Jump to content

Sony Ericsson Vivaz/Vivaz Pro

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

άλλαξα όνομα στο wifi του router και δούλεψε... τι να πω

άμεσος εσύ να μου πεις να παω στο service...!! :):D:lol::cool::blink:

em... τι να σκεφτώ και εγώ? δεν είμαι και έμπειρη σε αυτά :p

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ρε παιδια επειδή ασχολιόμουν χρονια με WM κινητά τώρα το να μάθω symbian μου φαίνεται βουνό.Γι' αυτό θέλω την υπομονή σας για τις ερωτήσεις μου.:(

1) Θέλω να χρησιμοποιώ και WIFI και GPRS. είναι δυνατόν να επιλέγω κάθε φορά τι θέλω να χρησιμοποιώ ? Δηλαδή αν είμαι σπίτι να έχω το wifi αν ειμαι έξω να έχω το gprs. (θέλω για τα email , youtube , facebook, trackid* , browser)

* Αν και πιστέυω οτι το shazam είναι καλύτερο.

2) Δοκίμασα σήμερα να ακούσω μουσική με το handfree του. Είναι τέρμα ο ήχος και όμως παίζει πολύ χαμηλά :( Υπάρχει τρόπος να κάνω κάτι? αν πάρω πιο ακριβό handsfree ή ακουστικά θα παιζει πιο δυνατα ?

3) Το tv out που μπορώ να το βρώ?

Αυτα προς το παρόν ... :worry:

Edited by gotham78

Ρε παιδια επειδή ασχολιόμουν χρονια με WM κινητά τώρα το να μάθω symbian μου φαίνεται βουνό.Γι' αυτό θέλω την υπομονή σας για τις ερωτήσεις μου.:(

1) Θέλω να χρησιμοποιώ και WIFI και GPRS. είναι δυνατόν να επιλέγω κάθε φορά τι θέλω να χρησιμοποιώ ? Δηλαδή αν είμαι σπίτι να έχω το wifi αν ειμαι έξω να έχω το gprs. (θέλω για τα email , youtube , facebook, trackid* , browser)

* Αν και πιστέυω οτι το shazam είναι καλύτερο.

2) Δοκίμασα σήμερα να ακούσω μουσική με το handfree του. Είναι τέρμα ο ήχος και όμως παίζει πολύ χαμηλά :( Υπάρχει τρόπος να κάνω κάτι? αν πάρω πιο ακριβό handsfree ή ακουστικά θα παιζει πιο δυνατα ?

3) Το tv out που μπορώ να το βρώ?

Αυτα προς το παρόν ... :worry:

για να συνδεθεις με wi fi απλα ανοιξε το και πατα συνδεση αφου βαλεις κωδικο

ανοιξε browser και εισαι οκ

αν παρεις αλλα ακουστικα λογικα θα βελτιωθει ο ηχος

θα γινει πιο δυνατος

tv out καλωδιο βρισκεις σε καταστηματα με ηλεκτρικων ειδων

για να συνδεθεις με wi fi απλα ανοιξε το και πατα συνδεση αφου βαλεις κωδικο

ανοιξε browser και εισαι οκ

αν παρεις αλλα ακουστικα λογικα θα βελτιωθει ο ηχος

θα γινει πιο δυνατος

tv out καλωδιο βρισκεις σε καταστηματα με ηλεκτρικων ειδων

1) Αυτό το κατάλαβα αλλά δεν ξέρω πότε είναι συνδεδεμένο με wifi και πότε με gprs. Μερικές φορές ανοίγει αυτόματα με gprs. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να ελέγχεις άμεσα ποια συνδεση είναι ενεργή και ποια όχι?

3) Εχω ψάξει σε multirama, germano, internet eshops, sony erricsson center. ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ

Παιδιά γίνεται να βάλουμε στη θέση του twitter κάτι άλλο και αν ναί πως;

• Apple iPhone X •

Space Grey - iOS 14.1 - 64GB

—————————————————

”You only live once. But if you do it right, once is enough.”

Παιδιά γίνεται να βάλουμε στη θέση του twitter κάτι άλλο και αν ναί πως;

γινεται πηγαινε μενου - ρυθμισεις - προσωπικα - φοντο - ταπετσαρια 2 και επιλεγεις εσυ οτι θες και βαζεις φοντο :dance:

Καλησπερα παιδια. Ο λογος που γραφω ειναι για να με βοηθησεται σε επιλογη συσκευης. Ειμαι αναμεσα σε Sony Ericsson Vivaz και Nokia X6. Διευκρηνιζω οτι ειμαι πιστος ''πελατης'' της SE απο το 2000, δεν ειχα ποτε full touth κινητο και δη ''εξηπνο''. Αξιζουν την αγορα τους? Το s60 ειναι ευκολο για καποιο αρχαριο σαν και εμενα? Με ενδιαφερει πολυ ο τομεας μουσικη. Θα ηθελα να μου πειτε μου τα συν και πλυν τους.
I fly with ASICS DynaFlyte 2

Καλησπερα παιδια. Ο λογος που γραφω ειναι για να με βοηθησεται σε επιλογη συσκευης. Ειμαι αναμεσα σε Sony Ericsson Vivaz και Nokia X6. Διευκρηνιζω οτι ειμαι πιστος ''πελατης'' της SE απο το 2000, δεν ειχα ποτε full touth κινητο και δη ''εξηπνο''. Αξιζουν την αγορα τους? Το s60 ειναι ευκολο για καποιο αρχαριο σαν και εμενα? Με ενδιαφερει πολυ ο τομεας μουσικη. Θα ηθελα να μου πειτε μου τα συν και πλυν τους.

καταρχην αν εισαι αρχαριος στο symbian σιγουρα απο την πρωτη στιγμη θα σου φανει καπως.. αρκετα γρηγορα ομως θα εχει γινει expert

ειναι πολυ ευκολο στη χρηση του :)

κατα τη γνωμη μου το vivaz ειναι καλυτερο απο το χ6 για τους εξης λογους

-φοβερη φωτο

-τελειο βιντεο

-αρκετα καλη αποκριση οθονης

-πολυ γρηγορο χωρις κολληαμτα

-βρισκεις ευκολα εφαρμογες, παιχνιδια, θεματα

-καλη μπαταρια

-και καλο σερφαρισμα στο νετ

απο την αλλη ο ηχος δεν ειναι και τοσο δυνατος οσο πολλοι θα θελαμε

και επισης δεν εχουμε flash xenon ή το το led δεν ειναι και τοσο δυνατο

μην σε προβληματιζει αυτο καθως τις περισσοτερες φωτο τις βγαζουμε μερα

σιγορα ομως δεν εχω δοκιμασει το χ6 οσο θα ηθελα για να μπορω να κανω μια πληρη συγκριση αλλα σου παραθετω μια συγκριση απο το gsmarena

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3022&idPhone2=2922

PS. πριν παρω το vivaz ειχα δοκιμασει το χ6 αλλα δεν μου αφησε και πολυ καλες εντυπωσεις

τα συμπερασματα δικα σου... :innocent:

Edited by irenegate77

Aμα θες αποκλειστικα για μουσική , παρε το Χ6..εχει ποολυυυ δυνατοτερο και καλυτερο ηχειο απο το Vivaz..(το δευτερο δεν ειναι και στερεο..)Επισης μπορεις να εχεις και το appstore της ΝΟΚΙΑ , και ισως και κατι παραπανω σε εφαρμογές..Για το λογισμικό , θα ελεγα ποιο πλουσιο παντως και πιο Sony ERicsoon (media player κτλ..) ειναι το Vivaz..(στο χ6 δεν βρισκεις τοσα εφέ..δεν ειναι τοσο eye-catchy..)Επειδη εισαι σονυ-ερικσονακιας , σου προτεινω λοιπον το Vivaz..Δες και την συγκριση παντως..

Η καμερα , ειδικα το βιντεο , ειναι ολαα τα λεφτααα..

Samsung Note Series Fan! :happy:

Samsung [Note 4] N910F in White!

Samsung [Note 2] N7100 in Blue

..Inspiration doesn't wait..

1) Αυτό το κατάλαβα αλλά δεν ξέρω πότε είναι συνδεδεμένο με wifi και πότε με gprs. Μερικές φορές ανοίγει αυτόματα με gprs. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να ελέγχεις άμεσα ποια συνδεση είναι ενεργή και ποια όχι?

3) Εχω ψάξει σε multirama, germano, internet eshops, sony erricsson center. ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ

παιδια έχω προβλημα μεγάλο τελικά. ακούστε...

κατεβάζω τις ρυθμίσεις για ιντερνετ και ολα δουλέυουν ρολόι. Οταν ανοιγω το browser μπαίνει με cosmote internet και ολα οκ. Οταν όμως θέλω να συνδεθεί με wifi πάω στις ρυθμίσεις του browser-Γενικά-Σημείο προσβασης-Ερώτηση κάθε φορά. Ε μετα ζητάει να βρεί μόνο wifi και χάνονται οι ρυθμίσεις του gprs

Aμα θες αποκλειστικα για μουσική , παρε το Χ6..εχει ποολυυυ δυνατοτερο και καλυτερο ηχειο απο το Vivaz..(το δευτερο δεν ειναι και στερεο..)Επισης μπορεις να εχεις και το appstore της ΝΟΚΙΑ , και ισως και κατι παραπανω σε εφαρμογές..Για το λογισμικό , θα ελεγα ποιο πλουσιο παντως και πιο Sony ERicsoon (media player κτλ..) ειναι το Vivaz..(στο χ6 δεν βρισκεις τοσα εφέ..δεν ειναι τοσο eye-catchy..)Επειδη εισαι σονυ-ερικσονακιας , σου προτεινω λοιπον το Vivaz..Δες και την συγκριση παντως..

Η καμερα , ειδικα το βιντεο , ειναι ολαα τα λεφτααα..

Ωστόσο με άλλα ακουστικά δεν υπάρχει περίπτωσή ο ήχος να φτάσει σε απόδοσή αυτή του Χ6???

γινεται πηγαινε μενου - ρυθμισεις - προσωπικα - φοντο - ταπετσαρια 2 και επιλεγεις εσυ οτι θες και βαζεις φοντο :dance:

Δε νομίζω οτι μπορείς να βάλεις οτι θες. Είναι συγκεκριμένες οι επιλογές, εκτός αν κάτι μου ξεφεύγει. Ας πούμε οτι θέλω να αντικαταστήσω το twitter με την επιλογή για σύνδεση στο νετ, δε μπορώ...

για branded είναι η R2AA029

Eιναι branded και με την βουλα (cosmote)!:cry:

Ευχαριστω για την απαντηση!

και επισης δεν εχουμε flash xenon ή το το led δεν ειναι και τοσο δυνατο

μην σε προβληματιζει αυτο καθως τις περισσοτερες φωτο τις βγαζουμε μερα

Κιομως να φτιαξεις τις ρυθμισεις (αντιθεση, νυχτερινη ληψη) βγαζεις καλες φωτο και το βραδυ!;)

Δε νομίζω οτι μπορείς να βάλεις οτι θες. Είναι συγκεκριμένες οι επιλογές, εκτός αν κάτι μου ξεφεύγει. Ας πούμε οτι θέλω να αντικαταστήσω το twitter με την επιλογή για σύνδεση στο νετ, δε μπορώ...

Eτσι ειναι δεν μπορεις να βαλεις οτι θες.;)

Edited by nervous
συνεχόμενα μηνύματα,χρησιμοποίησε την Πολλαπλή Παράθεση!

αν εισαι vodafon μπαινει αυτοματα η ρυθμιση οπως και ναχει ομωσ βρικα την ακρη και το απενεργοποιω . και στο κατω κατω ρε φιλαρακι θα το μαθουμε το γα....ο που θα παει???:D

ναι απολα οσα δοκίμασα μονο η NDRIVE 3.5.27 For Symbian S60v3 S60v5 παιζει σωστά και αψογα

για την απενεργοποίηση του παροχέα (για αν μην σάς πιάσει κορόιδα η βοιδόφονη κινητή τηλεφωνία ) κάνεις το εξείς :

μενού > ρυθμίσεις > τηλέφωνο >ρυθμ. εφαρμογών > εντοπισμός θέσης > διακομιστή. εντοπ. στίγματος > απενεργοποιήθηκε

Edited by nervous
Δεν είναι chatroom ,χρησιμοποίησε την Τροποποίηση μηνύματος!

Αν γω κανω update υπαρχει τροπος να κανω back up οτι εχω εγκατεστημενο στο τηλ και μετα να το περασω αυτουσιο στη νεα εκδοση?Δε μιλαω για τηλ καταλογο,αλλα εχω περασμενες ενα σκασμο εφαρμογες που βαριεμαι να τις ξαναπερναω!

Υπαρχει κανεις στην ευρυτερη περιοχη της Καλλιθεας που εκανε debrand το τηλ να του το φερω να το αναλαβει γιατι ειμαι χρηστης mac κ εχω θεματα ασυμβατοτητας?

επισης και γω το εχω απο κοσμοτε και στις πληροφοριες του τηλ εχουμε και λεμε

εκδοση λογισμικου 12244699R2AA029

και στην προσαρμοσμενη εκδοση γραφει 12321973R2AA026

και το ξυπνητηρι δουλευει κανονικα οπως και το ασυρματο

και στη διαχειρηση αρχειων στο κινητο εκανα back up.τωρα πως το φορτωνω αυτο?

Edited by Orfeus_85

Pws??????:lol:otan antigafo to onomatou arxeiou tou debranding (ths morfhs FILE_277287216_1268304602000_1268303589000_277287214_874_INFILE_LONGTERM) kai metonomazo to andriatic analogos,den ginetai tiota.pls help

τι εννοεις δεν σε αφηνουν τα windows ((μηνυμα λαθος κλτ)) ??

εμενα γινοταν αυτο αλλου ειχα το προβλημα..

Ωστόσο με άλλα ακουστικά δεν υπάρχει περίπτωσή ο ήχος να φτάσει σε απόδοσή αυτή του Χ6???

με τα ακουστικα φτιαχνει πολυυυυυυυ ο ηχος

χθες τα δοκιμασα κατι καινουρια που πηρα και τωρα χαιρεσαι να ακους μουσικη απο αυτα :D

εμ.. δεν εννοουσα οτι οτι θες.. εννοουσα οτι θες απο τις διαθεσιμες επιλογες

αλλα δεν νομιζω να ειναι και μεγαλο προλημα αυτο καθως μπορεις να συγκεντρωσεις τις εφαρμογες που θες στις συντομευσεις :superman:

με τα ακουστικα φτιαχνει πολυυυυυυυ ο ηχος

χθες τα δοκιμασα κατι καινουρια που πηρα και τωρα χαιρεσαι να ακους μουσικη απο αυτα :D

Ποια ακουστικα ακριβως πήρες?Πηρα και εγω κατι Sony με 20Ε , πολυ καλη η ποιοτητα ηχου , αλλα μια-δυο βαθμιδες πιο δυνατα να ηταν ... Εσυ εχεις δυνατο ήχο?

Samsung Note Series Fan! :happy:

Samsung [Note 4] N910F in White!

Samsung [Note 2] N7100 in Blue

..Inspiration doesn't wait..

Παρακαλώ πολύ μια βοήθεια! Έχω το vivaz και προσπάθησα να συνδέσω bluetooth handsfree, αλλά δεν τα κατάφερα. Πήγα στην καρτέλα "Ανστιστοιχισμένες συσκευές", πάτησα ΕΠΙΛΟΓΕΣ, ωστόσο πουθενά δεν μου γράφει "Σύνδεση με συσκευή ήχου" για να το εντοπίσει. Το μόνο που μου γράφει είναι: "Νέα αξιόπιστη συσκευή" για να εντοπίσει άλλο κινητό...

Παρακαλώ πολύ μια βοήθεια! Έχω το vivaz και προσπάθησα να συνδέσω bluetooth handsfree, αλλά δεν τα κατάφερα. Πήγα στην καρτέλα "Ανστιστοιχισμένες συσκευές", πάτησα ΕΠΙΛΟΓΕΣ, ωστόσο πουθενά δεν μου γράφει "Σύνδεση με συσκευή ήχου" για να το εντοπίσει. Το μόνο που μου γράφει είναι: "Νέα αξιόπιστη συσκευή" για να εντοπίσει άλλο κινητό...

λοιπον ανοιξε τα bluetooth ορατο σε ολους μετα ανοιξε το

bluetooth handsfree πατωντας παρατεταμενα το κουμπι μεχρι να κοκινισει η λιχνια πηγαινε στα bluetooth του κινητου και κανε ευρεση νεας συσκευης μολις το βρει πατας πανω του και ισως σου ζητησει κωδικο βαζεις 0000 (τεσσερα μηδενικα) και εισαι ετοιμος το bluetooth handsfree ειναι ετοιμο για χρηση:ninja:

εχω κατεβασει το pc suite τωρα τι κανω για ενημερωσεις?

αν εννοεις για να κοιταξεις για τα updates του λογισμικου του κινητου πρεπει να κατεβασεις το sony ericsson update service ((SEUS))

αν εννοεις για να κοιταξεις για τα updates του λογισμικου του κινητου πρεπει να κατεβασεις το sony ericsson update service ((SEUS))

ευχαριστο τωρα κανω ενημερωσεις φανταζομαι δεν χανω τα ελληνικα ε??τελευταια εκδοση ποια ειναι?

Edited by DIMOSFC

ευχαριστο τωρα κανω ενημερωσεις φανταζομαι δεν χανω τα ελληνικα ε??τελευταια εκδοση ποια ειναι?

δεν χανεις ελληνικα

τελευταια εκδοση για branded R2AA029

για unbranded R2AK006

τα ειχα παραγγειλει απο ενα ξενο site αρκετο καιρο πριν

μου ηρθαν πριν απο 1 μηνα περιπου και χθες ειπα να τα δοκιμασω στο vivaz για αν δω αν παιζουν

τωρα για μαρκα πως ακριβως λεγονται δεν θυμαμαι καν για να σας πω εχω πεταξει κουτα που ηταν μεσα και αποδειξη

ουτε το λινκ που τα βρηκα :cry:

τα ειχα παραγγειλει απο ενα ξενο site αρκετο καιρο πριν

μου ηρθαν πριν απο 1 μηνα περιπου και χθες ειπα να τα δοκιμασω στο vivaz για αν δω αν παιζουν

τωρα για μαρκα πως ακριβως λεγονται δεν θυμαμαι καν για να σας πω εχω πεταξει κουτα που ηταν μεσα και αποδειξη

ουτε το λινκ που τα βρηκα :cry:

α!! το μονο που θυμαμαι ειναι οτι εκαναν γυρω στα 35 ευρωπουλα :innocent:

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Έχει βγεί νέα αναβάθμιση στο site της sony ericsson.

• Apple iPhone X •

Space Grey - iOS 14.1 - 64GB

—————————————————

”You only live once. But if you do it right, once is enough.”

• The title was changed to Sony Ericsson Vivaz/Vivaz Pro