Jump to content

All about Alfa Romeo

GTV
 Κοινοποίηση

Σας αρέσει η Μi.To;  

175 members have voted

1. 1. Σας αρέσει η Μi.To;

• Ναι
      125
    • Οχι
      50

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος paoki4 ( 3 Σεπ. 2004 , 22:06)

paide kalispera...mia erwthsh...eimai eutyxeis katoxos mias Alfa 147 3D Distinctive 120PS,sthn opoia eidh exw ftiaxei to body kit+aerotomh ;) :cool:

tha eithela na mou proteinete kata thn gnwmh sas anexartitous kostoys thn kalyterh epilogh gia ena kainourgio set amortiser me gnomona thn apolyth symperifora tou aytokinhtou (extreme conditions ;) :!: )

epishs proteinete thn kalyterh lysh ellastikwn gia diastaseis 215/45 R17 (pairnei arage 225/45) gia tis idies exterme katastaseis...

thanks paoki4

Alfa For Ever

Αφού λες ανεξαρτήτως κόστους τότε σύμφωνα με όσα έχω ακούσει οι B & G είναι η καλύτερη επιλογή by far. Κοστίζει όμως και αρκετά παραπάνω, περίπου 1300-1500 ευρώ συνολικά. Θα έχεις όμως την κορυφαία επιλογή.

Εγώ έχω Eibach Coil Over, με 800 Ευρώ και κατά τη γνώμη μου κορυφαία σταθερότητα, ακαμψία αλλά και κατά 85% υψηλή άνεση. ;)

Απο ελαστικά, ότι πάρεις απο P Zero, F1 και Pilot Sport θα έχεις την ίδια κορυφαία απόδοση. Απλά τα F1 είναι και τα κορυφαία στο βρεγμένο δρόμο, σε αντίθεση με τα άλλα 2 που είναι λίιιγο πιο πίσω. Στο στεγνό είναι όλα ίδια. Αψογα... Τιμές για 17άρες ζάντες; 650-700 ευρώ πάνω κάτω. Εγώ με 205/55 R16 πρέπει να σκάσω 500 ευρώ για τα F1... Υπολόγισε λοιπόν... ;)

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Mythozz ( 3 Σεπ. 2004 , 23:17)

Αφού λες ανεξαρτήτως κόστους τότε σύμφωνα με όσα έχω ακούσει οι B & G είναι η καλύτερη επιλογή by far. Κοστίζει όμως και αρκετά παραπάνω, περίπου 1300-1500 ευρώ συνολικά. Θα έχεις όμως την κορυφαία επιλογή.

Εγώ έχω Eibach Coil Over, με 800 Ευρώ και κατά τη γνώμη μου κορυφαία σταθερότητα, ακαμψία αλλά και κατά 85% υψηλή άνεση. ;)

Απο ελαστικά, ότι πάρεις απο P Zero, F1 και Pilot Sport θα έχεις την ίδια κορυφαία απόδοση. Απλά τα F1 είναι και τα κορυφαία στο βρεγμένο δρόμο, σε αντίθεση με τα άλλα 2 που είναι λίιιγο πιο πίσω. Στο στεγνό είναι όλα ίδια. Αψογα... Τιμές για 17άρες ζάντες; 650-700 ευρώ πάνω κάτω. Εγώ με 205/55 R16 πρέπει να σκάσω 500 ευρώ για τα F1... Υπολόγισε λοιπόν... ;)

thanks gia tis parapanw plhrofories...mporw na foresw lastixo 225??gia to bridgestone to Potenza ti gnomi exeis???afto forouse manisio kai pisteuo oti einai psilometrio...

Mythozz μολις διαβασα το συγκρητικο και το μονο που εχω να πω ειναι προσκυνω τα διπλα ψαλιδια.Η αλφα οχι μονο εκανε τον καλυτερο χρονο πιστας αλλα διεπρεψε στα σλαλομ και στην αλλαγη λωριδας.Φυσικα μην ξεχναμε το κορυφαιο τιμονι της που παραμενει το πιο σαφες και γρηγορο της κατηγοριας της.Με λιγα λογια η ιταλιδα τους πατησε και δεν ειναι 4 χρονων αλλα 7 χρονων μιας και το πατωμα ειναι ιδιο με της 156.Το συγκρητικο αυτο ειναι μια απαντηση στον ZXZXZCX που συνεχως με ρωτα αν πρεπει να περιμενει να αγορασει νεα αλφα θεωρωντας την τωρινη γενια γερασμενη μηχανολογικα.Φανηκε ποσο πισω ειναι οι ιταλοι....lol

To αλλο θεμα που θελω να αναφερω αφορα την πολη μας και δεν ξερω αν συμβαινει και αλλου

1)Τον τελευταιο χρονο παρατηρησα τρομακτικη εξαρση φτιαγμενων αυτοκινητων και κοντρακιδων της πλακας(ακομα δεν μπορουμε να φτασουμε τους αθηναιους σε οργανωση και ποιοτητα)Εδω απλως ριχνουμε ενα χαμηλωμα βαζουμε το φιλτρο, το φιμε τζαμι και την 19αρα ζαντα και ετοιμη για κοντρα.Το θεμα ειναι οτι οι βλακες κανουν τις ηληθιοτητες τους μεσα στην πολη και σε ωρες αιχμης κανοντας επικυνδινους ελιγμους για να απελευθερωθουν απο την κινηση και μερικες φορες αναβοσβηνουν τα φωτα για να τους αφησεις.Δεν αναφερω την τερμα σκυλαδικη μουσικη που μας σπανε τα τυμπανα και ουτε το δηθεν υφακη κοιτωντας σε στο φαναρι και καλα προκαλωντας σε σε κοντρα.Οι τυποι ειναι ελλεινοι.Επισης δεν καταλαβαινω μερικους πως αντεχουν την ηχορυπανση του φιλτρου στο αυτοκινητο τους.Δεν ξερω αν εχουν πειραξει και τιποτε αλλο αλλα μερικα αυτοκινητα ακουγωνται στο ρελαντι χειροτερα και απο τρακτερ-πως αντεχουν?

2)Mythozz αν θυμασαι καθε καλοκαιρι επισκευαζονταν ολες οι κεντρικες αρτηριες.Εδω και τρια χρονια εχουν σταματησει τις επισκευες και εχουμε γεμισει λακουβες και ρωγμες.Τι εκανε τοσα χρονια ο φλωρατος-εφτιαχνε πεζοδρομους?Ειληκρινα οι δρομοι μας δεν κανουν ουτε για βοσκη.Τι παθανε και σταματησανε?No money no party.Επισης δεν μπορω να καταλαβω γιατι αφου η ποιοτητα της ελληνικης ασφαλτου αντεχει το πολυ 1 χρονο και μετα διαβρωνεται δεν ακολουθουμε τα ευρωπαικα πρωτυπα στην κατασκευη δρομων?Εχω ταξιδεψει οδικως ελλαδα-ιταλια-νοτια γαλλια-ισπανια και πιστεψτε με ενιωθα πιο ξεκουραστος απο το πατρα-αθηνα

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Mythozz ( 3 Σεπ. 2004 , 13:34)

Μετά απο 3 μέρες που την είχαν μάκρυά μου, ξαναμπήκα στην κούκλα μου για μια βόλτα με... πολύ αδρεναλίνη... :up:

Την είχα αφήσει για βάψιμο στα φρύδια των προφυλακτήρων μπρος-πίσω στο χρώμα του αυτοκινήτου, και να φτιάξουν ένα δεξί βαθουλωματάκι που μου έκανε μια καργια ασχετη απο οδήγηση, όταν προσπαθούσε να αράξει το ATOS της... εκεί που ΔΕΝ χώραγε... :mad: :mad:

Τέσπα, όλα τέλεια... Ειδικά τα βαμμένα bumpers είναι όλα τα λεφτά... :cool: Μιας και προφυλακτήρες Autodelta δεν έχει εδώ Πάτρα, και απο όσο ρώτησα δεν εισάγουν πλέον ούτε απο Αθήνα... θα κρατήσω τα λεφτά να της τα πάρω στολίδια και αρώματα... :p

ρε συ η αλφα που ηταν μπροστα απο το συνεργειο με ενα βαθουλομα στο φτερο δικια σου ηταν?πριν κανα 2 μερες...??αν ναι εκει ημουνα με το αφρικα αλλα ειπ[α οτι δεν ηταν δικια σου λογω οτι ειχε το βαθουλωμα...κριμα..θα τα λεγαμε....

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gmak ( 4 Σεπ. 2004 , 01:27)

ρε συ η αλφα που ηταν μπροστα απο το συνεργειο με ενα βαθουλομα στο φτερο δικια σου ηταν?πριν κανα 2 μερες...??αν ναι εκει ημουνα με το αφρικα αλλα ειπ[α οτι δεν ηταν δικια σου λογω οτι ειχε το βαθουλωμα...κριμα..θα τα λεγαμε....

Ε ναι υποθέτω η δικιά μου ήταν. Δυο μικρά βαθουλώματα ήταν διαμέτρου 2 χιλιοστών το καθένα, αλλά στη λεία επιφάνεια του φτερού και υπο γωνία έδειχναν άσχημα... :p

Τώρα πλέον είναι αλφάδι :p

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

AVE FORUM :D

exei kaneis kanena neo gia to suv ths Alfa to kamal?

kapou diavasa telh 2006 etoimazetai h afiksh!

ama boreitai anevaste kai kamia fwto apo to thirio na to...

KAMA(L)wsoume ;)

only Apple

Κάνε την resize με ένα πρόγραμμα φωτογραφίας (π.χ.irfanview) και ξαναβάλε την στο My Gallery ή σε ένα briefcase οόπως του Pathfinder.

Mετά μέσω των properties της φωτό αντιγράψε την διεύθυνση π.χ. το url της φωτό[/img*]...χωρίς το αστέρι.

Προσοχή μόνο βάση των ΟΠΧ το μέγιστο είναι 420Χ150 pixels και 16kb μέγεθος!

Αυτιά.. :)

Ι need a six month vacation, twice a year.

@sakiss Ανέβηκαν οι photos με τα βαμμένα bumpers κλπ...

http://www.myphone.gr/gallery/showgallery.php/ppuser/9/cat/500 ;)

Επιτέλους την έπλυνα :p

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Mythozz ( 5 Σεπ. 2004 , 13:46)

@sakiss Ανέβηκαν οι photos με τα βαμμένα bumpers κλπ...

http://www.myphone.gr/gallery/showgallery.php/ppuser/9/cat/500 ;)

Επιτέλους την έπλυνα :p

Poly omorfi einai. Alitheia i lysi linea alfa gia ton mprosta profylaktira den sou arese? (An den kanw lathos ta plaina spoyler einai linea alfa, esti den einai?) ;)

Alfa Romeo - La cosa piu bella

An thelei kai tou aresei mporei na paei na to valei. Den einai ftino, alla einai arketa omorfo. Apla egw niwthw oti merikes fores prepei i ekswteriki emfanisi na symvadizei kai me ta aloga pou vriskontai katw apo to kapw kai to look GTA mallon paraeinai agrio gia auta ta alogakia! ;)

Kai gia na min ksexniomaste eixame Imola kai ETCC to weekend!

"Οι 156 τερμάτισαν στις τρεις πρώτες θέσεις και των δυο αγώνων με τον Gabriele Tarquini να κατακτά τις νίκες και τους Giovanardi και Farfus να ακολουθούν."

Xalara! :cool:

Alfa Romeo - La cosa piu bella

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος alfista ( 5 Σεπ. 2004 , 20:24)

Poly omorfi einai. Alitheia i lysi linea alfa gia ton mprosta profylaktira den sou arese? (An den kanw lathos ta plaina spoyler einai linea alfa, esti den einai?) ;)

Ναι μου άρεσε, αλλά έρχεται δεύτερη μετά το body kit της Autodelta. Το GTA kit ερχεται τρίτο στην επιλογή μου για τους λόγους που είπες ακριβώς και εσύ. :up: Το GTA όμως κάνει 1200 ευρώ εδώ Πάτρα οπότε απομακρύνεται... Η Alfa Linea σειρά κάνει 900 ευρώ και η Autodelta που θέλω... δεν εισάγεται πλέον Ελλάδα απο όσο ξέρω...

Το καθυστερώ λοιπόν μέχρι να αποφασίσω... ¨Ενα απο τα τρία θα μπει. ;)

@ Mythozz

Περιττό να σου πω ότι ήδη κατέβασα μία photo σου για να την βάλω στο briefcase της υπογραφής μου (με την άδιεά σου βέβαια). Όσον αφορά στο body kit, της AutoDelta τουλάχιστον για την 156 GTA είναι κατά τη γνώμη μου το κορυφαίο. Απλά χρειάζεται φαναρτζοδουλειά για να κάτσει στη στενότερη απλή 156. Υπάρχει βέβαια και η Cadamuro Design (http://www.cadamurodesign.it) που βγάζει πολύ όμορφα πράγματα. Αυτή μάλιστα έχει βγάλει και το GTA body kit τροποποιημένο για την απλή 156. Η τιμή για εμπρός-πίσω bumper+side skirts με τους αεραγωγούς της GTA ανέρχεται στα 2.000 € μαζί με το βάψιμο...μάλλον πολλά :( .

BTW, το Σάββατο έβαλα και το τελικό της SuperSprint με τα δύο μικρά μπουκάκια αλά GTA και τελείωσα με εισαγωγές-εξαγωγές (ελεύθερο φίλτρο στο κουτί, σωλήνας εισαγωγής από 2.5 και τελικό). Άλλο πράμα ο ήχος παιδιά, άλλο πράμα...

Καλή σας μέρα

ΥΓ: στις 80.000 χλμ. που είναι το επόμενο service μαζί με τα μπουζί θα πάρει πόδι και ο ΟΕΜ καταλύτης για να μπει ένας πιο ελεύθερος και να έχουμε καλύτερες αναπνοές από εμπρός μέχρι πίσω...

CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: !

Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος costasp ( 6 Σεπ. 2004 , 09:57)

@ Mythozz

Περιττό να σου πω ότι ήδη κατέβασα μία photo σου για να την βάλω στο briefcase της υπογραφής μου (με την άδιεά σου βέβαια). Όσον αφορά στο body kit, της AutoDelta τουλάχιστον για την 156 GTA είναι κατά τη γνώμη μου το κορυφαίο. Απλά χρειάζεται φαναρτζοδουλειά για να κάτσει στη στενότερη απλή 156. Υπάρχει βέβαια και η Cadamuro Design (http://www.cadamurodesign.it) που βγάζει πολύ όμορφα πράγματα. Αυτή μάλιστα έχει βγάλει και το GTA body kit τροποποιημένο για την απλή 156. Η τιμή για εμπρός-πίσω bumper+side skirts με τους αεραγωγούς της GTA ανέρχεται στα 2.000 € μαζί με το βάψιμο...μάλλον πολλά :( .

BTW, το Σάββατο έβαλα και το τελικό της SuperSprint με τα δύο μικρά μπουκάκια αλά GTA και τελείωσα με εισαγωγές-εξαγωγές (ελεύθερο φίλτρο στο κουτί, σωλήνας εισαγωγής από 2.5 και τελικό). Άλλο πράμα ο ήχος παιδιά, άλλο πράμα...

Καλή σας μέρα

ΥΓ: στις 80.000 χλμ. που είναι το επόμενο service μαζί με τα μπουζί θα πάρει πόδι και ο ΟΕΜ καταλύτης για να μπει ένας πιο ελεύθερος και να έχουμε καλύτερες αναπνοές από εμπρός μέχρι πίσω...

Φίλε Κώστα πάρε όσες θες φωτογραφίες... με τιμά άλλωστε που την βάζεις μαζί με άλλες πανέμορφες Alfitses :up: Όσο για το Body kit πήρα τηλέφωνο σήμερα στη ΣΙΔΗΚΑ στην Αθήνα και μου είπαν οτι έχουν ακόμα κάποια κομμάτια προφυλακτήρες Autodelta (είναι έρωτας απίστευτος το συγκεκριμένο) αλλά ΜΟΝΟ μπροστινά. Εχουν σταματήσει να φέρνουν λέει, και η τιμή του είναι 470 Ευρώ τελική ΧΩΡΙΣ βάψιμο... Οπότε κάπου 600 με βάψιμο υπολογίζω, μόνο το μπροστινό. Είμαι λοιπόν σε δίλημμα. Να βάλω μόνο το μπροστινό και να κρατήσω το πίσω της μαμάς με το βαμμένο bumper για να ταιριάζει; Ή να πάω στη λύση της Alfa Linea μπρος πίσω ολόκληρο το body kit με 900 Ευρώ συνολικά με εγκατάσταση; (GTA look απορρίπτεται γιατί το αμάξι μου δεν έχει τόσα άλογα. Το θεωρώ προσβολή στην GTA ;) )

Τέσπα γιαυτο το έχω λίγο stand by το όλο θέμα του body kit. ;) Καμία πρόταση απο τους Alfisti στα δυο συγκεκριμένα, γιατι εχω δει ΟΛΑ τα διαθέσιμα body kits και δεν με εντυπωσιάζει κανένα άλλο! :D

Στα υπόλοιπα, αύριο μάλλον μπαίνουν Lhumar titanium στα τζάμια για look, και Lexus φώτα πίσω, μιας και όλα τα φωτιστικά μου, (μπροστά, και πλάινα φλας (Novitec)) είναι λευκά... και τα κόκκινα ματάκια της πίσω δεν πολυδένουν ;) Επόμενη αλλαγή αρχές Οκτωβρίου, μπαίνουν τα F1 σε διαστάσεις 205/55. Αυτά για την ώρα. :D

Α μια ερώτηση Κώστα. Όταν μπει το πρόγραμμα, ο τεχνικός (Alfisti τρελλός) είπε οτι θα πρέπει να βάλω και τελικό Supersprint ή Sebring για να βγουν 137 άλογα στον τροχό με τη δυναμομέτρηση... Προσωπικά απεχθάνομαι τον ήχο στο όχημα τον υπερβολικό, και όπως είναι τώρα με το φίλτρο και την μαμά εξάτμιση είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Θα ξενερώσω με τον ήχο αν βάλω Supersprint? Εχω ακούσει μια εδώ στην Πάτρα να περνάει και είναι για τα κλάμματα τόση γυφτιά. Προτιμώ να μη βάλω καθόλου παρά να γίνει... Rallye... :down: (στον ήχο φυσικά). Μπορείς να περιγράψεις το ήχο; Όσο γίνεται βέβαια :p Thanx... ;)

Χα...thnx για την άδεια να ανεβάσω τη photo φίλε μου...Θα το κάνω άμεσα. :) ;)

Ο τεχνικός σου είπε για SuperSprint ή Sebring επειδή πολλοί λένε ότι είναι και οι μόνες που ταιριάζουν με τον τρόπο λειτουργίας των Alfa και δεν τις "μπερδεύουν". Άλλωστε και οι δύο μάρκες έχουν ready-made τελικά για κάθε μοντέλο Alfa. Ο ήχος είναι μπάσος και πορωτικός χαμηλά, και από τη ροπή και μετά αγριεύει. Προσοχή: σε καμία περίπτωση o ήχος δεν πλησιάζει τα ηχητικά ρεζιλίκια των τελικών τύπου Group-N και των όποιων χειροποίητων κατασκευών και δεν ξυπνάει τη γειτονιά. Μην ξεχνάς ότι έχω και μία κόρη 8 μηνών που μονίμως κοιμάται σαν αγγελούδι μέσα στο αυτοκίνητο και δεν θα ήθελα να την ενοχλήσω. Απλά έχει αγριέψει η χροιά του αυτοκινήτου και έχει αποκτήσει μία καλύτερη αίσθηση ροπής και αρπάγματος.

Με τις ζελατίνες llumar θα δεις διαφορά στο χρόνο ανταπόκρισης του A/C και σίγουρα θα "κερδίσεις κανονάκι" στο επίπεδο εμφάνισης.

Τώρα για το body-kit issue...Σύμφωνοι στο ότι το kit της GTA είναι too much για ένα αμάξι 120 ίππων. Εγώ προσωπικά το σκέφτομαι καθώς μελλοντικά σκοπεύω να βάλω ένα 2.5 ή ένα 3.0 (το GTA πάει πάάάάάάρα πολύ). Άλλωστε, έχω ήδη βάλει όλα τα υπόλοιπα (φανάρια, φρένα, ζάντες, εξάτμιση), μόνο οι προφυλακτήρες μου έχουν μείνει και τα side skirts. Σου προτείνω το AutoDelta. Άλλωστε, το Alfa Linea σίγουρα θα το δεις σε περισσότερους, ενώ της AutoDelta και δεν είναι διαδεδομένος και ο front bumper της δεν παίζεται, έστω και με μαμά τον πίσω bumper. Κωλοφάναρα έχω δει κάτι υπέροχα, όχι lexus, αλλά με λευκό κρύσταλο, κάπως σαν τα φλασάκια της Novitek. Νομίζω ότι είναι της FK Automotive. Ψάξτο πάντως. Τα F1 είναι αυτά που θα αντικαταστήσουν τα δικά μου Pirelli Pilot Sport. Τα έχω οδηγήσει στην Barchetta του ξάδερφού μου και δεν παίζονται...

CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: !

Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB

Μάλιστααα... Θα σε εμπιστευτώ στο θόρυβο φίλε Κώστα και θα επανέλθω όταν μπει το τελικό και το πρόγραμμα. Αλήθεια πόσο πήγε η Supersprint?

Όσο για τα φανάρια, εσύ λες αυτό:

http://www.bilting.dk/styling/speclight/pictures/FKRLX01311.jpg

Και εγώ λέω αυτό:

http://www.dcp-shop.co.uk/catalog/images/BigImage/Ultra/AR09L69.jpg

Τα τελευταία τα φοράει μια λευκή GTA look εδώ στην Πάτρα και είναι απίστευτα... :up: Θα δω φίλε και θα αποφασίσω. ;)

Ακριβώς όπως τα λες είναι φίλε μου για τα φανάρια.

Κωλόφαρδος ο Πατρινός με την GTA πάντως ε?? Ας είναι καλά ο άνθρωπος και να την χαίρεται...μην τον ματιάσουμε κιόλας! :p

Η εξάτμιση είχε αρχική 350 και την πήρα 300...και καλά επειδή τα πήρε μετρητά ;)

den ksero an aksizi na dinete tosa xrimata gia to autokinito sas....... isos sto telos na xasi kai to value for money tou...........

kotso eimai tis apopsis oti o 2.5aris einai oriakos gia to amaksi.........

BTW i antiprosopia edo ton exee test drive (alla gamo to kerato mou den mporo na pao........ :( :( :( :( )

Κατά την ταπεινή μου γνώμη, ο 2.5 είναι ό,τι καλύτερο (σε λογικά σχετικά λεφτά). Πάντως, φίλε μου Popolaros, δεν έχεις εντελώς άδικο σε αυτό που λες. Άλλωστε, πιστεύω όλοι θα συμφωνήσουν ότι όσα και να χώσεις στο αμάξι είναι λεφτά που στην μεταπώληση δεν πρόκειται να πάρεις πίσω, άντε...ένα 20% ίσως (πχ. τα Brembo και η ανάρτηση της GTA θα πιάσουν κάποια λίγα extra χρήματα στην τράμπα).

Να σου πω επίσης ότι μου κάνει εντύπωση αυτό που λες σχετικά με το test drive...τι εννοείς, δεν στο δίνουν? ζητάνε κάτι ιδιαίτερο??? δεν μπορείς να πας για κάποιο άλλο λόγο ???