Jump to content

Sony Ericsson Vivaz/Vivaz Pro

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λογικό. Το HD είναι τεράστιο σε μέγεθος οπότε δεν μπορεί να σταλεί μέσω του δικτύου. Μέσω bluetooth μπορείς να το στείλεις;

μα με bluetooth προσπαθω να τα στειλω και δεν μπορω!!

μπορει καποιος να εξηγησει το λογο? εχει προσπαθησει κανεις να στειλει καποιο βιντεο?

εγω οταν το στελνω συνηθως σταματαει στη μεση περιπου... :!::!::!::!::!:

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εχω ενα προβλημα οταν βαζω το κινητο διπλα στα ηχεια του υπολογιστη κανουν εκεινον τον ηχο σαν να μου ηρθε μνμ αρκετα συχνα ομως δεν εχω ουτε μνμ ουτε αναπαντητη.το κανει και σε εσας?

Όλα τα κινητά το κάνουν αυτό. Περιοδική επικοινωνία με τους σταθμούς βάσης. Τίποτα ανησυχητικό.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

άντε άλλη μία ερώτηση. Στην οθόνη αναμονής μπορώ να αλλάξω κάποιο από τα 5 εικονίδια που έχει πάνω; πχ δεν θέλω το twitter και θέλω το ραδιόφωνο ή την ηχογράφηση. Γίνεται; Τώρα πρώτο έχει το ψάρι, μόλις το εγκατέστησα μπήκε μόνο του πρώτο...thanks (irenegate77) Edited by yiazoo

άντε άλλη μία ερώτηση. Στην οθόνη αναμονής μπορώ να αλλάξω κάποιο από τα 5 εικονίδια που έχει πάνω; πχ δεν θέλω το twitter και θέλω το ραδιόφωνο ή την ηχογράφηση. Γίνεται; Τώρα πρώτο έχει το ψάρι, μόλις το εγκατέστησα μπήκε μόνο του πρώτο...thanks

γινεται να βγαλεις το twitter απο εκει αλλα δεν μπορεις να βαλεις ραδιοφωνο ή ηχογραφηση

για να αλλαξεις το twitter πας μενου - ρυθμισεις - προσωπικα - θεματα - φοντο και διαλλεγεις οτι θες απο τις διαθεσιμες επιλογες ;)

Καλησπερα, μου στειλανε ενα VIVAZ απο Αγγλια, κλειδωμενο στην ORANGE και με οποιαδηποτε Ελληνικη καρτα εμφανιζει την ενδειξη SIM Lock και ενα κλειδωμενο λουκετο στο Network.

Και βεβαια δε μπορει να χρησιμοποιηθει για καμια χρηση.

Γνωριζει κανεις πως/αν μπορω να το ξεκλειδωσω ?

Ευχαριστω

Mετα απο 2 προσπαθειες με το tutorial δε καταφερα να το ξεκλειδωσω.

Η απαντηση της sony ericsson gr σε ερωτηση μου :

Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με την Sony Ericsson. 

Σχετικά με το αίτημά σας, θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι, εάν το Sony Ericsson Vivaz™ κινητό σας τηλέφωνο διαθέτει προεγκατεστημένο εργοστασιακά το μενού κάποιου δικτύου συνιστάται η χρήση της συγκεκριμένης κάρτας SIM. Στη συνέχεια, θα θέλαμε να σας προτείνουμε να επικοινωνήσετε με το παροχέα δικτύου της χώρας από όπου πραγματοποιήθηκε η αγορά του Sony Ericsson Vivaz™ κινητού τηλεφώνου προκειμένου να σας ενημερώσουν περεταίρω για το συγκεκριμένο θέμα.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε περαιτέρω υποστήριξη, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε ξανά μαζί μας στα τηλέφωνα 801 11 810 810 και 210 899 19 19 (απο κινητό). Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας: www.sonyericsson.com.gr.

Στα βηματα της διαδικασιας δεν ειχα προβλημα, βρηκα το φακελο db και το αρχειο 381kb , το αντικατεστησα με το μετονομασμενο αρχειο central europe και στη 2η προσπαθεια με το western europe, αλλα μετα την επανεκκινηση το ιδιο μυνημα: sim card is not valid :X

Oι προσπαθειες συνεχιζονται...

Eυχαριστω θερμα τον theo_s27

Mετα απο 2 προσπαθειες με το tutorial δε καταφερα να το ξεκλειδωσω.

Η απαντηση της sony ericsson gr σε ερωτηση μου :

Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με την Sony Ericsson. 

Σχετικά με το αίτημά σας, θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι, εάν το Sony Ericsson Vivaz™ κινητό σας τηλέφωνο διαθέτει προεγκατεστημένο εργοστασιακά το μενού κάποιου δικτύου συνιστάται η χρήση της συγκεκριμένης κάρτας SIM. Στη συνέχεια, θα θέλαμε να σας προτείνουμε να επικοινωνήσετε με το παροχέα δικτύου της χώρας από όπου πραγματοποιήθηκε η αγορά του Sony Ericsson Vivaz™ κινητού τηλεφώνου προκειμένου να σας ενημερώσουν περεταίρω για το συγκεκριμένο θέμα.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε περαιτέρω υποστήριξη, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε ξανά μαζί μας στα τηλέφωνα 801 11 810 810 και 210 899 19 19 (απο κινητό). Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας: www.sonyericsson.com.gr.

Στα βηματα της διαδικασιας δεν ειχα προβλημα, βρηκα το φακελο db και το αρχειο 381kb , το αντικατεστησα με το μετονομασμενο αρχειο central europe και στη 2η προσπαθεια με το western europe, αλλα μετα την επανεκκινηση το ιδιο μυνημα: sim card is not valid :X

Oι προσπαθειες συνεχιζονται...

Eυχαριστω θερμα τον theo_s27

αν θες να εχεις ελληνικα να βρεις το adriatic και να κανεις τη διαδικασια απο την αρχη

και προσπαθησε να βρεις αρχειο που να ειναι μικροτερο απο 370 kb ;)

Ερώτηση προς όσους το έχουν αγοράσει: Μπορεί να κάνει βιντεο-κλήση και με τις 2 κάμερες ή μόνο με την πίσω;
paulkap12.blogspot.com

Ερώτηση προς όσους το έχουν αγοράσει: Μπορεί να κάνει βιντεο-κλήση και με τις 2 κάμερες ή μόνο με την πίσω;

εχει 1 καμερα και κανει βιντεο κληση με την κανονικη, την πισω δηλαδη :)

παιδια έχω προβλημα μεγάλο τελικά. ακούστε...

κατεβάζω τις ρυθμίσεις για ιντερνετ και ολα δουλέυουν ρολόι. Οταν ανοιγω το browser μπαίνει με cosmote internet και ολα οκ. Οταν όμως θέλω να συνδεθεί με wifi πάω στις ρυθμίσεις του browser-Γενικά-Σημείο προσβασης-Ερώτηση κάθε φορά. Ε μετα ζητάει να βρεί μόνο wifi και χάνονται οι ρυθμίσεις του gprs

Κανείς δεν μπορεί να βοηθησει? ?

Ειχα γραψει οτι δουλευει το προγραμμα sygic στο vivaz, οντως μπαινουν κανονικα το προγραμμα και οι χαρτες αλλα απο σημα μηδεν!:( Θα προσπαθησω να βαλω και τα αλλα προγραμματα, οσα υπαρχουν, αλλα γενικα οσοι εχουν βαλει προγραμματα gps πειτε τις εντυπωσεις σας γιατι μου φαινεται οτι το vvaz ειναι αδυναμο στο gps.

παιδια καλημερα,

ξερει κανεις αμα εχει σκοπο η σονυ ερικσον να κανει κανα apps store της προκοπης?

διοτι το τηλεγωνο απο hardware ειναι αψογο αλλα απο υποστηριξη ειναι για κλαματα

Ειχα γραψει οτι δουλευει το προγραμμα sygic στο vivaz, οντως μπαινουν κανονικα το προγραμμα και οι χαρτες αλλα απο σημα μηδεν!:( Θα προσπαθησω να βαλω και τα αλλα προγραμματα, οσα υπαρχουν, αλλα γενικα οσοι εχουν βαλει προγραμματα gps πειτε τις εντυπωσεις σας γιατι μου φαινεται οτι το vvaz ειναι αδυναμο στο gps.

To sygic φίλε μου δουλεύει μια χαρά στο vivaz,απλά πρέπει να περιμένεις λίγο να κλειδώσει δορυφόρους;)

Φιλικά Βασίλης...

Γεια σας και από μένα, μόλις πήρα το κιν και μπορώ να πώ ότι μου φαίνεται πολύ καλό!Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κανείς εμπειρία με κάποιο screen protector, έλεγα να αγοράσω το invisible shield by zagg, πείτε καμια γνώμη...

Γεια σας και από μένα, μόλις πήρα το κιν και μπορώ να πώ ότι μου φαίνεται πολύ καλό!Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κανείς εμπειρία με κάποιο screen protector, έλεγα να αγοράσω το invisible shield by zagg, πείτε καμια γνώμη...

Δεν γλυστραει καλα το δαχτυλο στην οθονη. Και λογο παχους νιωθω οτι εχω χασει περιπου το 30% τις ευαισθησιας της αφης. Για το υπολοιπο κινητο ειναι μια χαρα βεβαια.

Παντως σε σχεση με το 5800 που ειχα, στη οθονη του vivaz δεν μενουν τοσες πολλες δαχτυλιες οσο στο 5800.

Παντως σε σχεση με το 5800 που ειχα, στη οθονη του vivaz δεν μενουν τοσες πολλες δαχτυλιες οσο στο 5800.

ναι αυτο το παρατηρησα και εγω! :clap:

οπως και να εχει ομως πρεπει να την καθαριζεις συχνα

με καποιο ειδικο μαντιλακι και να εχεις και screen protector πανω της :wink:

με καποιο ειδικο μαντιλακι και να εχεις και screen protector πανω της :wink:

Eννοειται, απο την στιγμη που ερχεται συνεχεια σε επαφη με τα δαχτυλα σαφως θα μενει και κατι πανω της.:)

Επειδή πήρα αργά χαμπάρι το flash θεματάκι με το βυθό, τα έψαξα λίγο παραπάνω.

Εδώ βρήκα αρκετά flashάκια: http://gallery.mobile9.com/c/flash-download/1/

μόνο που δεν κάνουν όλα για το vivaz (σχεδόν κανένα δεν ταιριάζει απόλυτα στις διαστάσεις της οθόνης).

Τέλος πάντων, βρήκα κάποια που να ταιριάζουν κουτσά στραβά στην οθόνη μου, ενώ στους i-phoneάδες την λέω με αυτό:

http://gallery.mobile9.com/f/612407/

Φαντάζομαι ότι είναι νωρίς ακόμα για να έχουν βγει μαζικά τέτοια flashάκια, αλλά ας έχουμε τον νου μας και όποιος βρει τίποτα άλλο, που να ταιριάζει ακόμα καλύτερα στο κινητάκι μας ας ενημερώνει.

παιδια εχω sony eric k850 και τωρα πηρα το vivaz αλλα εχω προβλημα με την αποστολη επαφων στο vivaz λογω symbian λειτουργικου και δεν ξερω τι να κανω.Μηπως εχετε καμια λυση???

Το μονο που κανει ειναι να στελνει μια καρτελα και οχι ολα τα ονοματα

εχω πελαγωσει

Επειδή πήρα αργά χαμπάρι το flash θεματάκι με το βυθό, τα έψαξα λίγο παραπάνω.

Εδώ βρήκα αρκετά flashάκια: http://gallery.mobile9.com/c/flash-download/1/

μόνο που δεν κάνουν όλα για το vivaz (σχεδόν κανένα δεν ταιριάζει απόλυτα στις διαστάσεις της οθόνης).

Τέλος πάντων, βρήκα κάποια που να ταιριάζουν κουτσά στραβά στην οθόνη μου, ενώ στους i-phoneάδες την λέω με αυτό:

http://gallery.mobile9.com/f/612407/

Φαντάζομαι ότι είναι νωρίς ακόμα για να έχουν βγει μαζικά τέτοια flashάκια, αλλά ας έχουμε τον νου μας και όποιος βρει τίποτα άλλο, που να ταιριάζει ακόμα καλύτερα στο κινητάκι μας ας ενημερώνει.

το prostreet πεζει?

παιδια εχω sony eric k850 και τωρα πηρα το vivaz αλλα εχω προβλημα με την αποστολη επαφων στο vivaz λογω symbian λειτουργικου και δεν ξερω τι να κανω.Μηπως εχετε καμια λυση???

Το μονο που κανει ειναι να στελνει μια καρτελα και οχι ολα τα ονοματα

εχω πελαγωσει

Δοκίμασε συγχρονισμό με Outlook.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

το prostreet πεζει?

Όλα "παίζουν", αλλά πάρα πολλά (και απ' ό,τι βλέπω και το prostreet) δεν ταιριάζουν στις διαστάσεις της οθόνης, με αποτέλεσμα να αφήνουν άσχημες μπάρες πάνω και κάτω ή αριστερά και δεξιά του flash.

Το κατεβάζεις και το τσεκάρεις, τζάμπα είναι!

Είναι καθαρά ζήτημα γούστου και του τι ζητάς από ένα flash: Μια αλληλουχία ωραίων εικόνων, ένα όμορφο animation, ένα ρολόι, ένα ημερολόγιο κλπ.

Καλησπερα και απο εμενα.Λοιπον το τηλ ειναι καταπληκτικο αλλα εχω μερικες ερωτησεις που ισως με βοηθησετε .

1.Εχω κανει δυο εγκαταστασεις και δεν μπορω να τις απεγκαταστησω.:!::!::!::!:Εχετε να προτεινετε κατι?

2.εχω βαλει καποια θεματα και δεν ξερω πως θα κανω απεγκατασταση.

Παρακαλω την βοηθεια σας γιατι μου την δινει να εχω μεσα προγραμματα που δεν χρησιμοποιω(οπως την δινει και στους περισσοτερους)

Συγχαρητηρια και για τις συμβουλες που δινετε.Να στε ολοι καλα

• The title was changed to Sony Ericsson Vivaz/Vivaz Pro