skiace Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 Δεν ξερω αν φταιει αυτό , και δεν το εχω δοκιμασει , αλλα δοκιμασες το τελευταιο build (τελειωνει σε 349) Yποσχεται λιγοτερη καταναλωση RAM και κτλ.. Επισης ειχα ακουσει οτι αν το εβαζες στην πριζα να φορτίσει , το κινητο με το shell απογειωνοταν κια πηγαινε σφαιρα.. Εγκατεστησα την 2.0.359 που ειναι η τελευταια και σε μιση με 3/4 της ημερας ειχε αδειασει η μπαταρια (με την σχετικη ενασχοληση βεβαια). Απο την αλλη παλι παρασυρθηκα απο τις δυνατοτητες και εκμεταλευτηκα τις δυνατοτητες μεχρι την τελευταια.Τσι ομως εγινε πιο βαρια και πολυπλοκη η συσκευη και δεν ειμαι τελικα σιγουρος ποσο μου αρεσε ετσι.... Δεν το φορτωσα ποτε με το προγραμμα εγκατεστημενο, οπτε δεν ξερω αν ισχυει αυτο που γραφεις. Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natna Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 (edited) τελικα απεγκατεστησα το SPB Shell καθοτι ηταν τρομερα ενεργοβορο.... Παντως ειναι ιδιαιτερα κουραστικο και εκνευριστικο αυτο το "νευρικο" και αποτομο scrolling που εχει στις επαφες και οχι μονο. :( Παω μια ωρα πανω κατω μεχρι να πετυχω αυτη που θελω. Θεωρω οτι σε ενα βαθμο ειναι θεμα συνηθειας αλλα ουτε αντικειμενικα ουτε συγκριτικα ειναι οτι καλυτερο. Ισως σε επομενη αναβαθμιση ειτε να βαλουν το kinetic scrolling η να βελτιωσουν το υπαρχον. Και κατι αλλο. Ενω εχω ορισει ως χωρο αποθηκευσης μηνυματων την καρτα μνημης (Ε:/), με 4gb διαθεσιμα, οταν λαμβανω μηνυμα, μου εμφανιζει ενα μηνυμα οτι τα μηνυματα δεν μπορουν να αποθηκευτουν στην καρτα μνημης αλλα σε αυτη του τηλεφωνου. Εχουμε καμμια ιδεα γιατι συμβαινει αυτο ? H νέα version του shell 3.5.5.349 (αν δεν κάνω λάθος) είναι σίγουρα καλύτερη σε ταχύτητα και με πολύ λιγότερα κολλήματα σε multitasking με λήψη βίντεο ή φωτό ή gps.:) Το κινητό όταν παίζεις με το shell είναι σαν να παίζεις παιχνίδια. Το πρόγραμμα αυτό είναι πολύ απαιτητικό σε γραφικά όταν το σκαλίζεις. Παρατήρησα ότι στο πίσω πάνω μέρος του κινητού ανεβαίνει η θερμοκρασία όπως στα παιχνίδια!!! Όταν σταματήσεις να το περιεργάζεσαι, τότε σταματάει να καταναλώνει πόρους και ενέργεια (και το κινητό κρυώνει). Μπακάλικη η παρατήρηση αλλά μάλλον ισχύει... Και άνετα πάει κοντά από 2 μέρες με νορμάλ χρήση! Και η ευκολίες που παρέχει είναι τρομερές. Ειδικά τα on-off για bluetooth και wifi και η ρύθμιση φωτισμού είναι απίθανα! Αυτό που θέλω να πώ είναι ότι το shell δεν είναι παιχνίδι να το σκαλίζεις συνέχεια. Είναι ένα τέλειο εργαλείο που εκτοξεύει την λειτουργικότητα του κινητού στα ύψη!!!!!!!! Το κινητό μας ψεύδεται πολύ όμως με το επίπεδο της μπαταρίας. Χωρίς το shell η "μαμά" μπάρα της μπαταρίας μπορεί να δείχνει 100% ενώ το quick info και όχι μόνο. δείχνει 71% Μεγάλη διαφορά...:blink: Για την κάρτα μνήμης και τα μηνύματα έχω παρατηρήσει ότι ενώ ρυθμίζω να μπαίνουν στην κάρτα, κάθε φορά που συνδέω το κινητό με το pc σε mass storage mode το κινητό απομονώνει την κάρτα και η ρύθμιση των μηνημάτων χάνεται! Edited June 25, 2010 by natna Παράθεση Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Stamatis_ Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 Κάποιος που να έχει link για το spb shell 3.5.5.349 για download? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 το iphone πόσο sar εχει?? το 1.04 είναι πράγματι τόσο μεγάλο sar?? Apple iPhone 3G (16GB) 1.38 n/a BCGA1241 Apple iPhone 3G (8GB) 1.38 n/a BCGA1241 Οπως βλεπεις το iphone εχει αρκετα μεγαλο sar. To 1.04 δεν ειναι μεγαλο για μενα, το 5800 που ειχα νομιζω ειχε 0.97, δηλαδη δεν ειναι υπερβολικο. Παντως αν το προβλημα μου ηταν το sar υπαρχει καιι η λυση του handsfree απο το να παρω ενα πλαστικο κινητακι σαν το samsung. Και οπως ειπαμε αυτη η τιμη δεν ειναι η μονιμη που εχει το κινητο οταν κανουμε μια κληση αλλα η υψηλοτερη που μπορει να παρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 (edited) Εδω και 3-4 ωρες σκαλιζω το δικο μου vivaz (μεταχειρισμενο απο μαγαζι με 8gb καρτα 200 ευρω,αγρατσουνιστο και δειχνει να δουλευει....ρολοι). Aν και εμπειρος στην s60 θα σας κανω σιγουρα στην συνεχεια και καποιες ερωτησουλες...... Eκανα προσπαθεια για αναβαθμιση και λεει οτι εχω ηδη το τελευταιο λογισμικο,ποιο πρεπει να ειναι και που το βλεπω? Εχει καπου τα σηματα της vodafon στο μενου,μερικα τα κρυβω σε υποφακελους,τα αλλα? Ευχαριστω..... Edited June 26, 2010 by isolove Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssotoss Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 Eκανα προσπαθεια για αναβαθμιση και λεει οτι εχω ηδη το τελευταιο λογισμικο,ποιο πρεπει να ειναι και που το βλεπω? ρυθμισεις-τηλεφωνο-διαχειριση τηλ.-ενημερ.συσκ. Εχει καπου τα σηματα της vodafon στο μενου,μερικα τα κρυβω σε υποφακελους,τα αλλα? Ευχαριστω..... αν εννοεις τα εικονιδια της βονταφον στην οθονη αναμονης τοτε πηγαινε ρυθμισεις-προσωπικα-θεματα-θεμα οθον. αναμον. και επελεξε οποιο θεμα θες εκτος απο το dovafone και ετσι δεν θα εχεις κανενα σημα της vodafone.εχω βαλει ''πληρης σελιδα'' γιατι μπορεις να διαμορφωσεις τις συντομευσεις οπως θες εσυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cyberscout Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει κάποιος τρόπος να απορρίπτονται αυτόματα όσες κλήσεις γίνονται με απόκρυψη. Γίνεται κάτι τέτοιο στο Vivaz; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kooky Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 Υπαρχουν εφαρμογες για αυτο που ζητας. Μια εξ'αυτων που γνωριζω εγω ειναι το best black list. Παράθεση . Asteroshouse.gr ................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cyberscout Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 Υπαρχουν εφαρμογες για αυτο που ζητας. Μια εξ'αυτων που γνωριζω εγω ειναι το best black list. Έλεγα μήπως γινόταν χωρίς να πληρώσω! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 (edited) Έλεγα μήπως γινόταν χωρίς να πληρώσω! :rolleyes: Η.... πληρωμη δεν ειναι "απαραιτητη" προυποθεση....;):p Λογω βαρεμαρας, εβαλα στο καραβι το ραλλυ να παιξω για να περασει λιγο η ωρα..... Πολυ ωραιο και εθιστικο, γρηγορα ομως το παρατησα οταν διαπιστωσα πως οι γυρω με κυτουσαν σαν σπαστικο σε ανεξελεκτη κριση....:lol::lol::lol: Edited June 27, 2010 by skiace Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 χαχαχαχαχα ειναι πολυ εθιστικο παιχνιδι ειναι η αληθεια.και γω σκλαλωνω οταν κανω το λαθος να παιξω για "λιγο"....:lol: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouloup Δημ. June 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2010 Καλημέρα σε όλους, Τις τελευταίες μέρες αντιμετωπίζω 1 πρόβλημα. Όταν ανοίγω το πρόγραμμα media και επιλέγω φωτογραφίες, μου εμφανίζει μία λίστα με όλους τους μήνες και σε παρένθεση πόσες φωτογραφίες έχω μέσα. Για τον Ιούνιο έχω βγάλει 125 φωτογραφίες και σαν αριθμό μου φέρνει 44 και όταν επιλέγω τον φάκελο μέσα έχει μόνο αυτές τις 44 και όχι τις υπόλοιπες. Να σας αναφέρω ότι έχουν γίνει οι εξής ενέργειες: Soft - Hard reset, firmware update, διαγραφή φακέλου και επαναδημιουργία μέσα από την φωτογραφική (νέα φώτο). Έχει κάποιος να προτείνει κάτι? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisss Δημ. June 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2010 Παιδια , οποιος εχει την τελευταια αναβάθμιση (αν πει και το ονομα της και την ημερομηνια που βγηκε ακομη καλυτερα) σε ποια εκδοση ειναι η εφαρμογή του youtube? (ειναι η 2.4.4?) youtube->menu-->about Παράθεση Samsung Note Series Fan! :happy: Samsung [Note 4] N910F in White! Samsung [Note 2] N7100 in Blue ..Inspiration doesn't wait.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. June 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2010 Σήμερα το είδα από κοντά και ήμουν έτοιμος να το αγοράσω... Η τέλεια απογοήτευση... Η οθόνη τελείως υποφωτισμένη και ας ήταν ρυθμισμένη στο max. Το ίδιο συνέβαινε σε όλα τα διαφορετικού χρώματος vivaz του καταστήματος (saturn), που σημαίνει ότι δεν έφταιγε το ένα συγκεκριμένο...Μιλάμε για τόσο υποφωτισμένο σε σχέση με άλλα μοτέλα της SE ή άλλων εταιρειών, που νόμιζες πως λειτουργούσε σε καθεστώς "νυχτερινής λειτουργίας" όπως λέγεται όταν πέφτει η μπαταρία (δες νοκια). Για τον ήχο δε το έψαξα, αλλά κάτι μου λέει πως κι αυτός θα είναι το ίδιο υποτονικός όπως και η οθόνη.... Κρίμα γιατί πρόκειται για πραγματικά πολύ όμορφο και σχετικά πλήρες κινητό....:( Παράθεση http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Stamatis_ Δημ. June 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2010 Εγώ φίλε μου απέκτησα το κινητό την 3η μέρα κυκλοφορίας του από το πλαίσιο και μέχρι σήμερα ι οθόνη δεν έχει παρουσιάσει υποφωτισμό ή κάτι τέτοιο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natna Δημ. June 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2010 Εντάξει στον ήλιο δεν είναι και ότι καλύτερο αλλά κατά τα άλλα φαίνεται επαρκώς... Παράθεση Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. June 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2010 Εντάξει στον ήλιο δεν είναι και ότι καλύτερο αλλά κατά τα άλλα φαίνεται επαρκώς... Εγώ φίλε μου απέκτησα το κινητό την 3η μέρα κυκλοφορίας του από το πλαίσιο και μέχρι σήμερα ι οθόνη δεν έχει παρουσιάσει υποφωτισμό ή κάτι τέτοιο . Το έχετε συγκρίνει με άλλα μοντέλα της SE; Tα περισσότερα μοντέλα της SE είναι εξαιρετικά φωτεινά με έντονα χρώματα (ακόμα και περισσότερο της ΝΟΚΙΑ) και έχουν και πολύ δυνατό ήχο.... Πάντως κάποια στιγμή θα πάω να το δώ και σε κανένα άλλο μαγαζί για τον φόβο των Ιουδαίων και για ασφαλέστερα συμπεράσματα..... Παράθεση http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natna Δημ. June 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2010 Το έχετε συγκρίνει με άλλα μοντέλα της SE; Tα περισσότερα μοντέλα της SE είναι εξαιρετικά φωτεινά με έντονα χρώματα (ακόμα και περισσότερο της ΝΟΚΙΑ) και έχουν και πολύ δυνατό ήχο.... Πάντως κάποια στιγμή θα πάω να το δώ και σε κανένα άλλο μαγαζί για τον φόβο των Ιουδαίων και για ασφαλέστερα συμπεράσματα..... Nαι δεν έχει ήχο δυνατό αντάξιο του ονόματος SE ούτε φυσικά σαν του Ν95, αλλά και γι΄αυτό βρήκα την ανάλογη λύση. Δοκιμάζοντας διάφορα mp3 τραγούδια βρήκα ένα που ακούγεται από μακρυά. Το vivaz έχει μια αγάπη για την electronica :lol: Πάντα χαμήλωνα τον φωτισμό στα περισσότερα κινητά μου για εξοικονόμηση μπαταρίας ή για να μη στραβώνομαι το βράδυ... Αν θες προβολέα ή φακό μην το αγοράζεις. Μην δαπανάς χρόνο για να το ξαναδοκιμάσεις. Πάνε πάρε κάτι με οθόνη led και με τον δυνατότερο ήχο. Υπάρχουν τόσα εκεί έξω... Δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν για το πόσο καλό ή κακό είναι το κινητό μου. Απλά τέλειο πράγμα δεν υπάρχει. Και ο καθένας διαλέγει πάντα σύμφωνα με τις ανάγκες του. Παράθεση Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. June 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2010 Nαι δεν έχει ήχο δυνατό αντάξιο του ονόματος SE ούτε φυσικά σαν του Ν95, αλλά και γι΄αυτό βρήκα την ανάλογη λύση. Δοκιμάζοντας διάφορα mp3 τραγούδια βρήκα ένα που ακούγεται από μακρυά. Το vivaz έχει μια αγάπη για την electronica :lol: Πάντα χαμήλωνα τον φωτισμό στα περισσότερα κινητά μου για εξοικονόμηση μπαταρίας ή για να μη στραβώνομαι το βράδυ... Αν θες προβολέα ή φακό μην το αγοράζεις. Μην δαπανάς χρόνο για να το ξαναδοκιμάσεις. Πάνε πάρε κάτι με οθόνη led και με τον δυνατότερο ήχο. Υπάρχουν τόσα εκεί έξω... Δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν για το πόσο καλό ή κακό είναι το κινητό μου. Απλά τέλειο πράγμα δεν υπάρχει. Και ο καθένας διαλέγει πάντα σύμφωνα με τις ανάγκες του.Δεν αντιλέγω ρε φίλε, αλλά αυτό δεν έχει σχέση με το αν ακούς χαμηλά ή με μειωμένο φωτισμό. Ένα κινητό άλλωστε πρέπει να σου δίνει αυτή την δυνατότητα. Όπως και σε όλους τους υπόλοιπους να μπορούμε να χαιρόμαστε υψηλής ποιότητας εικόνα και ήχο, αυτά που εσύ περιορίζεις.... Και αυτό φαίνεται να μην το προσφέρει, μεταθέτοντας τον πήχη της ποιότητας πολύ χαμηλά σε σχέση πάντα με τον ανταγωνισμό....Αυτό μας λυπεί και μας θλίβει γιατί είναι πολύ μελετημένος ο σχεδιασμός (εξωτερικός και μηχανικός) και το γεγονός αυτό φαινεται σαν ανυπέρβλητο bug....Ενημερώνουμε τους περισσότερους πως η οθόνη του δεν έχει καμιά σχέση με ό,τι γνωρίζουν από sony ericsson και τα περισσότερα άλλα κινητά της αγοράς. Να το χρησιμοποιώ για την τηλεόραση ή τον ενισχυτή δεν αποτελεί ορθολογικό λόγο προτίμησης....Ο καθένας βέβαια έχει τον λόγο του και είναι σεβαστός..... Παράθεση http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 Οντως η οθονη δεν εχει δυνατο φωτισμο, το ειχα διπλα σε 5800 και φαινοταν η διαφορα. Αλλα πλεον εχει συνηθισει το ματι μου και δεν με πειραζει!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 Καλημέρα πέρασα στην συσκευή μου το NDRIVE, σύμφωνα με τις οδηγίες όλα πήγαν καλά, το πρόγραμμα τρέχει αλλά δε μπορεί να βρει δορυφόρους. Εκεί που βλέπω την κατάσταση των δορυφόρων μου λέει "Status: No Fix!" Τι μπορεί να σημαίνει αυτό και πως το λύνουμε? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GsM Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 (edited) καλησπέρα, είμαι μεταξύ του vivaz και του x10 Mini (το X10 παρα-είναι μεγάλο) αλλά το δεύτερο με απογοητεύει πολύ, λόγο μπαταρίας! ωστόσο αξίζει να αγοράσει κανείς το Vivaz τώρα που όλοι αρχίζουν και φεύγουν από το Symbian OS. Αγόρασα κάποτε το P990i και το είχα μετανοιώσει αφού ηταν πολύ προβληματικό! Διαβάζω όλα τα θετικά, αλλά μήπως είναι ένα κινητό που σε λίγο καιρό απλά η SE το "ξεχάσει" όπως έχει κάνει αμέτρητες φορές; επίσης οι εφαρμογές του Symbian για NOKIA είναι συμβατές με το Symbian της SE (μιας και το UIQ...ψόφησε!) Edited June 29, 2010 by GsM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaskef69 Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 O φωτισμός στο vivaz είναι μια χαρά ! Τον έχω στη μέση για να μην στραβώνομαι. Στον ήλιο δεν βλέπεις σχεδόν τίποτα!! Τώρα τι εξυπνάδες κάνουν τα μαγαζιά για να σπρώξουν αυτά που θέλουν,δεν ξέρω. Ο ήχος του είναι σχεδόν κακός,είναι θέμα ηχείου και μάλλον εκεί που το έχουν τρυπώσει δεν πρόκειται να ακούσεις ποτέ καθαρό ήχο. Για τον φίλο για το symbian, αν προλάβεις να βάλεις τις χιλιάδες εφαρμογές του τότε μπράβο!!! Μην ανυσηχείς φίλε μου μοντέλα και λειτουργικά δεν θα σταματήσουν να βγαίνουν.. Τέλος, με 350 ευροπουλάκια σήμερα που μιλάμε, ας μου βρεί κάποιος κινητό με hd κάμερα και εγώ του κάνω δώρο το δικό μου. ;) * Ξέχασα να αναφέρω ότι η οθόνη μπορεί να μην είναι led (κακό για την μπαταρία) αλλά πιστεύω ότι είναι από τις πιο καλές στην κατηγορία του (για μένα είναι εξαιρετική) Παράθεση Φιλικά Βασίλης... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lpapachr Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 Παιδια , οποιος εχει την τελευταια αναβάθμιση (αν πει και το ονομα της και την ημερομηνια που βγηκε ακομη καλυτερα) σε ποια εκδοση ειναι η εφαρμογή του youtube? (ειναι η 2.4.4?) youtube->menu-->about Version 2.4.7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 επίσης οι εφαρμογές του Symbian για NOKIA είναι συμβατές με το Symbian της SE (μιας και το UIQ...ψόφησε!) Oλες οσες ειχα στο Νοκια 5800 κανουν και στο vivaz (εκτος απο αυτες που ειναι για φακο). Αρα το μονο που μπορεις να φοβασε ειναι μηπως η νοκια "ξεχασει" το symbian!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts