isolove Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 (edited) Να το παρω η οχι???? μεγαλο το ερωτημα για ενα κινητο που εχω ακουσει τοσα πολλα..... λοιπον καποιος που ξερει θα ηθελα να με συμβουλεψει τι να κανω.... και αν μου πει καποιος να μην το παρω να μου κανει και την προταση του για αλλο κινητο.... ευχαριστω :) Tρεχω το need for speed shift (80mb) το οποιο το χειριζεσαι με την κλιση του τηλεφωνου,και εμεινα αφωνος.Αλλα τηλεφωνα sybian το σερνουν το παιχνιδι αυτο οπως και το ραλλυ μαστερ προ. Καμερα πολυ καλη,κακο φακο? ΝΤΟΙΓΚ,το βραδυ σε σκοτεινα μερη πασχει λογο αδυναμου φλας. Το θεμα ηχου το εχουν παρατραβηξει καποιοι νομιζοντας οτι εχουν κανα 3d ηχοσυστημα της b&ο. Εγω το ακουω σε ενταση 3/4 τελεια απλα φιλτραροντας τους ηχους για κληση η sms στο pc πριν τους περασω. Εμενα με κερδισε το πληκτρολογιο για συνταξη sms,πολυ καλο. Ποτε δεν θα χρησιμοποιουσα κινητο για να ακουω μουσικη ξελιγονοντας την μπαταρια αφου τα mp3 players εχουνε γινει μια σταλια με εντυπωσιακες επιδοσεις. Στο θεμα εμφανισης και διαστασεις ειναι ολα τα λεφτα,κοληματα ποτε! 16GB καρτα class2 και την τρεχει σφαιρα!!!!! Edited October 31, 2010 by isolove Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polkiu Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 δηλαδη το vivaz ειναι το καλυτερο απο τα υπολοιπα της κατηγοριας του???? γιατι μου εχουν πει και το HTC Wildfire αλλα και το samsung wave οτι ειναι πιο καλα αλλα δεν επιστευομαι htc και samsung πολυ.... και δενε χω αναφερει οτι θα ειναι το πρωτο μου smartphone :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 To wildfire ειναι σαφως χειροτερο ενω wave υπαρχουν πολλα. Κανενα ομως δεν ειναι smartphone... Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 δηλαδη το vivaz ειναι το καλυτερο απο τα υπολοιπα της κατηγοριας του???? γιατι μου εχουν πει και το HTC Wildfire αλλα και το samsung wave οτι ειναι πιο καλα αλλα δεν επιστευομαι htc και samsung πολυ.... και δενε χω αναφερει οτι θα ειναι το πρωτο μου smartphone :D Το καθενα εχει τα καλα και τα κακα του ομως το vivaz πιστευω οτι ειναι πιο ολοκληρωμενο απο αυτα τα 2. To wildfire ειναι μια τιμια επιλογη αλλα υστερει σε οθονη και καμερα. Στο samsung με προβληματιζει το λογισμικο του, ειναι νεαρο ακομα και δεν ξερουμε πως θα παει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 Να υπενθυμίσω ότι σύμφωνα με τους όρους χρήσης, που έχουμε αποδεχθεί κατά την εγγραφή μας στο φόρουμ: Απαγορεύεται η ανάρτηση, δημοσίευση, αποστολή, μεταφορά ή χρήση άλλης μεθόδου για την εγκατάσταση λογισμικού ή περιεχομένου κάθε μορφής που παραβιάζει οποιαδήποτε δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας οποιουδήποτε φορέα. Επομένως, αναρτήσεις ή αιτήματα για περίεργα links και μαγικές συμβολοσειρές δεν έχουν θέση. Ευχαριστώ για την κατανόηση. Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polkiu Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 οκ παιδια τελικα το vivaz θα παρω :rolleyes: κατι αλλο τωρα.... την εκδοση u5i θα παρω 'η εχει βγει κατι αλλο εκτος απο το pro??? και για πειτε εσεις τι χρωμα το προτιματε... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickparalia1 Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 Τα βιντεο που αντιγραφω απο το vivaz στον υπολογιστη μου δεν μπορω να τα αναπαραγω.βλεπω οτι ειναι mp4, τα τρεχω με gom player αλλα τιποτα.δεν τα αναπαραγει παρα μονο μπορω να βλεπω τις διαφορες σκηνες. ξερει κανεις τι γινεται? Παράθεση You'll Never Walk Alone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 οκ παιδια τελικα το vivaz θα παρω :rolleyes: κατι αλλο τωρα.... την εκδοση u5i θα παρω 'η εχει βγει κατι αλλο εκτος απο το pro??? και για πειτε εσεις τι χρωμα το προτιματε... :D To pro εχει qwerty συρομενο πληκτρολογιο και 5mp καμερα ενω το απλο δεν εχει πληκτρολογιο και εχει 8mp καμερα. Για χρωμα εννοειται το GALAXY BLUE. Τετοιο χρωμα απλα δεν υπαρχει :!: Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polkiu Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 αχαχαχ και εγω για το galaxy blue ψηνομαι αγρια.... :p σε ενα αλλο θεμα που εχω ανοιξει στους διαξιφισμους κανενας δεν μου εχει προτεινει το vivaz αλλα αντιθετος το wildfire και το optimus one.... τυχαιο???? :blink: και επιμενω το wildfire ειναι κατωτερο του vivaz???? ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stathis100 Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 Γειά σας παίδες, εχω βρει το vivaz σε πολυ καλή -θεωρώ- τιμή μέσω skroutz: http://www.skroutz.gr/m/266/EasyBuyWorld, στα 265 ευρώ. Με προβληματίζει το γεγονός ότι PLAISIO, MULTIRAMA, E-SHOP το παίζουν σε τιμή 323-330 ευρώ... Μάλιστα γνωρίζω πως για Nokia Smartphone (μου διαφεύγει το μοντέλο) κυκλοφόρησαν συσκευές φθηνότερες λόγω του ότι αντί για το κανονικό εργοστάσιο, κατασκευάστηκαν σε άλλη χώρα (το έχω τσεκάρει στο φόρουμ). Παίζει να τρέχει τίποτα τέτοιο και σε αυτή την περίπτωση;; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 και επιμενω το wildfire ειναι κατωτερο του vivaz???? ;) Το λενε λογο οτι εχει android και δεν πανε το symbian. Καμερα, οθονη, επεξεργαστη εχει καλυτερο (και εμφανιση:p) Αν δεν σε ενδιαφερουν τοσο πολυ ενα απο αυτα τοτε παρε το wildfire. Αν παλι θελεις να περιμενεις μπορεις να δεις και το Χ8. σαν το wildfire (νομιζω δεν εχει gps και led) θα ειναι πανω κατω και τα multirama το εχουν 209 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 @Polkiu Για συγκρίσεις κινητών μπορείς να ανοίξεις ένα θέμα στο forum των Διαξιφισμών @Stathis100 Συνήθως τα ηλεκτρονικά καταστήματα είναι όντως πιο φτηνά. Προσωπικά δεν θα ανησυχούσα. @Teo010 Έχει GPS το Χ8 και η τιμή του πλέον είναι στα 185 Euro @nickparalia1 Δοκίμασε να τα αναπαράγεις με τον vlc player Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 (edited) Τα βιντεο που αντιγραφω απο το vivaz στον υπολογιστη μου δεν μπορω να τα αναπαραγω.βλεπω οτι ειναι mp4, τα τρεχω με gom player αλλα τιποτα.δεν τα αναπαραγει παρα μονο μπορω να βλεπω τις διαφορες σκηνες. ξερει κανεις τι γινεται? Κατεβασε το k-lite codec pack, σου λειπουν codec. Γειά σας παίδες, εχω βρει το vivaz σε πολυ καλή -θεωρώ- τιμή μέσω skroutz: http://www.skroutz.gr/m/266/EasyBuyWorld, στα 265 ευρώ. Με προβληματίζει το γεγονός ότι PLAISIO, MULTIRAMA, E-SHOP το παίζουν σε τιμή 323-330 ευρώ... Μάλιστα γνωρίζω πως για Nokia Smartphone (μου διαφεύγει το μοντέλο) κυκλοφόρησαν συσκευές φθηνότερες λόγω του ότι αντί για το κανονικό εργοστάσιο, κατασκευάστηκαν σε άλλη χώρα (το έχω τσεκάρει στο φόρουμ). Παίζει να τρέχει τίποτα τέτοιο και σε αυτή την περίπτωση;; Ευχαριστώ! Οχι, το καταστημα, οσον αφορα τα κινητα ειναι σχετικα αξιοπιστο, το μονο που πρεπει να κανεις ειναι να τους ζητησεις επιβεβαιωση αν προκειται για ελληνικο τηλεφωνο και οχι εισαγωγης, γιατι μετα ισως εχεις προβλημα με το σερβις της sony ericsson. Αν παλι θελεις να περιμενεις μπορεις να δεις και το Χ8. σαν το wildfire (νομιζω δεν εχει gps και led) θα ειναι πανω κατω και τα multirama το εχουν 209 ευρω. Tο xperia X8, εχει οντως gps, αλλα εχει επισης αρκετα μικροτερης αναλυσης οθονη, μονο 3.2mp καμερα (χωρις προηγμενο software) και κυριως το αθλιο andoid 1.6, το οποιο και χιλιοκλειδωτο ειναι (ουτε φωτο δε στελνει) και εχει και απιστευτους περιορισμους στις εφαρμογες. Ξαναλεω οσοι θελουν android, να πανε μονο για 2.1/2.2... ΥΓ. Το optimus one ειναι απλα για γελια, για κινητο που βγαινει τελος του 2010: Χαμηλης αναλυσης οθονη με 256.000 χρωματα μονο? 3Mp καμερα (χωρις προηγμενο software)? Μονο 15 καρε σε vga video? Και 130 γραμμαρια? Και 260 ευρω? Χωρια το θεμα της αξιοπιστιας. Μονο καλο το android v2.2. Edited November 2, 2010 by RAZIEL1799 Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 (edited) Γειά σας παίδες, εχω βρει το vivaz σε πολυ καλή -θεωρώ- τιμή μέσω skroutz: http://www.skroutz.gr/m/266/EasyBuyWorld, στα 265 ευρώ. Με προβληματίζει το γεγονός ότι PLAISIO, MULTIRAMA, E-SHOP το παίζουν σε τιμή 323-330 ευρώ... Μάλιστα γνωρίζω πως για Nokia Smartphone (μου διαφεύγει το μοντέλο) κυκλοφόρησαν συσκευές φθηνότερες λόγω του ότι αντί για το κανονικό εργοστάσιο, κατασκευάστηκαν σε άλλη χώρα (το έχω τσεκάρει στο φόρουμ). Παίζει να τρέχει τίποτα τέτοιο και σε αυτή την περίπτωση;; Ευχαριστώ! Πηγαινε φιλε μου σε στις αρχες σταδιου εκει που αγοραζουν η ανταλασουν κινητα. Εγω εκει το πηρα 200 ευρω πριν 7-8 μηνες,ειχε παιξει αν θυμαμαι 3,5 ωρες στον προηγουμενο κατοχο!ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ. Απο εκει περνω πολλα χρονια τωρα τα τηλεφωνα μου,και δεν ειχα ποτε προβλημα. Υπαρχουν ανθρωποι που αγοραζουν σημερα ενα κινητο και αυριο το πουλανε!Μου εδειξε wawe τοτε αγορασμενο μια μερα πριν!!!!! Τα πλυκαταστηματα σημερα το δινουν 300,αυριο για να φευγει παιζει να το δωσουν 199,και νιωθεις κοροιδο..... (περιπτωση samsung beat αυτο που ειναι σαν αυγο,το ειχε ο κοτσωβολος 390 και το εβγαλε η wind στα 99 ευρω,προλαβα και πηρα ενα,φοβερο τηλεφωνακι.....) Αλλωστε οι εγγυησεις ισχυουν.....Το 6220c που πηρα USED μετα απο μια αναβαθμιση πιξελιαζε το βιντεο. Το πηγα νοκια γλυφαδα,και αυτοι το στειλανε εξω μιας και ητανε παραεισαγωγης. Ξαναηρθε ΑΝΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΟ και τελικα μου κανανε ανταλλαγη ΜΕ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ..... Σε ολη αυτη την διαδικασια δεν μου ζητησαν τιποτα,παρα τυπικα στοιχεια ονοματεπωνυμο και τηλεφωνο..... Edited November 2, 2010 by isolove Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 Καμμια καινουρια αναβαθμιση θα παιξει για το κινητο??:happy: Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 Νωρις ειναι ακομα, πριν κανα 2μηνο βγηκε η τελευταια. Απο δω και στο εξης η ηδη περιορισμενη υποστηριξη θα αραιωνει. Για να μην πω οτι θα'ναι θαυμα θα ναι να δουμε αλλη αναβαθμιση απο sony ericsson...Ουτως η αλλως το παρατησε το symbian μια και καλη. Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blokatos Δημ. November 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2010 Ουτως η αλλως το παρατησε το symbian μια και καλη. Γιατί το πιστεύεις αυτό; Υπάρχει κάποια σχετική ανακοίνωση; Παράθεση To πρώτο Motorola της Cosmote - Motorola Cd930 - Nokia 3650 - Nokia 5140i - Nokia 3110c - Sony Ericsson Vivaz Pro - Sony Xperia Sola Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 3, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2010 Sony Ericsson: Τέλος το Symbian για τις μελλοντικές συσκευές της Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. November 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2010 Παιδια, χθες που πηγα να ανοιξω ενα εγγραφο με το adobe reader στο κινητο μου υπενθυμισε οτι εχει ληξει. Επειδη δεν εχει επιλογη για απεγκατασταση και επειδη καπου ειχα διαβασει οτι για να το διαγραψω επιτυχως χρειαζομαι ενα μανατζερ για να "σκοτωσω" μια διεργασια, ξερει κανεις να βοηθησει? Η αν εχει εστω καμια εκδοση που να εγκαθισταται πανω απο αυτη, γιατι οσες και να δοκιμασα εβγαλαν σφαλμα ενημερωσης...Θενκς! Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polkiu Δημ. November 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2010 (edited) το κινητο αυτο περνει πολλες εφαρμογες????? πιο καλο αυτο ή το x10 mini??? Edited November 3, 2010 by Polkiu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. November 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2010 (edited) το κινητο αυτο περνει πολλες εφαρμογες????? πιο καλο αυτο ή το x10 mini???Αναλογως τι ζητας...δεν μας λες κιολας... Ειναι 2 διαφορετικες συσκευες,το vivaz με το τελειωμενω απο την SΕ symbian S60 και το mini με το κλασεις ανωτερο android. Eιναι απλα τα πραγματα,αν θες καμερα και βιντεο παιρνεις Vivaz,αν θες μεγαλη οθονη και να σερφαρεις στο internet σε αυτη,παλι Vivaz. Σε ολα τα αλλα υπερτερει το mini. Αλλα τονιζω οτι ειναι διαφορετικες συσκευες και πλασαρονται στην αγορα για διαφορετικους σκοπους η καθε μια. Μπορεις να ανοιξεις θεμα στους διαξιφισμους,εδω συζηταμε για το Vivaz.:) Edited November 3, 2010 by BMW116i Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polkiu Δημ. November 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2010 ακου να δεις γιατι το θελω εγω.... για μηνυματα κυριως αλλα με απασχολει και ι καμερα και το ιντερνετ και καποιες εφαρμογες.... σε βοηθησα καθολου???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. November 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2010 ακου να δεις γιατι το θελω εγω.... για μηνυματα κυριως αλλα με απασχολει και ι καμερα και το ιντερνετ και καποιες εφαρμογες.... σε βοηθησα καθολου???? Απ'οτι μου εδωσες να καταλαβω η λυση ειναι το vivaz. Το μινι εχει μικρη οθονη σε σχεση με την μεγαλη του vivaz και θα γραφεις και θα σερφαρεις πιο ανετα. Αλλα κοιταξε...το μινι εχει capacitive οθονη και το vivaz resistive. Δηλαδη η resistive του vivaz θα σε παιδεψει περισσοτερο γιατι δεν ακουει στα αγγιγματα σαν μια capacitive. Eιναι ετη φωτος μπροστα. (capacitive) Επισης το vivaz εχει καλυτερη καμερα. Οσο για τις εφαρμογες καλυτερο ειναι το android (mini) με πανω απο 100 χιλιαδες. H επιλογη ειναι δικη σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polkiu Δημ. November 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2010 το εχψ δει απο καποια video οτι η capacitive πεταει αλλα θεωρω οτι εχει πολυ μικρη οθονη για να βολευτεις να γραφεις... και επισης το 8θερω λιγο ασχημο κινητο... :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. November 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2010 Οσο για τις εφαρμογες καλυτερο ειναι το android (mini) με πανω απο 100 χιλιαδες. Χωρις παρεξηγηση αλλα κανεις λαθος. Τα symbian εχουν πολυ περισσοτερες και ουσιαστικοτερες εφαρμογες αυτη τη στιγμη, απλα δεν ειναι συγκεντρωμενες σε καποιο store. Επιπλεον μπορει το android να ειναι το λογισμικο του μελλοντος, αλλα η 1.6 που φοραει το x10 mini ειναι για γελια. Τελειως κλειδωμενο και η υποστηριξη του απο τις εφαρμογες που κυκλοφορουν παρα πολυ χαμηλη. Το xperia υπερτερει του vivaz μονο στην αφη της οθονης και στο βαρος. Πουθενα αλλου. Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts