elavd Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 (edited) έχετε παρατηρήσει ότι όταν φορτίζει τo κινητό μας και έχεις βάλει ξυπνητήρι δεν χτυπάει? 2η φορα μου τo κάνει k 2η φορα που καθυστερώ στην δουλειά μου.... :O:O:!: Εμένα δε μου το κάνει. Σήμερα μάλιστα ξύπνησα με το ξυπνητήρι του, ενώ ταυτόχρονα το φόρτιζα (και ήτανε κλειστό). Τελικά με το TV out τι γίνεται παιδιά; Δεν έχω καταλάβει πώς το συνδέω στην TV.... Edited April 21, 2010 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skafetzakis Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Εμένα δε μου το κάνει. Σήμερα μάλιστα ξύπνησα με το ξυπνητήρι του, ενώ ταυτόχρονα το φόρτιζα (και ήτανε κλειστό). τι να πω... δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν χτυπάει... και τo ρύθμισα στο καθημερινό Παράθεση Στέλιος http://www.vimeo.com/user1023975/videos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irenegate77 Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 (edited) γεια σας!!μια-δυο ερωτησεις να κανω. το vivaz πως ειναι απο πλευρας γραφης μηνυματων?εννοω το να γραφεις απο το touchscreen? αξιζει καποιος να απωλεσει σε megapixel και να παει στο pro το οποιο αναμενεται? απο οτι διαβαζω αυτη ειναι η σημαντικη διαφορα τους...? ευχαριστω πολυ! ορίστε μια σύγκριση vivaz με vivaz pro ;) http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3022&idPhone2=3075 Και κάτι άλλο. Χρονόμετρο και αντίστροφη μέτρηση που έχει? Έφαγα τα menu και δεν το βρήκα. δοκίμασε αυτό http://gallery.mobile9.com/f/1196027/ ας τo τσεκάρει κάποιος άλλος και να μας πει εμενα δουλεύει κανονικά είχα παρατηρήσει να μου το κάνει αυτό μια φορα πριν κάνω debrand όταν είχα σχολειo και άργησα (( τζάμπα η απουσία )) βάλτο να χτυπάει ενώ το έχεις ρυθμίσεις στις εργάσιμες μέρες!! ;) Edited April 21, 2010 by irenegate77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skafetzakis Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 τo έχω κάνει k έτσι με εργάσιμες ήταν την πρώτη φορα., τo έχω κάνει k εγώ "debrand"... Παράθεση Στέλιος http://www.vimeo.com/user1023975/videos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highway Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Παιδιά αυτό το TV-out που λέτε τι ακριβώς είναι? Στέλνει την εικόνα του κινητού σου στην τηλεόραση. Οτι βλέπεις στην οθόνη σου το βλέπεις και στην τηλεόραση Παράθεση “Life doesn't imitate art, it imitates bad television” Woody Allen ~ Ηλίας ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elavd Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Στέλνει την εικόνα του κινητού σου στην τηλεόραση. Οτι βλέπεις στην οθόνη σου το βλέπεις και στην τηλεόραση To θέμα όμως είναι πώς συνδέουμε το κινητό στην TV; :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis64 Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Σαν να μου φαινεται οτι εχω δικιο που λεω πιο πανω για τις συσκευες απο voda & cosmote. Μαλλον αυτες οι συσκευες εχουν καποια bug τελικα , απο τα γραφομενα τουλαχιστον. Και μαλιστα μηπως και το wifi γι'αυτο κανει αποσυνδεση σε αυτες τις συσκευες? Θελουν να υπαρχει χρεωση μεσω wap κ.λ.π?? Λεω εγω τωρα..... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irenegate77 Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Σαν να μου φαινεται οτι εχω δικιο που λεω πιο πανω για τις συσκευες απο voda & cosmote. Μαλλον αυτες οι συσκευες εχουν καποια bug τελικα , απο τα γραφομενα τουλαχιστον. Και μαλιστα μηπως και το wifi γι'αυτο κανει αποσυνδεση σε αυτες τις συσκευες? Θελουν να υπαρχει χρεωση μεσω wap κ.λ.π?? Λεω εγω τωρα..... όσο το είχα branded κοσμοτέ δεν μου έκανε κάτι περίεργο εννοείται δούλευε και δουλεύει κανονικά :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos1977 Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Σαν να μου φαινεται οτι εχω δικιο που λεω πιο πανω για τις συσκευες απο voda & cosmote. Μαλλον αυτες οι συσκευες εχουν καποια bug τελικα , απο τα γραφομενα τουλαχιστον. Και μαλιστα μηπως και το wifi γι'αυτο κανει αποσυνδεση σε αυτες τις συσκευες? Θελουν να υπαρχει χρεωση μεσω wap κ.λ.π?? Λεω εγω τωρα..... Και εμένα που είναι vodafone δεν έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis64 Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Ο.Κ Τοτε να εντοπιστουν τα bug σε ποια firmware υπαρχουν. Και γενικοτερα να μας πουν κι αλλοι κατοχοι , αν εχουν αυτα τα bug με το wifi & το ξυπνητηρι , που εχουν αναφερθει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsaras1431 Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Να κανω μια ερώτηση? πως μπορώ να καταλάβω αν το δικό μου είναι branded ή debranded? Το πήρα από κοτσόβολο.... Δε έχει κανένα logo της cosmote ή της vodafone όταν το ενεργοποιώ ή το απενεργοποιώ... Α! και κάτι αλλο! το ρώτησα και μερικές σελίδες πιο πρίν αλλα δεν πήρα απαντηση... προσπαθώ να κάνω επεξεργασία κάποιων φωτογραφιών που τράβηξα με το vivaz μου με ένα πρόγραμμα στο pc μου (windows live photo gallery) και μόλις πάω να κάνω αποθήκευση των αλλαγών μου λεει: This photo can't be saved because of a problem with the photo's file properties... Τι κανω?? Ασ με βοηθήσει καποιος... :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 To θέμα όμως είναι πώς συνδέουμε το κινητό στην TV; :blink: Ειναι ενα καλωδιο σαν το usb, την μια πλευρα την συνδεουμε στο κινητο και την αλλη στην τηλεοραση, στην αλλη ακρη ομως δεν εχει usb εξοδο αλλα καρφια σαν αυτα http://promopolis.gr/p.NOKIA-TV-OUT.133002.html Και μαλιστα μηπως και το wifi γι'αυτο κανει αποσυνδεση σε αυτες τις συσκευες? Θελουν να υπαρχει χρεωση μεσω wap κ.λ.π?? To πηρα απο κοσμοτε και το wifi δουλευει κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elavd Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 To TV-out είναι ένα απλό καλώδιο που από καρφάκι στερεοφωνικό βγάζει 3 RCA σαν αυτά που παίνρουν δηλαδή οι τηλεοράσεις. Με 2-3ευρώ το παίρνεις από οποιοδήποτε κατάστημα ηλεκτρονικών. Και συνδέεται εκεί που μπαίνουν και τα ακουστικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highway Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Και συνδέεται εκεί που μπαίνουν και τα ακουστικά; Ναι. Είναι ένα απλό καλώδιο με καρφάκι σε RCA που παίρνει η τηλεόραση. Εγώ πήρα ένα από μαγαζί ηλεκτρονικών με 3 ευρώ. Πριν πάρετε κάποιο ακριβό σαν το link που μας έστειλε ο φίλος μας, θα το δοκιμάσω σήμερα και θα σας πω. Παράθεση “Life doesn't imitate art, it imitates bad television” Woody Allen ~ Ηλίας ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elavd Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Πριν πάρετε κάποιο ακριβό σαν το link που μας έστειλε ο φίλος μας, θα το δοκιμάσω σήμερα και θα σας πω. Thanks!!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIMOSFC Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 (edited) πηρα και εγω το u5i αρχικες εντπωσεις πολυ καλες αλλα τα τρια πληκτρα μου φαινονται πως δεν θα αντεξουν και πολυ οταν παταω το μεσαιο κανει ενα ιχο σαν τριξιμο λετε να ειναι προβλημα?παντος το κινητο το πηρα απο πλαισιο και το κουτι δεν ηταν σφραγισμενο ωστοσο δεν ειδα κατι υποπτο ακομα.α το σημα γτ ανεβοκατεβαινει? Edited April 21, 2010 by DIMOSFC Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
svufer Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 επειδή ακούω για χάρτες που μπορούν να εγκατασταθούν ώστε να μην χρειάζεται το wifi, μπορεί κάποιος να μου στείλει τις διευθύνσεις όπου υπάρχουν τα προγράμματα αυτά. Επειδή με ειδοποίησαν πως απαγορεύεται η δημόσια εμφάνισή αυτών των link ίσως ενα private message να ήταν αποδεκτό. Δεν μπορώ να δεχτώ πως έχω παραγγείλει κινητό με GPS που δεν έχει χάρτες την στιγμή που οι ανταγωνιστές (π.χ. Νοkia) ενσωματώνουν τα Nokia maps. Καπου βρήκα το Garmin XT αλλά δεν είμαι σίγουρος εάν είναι κάποια δοκιμασμένη έκδοση και δεν θα ήθελα να εγκαταστήσω κάτι στο κινητό και να τα παίξει στο ξεκίνημά του. Επίσης ψαχνω το NDrive. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos26 Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 (edited) Μήπως έχει παρατηρήσει κανείς όταν περνάει κάποια τραγούδια(mp3) στο κινητό μέσω pc suite, να του εμφανίζονται και άλλα στο κινητό χωρίς όμως να τα είχε επιλέξει??? Α και btw το ξυπνητήρι χτυπάει κανονικά και όταν είναι κλειστό-ανοιχτό και ταυτόχρονα φορτίζει!έχω branded vivaz της cosmote! Αυτά τα ακουστικά δεν έχουν ενσωματωμένο μικρόφωνο όμως...ε?άρα δεν μπορείς να τα χρησιμοποιείς όταν θες να μιλήσεις στο τηλ... :( Edited April 21, 2010 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 επειδή ακούω για χάρτες που μπορούν να εγκατασταθούν ώστε να μην χρειάζεται το wifi, μπορεί κάποιος να μου στείλει τις διευθύνσεις όπου υπάρχουν τα προγράμματα αυτά. Επειδή με ειδοποίησαν πως απαγορεύεται η δημόσια εμφάνισή αυτών των link ίσως ενα private message να ήταν αποδεκτό. Δεν μπορώ να δεχτώ πως έχω παραγγείλει κινητό με GPS που δεν έχει χάρτες την στιγμή που οι ανταγωνιστές (π.χ. Νοkia) ενσωματώνουν τα Nokia maps. Καπου βρήκα το Garmin XT αλλά δεν είμαι σίγουρος εάν είναι κάποια δοκιμασμένη έκδοση και δεν θα ήθελα να εγκαταστήσω κάτι στο κινητό και να τα παίξει στο ξεκίνημά του. Επίσης ψαχνω το NDrive. Επίσης συνίσταται να μην αναφέρεσαι σε πρόθεση να λάβεις προσωπικά μηνύματα σχετικά με λογισμικό πλόηγησης,τελικά πολλά ψάχνεις αλλά δεν ήξερες να το κάνεις και πριν παραγγείλεις το Vivaz. To Vivaz ενσωματώνει 2 εφαρμογές σχετικές με Χάρτες/πλόηγηση-το Wisepilot και το Google Maps,τα υπόλοιπα μπορείς να τα αγοράσεις στο εμποριο επίσης(NDrive,GarminXT) η να ψάξεις "υποψιασμένα" με τον φίλο μας το Γούγλη.....;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irenegate77 Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 (edited) πηρα και εγω το u5i αρχικες εντπωσεις πολυ καλες αλλα τα τρια πληκτρα μου φαινονται πως δεν θα αντεξουν και πολυ οταν παταω το μεσαιο κανει ενα ιχο σαν τριξιμο λετε να ειναι προβλημα?παντος το κινητο το πηρα απο πλαισιο και το κουτι δεν ηταν σφραγισμενο ωστοσο δεν ειδα κατι υποπτο ακομα.α το σημα γτ ανεβοκατεβαινει? τι εννοείς ήχο σαν τρίξιμο? εμενα κάνει ήχο όπως όταν πατάς κάποιο κουμπί από κάποιο κινητό που δεν είναι αφής και ποιο σήμα ανεβοκατεβαίνει?? Αυτά τα ακουστικά δεν έχουν ενσωματωμένο μικρόφωνο όμως...ε?άρα δεν μπορείς να τα χρησιμοποιείς όταν θες να μιλήσεις στο τηλ... :( όχι κανονικά μπορείς να μιλάς χρησιμοποιώντας τα!! :mobile: Edited April 21, 2010 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIMOSFC Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 τι εννοείς ήχο σαν τρίξιμο? εμενα κάνει ήχο όπως όταν πατάς κάποιο κουμπί από κάποιο κινητό που δεν είναι αφής και ποιο σήμα ανεβοκατεβαίνει?? όχι κανονικά μπορείς να μιλάς χρησιμοποιώντας τα!! :mobile:εκει που δειχνει το σημα δεν ειναι καθολου σταθερο αλλα τηλεφωνα περνω κανονικα.. τα κουμπια κουνουνται λιγο παραπανο και ειναι λιγο στενα μεταξυ τους και ετσι οταν πατας το ενα βρισκει στα αλλα 2 .ισχυει κατι τετειο και σε εσας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irenegate77 Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 εκει που δειχνει το σημα δεν ειναι καθολου σταθερο αλλα τηλεφωνα περνω κανονικα.. τα κουμπια κουνουνται λιγο παραπανο και ειναι λιγο στενα μεταξυ τους και ετσι οταν πατας το ενα βρισκει στα αλλα 2 .ισχυει κατι τετειο και σε εσας? όταν πατώ πχ το κουμπί του μενού δεν βρίσκει στα αλλα 2 κατά τα αλλα δουλεύει κανονικά? έχεις "κολλhματα"? μήπως σου έδωσαν κανένα το οποιο ήταν ελαττωματικό? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos26 Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Για τα ακουστικά που μου πρότεινε ένα παιδί έγραφα αλλά δεν ξέρω πως βρέθηκε εκεί το ερώτημα... αυτά εδώ είναι...http://www.akg.com/personal/K_315,pcatid,7,pid,99,_psmand,1.html αν κάποιος γνωρίζει για το εάν έχουν και μικρόφωνο έτσι να μπορείς να κάνεις κλήσεις ας μου πει.... Κάτι άσχετο, πως δίνετε απαντήσεις χωρίς να ανοίξετε νέο παράθυρο? Έτσι όπως μας απάντησε η irenegate77 για παράδειγμα?? γιατί με το quick reply που πατάω εγώ δεν γίνεται.... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIMOSFC Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 προς το παρον τπτ δεν ειδα θα δειξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irenegate77 Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Κάτι άσχετο, πως δίνετε απαντήσεις χωρίς να ανοίξετε νέο παράθυρο? Έτσι όπως μας απάντησε η irenegate77 για παράδειγμα?? γιατί με το quick reply που πατάω εγώ δεν γίνεται.... :( πατα παράθεση για να απαντήσεις προς κάποιον συγκεκριμένα διαφορετικά πατα πολλαπλή παράθεση για να μιλήσεις σε 2-3 κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts