chris_2005 Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 Τώρα πρόσφατα που έκανα μια επιδρομή σε ένα κατάστημα SEPHORA, οι PRADA που μύρισα δεν μου άρεσαν καθόλου. Καθόλου όμως... Εγώ το είπα και παραπάνω. Άρωμα είναι ένα: CHANEL ALLURE HOMME SPORT. Απλώς δεν υπάρχει αυτό το άρωμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vps Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 Την Boss Soul την έχω και τη γουστάρω πολύ (όπως όλες από Hugo Boss) και είναι αρκετά καλή. Την Gucci δεν την έχω μυρίσει ποτέ μου (πειράζει; :rolleyes: :D ). Η Bvlgari BLV είναι κι αυτή πολύ ωραία αλλά είναι λίγο βαριά (τουλάχιστον για μένα). Τις έχεις και τις 3 και ρωτάς ή θες να πάρεις μια από αυτές; :rolleyes: Ούτε Mont Blanc έχω μυρίσει ποτέ μου. :rolleyes: :p Εγώ την περασμένη εβδομάδα με τις εκπτώσεις πήρα Estee Lauder Pleasures for Men & την Burberry Touch. Και τις 2 σε 50άρι μπουκαλάκι... Είναι πρόσφατες αγορές και είναι και η μύτη μου τρεχάμενη τον τελευταίο καιρό και δεν έχω μια ολοκληρωμένη άποψη. :O Γενικότερα στις τελευταίες κολώνιες που έχω πάρει προτιμώ να παίρνω 2 50άρια παρά 1 100άρι. :) Να προσθέσω πως πάρα με πάρα πολύ καλές εντυπώσεις μου έχει αφήσει η Givenchy Very Irresistible... :up: Όλα τα λεφτά! :happy: Αυτά τα ολίγα. :blink: Τις έχω όλες, και μου αρέσει περισσότερο η Boss Soul, απλά άλλοι μου λένε ότι δεν είναι τόσο καλή για βράδυ... γι 'αυτό και ρώτησα... (η Gucci θα σου φανεί ακόμα ποιό βαριά από την Bvlgari BLV). Έχω και την Lauder Pleasures, πολύ καλή η επιλογή σου... Πώς είναι η Givenchy; Ρώτησα για Mont Blanc επειδή μου είπαν ότι έχει παρόμοια αίσθηση με τη Soul. Παράθεση ...It does not do to dwell on dreams and forget to live... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Caesar2_88 Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 Εγώ το είπα και παραπάνω. Άρωμα είναι ένα: CHANEL ALLURE HOMME SPORT. Απλώς δεν υπάρχει αυτό το άρωμα. Και εγώ το ίδιο έχω πει παραπάνω. Πολύ ωραίο άρωμα και ευτυχώς ταιριάζει πολύ σε μένα.Άλλα, που είναι αντικειμενικά πολύ ωραία, σε μένα δεν ''κάθονται'' καλά..Μ' αυτό όμως έχω βρει την ησυχία μου. Btw,πάρα πολύ ωραία sig chris_2005! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 To Homme το απλό δεν το δοκίμασα. Είναι ωραίο; Btw, ευχαριστώ! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 μυρισα μια γυναικεια σημερα... soft musk λεγεται(δεν εχω αλλα στοιχεια) και μου αρεσε παααααααααρα πολυ..απο δευτερα θα βγω προς αναζητηση και θα σας ενημερωσω για το ποιας εταιρειας ειναι,κτλ κτλ Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 μυρισα μια γυναικεια σημερα... soft musk λεγεται(δεν εχω αλλα στοιχεια) και μου αρεσε παααααααααρα πολυ..απο δευτερα θα βγω προς αναζητηση και θα σας ενημερωσω για το ποιας εταιρειας ειναι,κτλ κτλΝομιζω Avon ειναι...Πρεπει να την εχω μυρισει.:worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 Τις έχω όλες, και μου αρέσει περισσότερο η Boss Soul, απλά άλλοι μου λένε ότι δεν είναι τόσο καλή για βράδυ... γι 'αυτό και ρώτησα... (η Gucci θα σου φανεί ακόμα ποιό βαριά από την Bvlgari BLV). Έχω και την Lauder Pleasures, πολύ καλή η επιλογή σου... Πώς είναι η Givenchy; Ρώτησα για Mont Blanc επειδή μου είπαν ότι έχει παρόμοια αίσθηση με τη Soul. Δεν είναι και τόσο καλή για βράδυ;; Η Soul;; :lol: οk οk... I quit... :p Η Pleasures έχει ένα αρκετά ωραίο, διακριτικό άρωμα αλλά τελικά δε με τρέλανε τόσο πολύ. :rolleyes: Πάντως για πρωί είναι ότι πρέπει. :) Τι να σου πω για τη Givenchy. Είναι κορυφαία! :D :up: Τέτοιο κόλλημα έχω φάει μόνο με τις Boss, την Baldessarini και τη Joop! ! Έχει ένα πολύ ιδιαίτερο άρωμα. Αν μπορείς μύρισέ την γιατί ακόμα κι εγώ έχω μπερδευτεί με τον συνδιασμό που έχει. :blink: :lol: Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 εγώ πήρα την emporio armani black code night~!Πολύ ωραία κολώνια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 +1. Μύρισα και την γυναικεία την CODE και είναι εξίσου ωραία. Αν και εμένα η code δεν μου κάθισε καθόλου καλά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisk Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 Έπεσε ένα δείγμα στα χέρια μου απο μία CORDUROY...τι λέει?Την ξέρει κανείς?Είναι σχετικά ελαφριά.. Παράθεση this is how we do... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 εγώ βάζω ότι δίνουν μαζί τα περιοδικά, δεν έχω λεφτά για πέταμα, οτι να ναι αντρικά γυναικία αρκεί να μου αρέσει σαν μυρωδιά :) Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 λοιπον αυριο θα βγω παγανια στο the mall να ψαξω κανα αρωμα καλο και οχι πανω απο 40 ευρω αν εχετε κατι να μου προτεινετε που να ειναι ελαφρυ και μυστηριο και να ειναι και για καθημερινη χρηση ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 calvin klein one (~30) nikos τιμη δεν ξερω αλλα φτηνη θα ειναι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 λοιπον αυριο θα βγω παγανια στο the mall να ψαξω κανα αρωμα καλο και οχι πανω απο 40 ευρω αν εχετε κατι να μου προτεινετε που να ειναι ελαφρυ και μυστηριο και να ειναι και για καθημερινη χρηση ευχαριστω Τι να το κάνεις το μυστήριο πρωϊνιάτικα; Ήδη με το φως της ημέρας θα έχεις φανερωθεί! Πάει το μυστήριο. :) Η Boss Energize είναι αρκετά καλή και ενεργητική (δεν εννοώ την τουαλέτα :p ) όπως λέει ο τίτλος. Επίσης καλή για καθημερινή χρήση είναι και η Armani Mania. Η Baldessarini πολύ πιθανό να σου δώσει το μυστήριο που τόσο πολύ αναζητάς. :D Κοίτα και προς CK/Escada γενικότερα μεριά γιατί έχω καιρό να τις μυρίσω και με αυτά που έχω ακούσει από τα παιδιά εδώ έχω σκανδαλιστεί λιγάκι. :devil: :) Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2007 black orchid απο tom ford πολυ ωραιο αρωματακι,σε πολυ ομορφο μπουκαλι... η τιμη καλη 75e τα 50ml Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. March 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2007 black orchid απο tom ford πολυ ωραιο αρωματακι,σε πολυ ομορφο μπουκαλι... η τιμη καλη 75e τα 50ml 1ον... Είναι για άντρα ή γυναίκα; 2ον... 75Ε είναι καλά για 50άρι μπουκαλάκι;;;; :confused: :blink: Εγώ με 75Ε παίρνω 2 αρώματα με 50άρια μπουκαλάκια! Εκτός κι αν είναι γυναικεία οπότε πάω πάσο γιατί οι γυναικείες είναι πάντα πιο ακριβές από τα αντρικά. Δεν καταλαβαίνω το λόγο γι αυτό το διαχωρισμό αλλά τέλος πάντων. :rolleyes: Μεγειές Freak. ;) :) Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nymphetamine Δημ. March 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2007 L' Instant De Guerlain (pour Homme). Α π ί σ τ ε υ τ η Παράθεση ''Cold was my soul, untold was the pain I faced when you left me. A rose in the rain....So I swore to the razor that never, enchained would your dark nails of faith be pushed through my veins again'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosDan Δημ. March 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2007 L' Instant De Guerlain (pour Homme). Α π ί σ τ ε υ τ η Να και καποιος που γνωριζει απο φινετσατα Eau de toilette!!! Απλα να συμπληρωσω οτι και η γυναικεια ειναι φανταστικη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μη τα βαζεις ποτε με ηλιθιους. Σε κατεβαζουν στο επιπεδο τους και σε κερδιζουν ευκολα λογω εμπειριας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vickylsls Δημ. March 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2007 Τι να το κάνεις το μυστήριο πρωϊνιάτικα; Ήδη με το φως της ημέρας θα έχεις φανερωθεί! Πάει το μυστήριο. :) Η Boss Energize είναι αρκετά καλή και ενεργητική (δεν εννοώ την τουαλέτα :p ) όπως λέει ο τίτλος. Επίσης καλή για καθημερινή χρήση είναι και η Armani Mania. Η Baldessarini πολύ πιθανό να σου δώσει το μυστήριο που τόσο πολύ αναζητάς. :D Κοίτα και προς CK/Escada γενικότερα μεριά γιατί έχω καιρό να τις μυρίσω και με αυτά που έχω ακούσει από τα παιδιά εδώ έχω σκανδαλιστεί λιγάκι. :devil: :) χα χα lol εμένα πάντως η αγαπημένη μου είναι poison dior και dolce gabanna με το κοκκινο καπάκι και με το γαλάζιο -δεν θυμάμαι τώρα πως τη λένε - είναι πολύ ωραία αλλά πιο πολύ για χειμώνα. α για όσους ενδιαφέρονται να αγοράσουν άρωμα πάντως μέχρι το Σάββατο τα beauty shop έχουν -25% Παράθεση Bazinga!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2007 α για όσους ενδιαφέρονται να αγοράσουν άρωμα πάντως μέχρι το Σάββατο τα beauty shop έχουν -25% thanks..υπερχρησιμη πληροφορια :D σε ολα τα αρωματα ετσι?ενεξαρτητως ποσοτητας ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vickylsls Δημ. March 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2007 α δε ξέρω αν εσύ αγοράσεις μια κούτα τι γίνεται..χε χε πάντως τώρα άκουσα διαφήμιση που έλεγε μεγάλες εκπτώσεις στα Notos galleries δε λέει πόσο αλλά τι γίνεται..τώρα δεν τελείωσαν οι εκπτώσεις...;; αααααα παιδιά τώρα είδα κι άλλη διαφήμιση -25% στα hondos center τι γίνεται καταιγισμός διαφημίσεων με εκπτώσεις.... Παράθεση Bazinga!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evanthe Δημ. March 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2007 αααααα παιδιά τώρα είδα κι άλλη διαφήμιση -25% στα hondos center τι γίνεται καταιγισμός διαφημίσεων με εκπτώσεις.... Ισχύει το - 25% σίγουρα και για πόσες μέρες? Εντάσσεται στις προωθητικές ενέργειες για το "τριήμερο καταναλωτή" - 14, 15, 16/3? :worry: Παράθεση I didn't know I was looking for love, until I found it Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenfan Δημ. March 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2007 Τελευταίο "κόλλημα" εδώ και δύο χρόνια με το black code του Armani. Κια κολώνια και after shave balm. Οσο μπορώ μάλιστα βάζω και φίλους να μου το φέρουν από Αγγλία, γιατί είναι διαφορετικά.... Παράθεση Γιώργος Galaxy s9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evanthe Δημ. March 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2007 Τελευταίο "κόλλημα" εδώ και δύο χρόνια με το black code του Armani. Κια κολώνια και after shave balm. Οσο μπορώ μάλιστα βάζω και φίλους να μου το φέρουν από Αγγλία, γιατί είναι διαφορετικά.... Τί εννοείς? Άλλα είναι τα αρώματα που έχουμε εμείς εδώ? :worry: Παράθεση I didn't know I was looking for love, until I found it Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2007 1ον... Είναι για άντρα ή γυναίκα; 2ον... 75Ε είναι καλά για 50άρι μπουκαλάκι;;;; :confused: :blink: Εγώ με 75Ε παίρνω 2 αρώματα με 50άρια μπουκαλάκια! Εκτός κι αν είναι γυναικεία οπότε πάω πάσο γιατί οι γυναικείες είναι πάντα πιο ακριβές από τα αντρικά. Δεν καταλαβαίνω το λόγο γι αυτό το διαχωρισμό αλλά τέλος πάντων. :rolleyes: Μεγειές Freak. ;) :)γυναικεια ειναι. συγκεκριμενα η 1η γυναικεια που βγαζει ο τομ φορντ:) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts