηθελα κιολας!!ευχαριστω και παλι!:D

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Με γεια τοτε! Να το χαρεις. Πολυ καλο κινητο που εχει και τα ελαττωματα του αλλα οκ. Λογικο ειναι. Για την τιμη του ειναι εξαιρετικο και το χρωμα που το πηρες ειναι απιστευτο. Το ηθελα κι εγω σε αυτο το χρωμα αλλα ειχε μονο γκρι... :(

HP Notebook db1019nv

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Buds +

Με γεια τοτε! Να το χαρεις. Πολυ καλο κινητο που εχει και τα ελαττωματα του αλλα οκ. Λογικο ειναι. Για την τιμη του ειναι εξαιρετικο και το χρωμα που το πηρες ειναι απιστευτο. Το ηθελα κι εγω σε αυτο το χρωμα αλλα ειχε μονο γκρι... :(

Να σε καλα φιλε...ευχαριστω!ναι αυτο τ χρωμα ειναι το κατι αλλο!παντως νταξει δεν πειραζει..η ουσια ειναι οτι το εχεις..:) θα επανελθω συντομα με αποριες πλεον για τις εφαρμογες του κτλ..:p χαχαχα..και τωπα που το λεω..η πρςτη μου απορια ειναι να το κανω debrand? :worry:

Να σε καλα φιλε...ευχαριστω!ναι αυτο τ χρωμα ειναι το κατι αλλο!παντως νταξει δεν πειραζει..η ουσια ειναι οτι το εχεις..:) θα επανελθω συντομα με αποριες πλεον για τις εφαρμογες του κτλ..:p χαχαχα..και τωπα που το λεω..η πρςτη μου απορια ειναι να το κανω debrand? :worry:

Τι να σου πω. Εγω δεν το εκανα κ δε με πειραζει που ειναι ετσι δλδ με το λογισμικο της κοσμοτε. Η επιλογη δικη σου. Οσον αφορα στις εφαρμογες ψαξε για ενα θεμα καπου το χα διαβασει εδω μεσα που λεει΄δοκιμασμενες εφαρμογες στο βιβαζ΄θα σε βοηθησει πολυ. Αντε με το καλο να σου ερθει. Στην αρχη μπορει να μην ξετρελαθεις αλλα με τον καιρο θα το ερωτευθεις! Εγω αυτο επαθα! Τα λεμε!

HP Notebook db1019nv

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Buds +

Τι να σου πω. Εγω δεν το εκανα κ δε με πειραζει που ειναι ετσι δλδ με το λογισμικο της κοσμοτε. Η επιλογη δικη σου. Οσον αφορα στις εφαρμογες ψαξε για ενα θεμα καπου το χα διαβασει εδω μεσα που λεει΄δοκιμασμενες εφαρμογες στο βιβαζ΄θα σε βοηθησει πολυ. Αντε με το καλο να σου ερθει. Στην αρχη μπορει να μην ξετρελαθεις αλλα με τον καιρο θα το ερωτευθεις! Εγω αυτο επαθα! Τα λεμε!

ok φιλε..απλα το λεω γιατι διαβασα πολλα σχολια που οι περισσοτεροι το εχουν κανει debrand..δεν ξερω αν αλλαζει κατι γι'αυτο ρωτησα...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΕΣ..ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΕΔΩ...ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ DEBRAND 1)ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ...2)ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΝΩ UPDATE ΑΛΛΑ Μ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΕΧΩ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΔΟΣΗ(ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΧΩ ΕΚΔΟΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ:1224-4699_R2ΑΚ007 ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ 1223-1040_R2AK007).ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΔΟΣΗ?ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ SMARTPHONE ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΑΡΚΕΤΑ...ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Κ ΣΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚΤΟΠΡΟΤΕΡΩΝ

:!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!:

Edited by zxr

Καλησπέρα παιδιά τι κάνετε. Έχω κάποιες ερωτήσεις.. κατ'αρχήν όσον αφορά τα μηνύματα, πώς βάζουμε smileys? Κι επίσης όταν μου έρχεται κάποιο μήνυμα που περιέχει smiley δεν το εμφανίζει κάνονικα σαν εικονάκι παρά μόνο σαν σύμβολα. Γιατί το κάνει αυτό ? Επίσης, γιατί δεν λειτουργεί η δόνηση όταν έρχεται εισερχόμενο μήνυμα αλλα μόνο ο ήχος που έχω βάλει ? Και κάτι τελευταίο, ένα "SMS Preview" που έχει στις εφαρμογές, τί είναι ??

Εγω θα σου προτεινα να το κανεις, γιατι ως γνωστον, οσο λιγοτερο τροποποιημενο ειναι το firmware απο τριτους τοσο μεγαλυτερη σταθεροτητα εχει και ειναι και πιο γρηγορο. Χωρια που θα κερδισεις και μερικες εξτρα ρυθμισεις στο κινητο.

Καλησπέρα παιδιά τι κάνετε. Έχω κάποιες ερωτήσεις.. κατ'αρχήν όσον αφορά τα μηνύματα, πώς βάζουμε smileys? Κι επίσης όταν μου έρχεται κάποιο μήνυμα που περιέχει smiley δεν το εμφανίζει κάνονικα σαν εικονάκι παρά μόνο σαν σύμβολα. Γιατί το κάνει αυτό ? Επίσης, γιατί δεν λειτουργεί η δόνηση όταν έρχεται εισερχόμενο μήνυμα αλλα μόνο ο ήχος που έχω βάλει ? Και κάτι τελευταίο, ένα "SMS Preview" που έχει στις εφαρμογές, τί είναι ??

1. To κινητο δεν υποστηριζει smileys απο το εργοστασιο, θα πρεπει να βρεις καποια εφαρμογη για αυτο το σκοπο.

2. Μηπως δεν εχεις ενεργοποιησει τη δονηση απο τις ρυθμισεις στο προφιλ?

3. Ειναι μια εφαρμογη με την οποια οταν σου ερθει καποιο μυνημα, αντι να σου εμφανιζει τη κλασσικη ειδοποιηση στην οθονη αναμονης "εχετε 1 μυνημα", σου εμφανιζει το περιεχομενο του μηνυματος, οπως το iphone δλδ.

Edited by RAZIEL1799

1. Είναι δυνατόν να μην υποστηρίζει smileys?? Τόδο δύσκολο ήταν να τα βάλουν ? Τέλος πάντων :-) υπάρχει κάποια εφαρμογή όπως είπες για τον σκοπό αυτό ?

2. Η δόνηση είναι ενεργή, στις κλήσεις κανονικά δονάται, μόνο στα μηνύματα δεν.. δε ξέρω ίσως φταίει κάποια εφαρμογή που του έχω περάσει ( το spb shell ίσως ή το i-SMS )

3. ΟΚ θενξ φορ δε ίνφο :-)

ΕΜΕΝΑ παλι ποιος θα μου πει πως να βαλω φραγη στην προιν μου?Χαχα ....

Oυ,πολλες εφαρμογες!!!!!:lol:

ψαχνε για "blacklist"

Eφαρμογη "call recorder" που να δουλευει,υπαρχει?

3 που δοκιμασα,εγκαθιστανται κανονικα,ρυθμισεις κανονικα αλλα την ωρα της κλησης παροτι ενεργοποιουνται αυτοματα γραφουν ....αερα!!!!:wacko:

Edited by zxr

huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

δε μπορω να καταλαβω πως το βιβαζ σε δικτυο τριτης γενιας κρατα περισσοτερο η μπαταρια του στην αναμονη. Νομιζω δεν το κανει κανενα αλλο αυτο.

HP Notebook db1019nv

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Buds +

Καλησπέρα παίδες...είμαι καινούργιος εδώ..έχω διαβάσει τα πάντα σχεδόν!!Θέλω να κανώ debrand 1)ακολουθω τις οδηγιες του foroum αλλα δεν μπορω να βρω το αρχειο πιυ λετε...2)ακομα προσπαθω να κανψ upadate αλλα μου λεει πως εχω την τελευταια εκδοση(τωρα εχω εκδοση λογισμικου:1224-4699_R2ΑΚ007 και προσαρμοσμενη εκδοση:1223-1040_R2AK007).ειναι οντως η τελευταια εκδοση?Ειναι το πρωτο μου smartphone κ ετσι εχω μπερδευτει αρκετα...Οποιος μπορει ας βοηθησει κ στα δυο ερωτηματα...ευχαριστω εκτοπροτερων!!

Δε ξερω τι παραπανω να σου πω επι του θεματος, ο οδηγος για το debrand ειναι πολυ αναλυτικος.

Κανεις εγκατασταση το seus, κανεις αναβαθμιση το κινητο μια φορα, βρισκεις το αρχειο και το αντικαθιστας με το adriatic generic και τελος κανεις update 2 φορες ακομα, ανεξαρτητα αν σου λεει οτι εχεις την τελευταια εκδοση.

Πρεπει να τα κανεις ολα με αυτη τη σειρα και χωρις να παραλειψεις καποιο βημα και θα γινει το debrand.

Αν δε βρισκεις το αρχειο δοκιμασε να απεγκαταστησεις το seus και να κατεβασεις το τελευταιο απο το site της SE, αλλα θα πρεπει να κανεις ολη τη διαδικασια απο την αρχη.

Δε ξερω τι παραπανω να σου πω επι του θεματος, ο οδηγος για το debrand ειναι πολυ αναλυτικος.

Κανεις εγκατασταση το seus, κανεις αναβαθμιση το κινητο μια φορα, βρισκεις το αρχειο και το αντικαθιστας με το adriatic generic και τελος κανεις update 2 φορες ακομα, ανεξαρτητα αν σου λεει οτι εχεις την τελευταια εκδοση.

Πρεπει να τα κανεις ολα με αυτη τη σειρα και χωρις να παραλειψεις καποιο βημα και θα γινει το debrand.

Αν δε βρισκεις το αρχειο δοκιμασε να απεγκαταστησεις το seus και να κατεβασεις το τελευταιο απο το site της SE, αλλα θα πρεπει να κανεις ολη τη διαδικασια απο την αρχη.

Μου λεει οτι αφου εχω την τελευταια,το μονο π εχω να κανω ειναι επανεγκατασταση λογισμικου...να το κανω?

Edited by zxr

Τι ημερομηνια σου λεει οτι ειναι η τελευταια εκδοση που λες; Γιατι εμενα μου βγαζει 24-07-2010

HP Notebook db1019nv

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Buds +

• The title was changed to Sony Ericsson Vivaz/Vivaz Pro