nucleogenesis Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 Μυρτώ...ΛΕΒΑΝΤΑ...καλή και απολυμαντική... Χωρίς να έχω διάθεση να κρίνω το συγκεκριμένο θέμα το βρίσκω ολίγον τι γκομενικό...αλλά όπως είπα...λέω την προσωπική μου άποψη... Αυτό έβαζε ο παππούς μου :lol: Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 παιδια ψαχνω ενα σχετικα καλοκαιρινο αρωμα το οποιο να διαρκει πολυ. τι λετε για την dg light blue??? την καινουργια dior home sport την εχει κανεις για να μας πει εντυπωσεις??? αν εχετε κατι να μου προτινετε ευχαριστως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris89 Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 Απ' οτι ειδα το axe στην δημοσκοπηση για το "ποιο αποσμητικο χρησιμοποιείτε;" ειναι με διαφορα πρωτο! απο axe εχω δοκιμασει το marine, το click και το africa. δεν μπορω να πω οτι με ενθουσιασαν. :worry: το marine ειχε καποτε σε αφρο ξυρισματος πολυ ωραιο αρωμα, αλλα πηρα roll on και δεν ηταν το ιδιο αρωμα:mad:. εσεις τι ακριβως μαρκα axe χρησιμοποιειτε (ή θεωρειτε την καλυτερη)? τα καινουργια axe vice και axe dry sharp focus αξιζουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 παιδια ψαχνω ενα σχετικα καλοκαιρινο αρωμα το οποιο να διαρκει πολυ. τι λετε για την dg light blue??? την καινουργια dior home sport την εχει κανεις για να μας πει εντυπωσεις??? αν εχετε κατι να μου προτινετε ευχαριστως. τσεκαρε και την miyake ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 ψαχνω αποσμητικο μασχαλης το οποιο 1)να ειναι οσο το δυνατον πιο αοσμο 2) να μην με κανει να ιδρωνω απο λιγο εως καθολου. δεν με πειραζει αν θα ειναι στικ, ρολ ον, ή σπρει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthos21 Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 εγω εδω και πολλα χρονια χρησιμοποιω το noxzema pilot σε σπρευ και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος σε σχεση με αλλα ποιο γνωστα αποσμητικα που ειχα δοκιμασει κατα καιρους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Black_Angel Δημ. June 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 Ρε παιδιά! Πόσο κανει η Hugo Boss Energize των 125ml (όχι το after shave); Με χρέωσαν 105 € και μου φαίνεται πολύ υψηλη τιμή. Υπολογιζα γυρω στα 60-70 €. Αλλα μόλις ειδα την αποδειξη την συνολικη (γιατι μαζι με τη γυναικα μου πηραμε και αλλα πραγματα και χρεωσαμε την καρτα) και ειμαι σπίτι. Αυτοί θα ανοιξουν τη Δευτερα. Υπάρχει πιθανοτητα να εγινε λάθος? Ευχαριστώ Παράθεση Με τα λεφτά αγοράζεις πάντα φτηνα πράγματα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. June 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 Είναι πολύ πιθανό να κοστίζει όντως τόσα. Είναι 125ml, συνήθως 60-70 κάνουν τα 100ml. Νομίζω... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. June 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 Εδώ την έχουν 51 ευρώ. Δε νομίζω στην Ελλάδα να κοστίζει διπλάσια τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. June 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 Άρα είναι λάθος η χρέωση. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Black_Angel Δημ. June 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 Ευχαριστώ πολυ παιδια. Μαλλον την Δευτερα θα ζητησω διευκρινησεις χωρις να φοβαμαι οτι θα ρεζιλευτω. Παράθεση Με τα λεφτά αγοράζεις πάντα φτηνα πράγματα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. June 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 Τιμές στα ράφια δεν έχουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Black_Angel Δημ. June 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 Πολυκαταστημα. Τι περιμενεις? Βρηκα την κοπελλα, ζητησα το αρωμα, μου το εδωσε και μαζι με τα υπολοιπα ψωνια πηγα ταμειο, στο οποιο γινονταν χαμος. Παράθεση Με τα λεφτά αγοράζεις πάντα φτηνα πράγματα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jason72 Δημ. June 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2009 trussardi for men for me! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valantiss Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 TIN KANOURGIA LACOSTE Challenge TIN DOKIMASE KANIS.POLLI ORAIA KAI DIAFORETIKI KOLONIA APO TIS ALLES Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish». Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 Ξερετε αξιοπιστα site για αγορα αρωματων online;Αν καποιος ειναι σιγουρος για 2-3, καλο θα ηταν ενας moderator να κανει edit στο πρωτο ποστ και να τα προσθεσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valantiss Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 http://www.hellascosmetique.gr, http://www.e-men.gr ,http://www.theperfumeshop.com. Αυτα ειναι τα καλητερα εχω αγορασει και απο τα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aifel_tower Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 Αντρικό Apostolopoulos(διάφανο και μωβ!)κορυφή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popular Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 antonio banderas:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 Giorgio Armani - Aqua Di Gio DSquared2 - Wood (με το σκούρο καπάκι) Καταπληκτικά αρώματα... Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sem89 Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 παιδια βοηθεια!!!δεν ξερω ποιο αρωμα να επιλεξω...ειμαι αναμεσα σε armani code και hypnotic poison...ειναι τελεια και τα 2!! ποιο προτεινετε? ετσι για να εχετε μια εικονα ειμαι 19 χρονων φοιτητρια...για την hypnotic...ειναι παρα πολυ βαρια?μια φιλη μου παντως τη φοραει και στη σχολη ακομα και μυριζει υπεροχα..δεν περναει απαρατηρητη αλλα ειναι ευχαριστη πολυ!!!ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Parakelsos1977 Δημ. August 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2009 Δοκιμασε την Light blue για γυναικες....διακριτικη ,αναλαφρη αλλα και πολυ ιδιαιτερη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chazlp1989 Δημ. August 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2009 Ψάχνω ένα άρωμα γυναικείο, πολύ ελαφρύ και για κάθε μέρα. Τι θα μου προτείνατε; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sem89 Δημ. August 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2009 oxi...de 8elw th light blue gia diaforous logous an kai ontws einai uperoxh kai idiaiterh...anamesa se autes pou sas eipa?dior hypnotic poison h armani code? Προσοχή! Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish» όπως επίσης και η γραφή τύπου SMS. Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 http://www.fragrancedirect.co.uk/page/home Το συγκεκριμενο το εχει κανεις υποψιν του??Εχει τρομερες τιμες ή μου φαινεται???Φοβαμαι για τη γνησιοτητα..Αν και επειδη εχει τετοια ποικιλια σε προιοντα,δε νομιζω να ειναι μαιμου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts