honda_100 Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 παιδια πειτε κανενα αρωμα ανδρικο που να τα "σπαει":) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 http://www.cheapsmells.com/ Για τσεκαρετε :D Μιλάμε για εκπληκτικές τιμές!! Και η αποστολή από όσο κατάλαβα είναι 2,15 λίρες!!! Φαίνεται και αξιόπιστο. Έχεις αγοράσει? Μάλλον από εδώ θα είναι η επόμενη αγορά μου!! Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 παιδια πειτε κανενα αρωμα ανδρικο που να τα "σπαει":) Gaultier... Πιστεύω το καλύτερο αντρικό άρωμα (τουλάχιστον για μένα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valantiss Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 Egw exw thn Armani code APISTEYTI:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valantiss Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 Kamia super kolonia me idietero arw:)ma Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 Aqua di gio χρόονια τώρα, δεν την αλλάζω με τπτ..κ πρόσφατα αυτό της Prada, πολύ ωραίο.:) Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 Για χρόνια χρησιμοποιώ την boss by boss, μια κίτρινη. Το καλύτερο άρωμα πιστεύω προσωπικά. Τώρα τελευταία αγόρασα και την prada. Πολύ καλή μπορώ να πω. Μου λένε ότι μυρίζει "άντρας"!! Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 valantiss σε παρακαλώ πολύ μη κάνεις συνεχόμενα ποστς και γράφε μόνο αν έχεις να πεις κάτι ουσιαστικό... thanks..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 Μιλάμε για εκπληκτικές τιμές!! Και η αποστολή από όσο κατάλαβα είναι 2,15 λίρες!!! Φαίνεται και αξιόπιστο. Έχεις αγοράσει? Μάλλον από εδώ θα είναι η επόμενη αγορά μου!! οχι δεν εχω αγορασει... παιδια ξερετε και τις τιμες απο τα αρωματα που μου προτεινατε???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 http://www.fragrantica.com/images/perfume/nd.3747.jpg αυτήν έχω και έχει πάρει τα μυαλά των συμμαθητριών μου:p Μεσα στο μυαλο μου εισαι...μπηκα στο τοπικ με σκοπο να γραψω για αυτην ακριβως την ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ αντρικη κολωνια! Με αυτη την κολωνια μου φαινεται λογικο να τις τρελανες ολες! Γενικοτερα παντως η Πακο Ραμπαν βγαζει πολυ ωραιες κολωνιες, και αντρικες και γυναικειες (απο τις γυναικειες εχω μια ιδιαιτερη προτιμηση στην Ultraviolet, υπεροχη!) :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valantiss Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 Μηπως ξερει κανεις αν στα Hondos εχουν εκπτωσεις αυτον τον καιρο????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 Έχουνε φίλε,αλλά μην φανταστείς και τίποτα τρελό. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 Στον κανελλόπουλο έχει 50% έκπτωση. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 Μηπως ξερει κανεις αν στα Hondos εχουν εκπτωσεις αυτον τον καιρο????? Έχουνε φίλε,αλλά μην φανταστείς και τίποτα τρελό. Τα Χοντος νομιζω εχουν παντα 30% εκπτωση...αλλά δεν ειμαι και σιγουρη:worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 Aυτήν την περίοδο έχουν σε ορισμένα αρώματα 30% έκπτωση και σε ορισμένα άλλα 40%-50%. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valantiss Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 ok ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 μεχρι ποτε ειναι οι εκπτωσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Μέχρι τέλη του μήνα,κάτι τέτοιο. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Μηπως ξερει κανεις αν στα Hondos εχουν εκπτωσεις αυτον τον καιρο????? πηγα σημερα...5% εχουν..καλυτερα να μην ειχαν καθολου.. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmmaroulaki Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 http://www.cheapsmells.com/ Για τσεκαρετε :D Δελεαστικοτατες τιμες και βρηκα και αυτο που εψαχνα μηνες και δεν εβρισκα πουθενα τουλαχιστον στην Ελλαδα ΑΛΛΑ δεν δεχεται paypall παρα μονο πιστωτικη ...κατι μου βρωμαει :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 πηγα σημερα...5% εχουν..καλυτερα να μην ειχαν καθολου.. :p Εγώ την πέμπτη που πήγα είχε αρώματα στα οποία είχαν έκπτωση 5% και άλλα στα οποία είχαν έκπτωση έως 30 με 40 %. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rch Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 πηγα σημερα...5% εχουν..καλυτερα να μην ειχαν καθολου.. :p Emena mou kanan 20% prin 2 bdomades. Παράθεση One of the things you learn after years of dealing with drug people, is that you can turn your back on a person, but never turn your back on a drug. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Εγώ την πέμπτη που πήγα είχε αρώματα στα οποία είχαν έκπτωση 5% και άλλα στα οποία είχαν έκπτωση έως 30 με 40 %. Και εγώ πήγα σήμερα στην αριστοτέλους και είχαν σε όλα 5% μόνο. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valantiss Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Εχει να μου δωσει πληροφοριες κανεις για την Armani Μania ειναι καλυτερη της Armani code????:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Και οι δύο είναι εξίσου κορυφαίες,απλά η Armani code είναι λιγάκι πιο βαριά αν θέλεις. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts