Jump to content

Φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές: Συντήρηση / Προβλήματα

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ευχαριστω sleon ειναι η 2η απο ebay, η πρωτη εσκασε και ψιλοπηρε φωτια, τωρα αυτη..........

Αν και οι τιμες ειναι δελεαστικες θα προτεινα να αποφευγεις το ebay για μπαταριες και καρτες μνημης. Δωσε κατι παραπανω και παρε μια απο δησιο η οποιον αναλογο και αν εχει ελλατωμα την επομενη κιολας μερα την πας πισω.

On Mate RS and support for

iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) /

iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user)

Εχω ένα ACER 5920G και ξαφνικά είδα στην οθόνη του αυτούς τούς 5 μαύρους κύκλους που βλέπετε στην φωτό .Τί είναι τούτο? Είναι σοβαρό? Πάμε για καινούργιο laptop?

Thanks

Edited by OAL

Εχω ένα ACER 5920G και ξαφνικά είδα στην οθόνη του αυτούς τούς 5 μαύρους κύκλους που βλέπετε στην φωτό .Τί είναι τούτο? Είναι σοβαρό? Πάμε για καινούργιο laptop?

Thanks

πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο :wacko: ευχομαι να μην μπλεξεις με το σερβις της acer για τι θα "καεις" :whistle:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Thanks

Τα Acer της σειράς αυτής είχαν προβλήματα με την κάρτα γραφικών. Ψάξε στο google με αυτό το dork "graphics card cook" μπας και μπορέσεις να το σώσεις.

• 3 weeks later...

Καλησπέρα σε όλους και καλό μήνα! Η απορία που έχς ειναι η εξης:

Έχω ένα Laptop Acer Aspire E1-531 με Intel Pentium B960 Dual Core 2.2GHz. Οταν παιζω το Counter Strike Source στο Steam ο επεξεργαστης ανεβάζει θερμοκρασιες στους 70 βαθμους. Ανεβαζει 70-72 βαθμους ΜΟΝΟ οταν παιζω. Οταν απλα ειμαι στο Ιντερνετ οι θερμοκρασιες ειναι στ 55-58-60 βαθμους. Θα ηθελα να μαθω αν αυτο ειναι φυσιολογικο αυτο η θα μου καει καποια στιγμη. Το μονο παιχνιδι που παιζω ειναι το Counter Strike.

Ευχαριστω πολυ!

Για laptop είναι φυσιολογικό. Φυσικά θα μπορούσες να αγοράσεις κάποια βάση laptop με ανεμιστήρες για να κατεβάσεις τις θερμοκρασίες αλλά μέχρι τους 100 βαθμούς που είναι το όριο ασφαλείας έχεις δρόμο ακόμα.

1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763

2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312.

Ευχαριστώ για την απάντηση σου. Εννοείται ότι θα πάρω μια βάση με ανεμιστήρες μόλις καλοκαιριασει. Και η αλήθεια είναι ότι το όριο είναι 85 βαθμοί και όχι 100. Αλλά όπως είπες, και πάλι έχω περιθώριο!

Thanks

Δοκίμασε να συνδέσεις το λαπτοπ σου σε μια οθόνη άλλη με την υποδοχή που έχει στα πλάγια. Εαν κάνει το ίδιο πάλι και εκεί τότε το πρόβλημα σου μπορεί να είναι :

1. Η οθόνη

2. Κάρτα γραφικών

3. Μια χαζή πλακέτα στο κάτω μέρος της οθόνης (δεν την θυμάμαι)

Εαν δεν το κάνει

1. Η οθόνη

2. Μια χαζή πλακέτα στο κάτω μέρος της οθόνης (δεν την θυμάμαι)

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως

Καλησπερα παλιοπαιδα.

Εχουμε ενα λαπτοπακι DELL το οποιο εμφανισε κατι γραμμες στην οθονη.

το συνεδεσα σε εξωτερικη οθονη και δεν το εκανε στην εξωτερικη,αλλα την ιδια στιγμη το εκανε στην εσωτερικη.

Η ερωτηση μου ομως ειναι η εξης:

Ειναι δεδομενο οτι το μηχανημα εχει καποιο προβλημα και θελω να το στειλω με την εγγυηση,αλλα τωρα δεν κανει τις γραμμες και δεν ξερω τι θα μου πουνε.

Φοβαμαι οτι θα μου το στειλουν παλι πισω,θα μου πουν οτι δεν εχει προβλημα και 1 χρονο μετα που θα εχει ληξει η εγγυηση θα το κανει μονιμα και θα το φαω στον πωπο..

Τι κανουμε σε αυτη την περιπτωση?

δες εδω http://h30434.www3.hp.com/t5/Notebook-Display-and-Video-e-g-Windows-8/I-am-getting-horizontal-lines-across-the-laptop-screen-and/td-p/1454629

αν ειναι το ιδιο προβλημα(φανταζομαι οτι ειναι) , ειναι θεμα software

Δεν ξερω,δεν αναφερει κανεις αν το συνεδεσε με εξωτερικη οθονη.

Οπως ειπα,δεν το κανει συνεχεια,οποτε δε μπορω να ξερω αν ειναι θεμα Bios.

• 3 weeks later...

Παιδιά μια βοήθεια αν ξέρει κάποιος πριν το πάω για service .

Έχω ενα acer (aspire 5738z) και σημερα το πρωι ανοίγοντας το ειδα τον c drive να είναι μειον 3 gb χωρίς να εχω εγκαταστήσει κάτι .

Το παράξενο ειναι οτι μέσα σε μια ώρα κατέβηκε σε διαθέσιμο χωρο 750 mb .Εκανα unistall κάποια προγράμματα για να δω αν θα αυξηθεί αλλά τίποτα εχει μείνει εκεί .

Τι γίνεται ρε γ@μ....

Samsung galaxy s21+

Πιθανόν να έχει πρόβλημα ο δίσκος. Δοκίμασε καμιά ανασυγκρότηση ή για σφάλματα στο δίσκο ή κανένα καθαρισμό με ccleaner ή παρόμοιο πρόγραμμα.

Δοκίμασε να συνδέσεις το λαπτοπ σου σε μια οθόνη άλλη με την υποδοχή που έχει στα πλάγια. Εαν κάνει το ίδιο πάλι και εκεί τότε το πρόβλημα σου μπορεί να είναι :

2. Μια χαζή πλακέτα στο κάτω μέρος της οθόνης (δεν την θυμάμαι)

Γιά το inverter αναφέρεις.

• 1 month later...

Παιδιά έχω πρόβλημα με τις θερμοκρασίες που ανεβάζει το λάπτοπ μου. Είναι παλιό 4+ χρονών αλλά για την δουλειά που το θέλω με καλύπτει. Τελευταία όμως ανεβάζει αμέσως θερμοκρασία χωρίς να κάνω κάτι ιδιαίτερο. Δηλαδή με λίγο surf στο ίντερνετ και άνοιγμα ενός pdf και έχω τέτοιες θερμοκρασίες σε δωμάτιο που κλιματίζεται και με τις θυρίδες αερισμού ελέυθερες.

Τι μπορεί να φταίει? Και τι θα μου προτείνατε ως λύση? Η αγορά κάποιας βάσης θα έκανε δουλειά?

Άνοιξε το λάπτοπ σου και καθάρισε καλά τον ανεμιστήρα και την ψύκτρα από την σκόνη με κάποιο κομπρεσέρ αέρα. Θα βρεις πολλά σχετικά βιντεάκια στο youtube.
Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X

Παιδια, εχετε δει πουθενα να πουλιουνται ζελατινες προστασιας (σαν screen protectors) αλλα για το πανω μερος του λσπτοπ, εκει που γραφει τη φιρμα, για να μην γρατζουνιεται??

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

στο ebay εχω δει αρκετες φορες.

για ριξε μια ματια

Δεν ξερω πως να τις ψαξω. Πως λεγονται δηλαδη.:O

Αν θυμομουν θα σε στελνα τα λινκς :p

Αν τα πετυχω θα σε ενημερωσω.

Παντως εψαχνα για το υφασμα που μπαινει αναμεσα στην οθονη και το πληκτρολογιο

Αν θυμομουν θα σε στελνα τα λινκς :p

Αν τα πετυχω θα σε ενημερωσω.

Παντως εψαχνα για το υφασμα που μπαινει αναμεσα στην οθονη και το πληκτρολογιο

Thx... Θα δω και εγω τι μπορω να βρω...

εχω ενα ολοκαινοθργιο λαπτοπ της toshiba και χθες στα καλα καθουμενα (δεν καταλαβα τι εγινε επιδει χρησιμοποιο ποντικι) ειδα οτι το touchpad δεν δουλευει... απο που μπορω να το ξαναφτιαξω γιατι ειμαι και λιγο ασχετος με λαπτοπ;

με καποιον συνδυασμο πλήκτρων ίσως κλειδωνει/ξεκλειδωνει το touchpad. ποιο μοντελο εχεις ακριβως;

εχω ενα ολοκαινοθργιο λαπτοπ της toshiba και χθες στα καλα καθουμενα (δεν καταλαβα τι εγινε επιδει χρησιμοποιο ποντικι) ειδα οτι το touchpad δεν δουλευει... απο που μπορω να το ξαναφτιαξω γιατι ειμαι και λιγο ασχετος με λαπτοπ;

http://www.ideal.gr/

Εδώ είναι το επίσημο σέρβις.

Είναι καλό σέρβις , πάρε τηλέφωνο να συνεννοηθείς.