Alex0077 Δημ. March 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2009 Αγόρασα την Burberry Brit for Men. Την φοράει άλλος; Πώς σου φάνηκε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 Μου εκαναν δωρο αυτηhttp://www.fragrantica.com/images/perfume/nd.818.jpg ωραια αναλαφρη καλοκαιρινη Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. April 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 Μία burberry The Beat for Men μου κάναν δώρο. Ανάλαφρη,όχι τρομερά έντονη,ιδανική για βόλτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimakosk Δημ. April 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2009 Μόλις παρέλαβα παραγγελία από Cheapsmells. Παρήγγειλα τα Armani Attitude και Diamonds, 50ml και τα 2, το προηγούμενο Σάββατο 28/3. Πήρα e-mail την Τρίτη 31/3 ότι τα προϊόντα αποστάλθηκαν. Και σήμερα 8/4 τα παρέλαβα με το ταχυδρομείο. Το πακέτο ήρθε απλό και όχι συστημένο. Πολύ καλή συσκευασία. Τα αρώματα σφραγισμένα μέσα στο κουτί τους και με ζελατίνα γύρο απο το κουτί. 100% αυθεντικά. Και για τα 2 πλήρωσα συνολικά, μαζί με τα μεταφορικά, 70 €. Από εδώ θα τα έπερνα γύρω στα 110 €. Σίγουρα θα το προτιμήσω ξανά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 τα ποσα ml Πηρες απο καθε μια?προσφατα πηρα την Kenzo Pour Homme Eau de Toilette ..μ αρεσε αρκετα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valantiss Δημ. April 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 Egw exw vali sto mati thn Davidoff Adventure.Alithia posi kolonia vazete panw sas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris21 Δημ. April 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 εγω μολις πηρα αυτην Calvin Klein Ck One Summer 2008. πολυ ωραια και καλοκαιρινη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foreverfreak Δημ. April 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 Τα τελευταια χρονια φοραω αυτες τις τρεις(αναλογα με τα κεφια:p): 1.Armani Code 2.Paco Rabanne Black XS 3.Paco Rabanne 1 Million Kαι οι 3 ειναι υπεροχες!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valantiss Δημ. April 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2009 Exei kaneis na mou protinei glyka arwmata Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. April 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2009 Ψαχνω κατι εντονο και δροσερο/φρεσκο,καλοκαιρινο ανδρικο αρωμα .Τι θα μου προτεινατε? Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foreverfreak Δημ. April 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2009 Exei kaneis na mou protinei glyka arwmata Ψαχνω κατι εντονο και δροσερο/φρεσκο,καλοκαιρινο ανδρικο αρωμα .Τι θα μου προτεινατε?Nομιζω πως και στους δυο σας ταιριαζει το black xs!!Γλυκο αρωμα,σιγουρα δροσερο και φρεσκο,με λιγα λογια ειναι η τελεια επιλογη...:D!!Δοκιμαστε το και πειτε μου εντυπωσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 kokolokor5a απαγορεύονται ρητά οι αγοραπωλησίες εκτός Buy and Sell..!!! συνεχίζουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 Καλησπέρα σας! Σκέφτομαι να αγοράσω μία καλή κολώνια αλλά δεν ξέρω ποια να πάρω! Καμιά πρόταση??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokolokor5a Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 kokolokor5a απαγορεύονται ρητά οι αγοραπωλησίες εκτός Buy and Sell..!!! συνεχίζουμε... Ok.συγνωμη δεν το ηξερα.τι ειναι το Buy and Sell ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 Ok.συγνωμη δεν το ηξερα.τι ειναι το Buy and Sell ? ***Οδηγίες για τη δημιουργία αγγελιών (3η έκδοση)*** :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRkWeAvEr Δημ. April 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2009 Ψαχνω κατι εντονο και δροσερο/φρεσκο,καλοκαιρινο ανδρικο αρωμα .Τι θα μου προτεινατε? burberry touch for men...φοβερή και ξεχωριστή κατά τη γνώμη μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. April 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2009 Μυρισα την καινουρια burberry the summer και ηταν πολυ ωραια..δροσερη κ καλοκαιρινη αλλα ακομα δεν εχει βγει στα καταστηματα.. Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JLK3010 Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Καλησπερα σε ολους! Βρηκα την Azzaro σε πολυ καλη τιμη απο το -Cheapsmells.- !!! Την εμπιστευεστε? Ειναι αυθεντικα? Thanxs a lot! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iceglow Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 Γειά σε όλους και καλό καλοκαίρι! Ωραίο θεματάκι και αυτό. Εγώ θα πρότεινα τη DG light blue για καλοκαίρι, πολύ ελαφρύ άρωμα που δεν κρατάει όλη μέρα σα ρώσσικη κολώνια:lol: βέβαια γούστα είναι αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 Γειά σε όλους και καλό καλοκαίρι! Ωραίο θεματάκι και αυτό. Εγώ θα πρότεινα τη DG light blue για καλοκαίρι, πολύ ελαφρύ άρωμα που δεν κρατάει όλη μέρα σα ρώσσικη κολώνια:lol: βέβαια γούστα είναι αυτά. Προσωπικά τη θεωρώ την καλύτερη αντρική κολώνια για το καλοκαίρι. Όπως ακριβώς τα λες, ελαφριά και δροσερή. Μετά η Z Zegna. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B_K_054 Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 Ποια η γνωμη σας για την versace την μπλε? σε τετραγωνο διαφανο μπουκαλι ειναι με ασημι καπακι. την εχω κανα 3μηνο τωρα, και τις τελευταιες φορες που την εβαλα, ολο θετικα σχολια ακουω απο κοπέλες ;) σκεφτομαι επισης να αγορασω την play απο givenchy. Παράθεση If we don't need Walls and Fences, why do we need Windows and Gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 burberry - touch bvlgari - blue (η summer έκδοση) hugo boss - dark blue Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gevereal Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 Μυρτώ...ΛΕΒΑΝΤΑ...καλή και απολυμαντική... Χωρίς να έχω διάθεση να κρίνω το συγκεκριμένο θέμα το βρίσκω ολίγον τι γκομενικό...αλλά όπως είπα...λέω την προσωπική μου άποψη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoebus16 Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει έκπτωση αυτόν το καιρό στα ανδρικά αρώματα σε κάποιο από τα γνωστά μεγάλα καταστήματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 Καλησπέρα σας! Σκέφτομαι να αγοράσω μία καλή κολώνια αλλά δεν ξέρω ποια να πάρω! Καμιά πρόταση??? Κανείς??? Χωρίς να έχω διάθεση να κρίνω το συγκεκριμένο θέμα το βρίσκω ολίγον τι γκομενικό...αλλά όπως είπα...λέω την προσωπική μου άποψη... Όταν λες ''γκομενικό''? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts