astarti Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Ερώτηση: Οι προσφορές ισχύουν ακόμη??? Έχω σταμπαρει την DKNY - Cashmeere :happy: Παράθεση "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honduck Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 oti kai na leme... o thrilos paramenei thrilos http://www.perfumeria.sklep.pl/images/joop_homme.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] POLICE.....XAXAXAXA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Εμ τι να κάνουμε. Γούστα είναι αυτά. Εμένα μου άρεσε και στην όσφρηση και στη γεύση. :p :lol: :rotfl: οσφρηση οκ;) αλλα γευση....:worry: δοκιμασε κατι σε happy apo clinique θα το βρεις νοστιμο νομιζω... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 oti kai na leme... o thrilos paramenei thrilos http://www.perfumeria.sklep.pl/images/joop_homme.jpg :up: Εντάξει δεν είναι και θρύλος :) :p αλλά είναι μια πάααρα πολύ καλή κολώνια. ;) Φρουτώδες άρωμα (κάτι που μου άρεσε πάρα πολύ) και με αρκετά καλή διάρκεια. :) Σίγουρα θα την ξαναπάρω όταν τελειώσει! ;) Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morticia Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 Gucci Rush Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Burger_queen Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 Πολύ καλή όντως η Rush. Επίσης Armania Mania, Dior Addict και μια Rodriguez που δοκίμασα πρόσφατα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 Πήρα την καινούρια Gucci, αρκετά καλή.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 Πήρα την καινούρια Gucci, αρκετά καλή.... pur homme II? για πες μας εντυπωσεις.βαρια?ελαφρια? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talentscout Δημ. April 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2007 Εγω πηρα την Selection - Hugo Boss απο Attica http://img405.imageshack.us/img405/3276/image903751gt6.jpg Και εχθες μυρισα την Fleur Du Male - Jean Paul Gaultier! Εννοειτε και επαθα πλακα ετσι! Απο μερα σε μερα θα την εχω σιγουρα και αυτη! Δοκιμαστε την και πειτε μου ;) http://img260.imageshack.us/img260/9051/jpgaultierfleurdumaleedoe6.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. April 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2007 Γι αυτήν έχω ακούσει και από άλλους... Οι Gucci είναι αυτές που δεν είναι ωραίες; Γιατί είχα την εντύπωση ότι η Gaultier ήταν χάλια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2007 οι γκουτσι (ανδρικες) εμενα μου φαινονται βαριες... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim29 Δημ. April 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2007 Geia sas!! proteinete kati apo ta dyo 1) Jean Paul Gaultier 2 Eau de Parfum ή 2)Hugo Boss Baldessarini Ambre Eau de Toilette Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 300 !!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. April 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2007 Παιδια τι λετε για την kalvin klein euphoria τη γυναικεια??? Εγω την :love: αυτη την κολωνια...!!! Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2007 Geia sas!! proteinete kati apo ta dyo 1) Jean Paul Gaultier 2 Eau de Parfum ή 2)Hugo Boss Baldessarini Ambre Eau de ToiletteHugo Boss Baldessarini Ambre Eau de Toilette ;) αλλα αν εισαι μικρουλης αστο καλυτερα Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. April 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2007 Παιδια τι λετε για την kalvin klein euphoria τη γυναικεια??? Εγω την :love: αυτη την κολωνια...!!! Την έχει μια φίλη μου... Βασικά μου φέρνει κάτι σε φρούτο. Κάτι φρέσκο. Αλλά ψιλοσυνηθισμένο φρούτο! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. April 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2007 Την έχει μια φίλη μου... Βασικά μου φέρνει κάτι σε φρούτο. Κάτι φρέσκο. Αλλά ψιλοσυνηθισμένο φρούτο! :p Τς τς τς!!!:p Αμεσως να μου το χαλασεις....:p Το φρουτο αυτο σ'αρεσει????:p Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. April 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2007 Τς τς τς!!!:p Αμεσως να μου το χαλασεις....:p Το φρουτο αυτο σ'αρεσει????:p Η φίλη ή το φρούτο της φίλης; :p Κοίτα και DKNY RED DELICIOUS δεν το λες! :lol: :lol: :lol: Εμένα μου άρεσε. Αλλά δεν είναι να πεις "ααααα τι τέλειο, φανταστικό, μοναδικό, πόσο έχουν τα 50mL" :p :lol: Ούτε και το αντρικό -το οποίο btw κατέληξε να το φοράει μια άλλη φίλη μου που τις άρεσε! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. April 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2007 Η φίλη ή το φρούτο της φίλης; :p Κοίτα και DKNY RED DELICIOUS δεν το λες! :lol: :lol: :lol: Εμένα μου άρεσε. Αλλά δεν είναι να πεις "ααααα τι τέλειο, φανταστικό, μοναδικό, πόσο έχουν τα 50mL" :p :lol: Ούτε και το αντρικό -το οποίο btw κατέληξε να το φοράει μια άλλη φίλη μου που τις άρεσε! :p :lol: για το τι λες οταν σ'αρεσει μια κολωνια... Το αντρικο δε μου αρεσε... Το γυναικειο ομως....:love: Το "red delicious" δεν το κατεχω, αλλα θα καταφυγω λιαν συντομως στον κοντινο χοντο να το μυρισω...;) Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. April 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2007 Το "red delicious" δεν το κατεχω, αλλα θα καταφυγω λιαν συντομως στον κοντινο χοντο να το μυρισω...;) Καλά δεν χάνεις και τίποτε αν δεν το μυρίσεις... Ζεις δηλαδή και χωρίς αυτό.. Μην σου πω κιόλας ότι δεν ζεις μετά από αυτό! :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rch Δημ. April 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2007 :lol: Το αντρικο δε μου αρεσε... To antriko einai 8eiko! :D Παράθεση One of the things you learn after years of dealing with drug people, is that you can turn your back on a person, but never turn your back on a drug. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. April 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2007 To antriko einai 8eiko! :D Ε καλά όχι θεϊκό.. Καλό, αλλά όχι και θεϊκό. Σε μένα πάντως δεν κρατάει πολύ... Ίσως είναι το δικό μου δέρμα που δεν κάθεται καλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rch Δημ. April 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2007 Ε καλά όχι θεϊκό.. Καλό, αλλά όχι και θεϊκό. Σε μένα πάντως δεν κρατάει πολύ... Ίσως είναι το δικό μου δέρμα που δεν κάθεται καλά... nope oute emena krataei :( Alla einai 8eiko! :> Παράθεση One of the things you learn after years of dealing with drug people, is that you can turn your back on a person, but never turn your back on a drug. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2007 Hugo Boss Baldessarini Ambre Eau de Toilette ;) αλλα αν εισαι μικρουλης αστο καλυτερα Τ-Ρ-Ο-Μ-Ε-Ρ-Η !!:up: απο τις αγαπημενες μου!!:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. April 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2007 Εγώ έχω αλλάξει μέχρι ώρας 3 κολώνιες 1)Eau de Eden της Cacharel (κάπως έτσι πρέπει να γράφετε) 2)Ralph του Ralph Lauren 3)Rush του Gucci με το οποίο έχω πάθει πόρωση... Από αντρικές το Black code του Armani (νομίζω έτσι λέγεται)... Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim29 Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 Hugo Boss Baldessarini Ambre Eau de Toilette ;) αλλα αν εισαι μικρουλης αστο καλυτερα Gia poies hlikies einai to Boss Baldessarini Ambre, anv tvn 30 h katv tvn 30 :confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 300 !!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts