irenegate77 Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 και εσύ το εχεις βάλει στην χαμηλότερη φωτεινότητα? οχι εγω το εχω βαλει στο 100% αλλα το εχω παρατηρηση αυτο που λες :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skafetzakis Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 οχι εγω το εχω βαλει στο 100% αλλα το εχω παρατηρηση αυτο που λες :wacko: περιεργο ομως Παράθεση Στέλιος http://www.vimeo.com/user1023975/videos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irenegate77 Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 περιεργο ομως ναι αλλα το εχω παρατηρησει και σε αλλα SE κινητα πχ w995 :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xploder Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 Για screen protector αν και είναι πιο ακριβό μάλλον θα κοιτάξω αυτό. http://www.martinfields.com/GR/MFOP-SEVivaz Είναι γνωστή εταιρεία και δεν θέλω να δοκιμάσω με noname μιας και η χαμηλή ποιότητα του protector το κάνει χάλια το κινητό, εννοώ χρώματα, θολούρες κλπ. Όσον αφορά το gps, για να μπορεί αυτό να υπολογίσει την θέση μας θα πρέπει να ξέρει τις θέσεις και τροχιές των δορυφόρων από τα οποία πιάνει σήματα. Είναι το λεγόμενο GPS ephemeris. Σε cold start (δηλαδή δεν είχα ανοιχτό το gps πριν 5 ή 15 λεπτά) αυτό θα πρέπει να ξαναπάρει αυτές τις πληροφορίες. Αυτό που κάνει είναι ότι τις κατεβάζει από τους δορυφόρους και έτσι αργεί πολύ νακλειδώσει. Για να επιταχύνουν αυτόν τον χρόνο έφτιαξαν το A-GPS (Assisted GPS) όπου το κινητόκατεβάζει αυτές τις πληροφορίες μέσω του παρόχου και μετά θα περιμένει μόνο το σήμα από το δορυφόρο. Αλλά έτσι χρεώνεσαι λίγο. Στο δικό μου κινητό (pda) έχει ρύθμιση να τις κατεβάσει μια φορά την βδομάδα (είναι αρκετό) και η χρέωση σχεδόν τίποτα. Στο vivaz δεν το έψαξα ακόμα αν έχει τέτοια ρύθμιση ή αν τα κατεβάζει σε κάθε σύνδεση. Πάντως από εκεί και πέρα, ακόμα και εάν έχει κατεβάσει τα στοιχεία, παίζουν ρόλο και άλλα, όπως αν έχει μικρή εσωτερική κεραία, ποιός ο επεξεργαστής που ασχολείται με το gps (π.χ. έχει dedicated sirfstar-III?), αν έχει παρεμβολές από άλλα εσωτερικά κυκλώματα του κινητού (είχε παρατηρηθεί σε παλαιότερα pda), που βρίσκεσαι (σε ανοιχτό δρόμο ή σε στενάκια), μέχρι και από περιοχή σε περιοχή έχω δει διαφορά, και φυσικά το software του κινητού. Π.χ. με μια αναβάθμιση μπορεί να έχει μεγάλη βελτίωση ορίστε στα ίδια λεφτα πολύ καλυτερη ζελατίνα http://www.zagg.com/invisibleshield/sony-ericsson-vivaz-cases-screen-protectors-covers-skins-shields.php Παράθεση Everybody_Lies... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 (edited) Τηλεκάρτα κάνει;;; και διαρκείας του ΠΑΟΚ κάνει άμα έχεις:X Edited April 15, 2010 by zxr Διόρθωση quote tag Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skafetzakis Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 ορίστε στα ίδια λεφτα πολύ καλυτερη ζελατίνα http://www.zagg.com/invisibleshield/sony-ericsson-vivaz-cases-screen-protectors-covers-skins-shields.php σιγά μη δώσω 24 δολάρια για την ζελατίνα ρε c.... Παράθεση Στέλιος http://www.vimeo.com/user1023975/videos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiankap74_ Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 Εγκατέστησε κανένας το πρόγραμμα equalizer που έβγαλε η SE? Bελτίωσε την ένταση του ήχου σε αποδεκτά επίπεδα ή τρίχες κατσαρές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisss Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 Εγκατέστησε κανένας το πρόγραμμα equalizer που έβγαλε η SE? Bελτίωσε την ένταση του ήχου σε αποδεκτά επίπεδα ή τρίχες κατσαρές? Απο τα ηχεια , μπορω να πω πως ναι , ιδικα αμα βαλεις megabass..Δοκιμασε το , δεν χανεις τιποτα..;) Παράθεση Samsung Note Series Fan! :happy: Samsung [Note 4] N910F in White! Samsung [Note 2] N7100 in Blue ..Inspiration doesn't wait.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiankap74_ Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 Το θέμα είναι να ξέρω πριν το αγοράσω. Ο λόγος που με απέτρεπε από την αγορά του ήταν ο ήχος. Ακούγεται αν το έχεις μέσα σε συρτάρι (γιατί εκεί θα περνά την ώρα του στο γραφείο μου)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 Mια απλη ερωτηση... το gps ειναι οπως στα αλλα symbian 'η ειναι με χρεωση?:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 χωρίς χρέωση Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bampgs Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 Καλησπέρα κι από μένα Δεν ξέρω για εσάς, αλλά αυτό το media player της Sony (παρ'ότι χρόνια Σονάκιας...) μου σπάει τα νεύρα, κυρίως για το ότι δεν κατηγοριοποιεί ανά genre (είδος) και μπορείς να επιλέξεις μόνο ανά τίτλο, καλλιτέχνη ή άλμπουμ. Ακόμα κι αν πετάξω τα τραγούδια σε φακέλους ο media player της SE τα βλέπει όλα χυμα, και δεν μπορώ να φτιάξω μια playlist λέγοντάς του να μου παίξει τα τραγούδια ενός συγκεκριμένου μόνο φακέλου. Το αποτέλεσμα είναι να αναγκάζομαι να πηγαίνω να φτιάχνω τεράστιες playlists επιλέγοντας ένα ένα τα τραγούδια που θέλω ανάμεσα σε δεκάδες (μιας και στην μισή μου κάρτα μνήμης έχω mp3s). Οπότε ρωτάω τα εξής: 1. Όντως η SE δεν έχει τέτοια επιλογή ταξινόμησης και αναζήτησης των τραγουδιών (ανά είδος ή με βάση φακέλους); Μήπως κάπου κρύβεται κάποια επιλογή που δεν έχω ανακαλύψει; 2. Υπάρχει κάποιος media player για το Vivaz που να καλύπτει αυτό που ζητάω; Κατά τ' άλλα, δεν έχω κανένα παράπονο από το κινητάκι, ίσα ίσα, έχω εντυπωσιαστεί. Όσον αφορά την προστασία του, από το αγγλικό Amazon παρήγγειλα χτες αυτή τη σιλικονάτη θηκούλα: http://www.amazon.co.uk/SUNNY-SAVERS-SILICONE-PROTECTION-ERICSSON/dp/B003FNNYT8/ref=sr_1_15?ie=UTF8&s=electronics&qid=1271317492&sr=1-15 Ευχαριστώ και καλό μπλιμπλίκιασμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highway Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 παιδια καλησπέρα σε ολους..και ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας.. έχω το εξης πρόβλημα με το vivaz μου-το εχω μολις 1 μέρα-... το συνδεω στο pc αλλα δεν βλεπει κανεναν driver-δεν ''βλεπει'' το κινητο-ουτε βεβαια στο pcsuite.. υπαρχει καποιος με το ιδιο προβλημα να με βοηθησει?.. έχεις στήσει pc suite και προγράμματα οδηγών κλπ. από το κινητό? Την πρώτη φορά συνδέεις το κινητό σαν "μονάδα αποθήκευσης" και κάνεις την εγκατάσταση. Την επόμενη φορά το συνδέεις σαν PC SUITE και το βλέπει σε αυτό. Το πρόβλημα που αντιμετώπισα και εγώ είναι ότι ενώ η εφαρμογή Media το έβλεπε, το PC Suite αρνιόταν να το δει. Έχω XP SP2. Αυτό που χρειάστηκε να κάνω είναι τρέξω τα παρακάτω hotfixes της Microsoft. 1. KB943198 (WindowsXP-KB943198-v2-x86-ENU.exe) 2. KB945436 (WindowsXP-KB945436-x86-ENU.exe) Μετά από αυτό το είδε αμέσως. ορίστε στα ίδια λεφτα πολύ καλυτερη ζελατίνα http://www.zagg.com/invisibleshield/sony-ericsson-vivaz-cases-screen-protectors-covers-skins-shields.php Χμμμ...δεν ξέρω αν είναι καλύτερη. Κάπου είχα διαβάσει ότι η Martin Fields είναι ελαφρώς καλύτερη. Πάντως το δικό μου από cosmote είχε πάνω ζελατίνα. Εχει πάρει κανένας άλλος από cosmote να μας πει αν είχε? Παράθεση “Life doesn't imitate art, it imitates bad television” Woody Allen ~ Ηλίας ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerinapap Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 Atom7: Ναι, ναι το είδα το μηνυμα και σ' ευχαριστώ πολύ. Θα προσπαθήσω με αυτον τον τρόπο και αν κολλήσω θα κάνω το κόλπο με το wotan. Skafetzaki thanks για τις πληροφορίες. Για να δούμε.... Ας φύγει η vodafone από τη μέση και μετά θα σας πρήζω με το GPS:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irenegate77 Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 Καλησπέρα κι από μένα Δεν ξέρω για εσάς, αλλά αυτό το media player της Sony (παρ'ότι χρόνια Σονάκιας...) μου σπάει τα νεύρα, κυρίως για το ότι δεν κατηγοριοποιεί ανά genre (είδος) και μπορείς να επιλέξεις μόνο ανά τίτλο, καλλιτέχνη ή άλμπουμ. Ακόμα κι αν πετάξω τα τραγούδια σε φακέλους ο media player της SE τα βλέπει όλα χυμα, και δεν μπορώ να φτιάξω μια playlist λέγοντάς του να μου παίξει τα τραγούδια ενός συγκεκριμένου μόνο φακέλου. Το αποτέλεσμα είναι να αναγκάζομαι να πηγαίνω να φτιάχνω τεράστιες playlists επιλέγοντας ένα ένα τα τραγούδια που θέλω ανάμεσα σε δεκάδες (μιας και στην μισή μου κάρτα μνήμης έχω mp3s). Οπότε ρωτάω τα εξής: 1. Όντως η SE δεν έχει τέτοια επιλογή ταξινόμησης και αναζήτησης των τραγουδιών (ανά είδος ή με βάση φακέλους); Μήπως κάπου κρύβεται κάποια επιλογή που δεν έχω ανακαλύψει; 2. Υπάρχει κάποιος media player για το Vivaz που να καλύπτει αυτό που ζητάω; Κατά τ' άλλα, δεν έχω κανένα παράπονο από το κινητάκι, ίσα ίσα, έχω εντυπωσιαστεί. Όσον αφορά την προστασία του, από το αγγλικό Amazon παρήγγειλα χτες αυτή τη σιλικονάτη θηκούλα: http://www.amazon.co.uk/SUNNY-SAVERS-SILICONE-PROTECTION-ERICSSON/dp/B003FNNYT8/ref=sr_1_15?ie=UTF8&s=electronics&qid=1271317492&sr=1-15 Ευχαριστώ και καλό μπλιμπλίκιασμα! οριστε ενας πολυ καλος media player κατα τη γνωμη μου ο καλυτερος http://gallery.mobile9.com/f/819674/ :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periergos1 Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 (edited) Πάντως το δικό μου από cosmote είχε πάνω ζελατίνα. Εχει πάρει κανένας άλλος από cosmote να μας πει αν είχε?"""" Και εγώ Cosmote! Ναι είχε... ..αν και φανταζομαι οτι ολα τα κινητά έχουν απο τη μαμα τους ..οταν ειναι καινουργια! :lol: Μία απλή ζελατινα και τιποτα παραπάνω δλδ! Δεν καταλαβαίνω που είναι το ζήτημα! Και επειδή έχουμε ξεχαστεί !!!! Θήκη με μαγνήτη τελικα κάνει ?? :confused: Edited April 15, 2010 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highway Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 Και εγώ Cosmote! Ναι είχε... ..αν και φανταζομαι οτι ολα τα κινητά έχουν απο τη μαμα τους ..οταν ειναι καινουργια! :lol: Μία απλή ζελατινα και τιποτα παραπάνω δλδ! Δεν καταλαβαίνω που είναι το ζήτημα! Και επειδή έχουμε ξεχαστεί !!!! Θήκη με μαγνήτη τελικα κάνει ?? :confused: Μάλλον δεν το είπα καλά. Δεν μιλάω για ζαλατίνα προστατευτική, σαν αυτήν που καλύπτει π.χ. το πίσω μέρος και την κάμερα. Για screen protector κανονικό μιλάω. Παράθεση “Life doesn't imitate art, it imitates bad television” Woody Allen ~ Ηλίας ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irenegate77 Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 Μάλλον δεν το είπα καλά. Δεν μιλάω για ζαλατίνα προστατευτική, σαν αυτήν που καλύπτει π.χ. το πίσω μέρος και την κάμερα. Για screen protector κανονικό μιλάω. και μενα ειχε screen protector οπως ολα οταν ειναι καινουρια :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos1977 Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 Καλησπέρα,μόλις έγινα και εγώ κάτοχος του vivaz από vodafone(λόγο επιδότησης). Δεν έχω δουλέψει πάλι κινητό symbian και η πρώτη ματιά με μπέρδεψε λίγο,περιμένω να πάω σπίτι να αρχίσω το ψάξιμο. Μία πρώτη ερώτηση:Χρειάζεται να κάνω update? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highway Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 και μενα ειχε screen protector οπως ολα οταν ειναι καινουρια :cool: Thanks. Λέω να το αφήσω προς το παρόν και βλέπω αργότερα για κανένα καλύτερο. Πάντως παλαιότερα δεν έβαζαν :) Παράθεση “Life doesn't imitate art, it imitates bad television” Woody Allen ~ Ηλίας ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irenegate77 Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 Καλησπέρα,μόλις έγινα και εγώ κάτοχος του vivaz από vodafone(λόγο επιδότησης). Δεν έχω δουλέψει πάλι κινητό symbian και η πρώτη ματιά με μπέρδεψε λίγο,περιμένω να πάω σπίτι να αρχίσω το ψάξιμο. Μία πρώτη ερώτηση:Χρειάζεται να κάνω update? Ευχαριστώ ναι εχει βγει καινουριο update ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos1977 Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 ναι εχει βγει καινουριο update ;) Άρα το πρώτο πράγμα είναι να πάω σπίτι να το συνδέσώ στο pc και θα κάνει update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irenegate77 Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 Άρα το πρώτο πράγμα είναι να πάω σπίτι να το συνδέσώ στο pc και θα κάνει update? ακριβως αυτο αν σε ενδιαφερει θα μπορουσες να κανεις και debrand αν το κινητο σου ειναι branded που λογικα ειναι γιατι βλεπω το πηρες απο vodafone :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Orfeus_85 Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 (edited) ποτε βγηκε ενημερωση?Επισης εχω αλλαξει το δικο μου μενου,βαζοντας τις εφαρμογες οπως τις θελω(σε φακελους) ανα ειδος,εχω φτιαξει προφιλ.Αυτα τα χανω με την ενημερωση ε? επισης ψαχνω το πισω καπακι για πειραματισμους.(στο ebay δεν βρηκα τπτ)γνωριζετε που μπορω να βρω? και καναν avi player?δεν πηρα Iphone για να γλιτωσω τη μανουρα της μετατροπης αλλα δε... Edited April 15, 2010 by Orfeus_85 Ευχαριστώ.Κ το να γραφεις με κεφαλαία είναι σα να μου φωνάζεις.Καθολου ευγενικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos1977 Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 ακριβως αυτο αν σε ενδιαφερει θα μπορουσες να κανεις και debrand αν το κινητο σου ειναι branded που λογικα ειναι γιατι βλεπω το πηρες απο vodafone :blink: Ναι είναι :( έχει μεγάλη διαφορά?να το κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts