jimarasss Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 gaultier.αν και πολυφορεμενη κολονια ειναι απο τις αγαπημενες μου!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 @jimarasss την χρυση ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalwar Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 γυναικεια μ'αρεσει πολυ η Rive Gauche απο YS και γω εχω την Code απο Armani ;-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 εκεινο το μικρουλι το μπουκαλακι(code armani)?ειναι πολυ ωραια παντως..πολυ καλη επιλογη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimarasss Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 @jimarasss την χρυση ετσι? ολες...:) οταν λες χρυση εννοεις την γκοτιε2? και η mall (αν θυμαμαι καλα το ονομα) μου αρεσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 ναι την gaultier στο τετραγωνο λεω :) ειναι υπεροχη.. η mall ειναι αυτη με το ανθρωπακι χωρις το κεφαλι ε?σαν την χρυση δεν ειναι ;) αυτες μου εμειναν ..:( :cry: http://img109.imageshack.us/img109/9569/03082006117cm9.th.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimarasss Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 ναι την gaultier στο τετραγωνο λεω :) ειναι υπεροχη.. η mall ειναι αυτη με το ανθρωπακι χωρις το κεφαλι ε?σαν την χρυση δεν ειναι ;) αυτες μου εμειναν ..:( :cry: http://img109.imageshack.us/img109/9569/03082006117cm9.th.jpg την polo-ralf loran και την davitoff-echo τις εχω. οι gaultier δεν εχουν καμια σχεση η 2 με τη mall.και οι 2 ωραιες παντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 ναι την gaultier στο τετραγωνο λεω :) ειναι υπεροχη.. η mall ειναι αυτη με το ανθρωπακι χωρις το κεφαλι ε?σαν την χρυση δεν ειναι ;) αυτες μου εμειναν ..:( :cry: http://img109.imageshack.us/img109/9569/03082006117cm9.th.jpg poly benetton bre paidi moy... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_16 Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 Εγω παντως προτιμω την Fahrenheit!!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 poly benetton bre paidi moy... pardon?:what: μια εχω ολη κ ολη :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristof Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 ego pali exo tin cool water tis davidoff kai apla den pezete;) Παράθεση http://i258.photobucket.com/albums/hh274/aristof89/BTW2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 Παιδιά,μιά ήταν η κολώνια που αγάπησα black code.Έντονο αλλά όχι ενοχλητικό άρμα,συτηχώς τελίωσεαπο ότι θυμάμαι ήταν ακριβή40Ε απο αεροδρόμιο και μικρό μπουκαλάκι.Τώρα φοράω μια lacoste.Ωραία αλλά όχι τόσο έντονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristof Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 Παιδιά,μιά ήταν η κολώνια που αγάπησα black code.Έντονο αλλά όχι ενοχλητικό άρμα,συτηχώς τελίωσεαπο ότι θυμάμαι ήταν ακριβή40Ε απο αεροδρόμιο και μικρό μπουκαλάκι.Τώρα φοράω μια lacoste.Ωραία αλλά όχι τόσο έντονη. tin ixa kai tin black code kai itan pragmatika apisteuti...:cool: Παράθεση http://i258.photobucket.com/albums/hh274/aristof89/BTW2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monica Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 Για μένα μια από τις πιο ωραίες κολώνιες είναι η beyond paradise :) Είναι πάρα πολύ ωραία :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALekz182 Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 Παιδες,Παντως υπαρχουν καποιες πολυ μοναδικες κατα τη γνωμη μου,που τις εχω αγαπησει, Armani black code Bvlgari blue Chanel Egoiste Versace - Eau De Fraise Παράθεση http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 Chanel Egoiste Versace - Eau De Fraise δεν τις εχω μυρισει..θα παω ομως να τις testa-ρω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
szzs Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Κ γω αν και δεν είμαι πολύ του αρώματος, μου αρέσει η by από dolce & gabbana (ένα ζεβρέ μπουκαλάκι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 eho ti armani tin aqua kai mamaei. Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anle Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 CK One......................... the best!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ........Ο Χρόνος είναι Χρήμα ! ! ! ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenfan Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 Απο τότε που βγήκε Armani black code κολώνια και after shave. Κορυφαίο άρωμα. Πριν από αυτή Dark blue της Boss και πιο παλιά Egoiste της Chanel Παράθεση Γιώργος Galaxy s9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. October 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2006 Από αντρικές μου αρέσουν οι: D&G (η κλασσική), YOOP (τέλεια!!), Body Couros, Armani Black & Π (Givenchy). Από γυναικείες: Amarige (Ginenchy-η αγαπημένου μου), Light Blue, NOA, Touch Of Pink (Lacoste) & 212 (Carolina Herrera). Παράθεση "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. October 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2006 YOOP (τέλεια!!). +1000 Δεν την αλλάζω με καμία :) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renia_ Δημ. October 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2006 Burberys brit Sicily DG DKNY k apo antrika versace armani Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALekz182 Δημ. October 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2006 Παιδια "αποκτησα" σημερα την Moschino friends,πολυ καλη,καπως εντονη, αλλα οχι ασχημα,φιλη μου την πηρε,τελικα οι γυναικες ξερουν να διαλεγουν για αντρες... Παράθεση http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimarasss Δημ. October 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2006 YOOP (τέλεια!!) JOOP θέλεις να πεις, ε? :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts