observer10 Δημοσιεύτηκε January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 18, 2010 (edited) Λοιπον εδω ποσταρω ενα θεμα μηπως καταφερει κανενας μας και δωσει εναν πληρη οδηγο για το πως μπορουμε να χρησιμοποιησουμε την εφαρμογη rdesktop (remote desktop) https://garage.maemo.org/frs/?group_id=214 Εγω δεν εχω ξανακανει κατι παρομοιο,εφτασα μεχρι την εγκατασταση στο κνητο. Δηλαδη θα εκτιμουσα αν με βοηθουσε καποιος να φτιαξω server στο pc (windows xp) και να συνδεθω. Παραθετω screenshot και βιντεο EDIT Τελικα τα καταφερα με ενα οδηγο που βρηκα στο maemo talk : 1 - set a static ip to your pc in your LAN See here 2 - Disable firewall on pc or allow remote desktop port 3389 See here 3 - Set password to your acocunt on your pc and make it member of Administrator See here 4- Go to your router's management page and forward remote desktop port to your computer's new static ip See here 5 - Enambe remote desktop on your pc See here 6 - Start Rdesktop 1.7 package on your N900 and type your computers internet ip you can get it from a site like whatismyip.org For easy use see if your router supports http://www.dyndns.com/ . If it does just open a free account and you won't need to remember your pc's ip all the time πηγη:http://talk.maemo.org/showthread.php?t=33770&page=17 Μπαινω μονο μεσω του ασυρματου δικτυου προς το παρον ,..κατι παιζει με το dns που χρησιμοποιει η forthnet .το ψαχνω και ενημερωνω. Edited April 1, 2012 by Superuser Νεο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
observer10 Δημ. January 23, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2010 Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα,οταν δινω την ip του pc στο δικτυο μου (του σπιτιου) συνδεεται μια χαρα,οταν ομως δινω την ip του υπολογιστη στο internet μου βγαζει network error.εχει κανεις την λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atmos Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα,οταν δινω την ip του pc στο δικτυο μου (του σπιτιου) συνδεεται μια χαρα,οταν ομως δινω την ip του υπολογιστη στο internet μου βγαζει network error.εχει κανεις την λυση? Καθυστερημένη η απάντηση, αλλά τώρα είδα την ερώτηση: Όταν δίνεις την ip του υπολογιστή στο internet, πώς είναι συνδεδεμένο στο n900 σου στο internet? Με wifi στο σπιτικό σου δίκτυο ή με 3g/gprs? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
observer10 Δημ. February 15, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 Καθυστερημένη η απάντηση, αλλά τώρα είδα την ερώτηση: Όταν δίνεις την ip του υπολογιστή στο internet, πώς είναι συνδεδεμένο στο n900 σου στο internet? Με wifi στο σπιτικό σου δίκτυο ή με 3g/gprs? Με wifi.Ωστοσο το εχω δοκιμασει και σε σπιτι φιλου μου(απο αλλο δηλαδη) αλλα τιποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joker7 Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 Εγκατεστησα το vnc viewer στο Ν900 και λειτουργει μια χαρα οταν κανω συνδεση απο το wifi στο σπιτι μου.Οταν ομως προσπαθω να συνδεθω μεσω 3g μου βγαζει μηνυμα οτι δεν μπορει να συνδεθει στο server.Ξερει κανενας τι πρεπει να κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 Εγκατεστησα το vnc viewer στο Ν900 και λειτουργει μια χαρα οταν κανω συνδεση απο το wifi στο σπιτι μου.Οταν ομως προσπαθω να συνδεθω μεσω 3g μου βγαζει μηνυμα οτι δεν μπορει να συνδεθει στο server.Ξερει κανενας τι πρεπει να κανω; Νομίζω ότι δεν υποστηρίζει over the internet αλλά μόνο τοπικά. Δοκίμασα το rdesktop που είναι για αυτή τη δουλειά αλλά δεν κατάφερα να το κάνω να δουλέψει σε windows 7 που έχω. Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joker7 Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 Τελικα το βρηκα.Απλα η ip που του εδινα ηταν η lan ip οποτε δεν μπορουσε να δουλεψει με το 3g.Πρεπει να του δωσεις την public ip και να ανοιξεις το port στο router.Δουλευει μια χαρα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 Τελικα το βρηκα.Απλα η ip που του εδινα ηταν η lan ip οποτε δεν μπορουσε να δουλεψει με το 3g.Πρεπει να του δωσεις την public ip και να ανοιξεις το port στο router.Δουλευει μια χαρα.:) Ποια πόρτα άνοιξες; edit: Τα κατάφερα κι εγώ:) Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joker7 Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 Την 5900.Αλλα πρακτικα το προγραμμα δε θα μπορει να λειτουργησει μεσω 3g αν δεν εχεις αγορασει απο τον provider σου static ip,σωστα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 Την 5900.Αλλα πρακτικα το προγραμμα δε θα μπορει να λειτουργησει μεσω 3g αν δεν εχεις αγορασει απο τον provider σου static ip,σωστα; Χρησιμοποιώ static ip μέσω dyndns.com, δωρεάν φυσικά. Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joker7 Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 Χρησιμοποιώ static ip μέσω dyndns.com, δωρεάν φυσικά. Δεν το ηξερα αυτο,θα του ριξω μια ματια.Ευχαριστω;). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 Δεν το ηξερα αυτο,θα του ριξω μια ματια.Ευχαριστω;). Φτιάχνεις ένα host με όνομα πχ joker7.freehost.com, βάζεις το προγραμματάκι που σου δίνει στο pc σου και κάθε φορά που αλλάζει ip το ρουτερ σου κάνει συγχρονισμό με τον host. Οπότε η ip σου είναι πάντα το joker7.freehost.com. Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts