Jump to content

All about Alfa Romeo

GTV
 Κοινοποίηση

Σας αρέσει η Μi.To;  

175 members have voted

1. 1. Σας αρέσει η Μi.To;

• Ναι
      125
    • Οχι
      50

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος costasp (20 Σεπ. 2004 , 09:44)

Το κόκκινο είτε το θέλουμε, είτε όχι είναι συνυφασμένο με την ιστορία της Alfa, από τότε που κάποιος κύριος ονόματι Enzo Ferrari έτρεχε σε αγώνες με την προπολεμική 8C (νομίζω λέγονταν Ville D' Estate η πολιτική έκδοση, ας με διορθώσουν οι οιδήμονες)...βαμένη πάντα σε κόκκινο.

Βασικά εγώ τον Enzo θυμάμαι ότι τον έχω συνδυασμένο με αγώνες μονοθεσίων και συγκεκριμένα με το ξακουστό Tipo B, ένα από τα πιο αξιοσημείωτα αγωνιστικά όλων των εποχών. Μοντέλο Villa D'Este υπήρχε (δε νομίζω να υπήρχε και D' Estate τουλάχιστον όσο θυμάμαι), το οποίο πήρε το όνομα του από μια περιοχή της Ιταλίας, και αν είχα ακούσει καλά θα δώσει το όνομα του και σε ένα μελλοντικό μοντέλο της Alfa. H 8C που αναφέρει ο Κώστας νομίζω είχε τον ίδιο κινητήρα με το Tipo Β, και είναι σίγουρα αξιομνημόντευτη εξαιτίας του τεράστιου μπροστινού καπώ. Ειδικά σε κόκκινο... :D

Alfa Romeo - La cosa piu bella

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ασε που κανουν βλακειες... Λογω gruppo η alfa εχει ξεμεινει πισω στα αγωνιστικα δρωμενα. Δεν προωθειται ΚΑΘΟΛΟΥ το ETCC (το οποιο θα γινει παγκοσμιο πρωταθλημα στην επομενη αγωνιστικη περιοδο - WTCC ή WTC) οπου η alfa επαιρνε μεχρι περσυ σωβρακα, φετος οι μπεμπες τα καταφεραν και βγηκαν μπροστα. Τι να την κανουν την διαφημιση στη Ferrari ρεεεε? Χρειαζεται διαφημιση? Η πελατεια της ειναι σιγουρη και εξασφαλισμενη.... Αν η alfa εμπλεκοταν με F1 και εδειχναν λιγο παραπανω ΕΤCC, δεν θα παλευε να καθιερωθει στην συνειδηση του κοσμου ως sport μαρκα. Και μετα θα βλεπατε πως οι Junior κλπ θα πουλουσαν σαν φρεσκα ψωμακια.... Γιατι να παει ο νεαρος στο κακομουτσουνο ιαπωνικο, οταν η ιταλιδα εχει και την χαρη (ομορφια), και την τολμη (κινητηρα-πλαισιο-αναρτησεις), και την φημη.... Αλλο ενα εργοστασιο με την παραγωγη στο full !!!

Για μενα πρεπει να μαζεψουν λιγο χαρτι,να ξελασπωσουν λιγο(κακα τα ψεμματα πριν απο το 98 ηταν ασχημα τα πραματα)και να την κανουν απο το gruppo.Και γιατι οχι αν τους παιρνει να ξαναμπουν στην F1.Παντως τους παω τους Μιλανεζους γιατι την εποχη που ολοι οι δηθεν εχοντες σπορ καταβολες ευνουχιζουν τα μοντελα τους(βλεπε 1007,ολη τη νεα γκαμα της Seat,Audi,νεο Civic,νεο Focus)τοσο απο εμφανιση οσο και απο κινητηρες αυτοι παραμενουν πιστοι και αυξανουν την πιεση.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος popolaros (20 Σεπ. 2004 , 19:50)

kotso otan katebo athina tha sou fero tsoureki (arki na mou to thimisis)

lemanis......... :) :) :)

κι εγώ θέλω τσουρέκι Τερκενλή ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε :!:

αυτό με σοκολάτα μέσα σοκολάτα από πάνω!

(αυτό δεν είναι τσουρέκι, ΣΕΞ είναι....)

Σπύρος

http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lemanis (21 Σεπ. 2004 , 11:21)

κι εγώ θέλω τσουρέκι Τερκενλή ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε :!:

αυτό με σοκολάτα μέσα σοκολάτα από πάνω!

(αυτό δεν είναι τσουρέκι, ΣΕΞ είναι....)

Σπύρος

esena tha sto xreoso 200% pano......

Καλησπέρα

Παιδιά το επόμενό μας meeting να περιλαμβάνει και τους Θεσσαλονικιούς γκαρντάσηδες για να είμαστε πολλοί (και με μεγάλο πουλί :) )...να βρεθούμε κάπου στη μέση ρε αδερφε...αλλά γαμώτο έτσι θα αφήσουμε στην απ'έξω τους άρρωστους αδερφούς από την Πάτρα...θα δούμε!

Λοιπόν..βουρ και στο http://www.alfisti.gr για να δείξουμε τη δύναμή μας.

Με πολλούς αγωνιστικούς χαιρετισμούς

ΥΓ: εις αναμονή των τσουρεκιών και των μεζέδων από το Μπιτ Μπαζάρ - α, ρε γαμώτο, αμφιβάλλω εάν άλλοι Αθηναίοι έχουν την καψούρα που έχω με τη Θεσσαλονίκη...ένα θα σας πω: μέχρι σήμερα έχω κάνει 6 (!) μονοήμερες επάνω (Αθήνα-Σαλόνικα)...για δουλειές και μη :):):)

CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: !

Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB

Παιδια επειδη μου ειναι αδυνατον να διαβασω τοσες σελιδες θα μπορουσε καποιος να με βοηθησει??Μετα την τιμη της 1αρας στρεφομαι στην 147..

Θα ηθελα καποιος να μου πει τι περιλαμβανει το ti pack και ποσο ειναι η τιμη μιας 1.6 distinctive ti ...

Ευχαριστω!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bomber21 (21 Σεπ. 2004 , 20:21)

Παιδια επειδη μου ειναι αδυνατον να διαβασω τοσες σελιδες θα μπορουσε καποιος να με βοηθησει??Μετα την τιμη της 1αρας στρεφομαι στην 147..

Θα ηθελα καποιος να μου πει τι περιλαμβανει το ti pack και ποσο ειναι η τιμη μιας 1.6 distinctive ti ...

Ευχαριστω!

147 3θ http://www.alfaromeo.gr/main/page_serve.cfm?pageid=85&sub=0&page=85&cat=Models_sub&carid=6&CFID=575232&CFTOKEN=63092230

147 5θ http://www.alfaromeo.gr/main/page_serve.cfm?pageid=86&sub=0&page=86&cat=Models_sub&carid=16&CFID=575232&CFTOKEN=63092230

Θα σου προτεινα να περιμενεις να παρεις την facelift

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος popolaros (21 Σεπ. 2004 , 23:15)

bomber perimenis to ananeomeno to moro.............

desto kai meta apofasise genikos :)

Tι εννοεις το ανανεωμενο??Το 148?Βγαινει ανανεωμενη 147?

Ευχαριστω seventh! :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sakiss (22 Σεπ. 2004 , 00:14)

147 3θ http://www.alfaromeo.gr/main/page_serve.cfm?pageid=85&sub=0&page=85&cat=Models_sub&carid=6&CFID=575232&CFTOKEN=63092230

147 5θ http://www.alfaromeo.gr/main/page_serve.cfm?pageid=86&sub=0&page=86&cat=Models_sub&carid=16&CFID=575232&CFTOKEN=63092230

Θα σου προτεινα να περιμενεις να παρεις την facelift

Eχει βγει αυτη με το facelifting?Aν οχι ,ποτε βγαινει?

Ειπα και εγώ να ανεβασω καποιες φωτογραφιες απο τα αποκτηματα μου αλλα κυριως απο την αλφα μου...περιλαμβανεται και ο χιλιομετρητης κατι που ειχα συζητησει με τον μυθο παλιοτερα....

να σας το υπενθυμισω..δεν εχω επεμβει πουθενα και ποτε στην κουκλα μου εκτος απο μια περιοδο που της ειχα βαλει ενα φιλτρο αερος...

επισης να σας πω (κατι που το λεω και στην περιγραφη) οτι τα χιλιομετρα αυτα ειναι με το στροφομετρο στον κοφτη...παραπανω και να ηθελα δεν πηγαινε.....http://www.myphone.gr/gallery/showgallery.php/cat/500/ppuser/3899

Paidia latreuo tis alfa romeo!eimai 18 xronon kai vevaia den exo amaksi.den tha me xalage mia 147 gia proto amaksi i mia gt tou patera mou kai na tin pairno.o patera mou eixe taksei mia koukla(spyder) an pernaga sto politexneio alla distixos...!!!Elpizo na paro k ego ena k o k k i no moro!paidia i alfa eina ferrari kokkini k mono kokkini!min trelathoume.kathe allo xroma einai san kati kakogoustes mple ferrari.

stin italia mono ta peripolika itan kapote maures alfa.mia mple(px)alfa eina oso oraia oso einai k enas paixtis tou olympiakou me mple emfanisi.opoios einai gauros k kserei apo istoria tha katalavainei!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bomber21 (21 Σεπ. 2004 , 20:21)

Ευχαριστω!

bomber21 αν περιμένεις μέχρι Ιανουάριο-Φεβρουάριο 2005 παίρνεις την ανανεωμένη 147 με το facelift. Αν δεν θες να περιμένεις παίρνεις αυτή που υπάρχει τώρα. Απέφυγε τις εκδόσεις Progressive μιας και οικονομικά είναι κοντά στις Distinctive με τα ίδια σχεδον χρήματα...

Αξίζει καλύτερα τα 200-300 χιλ παραπάνω η σειρά Distinctive. Καλά στροφιλίκια όποια και αν πάρεις... ;)

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Φίλε gmak σε λίγη ώρα θα εγκριθούν οι φωτογραφίες σου. Don't worry. ;)

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostsour (22 Σεπ. 2004 , 12:31)

Paidia latreuo tis alfa romeo!eimai 18 xronon kai vevaia den exo amaksi.den tha me xalage mia 147 gia proto amaksi i mia gt tou patera mou kai na tin pairno.o patera mou eixe taksei mia koukla(spyder) an pernaga sto politexneio alla distixos...!!!Elpizo na paro k ego ena k o k k i no moro!paidia i alfa eina ferrari kokkini k mono kokkini!min trelathoume.kathe allo xroma einai san kati kakogoustes mple ferrari.

stin italia mono ta peripolika itan kapote maures alfa.mia mple(px)alfa eina oso oraia oso einai k enas paixtis tou olympiakou me mple emfanisi.opoios einai gauros k kserei apo istoria tha katalavainei!

Φιλε και εγω στα 18 μου ηθελα μονο κοκκινη αλφα.Οταν πηρα το πρωτο μου αυτοκινητο σε κοκκινο χρωμα καταλαβα οτι μερικες φορες πρεπει να βαζεις την πρακτικοτητα πανω απο το συναισθημα.Στην ιταλια οι περισσοτερες αλφα ειναι σε μαυρο χρωμα...και εγω απορησα αταν το διαβασα αλλα ετσι ειναι.

Δεν προκειτε για αστειο.Kai kαποιος αλλος εβλεπε την αλφα ως κατι παραπανω απο λαμαρινες και πλαστικα

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ

Aπο την ποιητηκη συλλογη τα ρω του ερωτα

Η ALFA ROMEO

Θαύμασα τον Παρθενώνα

και στην κάθε του κολόνα

βρήκα τον χρυσό κανόνα

Όμως σήμερα το λεω

βρίσκω το καλό κι ωραίο

σε μια σπορ Alfa Romeo

Καλοκαίρια και χειμώνες

να 'ναι γύρω μου ελαιώνες

πίσω μου όλ' οι αιώνες

Κι όπου μπρος μου ο δρόμος βγάζει

και σε πειρασμό με βάζει

δώσ' του να πατάω το γκάζι

Με τη δύναμη του λιόντα

και με του πουλιού τα φόντα

πιάνω τα εκατόν ογδόντα

Γεια σας θάλασσες και όρη

γεια σας κι έχω βάλει πλώρη

για της Αστραπής την Κόρη.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Mythozz (22 Σεπ. 2004 , 14:35)

Φίλε gmak σε λίγη ώρα θα εγκριθούν οι φωτογραφίες σου. Don't worry. ;)

Τι γίνεται με τις φωτογραφιες?? :o υπαρχει καποιο προβλημα η τοσο αργει για να εγκριθουν... :wacko:

Exete dei to Quarter Mile Simulator???An nai einai dunaton to TT kai to Focus RS na einai poio grigora apo thn 147 GTA sto tetrakosari??? :blink:

Eixa tin entupwsei pws ta 250 bhp tis GTA

einai poio dunata apo ta 225 bhp tou TT

kai ta 220 tou RS!!!

Ti na pw... :alien:

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24291my146junior_copy1.jpg

What Goes Around ... Comes Around ...

http://www.ignition.gr The Ultimate Car Portal