Mythozz Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 Ωρε μακρυνάρι... Δηλαδή θα έχεις τις νέες πινακίδες; Εγώ δεν έχω δει ούτε μια εδώ στην Πάτρα... Όσο για τη δικιά μου, δεν την αλλάζω :p Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkantemis Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 Κοψτες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmak Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 σακη πρωτα απο ολα η ανταλλαγή αυτή που ζητάς δεν μπορει να γινει... :wacko: :wacko: :wacko: και δευτερον...σου εύχομαι ολόψυχα -μιας και εισαι νεαρος στη ηλικία...- τα οποια προβλήματα που ενδεχομένως αντιμετωπισεις στην ζωή σου να ειναι όπως και αυτό που σε προβληματίζει τώρα... :mad: ειναι δυνατόν ποτε να εχεις παραγγείλει ένα αμάξι που κοντευεις να το πληρώσεις-πληρωσει διπλό απο τα εξτρα που του φόρτωσες(και καλα έκανες,και εγώ να ειχα τα φραγκα το ιδιο θα εκαν) και συ να κολάς σε κατι πραγματα τρελλα(οπως λεει και ο μεγας Χριστοδουλόπουλος)ήμαρτον,ήμαρτον και ξανά ήμαρτον :wacko: :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 Sakiss... chill out my friend, it;s not the end of the world... Θα το υποστούμε και αυτό, όπως αντέξαμε και την αλλαγή της μετάδοσης από πίσω εμπρός στις Alfa, όπως αντέξαμε και την εξαγορά από τη Fiat, όπως αντέξαμε να παίρνει τα πρωταθλήματα η McLaren, όπως αντέξαμε όταν ο Ντέμης πήγε στην Ατλέτικο, όπως αντέξαμε όταν η πρώην αρραβωνιαστικιά μας μας παράτησε και έπρεπε να πουλήσουμε την 75άρα που είχαμε μισή-μισή... :( Παράθεση CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfista Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος costasp ( 2 Σεπ. 2004 , 09:13) ... όπως αντέξαμε όταν η πρώην αρραβωνιαστικιά μας μας παράτησε και έπρεπε να πουλήσουμε την 75άρα που είχαμε μισή-μισή... :( Αυτό όντως πρέπει ήταν μεγάλο σπάσιμο! Παράθεση Alfa Romeo - La cosa piu bella Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος costasp ( 2 Σεπ. 2004 , 09:13) όπως αντέξαμε όταν ο Ντέμης πήγε στην Ατλέτικο, όπως αντέξαμε όταν η πρώην αρραβωνιαστικιά μας μας παράτησε και έπρεπε να πουλήσουμε την 75άρα που είχαμε μισή-μισή... :( Αυτά είναι όντως σοβαρά... :) (Δικός μας είσαι βρε χανούμι;) :whistle: :up: Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 Για ριχτε μια καλυτερη ματια να δειτε αν μου καταστρεφει τη μασκα η οχι.Σε 147 σιγουρα θα βρισκει μασκα.Εδω αθηνα μου ειπαν οτι δυσκολευονται να τις τοποθετησουν. http://www.autosital.com/IMG/jpg/DSC00004-8.jpg 158 http://get.edidomus.it/auto/club/latuaopinione/foto/big_1174_fotoreporter_alfa%20156a.JPG http://get.edidomus.it/auto/club/latuaopinione/foto/big_1172_fotoreporter_alfa%20156%20posteriore.JPG http://get.edidomus.it/auto/club/latuaopinione/foto/big_1180_fotoreporter_laterale%20alfa%20156.JPG Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 1. Σίγουρα με πόνεσε πολύ η πώληση της 75άρας. Ήταν και 2.0 Twin Spark ή άτιμη 2. Ω, ναι χανούμης είμαι ο άτιμος. Τι να κάνω...όλοι γεννιόμαστε με κάποια προβλήματα εκ γεννετής... Παράθεση CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 sakiss χαλάρωσεεεεεε... Μια χαρά είναι ρε... ξεκόλλα! :up: Εγώ πάντως δεν αλλάζω πινακίδες :p Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 Me neither :) Παράθεση CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmak Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος costasp ( 2 Σεπ. 2004 , 09:13) Sakiss... chill out my friend, it;s not the end of the world... Θα το υποστούμε και αυτό, όπως αντέξαμε και την αλλαγή της μετάδοσης από πίσω εμπρός στις Alfa, όπως αντέξαμε και την εξαγορά από τη Fiat, όπως αντέξαμε να παίρνει τα πρωταθλήματα η McLaren, όπως αντέξαμε όταν ο Ντέμης πήγε στην Ατλέτικο, όπως αντέξαμε όταν η πρώην αρραβωνιαστικιά μας μας παράτησε και έπρεπε να πουλήσουμε την 75άρα που είχαμε μισή-μισή... :( Κώστα απο οτι εχω καταλαβει εισαι παντρεμενος τωρα και με παιδι....την 156 την πηρες πριν τον γαμο η μετα? :devil: :innocent: :X υγ1 συμφωνο με τον μυθο.....αυτο και αν ειναι προβλημα..... :down: υγ2 Σακη στην δικια σου περιπτωση ισχυει το κλασσικο ρητο ΜΙΑΝΟΥ ΤΟΥ ΧΑΡΙΖΑΝΕ ΓΑΙΔΑΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΣΤΑ ΔΟΝΤΙΑ :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 158Ti http://img6.exs.cx/img6/1482/10656.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemanis Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος costasp ( 2 Σεπ. 2004 , 09:13) όπως αντέξαμε όταν η πρώην αρραβωνιαστικιά μας μας παράτησε και έπρεπε να πουλήσουμε την 75άρα που είχαμε μισή-μισή... :( έγκλημα :!: δεν την πούλαγες σε μένα τουλάχιστον να μην ψάχνω τώρα??? :( Σπύρος Παράθεση http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 Καλημέρα σε όλους... @ gmak Την πήρα τον Μάρτιο φίλε μου, αφότου είχα ήδη παντρευτεί... @ Σπύρος Τι να κάνω αγαπητέ φίλε μου Πειραιώτη...ατύχησες :( Παράθεση CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 Μετά απο 3 μέρες που την είχαν μάκρυά μου, ξαναμπήκα στην κούκλα μου για μια βόλτα με... πολύ αδρεναλίνη... :up: Την είχα αφήσει για βάψιμο στα φρύδια των προφυλακτήρων μπρος-πίσω στο χρώμα του αυτοκινήτου, και να φτιάξουν ένα δεξί βαθουλωματάκι που μου έκανε μια καργια ασχετη απο οδήγηση, όταν προσπαθούσε να αράξει το ATOS της... εκεί που ΔΕΝ χώραγε... :mad: :mad: Τέσπα, όλα τέλεια... Ειδικά τα βαμμένα bumpers είναι όλα τα λεφτά... :cool: Μιας και προφυλακτήρες Autodelta δεν έχει εδώ Πάτρα, και απο όσο ρώτησα δεν εισάγουν πλέον ούτε απο Αθήνα... θα κρατήσω τα λεφτά να της τα πάρω στολίδια και αρώματα... :p Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 @Mythozz Φίλε μου Πατρινέ πάρε της, πάρε της... Κάνε την τόσο όμορφη που να μην μπορείς να περιμένεις την ώρα και τη στιγμή να την οδηγήσεις. BTW, ας μου πει κανείς εάν υπάρχει πιο ωραίο συναίσθημα από αυτό που νοιώθεις όταν ο διπλανός σου με το Accent με stickers στο πίσω μέρος "GLX-16V-TURBO-POWER STEERING-POWER WINDOWS-ABS-ΕΧΩ ΛΑΜΠΑ ΝΕΟΝ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ" στο φανάρι βλέπει την Alfa σου και ξερογλύφεται όχι επειδή δεν του έφταναν τα λεφτά να την πάρει (άλλωστε οι Huyndάκιδες, τόσα που χώνουν στο αμάξι τους για να το "φτιάξουν" θα αγόραζαν 156 2.0 JTS!!!), αλλά γιατί και να την πάρει δεν θα την εκτιμήσει...Άλλωστε, έχω και προσωπική εμπειρία από συζήτηση με συγγενή (δυστυχώς έχω πρώτο ξάδερφο με Huyndai) όπου μου είπε ο αθεόφοβος: "Τι να το κάνω το Alfa Romeo? Να δώσω 5 εκ. μεταχειρισμένο, να έχει 2 αερόσακους και να τρίζει και σαν κουβάς? - και στο κάτω κάτω σιγά τα γκάζια, τι είναι 120 άλογα από 1600 κυβικά?" Πέστε μου, αξίζει να απαντήσω ??? Παράθεση CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Mythozz ( 3 Σεπ. 2004 , 13:34) Μετά απο 3 μέρες που την είχαν μάκρυά μου, ξαναμπήκα στην κούκλα μου για μια βόλτα με... πολύ αδρεναλίνη... :up: Την είχα αφήσει για βάψιμο στα φρύδια των προφυλακτήρων μπρος-πίσω στο χρώμα του αυτοκινήτου, και να φτιάξουν ένα δεξί βαθουλωματάκι που μου έκανε μια καργια ασχετη απο οδήγηση, όταν προσπαθούσε να αράξει το ATOS της... εκεί που ΔΕΝ χώραγε... :mad: :mad: Τέσπα, όλα τέλεια... Ειδικά τα βαμμένα bumpers είναι όλα τα λεφτά... :cool: Μιας και προφυλακτήρες Autodelta δεν έχει εδώ Πάτρα, και απο όσο ρώτησα δεν εισάγουν πλέον ούτε απο Αθήνα... θα κρατήσω τα λεφτά να της τα πάρω στολίδια και αρώματα... :p Ποσταρε καμια photo της κουκλας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος costasp ( 3 Σεπ. 2004 , 14:51) @Mythozz Φίλε μου Πατρινέ πάρε της, πάρε της... Κάνε την τόσο όμορφη που να μην μπορείς να περιμένεις την ώρα και τη στιγμή να την οδηγήσεις. BTW, ας μου πει κανείς εάν υπάρχει πιο ωραίο συναίσθημα από αυτό που νοιώθεις όταν ο διπλανός σου με το Accent με stickers στο πίσω μέρος "GLX-16V-TURBO-POWER STEERING-POWER WINDOWS-ABS-ΕΧΩ ΛΑΜΠΑ ΝΕΟΝ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ" στο φανάρι βλέπει την Alfa σου και ξερογλύφεται όχι επειδή δεν του έφταναν τα λεφτά να την πάρει (άλλωστε οι Huyndάκιδες, τόσα που χώνουν στο αμάξι τους για να το "φτιάξουν" θα αγόραζαν 156 2.0 JTS!!!), αλλά γιατί και να την πάρει δεν θα την εκτιμήσει...Άλλωστε, έχω και προσωπική εμπειρία από συζήτηση με συγγενή (δυστυχώς έχω πρώτο ξάδερφο με Huyndai) όπου μου είπε ο αθεόφοβος: "Τι να το κάνω το Alfa Romeo? Να δώσω 5 εκ. μεταχειρισμένο, να έχει 2 αερόσακους και να τρίζει και σαν κουβάς? - και στο κάτω κάτω σιγά τα γκάζια, τι είναι 120 άλογα από 1600 κυβικά?" Πέστε μου, αξίζει να απαντήσω ??? Να του πεις,ΤΙ ΩΩΩΩΩΩΩΡΑ? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος costasp ( 3 Σεπ. 2004 , 14:51) @Mythozz Φίλε μου Πατρινέ πάρε της, πάρε της... Κάνε την τόσο όμορφη που να μην μπορείς να περιμένεις την ώρα και τη στιγμή να την οδηγήσεις. BTW, ας μου πει κανείς εάν υπάρχει πιο ωραίο συναίσθημα από αυτό που νοιώθεις όταν ο διπλανός σου με το Accent με stickers στο πίσω μέρος "GLX-16V-TURBO-POWER STEERING-POWER WINDOWS-ABS-ΕΧΩ ΛΑΜΠΑ ΝΕΟΝ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ" στο φανάρι βλέπει την Alfa σου και ξερογλύφεται όχι επειδή δεν του έφταναν τα λεφτά να την πάρει (άλλωστε οι Huyndάκιδες, τόσα που χώνουν στο αμάξι τους για να το "φτιάξουν" θα αγόραζαν 156 2.0 JTS!!!), αλλά γιατί και να την πάρει δεν θα την εκτιμήσει...Άλλωστε, έχω και προσωπική εμπειρία από συζήτηση με συγγενή (δυστυχώς έχω πρώτο ξάδερφο με Huyndai) όπου μου είπε ο αθεόφοβος: "Τι να το κάνω το Alfa Romeo? Να δώσω 5 εκ. μεταχειρισμένο, να έχει 2 αερόσακους και να τρίζει και σαν κουβάς? - και στο κάτω κάτω σιγά τα γκάζια, τι είναι 120 άλογα από 1600 κυβικά?" Πέστε μου, αξίζει να απαντήσω ??? Αυτό ειναι το υπέρτατο συναίσθημα... Να περνάει με το ράδιο στη διαπασών με το μπουρί πίσω, να στέκεται δίπλα σου και να έχει ξεχαστεί στο παράθυρό του να κοιτάζει την Ιταλίδα σου... Καθημερινό φαινόμενο, αλλά και να το πει κάποιος απο εμάς, αμφιβάλλω αν κάποιοι άλλοι το καταλάβουν. Με την ίδια λογική που δεν καταλαβαίνουν οτι στο άκουσμα Alfa Romeo, οι 8 στους 10 θα ρίξουν το μάτι τους έτσι ασυναίσθητα επάνω της... Τα κοριτσάκια θα σταματήσουν να την δουν πίσω απο τα μαύρα γυαλιά τους... Ασε να μην αναφέρω περιστατικά πρόσφατα μάλιστα (10 ημερών) και περιαυτολογήσω για το αμάξι μου. :o Θα αναφέρω και κάτι ακόμα που δεν ξέρω αν έχει συμβεί σε άλλους Alfisti. Σα να υπάρχει στον άερα κάτι κοινό με έναν άλλο οδηγό κάποιας Alfa Romeo, που σε κάνει να γνωρίζεσαι χωρίς να ισχύει αυτό! π.χ. Σε διαστάυρωση για τη σχολή μου γίνεται πανικός τα πρωινά, για να περάσουν αμάξια αφού δεν έχει φανάρι. Ε τόσα χρόνια που έχω το αμάξι, μόλις δω Alfa Romeo, ξέρω οτι θα με αφήσει να περάσω ρε φίλε... Και γίνεται! Το ίδιο κάνω και εγώ. Μου έχει τύχει να με σταματήσει παλικάρι στο φανάρι συνοδηγός ενός άλλου που οδηγούσε ένα Yaris. Μου λέει... "Μπράβο ρε φίλε, κούκλα η Ιταλίδα σου. Ευχαριστώ του λέω. Και εγώ την ίδια έχω μου λέει, και μιας σε είδα Alfista είπα να σου πω ένα γεια (!)." Ξεκάρφωτα! Να αναφέρω σε τυχαίες διασταυρώσεις δρόμων χαιρετούρες με άλλους 147αδες, αναβοσβήσιμο φώτων έτσι ξεκάρφωτα για χαιρετούρα; Η το παιχνίδι (αυτόματα και ασυναίσθητα) στο δρόμο για τη σχολή μου, με ένα άλλο παιδί με γαλάζια 147 σα τη δική μου, που αρχίσαμε τα στροφιλίκια χωρίς να γνωριζόμαστε, την ίδια στιγμή, το ίδιο δευτερόλεπτο λες και ξέραμε οτι είχαμε κλείσει...¨"ραντεβού" στο σημείο του δρόμου; Και μετά το τέλος να έρχεται δίπλα και να μου λέει... "105 άλογα έχω ρε γαμώτο αλλά την αγαπάω το ίδιο" :!: Τέσπα ίσως είναι συναισθηματικά αυτά, ίσως κάποιοι τα αναγνωρίσουν οτι τους συμβαίνουν και σε αυτούς... Ίσως αυτό ξεχωρίζει τις Alfitses μας απο τα υπόλοιπα οχήματα. Δεν ξέρω αλλά μου φαίνεται αδύνατο σε ΟΛΑ τα παραπάνω να φανταστώ αμάξια όπως Accent, Audi ακόμα και BMW ή Mercedes... ϊσως να υπερβάλλω, ίσως πάλι όχι... ;) @sakiss θα ποστάρω φωτος φυσικά φίλε. Όταν την πάω όμως για ένα πλυσιματάκι γιατι ε, δεν είναι και πεντακάθαρη :p Σύντομα όμως θα ανεβάσω. Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 Αγαπητοί συνάρρωστοι sakiss και mythozz Είναι πράγματι απίστευτο το συναίσθημα αυτό και τόσο μα τόσο αληθινό... Γυρνώντας από τη Χαλκιδική, δεν συνάντησα Alfa στο αντίθετο ρεύμα που όταν της έκανα σινιάλο να μην απαντήσει ανάλογα...Στην ίδια διαδρομή με κέρασε τσάι και ένας φίλος (αν θυμάμαι καλά Γερμανός) με μαύρο GTA. Γαμώτο, μόνο οι προφυλακτήρες ήταν διαφορετικοί από τη δικιά μου. Τροχοί, φρένα, φανάρια ήταν ίδια...Αλλά ακόμα και αυτός δεν πέρασε πλακωμένος, "έπαιζε" μαζί μου και με άφηνε να τον πιάσω στα 170-180 και μετά άνοιγε και μετά φρέναρε και πάλι απ' την αρχή. Τι να κάνεις...άσχημη αρρώστια η Alfa και ακόμα δεν έχει βρεθεί γιατρειά... Παράθεση CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 Eγω δινω προτεραιοτητα σε ολες τις alfa ακομα και αν εχω εγω την προτεραιοτητα.Αμα πετυχω καμια gt την περνω απο πισω για χαζεμα μιας και ειναι καινουριο μοντελο.Μακαρι τωρα με τη gt να αρχισω και εγω τις χαιρετουρες με τους alfisti.Σημερα που πηγα στο φουρναρη ειδα παρκαρισμενη μια κοκκινι 156.Του κανω ποιανου ειναι το εργαλειο και η συνεχεια ειναι γνωστη....ειχε περασει μιας ωρας κουβεντα χωρις να το καταλαβουμε...και μου κερασε και το ψωμι :D -ειναι ρομαντικοι οι αλφιστι.Ενας αλλος γιατρος στο επαγγελμα ειχε αγορασει μεσα σε 2 χρονια και την gtv και στο καπακι παιρνει και την spider :p -τωρα εχει 156 Μη ξεχνιομαστε-158 http://autoscoops.startdomein.com/spyshots/alfaromeo158_7.jpg http://autoscoops.startdomein.com/spyshots/alfaromeo158_6.jpg http://autoscoops.startdomein.com/spyshots/alfaromeo158_5.jpg http://autoscoops.startdomein.com/spyshots/alfaromeo158_4.jpg http://autoscoops.startdomein.com/spyshots/alfaromeo158_3.jpg http://autoscoops.startdomein.com/spyshots/alfaromeo158_2.jpg http://autoscoops.startdomein.com/spyshots/alfaromeo158_1.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 Mythozz μπορεις να μου πεις σε παρακαλω ποσο σου κοστισε η βαφη των πλαστικων??? Ενδιαφερομαι να βαψω μαρσπιε και πισω προφυλαχτηρα αυτο τον καιρο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος amelidis ( 3 Σεπ. 2004 , 20:13) Mythozz μπορεις να μου πεις σε παρακαλω ποσο σου κοστισε η βαφη των πλαστικων??? Ενδιαφερομαι να βαψω μαρσπιε και πισω προφυλαχτηρα αυτο τον καιρο... Για το φτερό και τα bumpers (μπρος πίσω) μου πήρε 170 ευρώ. Αλλά το φτερό είχε τη δουλειά. Ήθελε σφυριλάτιμα στις γουβίτσες και μετά πάλι βάψιμο. Αν είναι μόνο βάψιμο δεν ξέρω ίσως είναι φθηνότερα. ;) A, και για τους 147αδες άλλά και όλους τους Alfisti. Ελπίζω να είδατε τι γράφει το τελευταίο 4Τ για το συγκριτικό Alfa 147 (120), BMW 1 και Audi A3... :up: Συμπερασματικά: Χωρίς περιστροφές και "ναι, μεν αλλά", το συμπέρασμα που προκύπτει είναι κάτι παραπάνω από σαφές: ανάμεσα στα τρία η 147 είναι το μοναδικό αυτοκίνητο που θα ερωτευτείς από την πρώτη κιόλας στιγμή! Δεν είναι μόνο ο κινητήρας "ποίημα" των 120 ίππων που σε αναγκάζει να την αγαπήσεις, αλλά πολλά ακόμα επιμέρους στοιχεία, όπως για παράδειγμα, το εντυπωσιακά γρήγορο σύστημα διεύθυνσης και οι καλοστημένες αναρτήσεις της, που με τον τρόπο τους συμμετέχουν και αυτές στην αποκαλούμενη σήμερα "σπορ οδήγηση". Απο κει και περα τώρα, τόσο το Α3 όσο και η 116i είναι δύο αυτοκίνητα για λιγότερο έντονες συγκινήσεις στο όριο και πιο... μακροχρόνιες, θα λέγαμε, σχέσεις, που το καθένα σε αποζημιώνει με το δικό του τρόπο. Το μεν Α3 με την άχρωμη αρχικά, πλην όμως υποδειγματική του ομοιογένεια και ασφάλεια, κάτω απο όλες τις συνθήκες, η δε 1 περισσότερο με την... ιδέα της πίσω κίνησης, τη στιβαρότητα και τη σιγουριά που αποπνέει και λιγότερο με την απόλυτη ταχύτητά της με το πόδι στο πάτωμα... Αυτό λέω να το ποστάρω και στο VS που έχουμε για τα 3 αμάξια, για να μαθαίνουν οι νέοι και να... γελάνε οι γέροι :p Δύο ολοκαίνουρια οχήματα δύο κολοσσών, απέναντι στην 4 ετών Ιταλίδα... και ακόμα το ψάχνουν... :p (Για αποφυγή VS μιλάω καθαρά υποκειμενικά... το thread άλλωστε αυτό προυποθέτει :p ) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paoki4 Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 paide kalispera...mia erwthsh...eimai eutyxeis katoxos mias Alfa 147 3D Distinctive 120PS,sthn opoia eidh exw ftiaxei to body kit+aerotomh ;) :cool: tha eithela na mou proteinete kata thn gnwmh sas anexartitous kostoys thn kalyterh epilogh gia ena kainourgio set amortiser me gnomona thn apolyth symperifora tou aytokinhtou (extreme conditions ;) :!: ) epishs proteinete thn kalyterh lysh ellastikwn gia diastaseis 215/45 R17 (pairnei arage 225/45) gia tis idies exterme katastaseis... thanks paoki4 Alfa For Ever Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Mythozz ( 3 Σεπ. 2004 , 21:07) Για το φτερό και τα bumpers (μπρος πίσω) μου πήρε 170 ευρώ. Αλλά το φτερό είχε τη δουλειά. Ήθελε σφυριλάτιμα στις γουβίτσες και μετά πάλι βάψιμο. Αν είναι μόνο βάψιμο δεν ξέρω ίσως είναι φθηνότερα. ;) A, και για τους 147αδες άλλά και όλους τους Alfisti. Ελπίζω να είδατε τι γράφει το τελευταίο 4Τ για το συγκριτικό Alfa 147 (120), BMW 1 και Audi A3... :up: Συμπερασματικά: Χωρίς περιστροφές και "ναι, μεν αλλά", το συμπέρασμα που προκύπτει είναι κάτι παραπάνω από σαφές: ανάμεσα στα τρία η 147 είναι το μοναδικό αυτοκίνητο που θα ερωτευτείς από την πρώτη κιόλας στιγμή! Δεν είναι μόνο ο κινητήρας "ποίημα" των 120 ίππων που σε αναγκάζει να την αγαπήσεις, αλλά πολλά ακόμα επιμέρους στοιχεία, όπως για παράδειγμα, το εντυπωσιακά γρήγορο σύστημα διεύθυνσης και οι καλοστημένες αναρτήσεις της, που με τον τρόπο τους συμμετέχουν και αυτές στην αποκαλούμενη σήμερα "σπορ οδήγηση". Απο κει και περα τώρα, τόσο το Α3 όσο και η 116i είναι δύο αυτοκίνητα για λιγότερο έντονες συγκινήσεις στο όριο και πιο... μακροχρόνιες, θα λέγαμε, σχέσεις, που το καθένα σε αποζημιώνει με το δικό του τρόπο. Το μεν Α3 με την άχρωμη αρχικά, πλην όμως υποδειγματική του ομοιογένεια και ασφάλεια, κάτω απο όλες τις συνθήκες, η δε 1 περισσότερο με την... ιδέα της πίσω κίνησης, τη στιβαρότητα και τη σιγουριά που αποπνέει και λιγότερο με την απόλυτη ταχύτητά της με το πόδι στο πάτωμα... Αυτό λέω να το ποστάρω και στο VS που έχουμε για τα 3 αμάξια, για να μαθαίνουν οι νέοι και να... γελάνε οι γέροι :p Δύο ολοκαίνουρια οχήματα δύο κολοσσών, απέναντι στην 4 ετών Ιταλίδα... και ακόμα το ψάχνουν... :p (Για αποφυγή VS μιλάω καθαρά υποκειμενικά... το thread άλλωστε αυτό προυποθέτει :p ) Τρεχω γρηγορα να αγορασω το περιοδικο.Να τα ακουει ο χαριτος αυτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts