Mythozz Δημ. August 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2004 Σωστός ο jammie... Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmak Δημ. August 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jammie (19 Αύγ. 2004 , 19:37) Sakis prosekse giati tha se kynhgaei o koSmAKIS. Ta mona service depots pou epitrepetai na episkeptesai ean epithimeis na diathriseis thn eggyhsh pou sou dinei to ergostaseio einai auta pou anaferontai sto vivlio eggyhshs/synthrhshs. Einai auta pou ekpaideuontai, elegxontai, kai einai ypologa kai ypeuthina na synthroun ta proionta tou ergostasiou symfona me ta protypa pou auto thetei. Rwthse o idios ean theleis, ton kyrio Kaplanh h pare thlefwno sth dwrean gramh eksypirethshs ths Fiat Auto Hellas ean anhkei sto eksousiodothmeno dyktio kai tha deis ti tha sou apantisoun. O mhthos gia ton "kalytero" mhxaniko kai pio eksidikeumeno gia tis Alfa Romeo sthn Ellada, einai sthn Athina. Einai o Stathis Magos, o opoios htan o episimos mhxanikos ths Fiat Auto Corse. Kourare to Punto kit car tou stefani pou etrexe gia logariasmo ths F.A.H. Mias pou anaferesai se ena apo ta metagenestera mynhmata sou sthn Autodelta. O Stathis o Magos htan ypeuthinos gia thn topothetish twn veltiwtikwn kit ths omonymhs etairias sthn Ellada. Pera apo auta omws, to ergostasio to opoio ekpaideuei kai vathmologei tous mhxanikous tou episimou diktyou, stelnei mystikous pelates kai kanei diagwnismous gnwsewn arketes fores kathe xrono. Ekei, mesa apo ta tests pou ginontai, anadykneiontai kai vraveuontai oi kalyteroi mhxanikoi, hlektrologoi, paralhptes, fanopioi kai service managers ths Elladas. Isws ekei na prepei na psakseis na vreis ton "kalytero" mhxaniko... Telos, pote o kyrios Kaplanhs den htan ypallhlos thn etairias tou Kyriou Zafiropoulou. Ean den gnwrizeis kati, to pio kalo einai na siopas h na rwtas!! σωστή τοποθέτηση.... :whistle: :whistle: :whistle: ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. August 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2004 jammie.Ποσα παιρνεις απο τον ζαφειροπουλο γιατι ο καπλανης εχει παει σε ολα τα επισημα σεμηναρια μηχανικων και παρουσιασεις νεων μοντελων για αλφα romeo στην αθηνα και ειναι ο πρωτος στην πατρα που εκανε service σε 2 gt απο ιταλια μαλιστα πριν καν κυκλοφορησει η gt στην πατρα.Η μια ηταν και πετρελαιοκινητη.Ο τυπος εχει πορωση με τις αλφα και πηγαινοερχεται συχνα ιταλια για επισκεψεις στο τορινο.Γιατι να μην εμπιστευτω το κοριτσι μου στον αλφιστι και οχι στα μηχανικους της φιατ.Για να ξερεις κυριε σημερα το πρωι ημουν στο συνεργειο και δεν μπορεις να φανταστεις τι ακουσα απο τους ηλεκτρολογους και τους φανοποιους σας.Ισα ισα που δεν με βρισανε γιατι δεν πηρα αντι για GT μια μπεμπα η μια mercedes.Aυτοι ειναι οι alfisti μηχανικοι σας?Δεν λεω ονοματα γιατι μου το ζητησαν τα παιδια οτι κουβεντα κανουμε και μην μου ξεφυγει τιποτα.Στον καπλανη οταν παω μυριζει το συνεργειο alfa romeo.Σε πειραζει μαλλον που σας εχει παρει τη δουλεια αλλα δεν πειραζει θα συνεχησει να το κανει γιατι δεν κοροιδευει το κοσμο οπως κανουν μερικοι απο τους μηχανικους σας που μια απλη ρυθμιση που μου εκανε ο καπλανης στο τιμονι του στιλο μου ενω στη fiat μου ελεγαν οτι επρεπε να αλλαχτει ολο το συστημα διευθυνσης.Αντε γεια.Οσοι πατρινοι εχουν αλφα ρομεο και κυριως οι πιο παλιοι εχουν κολλημενο αυτοκολλητο στο πισω μερος που λεει ΚΑΠΛΑΝΗΣ.Να βελτοιωσεται και την εξυπηρετηση σας γιατι βαρεθηκα καθε φορα που παω για αλλαγη λαδιων να περιμενω 2 ωρες ενω στον καπλανη που φτιαχνει τις διπλασιες αλφα ημερησιως μου πηρε μολις 20 λεπτα.Δεν ξερω τι λες αλλα ο καπλανης ειναι επισημο συνεργειο και η εγγυηση ΙΣΧΥΕΙ.Πως μου εφτιαξε το τιμονι τσαμπε?Μηχανικη εγγυηση δεν λεγεται αυτο?Οσο για το που δουλευε παλια ο καπλανης ρωτα και τον νικο που ο ιδιος μου το ειπε οτι πριν γεννηθουμε ηταν μηχανικος τους.Φερε τον κοσμο να με κυνηγησει και για πες μου οι μυστικες ομαδες τι πορισμα εβγαλαν για το επιπεδο των μηχανικων της φιατ στην πατρα?Αστερια?Παρεπιμπτωντος Mythozz τα παιδια στο συνεργειο της φιατ μου ειπαν οτι ο τριμακιας ειναι κλεφτης και θα με ψησει να χαλασω τα λεφτα μου για ανουσιες βελτοιωσεις του αυτοκινητου και καλυτερα να τον αποφυγω μιας και κανεις δεν μου εγγυαται την αξιοπιστια του αυτοκινητου.Οπως βλεπεις οι της φιατ θαβουν ολους τους αλλους εκτος του εαυτου τους.Ο καπλανης 1 χρονο που ειμαι εκει δεν εχει αναφερει ουτε ζαφειροπουλο ουτε για πιο λογο πηγα σε αυτον.Κανει τη δουλεια του με σεβασμο.Εγω προσεχω και την παραμικρη λεπτομερεια.Την αλλη φορα που το ειχα παει για service μου ειχαν γεμισει το τιμονι λαδια και το εσωτερικο ειχε γεμισει σκονη και λασπη.Πεσε στα σαινια να χρησιμοποιουν και τις πλαστικες σακουλες για τα καθισματα και να μην τις εχουν μονο για μοστρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. August 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2004 LOl... Ήρεμα ρε sakiss... Τον έφαγές τον τύπο... Λοιπόν. Δεν ξέρω τι εντυπώσεις έχεις εσύ απο το Service στην Α. Δυμαίων, αλλά εγώ ξέρω τόσο τον Βασίλη στην υποδοχή, όσο και τον Τάκη τον φανοποιό όσο και τον αρχιμηχανικό. Ίσως είναι απο τις ημέρες που με είχαν τρακάρει πίσω και με έμαθαν τότε... δεν ξέρω. Έχω πολυ καλή εξυπηρετηση κάθε φορά που πάω. Σου εξηγώ για να καταλάβεις τι λέμε. Ο μεταβλητός μου δεν είναι χαλασμένος, αλλα επειδή σε έναν μήνα λήγουν τα 2 χρονια της Ιταλίδας μου, πάω στις 23 να τον αλλάξω τζάμπα χωρίς να έχει χαλάσει... απλά και μόνο επειδή τα παιδιά εκεί ξέρουν την αρρώστια μου... Τώρα αν ρωτήσεις τα παλικάρια στα ανταλλακτικά... εκεί δεν έχουν ΙΔΕΑ του τι γίνεται με τις Alfa. Ρώτησα τον ένα αν ξέρει για χαμήλωμα της 147... μου απαντάει: Μην τη χαμηλώσεις θα χτυπήσει το ABS!!!! Δεν την χαμηλώνει κανένας λέει... Τι πας να κάνεις; (Ελεος φιλάρααα....) Τους ρωτάω για τα Brehms τα φρένα που ήθελα να βάλω... μου λένε... μην τα βάλεις δεν μπαίνουν στην 147...!!!! Ελεος... ούτε ενημέρωση δεν έχουν οτι υπάρχουν καθε είδους δαγκάνες για κάθε αμάξι... Τέσπα... αυτοί δεν ασχολούνται καθόλου με την Ιταλίδα μου οπότε δε με πολυνοιάζει. Όσοι την πιάνουν στα χέρια τους με έχουν αφήσει υπερ ικανοποιημένο... Και να ακούσεις κάτι για τον Καπλάνη που με ξενέρωσε... Πριν πάω για το πρόγραμμα να τον ρωτήσω, πήγα και βρήκα τον ¨Αγγελο (το μηχανικό που θα το βάλει) και μου λέει Θα βάλεις αυτό αυτό αυτο... είναι νέο μεταβλητό το πρόγραμμα και πιάνει σε όλες τις στροφές το αμάξι. Το ελέγχω και στο Internet έτσι είναι. Το ρωτάω σε παιδιά στο GTC τα ίδια μου λένε οτι είναι πάρα πολύ καλό το νέο προγραμμα ατης Autodelta. Το ρωτάω και σε ένα φίλο με μια 156 που της το έβαλε και μου είπε τα καλύτερα λόγια... ΠΑΩ στον Καπλάνη που είναι μάγκας... και μου λέει... δεν παίρνει πρόγραμμα η 147!!!!! Του λεω ορίστε; Μου λέει ποτέ δεν έπαιρνε... Του λέω σοβαρολογείς; Του εξηγώ όλα τα γεγονότα... και μου λέει... Ααααα ίσως βγήκε τώρα και δεν εχω ενημερωθεί... (Το πρόγραμμα υπάρχει εδώ και έναν χρόνο...) :down: Τέσπα... καλός ο Καπλάνης. Εχω ακούσει καλά λόγια... Αλλά την Ιταλίδα μου την πάω στην Α. Δυμαίων και είμαι υπερευχαριστημένος. Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. August 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2004 O καθενας ας παει οπου θελει.Να αναφερω και το αλλο τραγελαφικο.Με κατηγορησαν ακουσον ακουσον μεσα στον πρωτο μηνα που πηρα το στιλο οτι εγω ευθυνομαι που χαλασε το cd επειδη εβαζα cd απο μαυρους ενω του πατερα μου στο 307 που ειναι και αυτο blaupunt βαζει συνεχεια κοπιες και εδω και 2 χρονια δεν εχει παθει τιποτα.Ολα αυτα για να μην βαλουν τα φραγκα απο την τσεπη τους και αναγκαστηκα να πληρωσω 300 ευρωπουλα για νεα κεντρικη κονσολα απο την τσεπη μου.Δεν αναφερω τις 2 αναβολες ραντεβου που μου εχουν κανει για να μου βαλουν τους πλαινους μαρσεπιεδες και την ιστορικη τετραωρη καθυστερηση για να μου αλλαξουν το φωτακι του φλας.Και η απαντηση του φιλου μου του σακη-επρεπε να κλεισεις νωρις το πρωι ραντεβου με την αυγουλα.Ο αλλος ο τυπος ο ηλεκτονικος με την οθονη μου κανει δεν φταιμε εμεις.Αφου μας ερχονται χωρις ραντεβου τι να κανουμε?Και εγω που εχω κλεισει ραντεβου?-παπαλα.Το αλλο για εξηγησε το μου.Γιατι στον καπλανη τα λαδια εχουν 25 ευρω και στην αντιπροσωπεια 38? Μονο το νικο συμπαθω απο κει.Ακομα και ο τακης που ηταν φιλαρακι οταν πηγα με ενα seat να κανει εκτιμηση ζημιας μου την εβγαλε 50 ευρω πιο πανω απο την αντιπροσωπεια της seat.Και φαντασου o σπυροπουλος ειναι ο μεγαλυτερος κλεφτης.Μιλαω για προσωπικα συμβαντα.Οσο για τον χαρακτηρα του καπλανη οντως εχει ενα βλαχικο υφος η του ξερολα αλλα εμενα δεν με ενδιαφερει αν δεν ηξερε για το προγραμμα.Ενα γ.....ο service θελω στην ωρα του.Τελος γιατι στεναχωριεμαι οταν τσακωνομαστε μεταξυ μας.Εγω δεν ειμαι ικανοποιημενος γι αυτο αλλαξα συνεργειο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. August 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2004 Ποιος τσακώνεται βρε; Ο καθένας τα λεφτά του τα πάει όπου θέλει... ;) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jammie Δημ. August 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sakiss (19 Αύγ. 2004 , 21:37) jammie.Ποσα παιρνεις απο τον ζαφειροπουλο γιατι ο καπλανης εχει παει σε ολα τα επισημα σεμηναρια μηχανικων και παρουσιασεις νεων μοντελων για αλφα romeo στην αθηνα και ειναι ο πρωτος στην πατρα που εκανε service σε 2 gt απο ιταλια μαλιστα πριν καν κυκλοφορησει η gt στην πατρα.Η μια ηταν και πετρελαιοκινητη.Ο τυπος εχει πορωση με τις αλφα και πηγαινοερχεται συχνα ιταλια για επισκεψεις στο τορινο.Γιατι να μην εμπιστευτω το κοριτσι μου στον αλφιστι και οχι στα μηχανικους της φιατ.Για να ξερεις κυριε σημερα το πρωι ημουν στο συνεργειο και δεν μπορεις να φανταστεις τι ακουσα απο τους ηλεκτρολογους και τους φανοποιους σας.Ισα ισα που δεν με βρισανε γιατι δεν πηρα αντι για GT μια μπεμπα η μια mercedes.Aυτοι ειναι οι alfisti μηχανικοι σας?Δεν λεω ονοματα γιατι μου το ζητησαν τα παιδια οτι κουβεντα κανουμε και μην μου ξεφυγει τιποτα.Στον καπλανη οταν παω μυριζει το συνεργειο alfa romeo.Σε πειραζει μαλλον που σας εχει παρει τη δουλεια αλλα δεν πειραζει θα συνεχησει να το κανει γιατι δεν κοροιδευει το κοσμο οπως κανουν μερικοι απο τους μηχανικους σας που μια απλη ρυθμιση που μου εκανε ο καπλανης στο τιμονι του στιλο μου ενω στη fiat μου ελεγαν οτι επρεπε να αλλαχτει ολο το συστημα διευθυνσης.Αντε γεια.Οσοι πατρινοι εχουν αλφα ρομεο και κυριως οι πιο παλιοι εχουν κολλημενο αυτοκολλητο στο πισω μερος που λεει ΚΑΠΛΑΝΗΣ.Να βελτοιωσεται και την εξυπηρετηση σας γιατι βαρεθηκα καθε φορα που παω για αλλαγη λαδιων να περιμενω 2 ωρες ενω στον καπλανη που φτιαχνει τις διπλασιες αλφα ημερησιως μου πηρε μολις 20 λεπτα.Δεν ξερω τι λες αλλα ο καπλανης ειναι επισημο συνεργειο και η εγγυηση ΙΣΧΥΕΙ.Πως μου εφτιαξε το τιμονι τσαμπε?Μηχανικη εγγυηση δεν λεγεται αυτο?Οσο για το που δουλευε παλια ο καπλανης ρωτα και τον νικο που ο ιδιος μου το ειπε οτι πριν γεννηθουμε ηταν μηχανικος τους.Φερε τον κοσμο να με κυνηγησει και για πες μου οι μυστικες ομαδες τι πορισμα εβγαλαν για το επιπεδο των μηχανικων της φιατ στην πατρα?Αστερια?Παρεπιμπτωντος Mythozz τα παιδια στο συνεργειο της φιατ μου ειπαν οτι ο τριμακιας ειναι κλεφτης και θα με ψησει να χαλασω τα λεφτα μου για ανουσιες βελτοιωσεις του αυτοκινητου και καλυτερα να τον αποφυγω μιας και κανεις δεν μου εγγυαται την αξιοπιστια του αυτοκινητου.Οπως βλεπεις οι της φιατ θαβουν ολους τους αλλους εκτος του εαυτου τους.Ο καπλανης 1 χρονο που ειμαι εκει δεν εχει αναφερει ουτε ζαφειροπουλο ουτε για πιο λογο πηγα σε αυτον.Κανει τη δουλεια του με σεβασμο.Εγω προσεχω και την παραμικρη λεπτομερεια.Την αλλη φορα που το ειχα παει για service μου ειχαν γεμισει το τιμονι λαδια και το εσωτερικο ειχε γεμισει σκονη και λασπη.Πεσε στα σαινια να χρησιμοποιουν και τις πλαστικες σακουλες για τα καθισματα και να μην τις εχουν μονο για μοστρα. O kathenas mporei na leei oti thelei xwris kostos. To thema einai na mporei na tekmhriwnei ta legomena tou. Egw se prokalesa na pareis thn Alfa Romeo Hellas kai na rwthseis o idios ean kai kata poson o kyrios kaplanhs anhkei sto epishmo diktyo. Kati to opoio oute o idios diatinetai. Twra ean den pas sto eksousiodothmeno synergeio.. apoxeretise apla thn 5eth eggyhsh pou exases. Kai fantazomai oti akoma kai ESY, mporeis na katalaveis ti epiptwseis tha exei auto sthn metapwlhtikh aksia tou autokinhtou sou. To opoio parepiptwntos einai ena fiat stilo, akoma(To fiat, H alfa romeo elpizw mexri ekei na ksereis ellhnika). H mhpws kanw lathos? Meta, KANENAS mhxanikos ma KANENAS den paei sto Torino gia ekpaideush para mono gia tourismo :cool: . Twra oso anafora thn ekpaideush twn mhxanikwn, hlektrologwn, fanopoiwn kai loipwn tou epishmou diktyou, auth ginetai sta kentrika ths Fiat Auto Hellas sth lewforo Bouliagmenhs opou vrisketai kai to kentro ekpaideushs :!: . Twra ean exei kanei service se Alfa GT jtd? Auto asto na to kserw kalytera apo esena. Giati KAI oi italoi kseroun oti ean ginei opoiadhpote ergasia se mh eksousiodothmeno synergeio, ektos twn allwn, vgainoun automatos apo thn eggyhsh. Kai to poia service depots einai eksousiodothmena se paneuropaikh klimaka, anaferetai sto vivlio twn service pou paralamvaneis mazi me thn agora tou autokinhtou sou. Arage ksereis ESY pws "myrizei" ena synergeio Alfa Romeo :lol: ?? Poswn etwn eisai :eek: ? Giati kai emeis pou eimaste pwrwmenoi me th marka apo tote pou thimomaste ton eauto mas, kai agorazame ME TON YDRWTA MAS kai oxi me tou mpampa mas ta latremena mas autokinhta kati kseroume. E? EPANALAMVANW :!: oti o kyrios Kaplanhs den htan pote mhxanikos ths etaireias tou Zafiropoulou. H kariera tou ksekinaei polla xronia prin, sto MH eksousiodothmeno synergeio tou Peppou. Sth synexeia douleuei sto synergeio tou Mpelexa san mhxanikos. Meta, feugei apo ypallhlos tou Mpelexa kai anoigei diko tou, MH eksousiodothmeno synergeio sthn Aretha. To opoio leitourgouse sthn idia dieuthinsh mexri prin dyo xronia opote metaferthike sto kainourio. Telos, tha ithela na mou dieukrinhseis poios ethapse poion, giati den katalava na synevei kati tetoio. Kai kati akoma. O "filos" sou o Nikos ta kserei auta pou les? Mhpws tha eprepe na tou ta pei kapoios? :eek: Giati apo oti katalavainw tis perissoteres plhrofories pou mas aradiazeis gia ta nea montela apo auton tis antleis kai tis dhmosieueis en agneia tou. Παράθεση hits from the bong Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jammie Δημ. August 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sakiss (20 Αύγ. 2004 , 00:27) O καθενας ας παει οπου θελει.Να αναφερω και το αλλο τραγελαφικο.Με κατηγορησαν ακουσον ακουσον μεσα στον πρωτο μηνα που πηρα το στιλο οτι εγω ευθυνομαι που χαλασε το cd επειδη εβαζα cd απο μαυρους ενω του πατερα μου στο 307 που ειναι και αυτο blaupunt βαζει συνεχεια κοπιες και εδω και 2 χρονια δεν εχει παθει τιποτα.Ολα αυτα για να μην βαλουν τα φραγκα απο την τσεπη τους και αναγκαστηκα να πληρωσω 300 ευρωπουλα για νεα κεντρικη κονσολα απο την τσεπη μου.Δεν αναφερω τις 2 αναβολες ραντεβου που μου εχουν κανει για να μου βαλουν τους πλαινους μαρσεπιεδες και την ιστορικη τετραωρη καθυστερηση για να μου αλλαξουν το φωτακι του φλας.Και η απαντηση του φιλου μου του σακη-επρεπε να κλεισεις νωρις το πρωι ραντεβου με την αυγουλα.Ο αλλος ο τυπος ο ηλεκτονικος με την οθονη μου κανει δεν φταιμε εμεις.Αφου μας ερχονται χωρις ραντεβου τι να κανουμε?Και εγω που εχω κλεισει ραντεβου?-παπαλα.Το αλλο για εξηγησε το μου.Γιατι στον καπλανη τα λαδια εχουν 25 ευρω και στην αντιπροσωπεια 38? Μονο το νικο συμπαθω απο κει.Ακομα και ο τακης που ηταν φιλαρακι οταν πηγα με ενα seat να κανει εκτιμηση ζημιας μου την εβγαλε 50 ευρω πιο πανω απο την αντιπροσωπεια της seat.Και φαντασου o σπυροπουλος ειναι ο μεγαλυτερος κλεφτης.Μιλαω για προσωπικα συμβαντα.Οσο για τον χαρακτηρα του καπλανη οντως εχει ενα βλαχικο υφος η του ξερολα αλλα εμενα δεν με ενδιαφερει αν δεν ηξερε για το προγραμμα.Ενα γ.....ο service θελω στην ωρα του.Τελος γιατι στεναχωριεμαι οταν τσακωνομαστε μεταξυ μας.Εγω δεν ειμαι ικανοποιημενος γι αυτο αλλαξα συνεργειο O kyrios Spyropoulos ta kserei auta pou les? :rolleyes: Poso eukola ksestomizeis tetoies kouventes pisw apo thn anwnhmia sou e? SAKISS ?? :cry: Ksereis oti mporei na fas mynhsh gia sykwfantikh dysfimhsh kai na plhrwnei o mpampa sou ta lefta ths kefalhs tou, ths dikhs sou, ths gt sou, kai na mhn tou ftanoun? :wacko: Kai kati teleutaio.. SAAAKIIII! SAAAKII? SAKI! :lol: Παράθεση hits from the bong Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. August 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2004 Στα 30 σου θα μαθεις να χρησιμοποιεις και επιχειρηματα.Προς το παρον προσπαθεισται να βελτοιωσεται το service σας και να τηρειται τα ραντεβου σας.Ο σπυροπουλος ειναι κολλητος με τον θειο μου jammie.Οσο για την πετρελαιοκινητη gt εχει φωτογραφιες στο γραφειο του και ξερω και ο ιδιος τον ιταλο που την εχει.Για φαντασου κοκκινη gt με ιταλικες πινακιδες και αυτοκολλητο καπλανης.Πληγμα εεε?Γιατι αραγε να μην παει στην αντιπροσωπεια?Μαλλον δεν θα σκεφτηκε την εγγυηση.Μηπως εχεις και κοριους και παρακολουθεις και το τι λεω με το νικο? Αυτα που λες για εγγυησεις και μεταπωλητικες αξιες τα ακουω τσαμπα και βερεσε.Δεν προκειται να την πουλησω τη gt ποτε και ειμαι διατεθειμενος να χαλασω οσα φραγκα χρειαστει(ακομα και του μπαμπα οπως λες) επειδη και καλα θα χασω την εγγυηση απο το να περιμενω στην ακτη δυμαιων 100 χρονια μεχρι να μου φτιαξουν το αυτοκινητο.Σου αναφερω τι τραβηξα εχα χρονο και αντι να μου ζητησεις συγνωμη με απειλεις και απο πανω.Ετσι να στε σιγουροι οτι χτιζεται μια σχεση αλληλοκατανοησης με τους πελατες σας σε πολυ γερα θεμελια.Το μονο που ειπα ηταν οτι συνεστησα σε ενα παιδι τον καπλανη και ανεφερα οτι ισχυει και σε αυτον η εγγυηση.Προς τι η χθεσινη και η σημερινη σου επιθεση?Υπαρχει καποιο προβλημα που αλλαξα συνεργειο και ειμαι περισσοτερο ικανοποιημενος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZXZXZCX Δημ. August 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2004 :mad: sakiss και εγω συμφωνω με τον jammie.εχω και εγω δελτα και την παω στον ζαφειροπουλο οχι γιατι τον αγαπαω αλλα γιατι ηθελα την εγγυηση και γιατι αν κατι στραβωσει και παρεις στα κεντρικα στην αθηνα για να βρεις το δικιο σου , πες τους για καπλανηδες και καληνυχτα. :) για τον ζαφειροπουλο ειναι υπολογοι στα κεντρικα, για τον καπλανη θα σου πουν οτι δεν ειναι επισημος dealer τους. οσον αφορα αυτο που ειπε ο jammie για τον σπυροπουλο, δεν τον ξερω προσωπικα αλλα ειναι βαριες κουβεντες αυτες που λες και αν τον ξερεις κιολας μεσω του θειου σου τοτε ειναι ακομα πιο βαριες και φανταζομαι τι θα του ελεγες αν δεν τον ειχες δει ποτε σου. τα forums ειναι για ανταλλασουμε αποψεις και οχι για να σπηλωνουμε επαγγελματιες, και να κατηγορουμε πισω απο ανωνυμιες. και να ξερεις οτι ο πιο χαζοσ ανθρωπος ειναι ο απολυτοσ φιλε sakissss. αυτα και να γυρισει η κουβεντα σε μοντελα και οχι σε ονοματα και μαγαζια της πολης μας γιατι δεν ειναι και αυτο το θεμα. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. August 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2004 Αστα να πανε ειμαι παλιοχαρακτηρας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jammie Δημ. August 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sakiss (20 Αύγ. 2004 , 14:29) Στα 30 σου θα μαθεις να χρησιμοποιεις και επιχειρηματα.Προς το παρον προσπαθεισται να βελτοιωσεται το service σας και να τηρειται τα ραντεβου σας.Ο σπυροπουλος ειναι κολλητος με τον θειο μου jammie.Οσο για την πετρελαιοκινητη gt εχει φωτογραφιες στο γραφειο του και ξερω και ο ιδιος τον ιταλο που την εχει.Για φαντασου κοκκινη gt με ιταλικες πινακιδες και αυτοκολλητο καπλανης.Πληγμα εεε?Γιατι αραγε να μην παει στην αντιπροσωπεια?Μαλλον δεν θα σκεφτηκε την εγγυηση.Μηπως εχεις και κοριους και παρακολουθεις και το τι λεω με το νικο? Αυτα που λες για εγγυησεις και μεταπωλητικες αξιες τα ακουω τσαμπα και βερεσε.Δεν προκειται να την πουλησω τη gt ποτε και ειμαι διατεθειμενος να χαλασω οσα φραγκα χρειαστει(ακομα και του μπαμπα οπως λες) επειδη και καλα θα χασω την εγγυηση απο το να περιμενω στην ακτη δυμαιων 100 χρονια μεχρι να μου φτιαξουν το αυτοκινητο.Σου αναφερω τι τραβηξα εχα χρονο και αντι να μου ζητησεις συγνωμη με απειλεις και απο πανω.Ετσι να στε σιγουροι οτι χτιζεται μια σχεση αλληλοκατανοησης με τους πελατες σας σε πολυ γερα θεμελια.Το μονο που ειπα ηταν οτι συνεστησα σε ενα παιδι τον καπλανη και ανεφερα οτι ισχυει και σε αυτον η εγγυηση.Προς τι η χθεσινη και η σημερινη σου επιθεση?Υπαρχει καποιο προβλημα που αλλαξα συνεργειο και ειμαι περισσοτερο ικανοποιημενος? Eisai 30 etwn kai katadexesai na sou agorazei autokinhta o babas sou? :rolleyes: To poios epixeirimatologei kai tekmhriwnei ta legomena tou fenetai! :!: Katalavainw oti niwtheis para poly asxhma ektethimenos. Apo oti eides(gia kakh sou tyxh), eimai para poly kalos gnwsths twn pragmatwn. Eimai sigouros oti ntrepesai kai fovasai gia oti exeis pei kathgorontas thn etairia Trim tou kyriou Vasileiou, thn etaireia kai tous mhxanikous tou Zafiropoulou, kathos kai thn etairia kai proswpika ton kyrio Spyropoulo. Ean estw kai mia sto ekatomyrio hsoun 30 etwn , ean eixes doulepsei estw kai mia wra sth zwh sou, tha eixes perissoterh orimothta kai euthiksia kai tha stamatouses. Egw apo thn allh den yphrxe periptwsh na apanthsw se kanena apo auta mynhmata. O monos logos pou to ekana einai giati eimai ki egw eleutheros epaggelmatias kai gnwrizw poso dyskolo einai na statheis kai na paleueis sthn eleutherh agora pou zoume, kai eidikotera sto xwro tou autokinhtou pou o antagwnismos einai asylhptos. Mou zhtas na sou zhthsw sygnwmh kai na veltiwsw thn eksyphrethsh sto service. Egw? :wacko: “File” Sakiss, den exw kamia sxesh pera apo thn pelateiakh me thn etaireia tou kyriou Zafiropoulou. Twra thn timiothta kai thn synepeia tou, esy eisai poly ma para poly mikros na antilhftheis kai na krineis, poso mallon na spilwseis thn eikona tou. Parola auta, me thn prwth eukairia, tha enhmerwsw egw proswpika ton “filo” sou ton Niko, opws kai ton kyrio Spyropoulo kai ton kyrio Vasileiou, gia auta pou les :whistle: . Afenos gia na fylagontai ean se kseroun, kai na mathoun poia gnwmh exeis kai pws thn ekfrazeis, gia autous kai gia tis etaireies tous, kai afeterou mhpws kai exoun th diathesh na asxolhthoun/apanthsoun stis aerologies pou tous prosapteis. Na sou ypenthimisw oti exeis akoma fiat stilo kai oti eixa pei oti thn eggyhsh thn exeis xasei gia to stilo, kai to poso tha sou stoixisei sth metapwlhsh tha to deis otan to kaneis praksh. Ta lefta tou baba sou, sou eipa oti tha ta xreiasteis ean kapoios apo autous tous opoious atekmhriwta kathgoreis, thelhsei na sou kanei mynhsh gia sykwfantikh dysfhmish. Etsi :!: giati esy peires kapoia apo ta legomena mou, ta ekanes soupa gia allh mia for a, kai mas thn proseferes agoggista. Twra ean oi fwtografies ths gt tou filou tou kyriou Kaplanh sto grafeio tou opws kai h paramonh tou autokinhtou autou meta apo parenesh tou kyriou Nikou gia kapoies hmeres ston perivalonta xwro tou synergeio tou apodeiknyoun oti egine service.. ti na pw ta sxoleia dika sas! :lol: Telos, kai epeidi noiwthw oti poly aksia sou exw dosei. Zhta sygnwmh ean sto epitrepei o egwismos sou gia na teleiwnei edw h sygkekrimenh kouventa, giati opws eipe kai o filos metaksi allwn sto proigoumeno mynhma, auto to forum den yparxei gia na spilwnoume epaggelmaties me atekmhriwtes kathgories krymenoi pisw apo thn anwnymia mas, alla gia na antallasoume apopseis kai plhrofories gia ta nea alla kai gia yparxonta montela ths agaphmenhs mas markas. ;) Παράθεση hits from the bong Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. August 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2004 θα μου απαντησεις τελικα?Εγω απλα προτεινα σε καποιον να δοκιμασει και τον καπλανη αμα δεν ειναι ευχαριστημενος.Ολη την κουβεντα εσυ την ξεκινησες χωρις αιτια και αφορμη και με αναγκασες να πω πραγματα που δεν θελω.Ζητω συγνωμη λοιπον γιατι εσυ αντι να απολογηθεις για τον ενα χρονο μαρτυριων βρισκεις τι ειπα για ενα προσωπο για να μου κανεις μυνηση.Συγνωμη λοιπον.Δεν θα αλλαξω συνεργειο ξανα.Οσο για το νικο πες του οτι θελεις.Τα εχω πει εξαλλου τα παραπονα μου για το συνεργειο σας στον δευτερο πωλητη αν ξερεις τον αντρεα και τα ξερει και ο νικος μαλλον εδω και ενα χρονο.Οποτε τσαγια.Ο νικος ειναι φιλος μου και ο μονος που συμπαθω-πες του οτι θελεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. August 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2004 jammie εντάξει φίλε τελείωσε το θέμα. Αν είσαι σωστός θα αφήσεις το Σάκη που είναι και μικρότερος και πιο αφελής σε όσα κάνει και λέει και δεν θα το παίξεις δήθεν και υπερβολικός... Τα πρώτα σου μήνύματα τα βρήκα πολύ σωστά, στο τέλος όμως βγάζεις ένα φαρμάκι ρε φίλε και ένα δήθεν που δεν σου πάει και... δεν το σηκώνει και ο χώρος. :!: Άσε τους λεφτάδες του χώρου (Ζαφειρόπουλου, Καπλάνη, Βασιλείου) και μην ψαρώνεις έναν μικρό που έχει καψώσει με την GT και υπερβάλλει λίγο. Σιγά μη σκίσει το βρακάκι του ο Βασιλείου ή ο Καπλάνης αν τον πεις οτι κλέβει και οτι είναι πανάκριβος. Το λέω εγώ υπεύθυνα αν θες... οτι ο Βασιλείου είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΟΣ και αν σε δει ψάρι θα σου φάει οτι έχεις και δεν έχεις... (Νίκος Παπανικολόπουλος λέγομαι... για τις μηνύσεις αν θες :whistle: , πριν λίγη ώρα άλλωστε έπινα καφέ εκεί)... Τι κάθεσαι και κουράζεις τώρα; Στο θέμα του Ζαφειρόπουλου δε με αφορά, δεν παίρνω θέση. Εγώ έχω καλές εντυπώσεις απο το service στο οποίο είναι αυτή τη στιγμή η 147 μου, και δεν έχω λόγο να κακολογήσω. Τα παιδιά είναι υπερ τέλεια στη συμπεριφορά τους, σε όλους τους τομείς. Είναι πάντα δίπλα όταν τους χρειαστείς, ο Βασίλης στην υποδοχή ειδικά είναι διαμάντι παιδί! Αν συμβει οτιδήποτε στραβό όμως, όχι μόνο θα βγω να το πω, αλλα θα μετράνε μηνύσεις απο εδώ μέχρι το Μιλάνο όλοι τους. Στο λέω φιλικά, άφησε την κουβέντα με το Σάκη, όχι για να τον προστατέψω, (έκανε αρκετά λάθη στα λεγόμενά του και πρέπει να προσέχει τι λέει). Απλά είναι μικρός και πρέπει να του δώσεις να καταλάβει διαφορετικά, όχι με τον τσαμπουκά και το δήθεν, είμαι εγώ στα μέσα και εσύ δεν είσαι... Δεν σου προσφέρει κάτι άλλωστε... ;) Σάκη πρόσεχε τι λες πλέον... :mad: Σε διαβάζουν πολλοί άνθρωποι και κρυμμένος πίσω απο την ανωνυμία πολλά μπορεί να λες. Δεν είναι σωστό γιαυτό πρέπει να σε προειδοποιήσω να σταματήσεις να λες ΑΒΑΣΙΜΕΣ κατηγορίες. Αν έχεις αποδείξεις άνετα πες τες... Εληξε εδώ η κουβέντα... ας ασχοληθούμε με τις Ιταλίδες μας λίγο... ;) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. August 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2004 Ρε παιδιά... chill out - both of u... Τα forums αυτά είναι για να αλληλοβοηθούμεθα και να ανταλλάσσουμε απόψεις, όχι για να τρώμε τα μουστάκια μας. Plz be cool. :) Παράθεση CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. August 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2004 Θελω να ζητησω συγνωμη που πανω στον εκνευρισμο μου οταν εξεθετα τα παραπονα μου για το επισημο συνεργειο εκανα απρεπεις χαρακτηρισμους για τον κυριο ζαφειροπουλο και τον κυριο σπυροπουλο.Λαθος μου γιατι μιλησα ετσι για αθρωπους που δεν γνωριζω καλα.Ολα τα παραπονα που ανεφερα ειναι απο προσωπικες εμπειριες και δεν εκανα γενικευσεις για ολο το συνεργειο το οποιο οπως λεει και ο mythozz του εχει συμπεριφερθει αψογα.Σε εμενα οχι γι αυτο και αλλαξα.Αυτα και τελος απο εμενα.Jamie η εγγυηση ισχυει και στον καπλανη.Οσο για την πετρελαιοκινητη gt στο ξαναλεω εχω παει βολτα με τον ιταλο καθως η κοπελα του μενει διπλα μου και ο ιδιος μου εχει πει οτι κανει service στον καπλανη.Δεν σου λεω ψεματα και ουτε θελω να σου αποδειξω κατι με αυτο?Κανε μου οσες μυνησεις θελεις αλλα δε με λυπασαι ομως που περιμενω τοσους μηνες την gt και οταν θα ερθει θα ειμαι πισω απο τα καγκελα και ακομα θα την ονειρευομαι? 158 http://www.automobilismo.it/edisport/automobilismo/gallery.nsf/HFoto/AlfaRomeo157anteprimaFoto09FotoGrande/$file/09.jpg http://www.automobilismo.it/edisport/automobilismo/gallery.nsf/HFoto/AlfaRomeo157anteprimaFoto08FotoGrande/$file/08.jpg http://www.automobilismo.it/edisport/automobilismo/gallery.nsf/HFoto/AlfaRomeo157anteprimaFoto10FotoGrande/$file/10.jpg http://www.automobilismo.it/edisport/automobilismo/gallery.nsf/HFoto/AlfaRomeo157anteprimaFoto01FotoGrande/$file/01.jpg http://www.automobilismo.it/edisport/automobilismo/gallery.nsf/HFoto/AlfaRomeo157anteprimaFoto05FotoGrande/$file/05.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. August 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2004 Στο πίσω μέρος δε βλέπω τις τεράστιες διαφορές. Η μούρη μπροστά μας δίνει μια ιδέα τι επιθετική νοοτροπία θα επικρατήσει στις Alfa που έρχονται... :up: Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. August 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2004 giati to piso na mou thimizi entonta cordoba......... gamo to kerato mou diladi..... ekei pou eipame oti i SEAT paei siga siga na antigrapsi tin alfa romeo pame gia to antitheto tora???????? kata ta alla perimeno na pesi sta xeria mou na tin skiso aneleita........... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. August 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2004 Mα η seat πλεον αντιγραφει ασχημα γαλλικοιαπωνικα πολυμορφικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Melkor Δημ. August 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2004 Mpa mhn kollas sta Altea kai Toledo.Bebaia kai to Tango thymizei to Wind ths Renault alla phges ths VW lene pws ta nea Leon kai Ibiza tha italofernoun dia xeiros De Sylva. Apo mourh pantws h 158.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. August 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2004 158 :D 3.2 V6 260Hp.... http://members.fortunecity.it/netflier/100_0289.jpg Η οθονη του trip computer ειναι ιδια με αυτη των ferrari-masserati http://members.fortunecity.it/netflier/100_0287.jpg http://members.fortunecity.it/netflier/100_0291.jpg http://members.fortunecity.it/netflier/100_0288.jpg http://members.fortunecity.it/netflier/100_0290.jpg http://members.fortunecity.it/netflier/100_0286.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. August 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2004 H πισωκινητη alfa που ολοι περιμενατε.Αντε γιατι μας πρηξατεεεεε http://www.147virtualclub.it/public/Scansione.jpg http://www.147virtualclub.it/public/quattroruote.jpg http://www.147virtualclub.it/public/Scansione0001.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemanis Δημ. August 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2004 αμάν Παναγία μου :blink: :X (άφωνος....) Σπύρος Παράθεση http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. August 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2004 tha to patho to egkefaliko kamia mera ............... (eimai kai mikros to kerato mou) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmak Δημ. August 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2004 μυθος ενταξει με το εργαλειο?τον αλλαξες τον μεταβλητο?σορρυ δεν ηρθα..ελειπα σε διακοπες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts