sakiss Δημ. September 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2004 Popo το κοκκινο που δινει η αλφα ειναι το απλο.Το κοκκινο περλε ξερεις ποσο κοστιζει?Περιπου 2250 ευρωπουλα extra....δε νομιζω να υπαρχει λογικος ανθρωπος που να τα δινει για χρωμα...ασε που για να φτιαξεις μια γρατσουνια που θα χρειαστει να βαψεις κανα φτερο θα κλαις τα λεφτακια σου...μακαρι παντως να ειχα τα φραγκα να εβαζα την κοκκινη περλα.Αν τα ειχα ομως θα τα εδινα να παρω την 3.2 με κοκκινο απλο και οχι την 2.0 με κοκκινο περλε :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. September 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2004 den iksera oti itan toso akribo :o :o :o :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfista Δημ. September 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2004 Ρε παιιδιά ποιο είναι το κόκκινο το περλέ; Εγώ μόνο το rosso alfa ξέρω. Καινούργιο φρούτο είναι; :worry: Αρχικό Μήνυμα από το μέλος xristos69 (19 Σεπ. 2004 , 02:05) πολυ εκεντρικό χρώμα το κόκκινο για αυτοκίνητο σύμφωνα με τα δικά μου γούστα.Δεν θα έπαιρνα ποτέ κόκκινο. Και αν ας πούμε η Alfa έβγαζε μόνο κόκκινα αυτοκίνητα δεν θα έπαιρνα ποτέ Alfa. Πειράζει δηλαδή που δεν μου αρέσει αυτο το χρώμα? Και αυτή η "ιστορική" ταύτιση του κόκκινου χρώματος με την Alfa δεν μου λέει τίποτα.Γιατί να υιοθετήσω στην σημερινή εποχή μια άποψη life style κάποιων alfisti του παρελθόντος? Αυτοί μπορεί να αποφάσιζαν τότε μεσα στα fun club τους οτι το ροζ πάει στις alfa.Θα έπρεπε να την πάρω ροζ για να μην θεωρουμαι (κατα τον alfista) ψώνιο? :rolleyes: Αν υπήρχε τέτοιο ζήτημα το εργοστάσιο της Alfa θα έβγαζε μόνο κόκκινα και όχι και μαύρα ασημί και γκρίζα όπως βγάζει για εμας τα ψώνια :p Αλλα τότε θα είχε το 1/10 των πωλήσεων. Βέβαια...... φέρτε μου μια modena κι ας είναι και κόκκινη.θα το αντέξω. Αν και η ασημί μου αρέσει περισότερο ;) Καταρχήν φίλε Χρήστο, αν δεν το γνωρίζεις το κόκκινο δεν καθιερώθηκε εξαιτίας των life-style επιλογών κάποιων fun-club alfisti (όπως φαντάζομαι χαριτολογώντας λες). :D Πρόκειται για το χρώμα των αγωνιστικών αυτοκινήτων της Alfa Romeo εδώ και δεκαετίες, των οποίων οι αμέτρητες (για την εποχή) επιτυχίες συντέλεσαν στο να υιοθετήθεί ως το αγαπημένο χρώμα των alfisti. ;) Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι το χρώμα μεταλαμπαδεύτηκε και στις Ferrari μετά την αποχώρηση του Enzo Ferrai από την Alfa και τη δημιουργία της Scuderia Ferrari. Αυτά λοιπόν για το παρελθόν... Στη σημερινή εποχή, μια εταιρεία όπως η Alfa προσπαθεί να απευθύνεται σε ένα ευρύ αγοραστικό κοινό. Και φυσικά κανείς από τους καταναλωτές δεν είναι υποχρεωμένος να είναι γνώστης και οπαδός της ιστορίας της Μιλανέζικης εταιρείας. Αναλόγως καθένας έχει δικαίωμα να επιλέξει το χρώμα που του αρέσει μέσα από μια μεγάλη γκάμα πανέμορφων και μάλιστα μοναδικών χρωμάτων, όπως είναι για π.χ. τα ιριδίζοντα. Αυτό όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να σβήσει έτσι απλά τον ιστορικό σύνδεσμο των Alfa με το κόκκινο χρώμα, με ότι αυτό συμβολίζει... ;) Παράθεση Alfa Romeo - La cosa piu bella Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. September 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος alfista (19 Σεπ. 2004 , 12:02) Καταρχήν φίλε Χρήστο, αν δεν το γνωρίζεις το κόκκινο δεν καθιερώθηκε εξαιτίας των life-style επιλογών κάποιων fun-club alfisti (όπως φαντάζομαι χαριτολογώντας λες). Πρόκειται για το χρώμα των αγωνιστικών αυτοκινήτων της Alfa Romeo εδώ και δεκαετίες, των οποίων οι αμέτρητες (για την εποχή) επιτυχίες συντέλεσαν στο να υιοθετήθεί ως το αγαπημένο χρώμα των alfisti. ;) Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι το χρώμα μεταλαμπαδεύτηκε και στις Ferrari μετά την αποχώρηση του Enzo Ferrai από την Alfa και τη δημιουργία της Scuderia Ferrari. Αυτά λοιπόν για το παρελθόν... Στη σημερινή εποχή, μια εταιρεία όπως η Alfa προσπαθεί να απευθύνεται σε ένα ευρύ αγοραστικό κοινό. Και φυσικά κανείς από τους καταναλωτές δεν είναι υποχρεωμένος να είναι γνώστης και οπαδός της ιστορίας της Μιλανέζικης εταιρείας. Αναλόγως καθένας έχει δικαίωμα να επιλέξει το χρώμα που του αρέσει μέσα από μια μεγάλη γκάμα πανέμορφων και μάλιστα μοναδικών χρωμάτων, όπως είναι για π.χ. τα ιριδίζοντα. Αυτό όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να σβήσει έτσι απλά τον ιστορικό σύνδεσμο των Alfa με το κόκκινο χρώμα, με ότι αυτό συμβολίζει... Αν δεις εδώ: Αρχικό Μήνυμα από το μέλος alfista (18 Σεπ. 2004 , 00:53) Epitelous kai kapoios edw mesa pou exei tin alfa tou sto swsto xrwma! Exoume mpleksei edw mesa me ola ta psonia pou exoun maures-asimenies-galazies ktl alfa! :D Re paidia gia alfa milame! :p Kalws ir8es loipon. και εδώ: Αρχικό Μήνυμα από το μέλος alfista (18 Σεπ. 2004 , 22:39) Πάω πάσο. Αν διαλέγεις αμάξι όχι με βάση το τι σε φτιάχνει, αλλά με βάση το πως σε βλέπει ο κόσμος... :rolleyes: Και για να μην τρελαινόμαστε και ξεχνάμε αυτά που ξέρουμε, η 156 ήταν το πρώτο μοντέλο στην ιστορία της Alfa (και ακολούθησαν τα υπόλοιπα) που το κόκκινο δεν ήταν το πιο δημοφιλές χρώμα. Κατά συνέπεια μόνο μάζα δεν είναι πλέον το κόκκινο για τις Alfa. Αντιθέτως (και σόρρυ αν το βλέπω λίγο εγωϊστικά :D ) θεωρώ το κόκκινο χρώμα στις Alfa μια (έστω και όχι απόλυτη) ένδειξη για το πόση πόρωση έχει ο οδηγός με την Alfa και την ιστορία της, διαχωρίζοντας έτσι τον εαυτό του από τον απλό-σοβαρό-ανήσυχο οικογενειάρχη, ή και από το πορωμένο παλικάρι το οποίο θα πορωνόταν εξίσου (αν όχι και περισσότερο) αν οδηγούσε ένα S3. ;) θα καταλάβεις γιατί διαφωνώ πλήρως με όσα λες... Ναι το κόκκινο είναι το ιστορικό χρώμα της Alfa, αλλά δυστυχώς για εμένα είναι too much για τα γούστα μου. Προτιμώ να είμαι φανατικός Alfisti στο μυαλό και στο πάθος για το αμάξι μου, και όχι στο χρώμα του... αυτοκινήτου μου. Με την ίδια λογική θα μπορούσα να πω οτι και εσύ είναι wannabe Alfisti γιαυτό επιλέγεις το κόκκινο... :p Δεν είναι έτσι όμως. Ο καθένας παίρνει αυτό που θέλει, αυτό που του κάνει κάτι. Εμένα το κόκκινο μου θυμίζει ντομάτες... τις οποίες απεχθάνομαι. :p Τώρα αν κατ'εσέ οι υπόλοιποι που παίρνουν Alfa Romeo με άλλα χρώματα, είναι λιγότερο Alfisti, ή ψώνια, η λιγότερο πορωμένοι... no prob. Ας είσαι εσύ ο Mister Alfa... Δε με χαλάει... :p :D Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfista Δημ. September 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Mythozz (19 Σεπ. 2004 , 13:16) θα καταλάβεις γιατί διαφωνώ πλήρως με όσα λες... Ναι το κόκκινο είναι το ιστορικό χρώμα της Alfa, αλλά δυστυχώς για εμένα είναι too much για τα γούστα μου. Προτιμώ να είμαι φανατικός Alfisti στο μυαλό και στο πάθος για το αμάξι μου, και όχι στο χρώμα του... αυτοκινήτου μου. Με την ίδια λογική θα μπορούσα να πω οτι και εσύ είναι wannabe Alfisti γιαυτό επιλέγεις το κόκκινο... :p Δεν είναι έτσι όμως. Ο καθένας παίρνει αυτό που θέλει, αυτό που του κάνει κάτι. Εμένα το κόκκινο μου θυμίζει ντομάτες... τις οποίες απεχθάνομαι. :p Τώρα αν κατ'εσέ οι υπόλοιποι που παίρνουν Alfa Romeo με άλλα χρώματα, είναι λιγότερο Alfisti, ή ψώνια, η λιγότερο πορωμένοι... no prob. Ας είσαι εσύ ο Mister Alfa... Δε με χαλάει... :p :D Διαβάζοντας τα λεγόμενα μου, σόρρυ αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί διαφωνείς πλήρως με όσα λέω. :o Και μακάρι όλοι εδώ μέσα να είναι alfisti και να μην είναι απλά κάτοχοι μιας Alfa Romeo. Μακάρι όλοι να κουβαλούσαν την τρέλα από παλιά, να την έχουν νιώσει εντονότερη τώρα, αλλά κυρίως να συνεχίσουν να την έχουν σαν κριτήριο και στις μελλοντικές τους επιλογές. :cool: Το να μην έχεις κόκκινη alfa δεν σημαίνει αυτόματα ότι δεν είσαι alfista. Ο costasp φαντάζομαι είναι ένα τρανταχτό παράδειγμα γι' αυτό. Από την άλλη συγνώμη, αλλά δεν μπορώ να δεχτώ ότι απεχθάνεσαι μια κόκκινη alfa. Όλες οι παλιές alfa που θυμάμαι και μου μετάδωσαν την πόρωση ήταν κόκκινες. Εσένα; Και plz μην το παίρνεις προσωπικά. Ούτε ο Mister Alfa είμαι, ούτε πρόκειται έχω την μεγαλύτερη πόρωση αυτή τη στιγμή (φαντάζομαι ο sakiss είναι μακράν μπροστά :D ), απλά μερικά πράγματα είναι ιστορία-γεγονότα και δεν γίνεται να τα προσπερνάμε έτσι. ;) Παράθεση Alfa Romeo - La cosa piu bella Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTV Δημ. September 19, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2004 re mania me to kokkino!eipame prin merika xronia to kokkino htan monodromos gia ths Alfa! Oi epoxes allaxan kai ta xronia perasan kai apodeixh gia afto einai oti otan h mama Alfa parousiase gia prwth fora sto koino thn 156 den htan se kokkino xrwma alla se metaliko gri!episis otan parousiastike h 147 den htan se kokkino alla se azzuro gabianno(galazio tou ouranou!!)dhladh h idia h etaireia apofasise na xekolisei apo to kokkino! Twra vevaia tha mou peite otan parousiastike h 8c kai h BRERA(H KOUKLARA :cool: )htan se kokkino xrwma! loipon gia na mhn to polyzalizoume nomizw oti oi nees ALFA se oti xrwma kai na tis dialexeis to apotelesma einai to idio:THEAMATIKO,XAOTIKO KAI PANO APO OLA APOLAFSTIKO :D Παράθεση only Apple Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. September 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος alfista (19 Σεπ. 2004 , 14:16) Διαβάζοντας τα λεγόμενα μου, σόρρυ αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί διαφωνείς πλήρως με όσα λέω. :o Και μακάρι όλοι εδώ μέσα να είναι alfisti και να μην είναι απλά κάτοχοι μιας Alfa Romeo. Μακάρι όλοι να κουβαλούσαν την τρέλα από παλιά, να την έχουν νιώσει εντονότερη τώρα, αλλά κυρίως να συνεχίσουν να την έχουν σαν κριτήριο και στις μελλοντικές τους επιλογές. :cool: Το να μην έχεις κόκκινη alfa δεν σημαίνει αυτόματα ότι δεν είσαι alfista. Ο costasp φαντάζομαι είναι ένα τρανταχτό παράδειγμα γι' αυτό. Από την άλλη συγνώμη, αλλά δεν μπορώ να δεχτώ ότι απεχθάνεσαι μια κόκκινη alfa. Όλες οι παλιές alfa που θυμάμαι και μου μετάδωσαν την πόρωση ήταν κόκκινες. Εσένα; Και plz μην το παίρνεις προσωπικά. Ούτε ο Mister Alfa είμαι, ούτε πρόκειται έχω την μεγαλύτερη πόρωση αυτή τη στιγμή (φαντάζομαι ο sakiss είναι μακράν μπροστά :D ), απλά μερικά πράγματα είναι ιστορία-γεγονότα και δεν γίνεται να τα προσπερνάμε έτσι. ;) Τι να πάρω προσωπικά βρε; Εσύ στην πίσω σελίδα δεν αποκαλείς με χιούμορ όλους μας ψώνια που δεν έχουμε πάρει κόκκινες Alfa? Σου απάντησα μάλιστα με περίσσειο χιούμορ. :D Και πάλι εσυ είπες οτι μόνο όσοι εχουν κόκκινες Alfa είναι αυτοί που αναγνωρίζουν την ιστορία της Alfa... και σου ξανααπαντάω με χιούμορ, οι υπόλοιποι δηλαδή τι είναι; :D Διάβασε τι γράφεις και πόσο μονόπλευρα τα λες... με αυτά διαφωνώ και με τίποτα άλλο. Κουβέντα κάνουμε φυσικά σε πολύ καλό κλίμα ;) :) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. September 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2004 Ερωτας και σε μπλε :rolleyes: :o Φωτογραφιες by xristos69 http://briefcase.pathfinder.gr/download/kossovo/23322/315871/0/IMG_4052.jpg http://briefcase.pathfinder.gr/download/kossovo/23322/315872/0/IMG_4053.jpg http://briefcase.pathfinder.gr/download/kossovo/23322/315873/0/IMG_4055.jpg http://briefcase.pathfinder.gr/download/kossovo/23322/315874/0/IMG_4056.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos69 Δημ. September 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος alfista (19 Σεπ. 2004 , 12:02) Αυτό όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να σβήσει έτσι απλά τον ιστορικό σύνδεσμο των Alfa με το κόκκινο χρώμα, με ότι αυτό συμβολίζει... ;) Δεν αμφισβήτησα ποτέ τον ιστορικό δεσμό της Alfa με το κόκκινο χρώμα. Πολύ απλά ΔΕΝ μου αρέσει το κόκκινο στα αυτοκίνητα!!! μόνο στις παπαρούνες μου αρέσει. τι να κάνω δηλαδή? Να αλλάξω γούστα και να μου αρέσει για να γίνω "γνήσιος" alfita ??? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfista Δημ. September 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2004 Καταρχήν φίλε GTV το αγωνιστικό χρώμα των Alfa παραμένει το κόκκινο, και φυσικά η Autodelta εξακολουθείται να λέγεται Squadra Corse. :D Το άνοιγμα της Alfa με την 156 σε αγοραστικά κοινά τα οποία έδιναν ιδιαίτερη βαρύτητα στην πολυτέλεια και σε άλλους παράγοντες είναι κάτι το γνωστό, εξ' ου και τα ασημενια χρώματα. Αναλόγως και με την 147. Τα πιο εξειδικευμένα μοντέλα με τις περιορισμένες πωλήσεις, όπως σωστά αναφέρεις, εξακολουθούν να παρουσιάζονται σε κόκκινο χρώμα, απευθυνόμενα κυρίως στο συναίσθημα. Για να μην το κουράζουμε άλλο. Κανείς δεν είπε ότι όμορφες alfa είναι μόνο οι κόκκινες. Κανείς δεν είπε ότι δεν μπορείς να ερωτευτείς άλλα χρώματα. Κανείς δεν είπε καν ότι δεν μπορείς να ερωτευτεις και άλλες μάρκες. Κανείς δεν είπε ότι όποιος έχει κόκκινη alfa είναι αναγκαστικά και πορωμένος, και δεν την πήρε απλά επειδή ήταν όμορφη. Ας μην παραβλέπουμε όμως ότι ένα μεγάλο μέρος των αγοραστών των σύγχρονων μοντέλων της Alfa έτυχε να πάρει π.χ. 147 επειδή βγήκε car of the year, επειδή ήταν όμορφη-γρήγοργη κτλ, και το επομενό τους αυτοκίνητο μπορεί να είναι ένα Audi A4 1.8 ΤQ. Κατανοπητό, απόλυτα σεβαστό, αλλά για να μην ξεχνιόμαστε αυτά τα άτομα δεν αποκαλούνται alfisti. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ένας φίλος μου με 147 χρώματος azzuro gabianno ο οποίος τώρα θέλει να την πουλήσει και να πάρει το νέο Golf 2.0Τ (γεια χαρά γιώργαρε αν διαβάζεις). ;) Δεν βλέπω φαντάσματα, ούτε κατέβηκα από το φεγγάρι. Απλά ξέρω πλέον ποιοι αγοράζουν alfa, και με στενοχωρεί που το κόκκινο δεν είναι εξακολουθεί να είναι "μάζα" όπως είπε ο sakiss. :o Παράθεση Alfa Romeo - La cosa piu bella Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. September 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2004 Και εγω ημουν πολυ πορωμενος με το κοκκινο αλλα οταν σκας καποια εκκατομυριακια για ενα τουτου το βλεπεις και λιγο πιο πρακτικα το θεμα.Επισης ειναι λιγο δυσκολο ενας οικογενειαρχης η τουλαχιστον καποιος ανω των 30 να αγορασει κοκκινο εκτος και αν ειναι πολυ ρομαντικος alfisti.Αν αγοραζα την 147 το 2001 θα την επαιρνα σε κοκκινη.Το 2002 μου αρεσε το χρυσαφι.Το 2003 το γαλαζιο και τωρα εχω ξετρελαθει με το μαυρο μεταλλικο.Το σιγουρο ειναι οτι καποτε θα αποκτησω μια κοκκινη αλφα. Αμα εχετε ορεξη γραψτε και εσεις τα γουστα σας :cool: 156 1)Μπλε capri-το καλυτερο χρωμα που εχω δει σε αλφα ever 2)Mαυρο 3)Κοκκινο 4)Λευκο ιριδιζων=bianco nuvola 147 1)Μαυρο 2)Κοκκινο 3)Χρυσαφι 4)Γαλαζιο Gt Mου αρεσουν ολα GTV Μονο σε κοκκινο η μαυρο.....το κλασσικο πρεπει να μεινει διαχρονικο 166 1)Πρασινο σκουρο 2)Μαυρο 3)Ασημι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkantemis Δημ. September 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2004 Υπαρχει καμια φωτο με μπλε capri ?? Για να ξερουμε για τι μιλαμε.... Πιστευω οτι ξεχασες μια κατα-κιτρινη spider με ασημενια κονσολα... ΑΑααχχ http://www.myphone.gr/forum/image/icons/icon12.gif Αλλα γενικα... 147 -> ΚΟΚΚΙΝΟ 156 -> ΚΟΚΚΙΝΟ 166 -> ΚΟΚΚΙΝΟ GT -> ΚΟΚΚΙΝΟ (και τα μυαλα στα καγκελα) 8c Competizione -> Ασημι..... ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ!!!! Βασικα, σε ολες οι alfa σαν σωστα passion items, ταιριαζει αυτο το καταπληκτικο, πορωτικο, λαχταριστο alfa red :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. September 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2004 To μπλε capri ειναι μπλε σκουρο που στον ηλιο πρασινιζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. September 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2004 http://www.drunkquotes.co.uk/~norm/albums/motorshow/Alfaconcept6.sized.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. September 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2004 gkantemis = omoideatis :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DION_TOYZ Δημ. September 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος xristos69 (19 Σεπ. 2004 , 02:05) Γιατί να υιοθετήσω στην σημερινή εποχή μια άποψη life style κάποιων alfisti του παρελθόντος? Αυτοί μπορεί να αποφάσιζαν τότε μεσα στα fun club τους οτι το ροζ πάει στις alfa.Θα έπρεπε να την πάρω ροζ για να μην θεωρουμαι (κατα τον alfista) ψώνιο? File xristo geia sou egw den pisteuw pws to xrwma exei na kanei me to an einai kapoios pswnio h oxi! Alla to kokkino gia tin alfa einai opws to kokkino gia tin ferrari...koinos einai bgalmeno mesa apo tous agwnes, einai to poio bathi apo ola (Alfa Red), kai den einai life style apopsi kapoion alfisti tou parelthontos! Exei na kanei kathara me tous agwnes ... tipota parapanw tipota parakato! filia panda Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24291my146junior_copy1.jpg What Goes Around ... Comes Around ... http://www.ignition.gr The Ultimate Car Portal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DION_TOYZ Δημ. September 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2004 Ouups oxi Filia :o Enoousa Filika!!! xexexexexe :p Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24291my146junior_copy1.jpg What Goes Around ... Comes Around ... http://www.ignition.gr The Ultimate Car Portal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
0N3 Δημ. September 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2004 Pantws plaka-plaka se ena gruppo Fiat pou den perna kai ta kalytera tou,apo Fiat pou paideuetai na poulhsei auto to Stilo... mexri Lancia pou meta thn Musa problepetai apraxia,h Alfa Romeo krata ton phxh pshla kai fainetai na exei anarrwsei .Mia matia sta future models tou Italiaspeed tha sas peisei.Mexri to 2008 tha bgalei trela montela(px 148 Giulietta Spider?!) kai sigoura tha kathierwthei sth syneidhsh tou katanl. koinou ws gnhsia sport brand endexomenws kai pio pshla apo BMW,AUDI kai ta resta. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. September 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2004 Καλημέρα παιδιά... Η ταπεινή μου άποψη αναφορικά με τα χρώματα είναι ότι είναι καθαρά θέμα προσωπικού γούστου και εκάστοτε αυτοκινήτου. Πχ. (σημειώνω πρόκειται για προσωπικές απόψεις και όχι απαραίτητα σωστές): Όταν έβλεπα την Alfetta μου, κατακόκκινη, με 4 κίτρινα στρογγυλά φανάρια και πίτα κάτω χαμήλωμα, νόμιζα ότι δεν μπορεί να υπάρχει πιο όμορφο vintage Alfa Romeo στη γη. Είχα συνδυάσει το κόκκινο με τo λογότυπο "Alfa Romeo". Όταν πήρα την 75άρα σε λευκό είχα ξενερώσει. Έλεγα ότι ποτέ δεν πρόκειται να τραβήξω την καψούρα που είχα με την Alfetta. Όταν η 75άρα χαμήλωσε, έκατσε σε 16άρες και έγινε 2.0L TS και άρχισαν τα figure eight έλεγα ότι ακόμα και σε άσπρο είναι πανέμορφη. Η 146 είχε ένα συνηθισμένο ασημί (η μισή Ελλάδα σε ασημί την είχε πάρει), αλλά και αυτή προσπάθησα να την κάνω να ξεχωρίζει από το σωρό και να δείξει, βάζοντάς της ζαντικά, όργανα, bucket και ζώνες 4 σημείων. Τώρα οδηγώ μία κατάμαυρη 156 και έχω νέα καψούρα στην καρδιά. Τι εννοώ με όλα αυτά...? Εννοώ ότι το εκάστοτε αυτοκίνητο το αγαπάς κυρίως γι αυτά που σου δίνει και το χρώμα κάποιες φορές - όχι πάντα - έρχεται σε 2η μοίρα, ειδικά όταν το αγοράζεις 2nd hand. Το χρώμα έχει σημασία όταν το παραγγέλνεις καινούργιο και μέχρι να το συνηθίσεις. Ακόμα και φίλος που έχει πάρει 156άρα 2.0L Azzuro Nuvola κοιτάει την ταπεινή 1.6 δικιά μου και μου λέει "είναι κ@#λα...". Μην κολλάτε τόσο πολύ με τα χρώματα παιδιά. Το κόκκινο είτε το θέλουμε, είτε όχι είναι συνυφασμένο με την ιστορία της Alfa, από τότε που κάποιος κύριος ονόματι Enzo Ferrari έτρεχε σε αγώνες με την προπολεμική 8C (νομίζω λέγονταν Ville D' Estate η πολιτική έκδοση, ας με διορθώσουν οι οιδήμονες)...βαμένη πάντα σε κόκκινο. Όμως παιδιά, πέραν της αγάπης για τη μάρκα και την παράδοση, το κόκκινο χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα και προσοχή - ειδικά σε καθημερινά/βολτάδικα αυτοκίνητα - και αυτό ίσως να έχει οδηγήσει πολλούς από εμάς στο να αγοράσουμε και άλλα χρωματα. Μην τρελαίνεστε φίλοι μου....υπάρχουν σημαντικότερα πράγματα να μας απασχολήσουν στο αυτοκίνητό μας... Και πάλι καλή μας μέρα :) ΥΓ: σωστός ο ΟΝ3...και πάλι η Alfa θα ξελασπώσει το Gruppo όπως έκανε με την 156 και την 147 και παλαιότερα όταν τράβαγε το κουπί της Ιταλικής βιομηχανίας με το Sud (ακόμα και με τα σαπάκια του) και την Alfetta (όταν εμείς πουλούσαμε μοντέλα Climatizatta Eletronica, οι άλλοι κάνενα αέρα με βεντάλια)... Παράθεση CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkantemis Δημ. September 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2004 Νομιζω πως λεγοταν Villa d'Este (Ετσι αντηχει στο κεφαλι μου), αλλα θα σε γελασω. Που'σαι σακη να μας δωσεις τα φωτα σου??? :p Η 146 είχε ένα συνηθισμένο ασημί (η μισή Ελλάδα σε ασημί την είχε πάρει) και η αλλη μιση σε μπορντω μεταλλικο (που της παει χαρμα!!!) Οσο για το gruppo... Οταν η alfa ειναι η μονη μαρκα που ξεπερνα τις προσδοκιες των πωλησεων απο το group, με εκεινο το μπιιιιπ το stilo να μην λεει να το αγορασει κανεις (προσωπικα το βρισκω πολυ ωραιο αμαξι), η lancia να φτιαχνει τετοια αμξια που να μην τα θελει κανεις πλεον (Βγαλτε ρε λαμογια καμια delta παλι να γουσταρουμε, καθαρη ρε, οχι σαν την τελευταια σειρα, και καντε τα μεγαλα αμαξια σας πραγματικα ΠΟΛΥΤΕΛΗ), δεν το βλεπω να παιζει ανακαμψη... Σε λιγο καιρο θα λεγεται gruppo alfa romeo :D. Ασε που κανουν βλακειες... Λογω gruppo η alfa εχει ξεμεινει πισω στα αγωνιστικα δρωμενα. Δεν προωθειται ΚΑΘΟΛΟΥ το ETCC (το οποιο θα γινει παγκοσμιο πρωταθλημα στην επομενη αγωνιστικη περιοδο - WTCC ή WTC) οπου η alfa επαιρνε μεχρι περσυ σωβρακα, φετος οι μπεμπες τα καταφεραν και βγηκαν μπροστα. Τι να την κανουν την διαφημιση στη Ferrari ρεεεε? Χρειαζεται διαφημιση? Η πελατεια της ειναι σιγουρη και εξασφαλισμενη.... Αν η alfa εμπλεκοταν με F1 και εδειχναν λιγο παραπανω ΕΤCC, δεν θα παλευε να καθιερωθει στην συνειδηση του κοσμου ως sport μαρκα. Και μετα θα βλεπατε πως οι Junior κλπ θα πουλουσαν σαν φρεσκα ψωμακια.... Γιατι να παει ο νεαρος στο κακομουτσουνο ιαπωνικο, οταν η ιταλιδα εχει και την χαρη (ομορφια), και την τολμη (κινητηρα-πλαισιο-αναρτησεις), και την φημη.... Αλλο ενα εργοστασιο με την παραγωγη στο full !!! Ισως λιγο υπερ-αισιοδοξα οσα λεω, αλλα το κολλημα του να μην αγγιξουμε την ferrari στη νιρβανα που βρισκεται, πιστευω οτι εχει χαντακωσει το gruppo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. September 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2004 Φίλε μου Θεσσαλονικιέ (γαμώ τα τσουρέκια του Τερκενλή - ειδικά το λευκή σοκολάτα με κάστανο είναι όλα τα λ7) Έχεις τόσο μα τόσο δίκιο στα λεγόμενά σου...Τα πράγματα είναι απλά...πάει καλά η Subaru στους αγώνες=πουλάει σαν ζεστή φρατζόλα το πανάκριβο (κατά τη γνώμη μου) Impreza STi..έσκιζε ο Makkinen=πούλαγε το Evo με τιμή (ήμαρτον) 52.000 €... Πάει καλά η Alfa στο WTC (or whatever the name may be)=πουλάει σαν κοκορέτσι σε underground φαγάδικα την περίοδο της νηστείας η Alfa GT, έστω και με τον 1.800 !!!! ΥΓ: σωστός όσον αφορά στο όνομα της Alfa... ;) ;) ;) Παράθεση CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemanis Δημ. September 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος popolaros (20 Σεπ. 2004 , 00:49) gkantemis = omoideatis :) that makes three of us :!: ;) Σπύρος Παράθεση http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. September 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2004 Mετα την 3.2 παθαινω και την δευτερη συγκοπη.Δεν θελω να το παιξω alfisti αλλα σημερα ημουν πραγματικα ευλογημενος.Παντοτε οταν κοιτουσα φωτογραφιες παλαιων αλφα ελεγα τι ομορφα αυτοκινητα για την εποχη τους.Λοιπον το μονο που εχω να πω ειναι ποια gt και πρασινα αλογα.ΕΙΔΑ απο κοντα μια MONTREAL και μια GIULIA SPRINT.Η montreal ειδικα ειναι πραγματικα αεροπλανικο αυτοκινητο...απο αλλον πλανητη....πανεμορφο...ξεχωριστο.....ανεπαναληπτο=v8, πισω κινηση 2600cc και φτιαγμενη στα 230 απο 197 μαμισια.Παρατηρησα τα καντραν που απο τοτε δεσποζουν τα κυκλικα οργανα καθως και το τριακτινο ξυλινο τιμονι,εβλημα που εγραφε alfa romeo-milano και πολλα πολλα κουμπακια...μοντελο του 1967.Απο την αλλη η GIULIA για ενα πραγμα με συγκινησε...για τον ηχο της.Ειχε τετοια ακουστικη που και σε 200μετρα αποσταση με τερμα ηχορυπανση ο ηχος της θα ξεχωριζε σαν τη μυγα μεσα στο γαλα.Κατι για διπλα καρμπυρατερ μου ελεγε αλλα δεν πολυκαταλαβα...αυτα τα ολιγα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. September 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2004 kotso otan katebo athina tha sou fero tsoureki (arki na mou to thimisis) lemanis......... :) :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkantemis Δημ. September 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2004 Σακη, σε ζηλευωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Οχι ρε π.... (παπα :p) μου! Που σκ@τ@ την βρηκες Montreal???? Κωλοφαρδεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts