giothesuper Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 οχι ειχα κανει πριν 6 μηνες περιπου...αυτο το κόλλημα ξαφνικά το επαθε τις τελευταίες 3-4 μερες...να φανταστεις το λαπ τοπ το δουλευα παντα στην εξοικονομηση ενεργειας και τον επεξεργαστη τον ειχα στο πιο χαμηλο και δεν κολλουσε πουθενα...τωρα τον εβαλα στο φουλ και το κολλημα που κανει δεν φανταζεσαι...εκανα ανασυγκροτηση,κατεβασα πιο παλιες εκδοσεις του chrome,δοκιμασα και τον explorer εκανα σκαναρισμα μπας και εχει κανενα ιο αλλα τιποτα...θα κανω και φορματ καποια στιγμη αλλα με βλεπω να παιρνω σκληρο..αυτο θα φταιει εγκατεστησες κανενα προγραμμα τελευταια? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 παιδες τα φωτα σας...εχω ενα λαπ τοπ και τελευταια κολλαει παρα πολυ οταν ειμαι στο ιντερνετ...εννοω να ανοιξει τις σελιδες η οταν κανω την ροδελα απο το ποντικι προς τα κατω το θυμαται μετα απο 2-3 δευτερα...ειμαι σιγουρος οτι ειναι ο εσωτερικοσ σκληρος δισκος...ειναι στα τελευταια του.....εχει να μου προτείνει καποιος κανεναν 500αρι σε καλη τιμη? Για να είσαι απολύτως σίγουρος ότι έχει πρόβλημα ο σκληρός "κατέβασε" αυτό και τους τελευταίους οδηγούς της κάρτας γραφικών. Επίσης, κοίταξε για ιούς και διάφορα άλλα βλαβερά στοιχεία. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_m_l Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Πριν λίγες μέρες πήρα το παρακάτω Vaio... http://www.skroutz.gr/s/1940340/Sony-Vaio-SV-E1511D1E-i3-2370M-4GB-500GB.html Όσο k αν έχω ψάξει δε βρήκα αν έχει φωτιζόμενο πληκτρολόγιο.. Γνωρίζει κανεις αν έχει? k αν ναι πως ενεργοποιείται?:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_m_l Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Κανεις???:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Καλησπερα σας, Εχω το παρακατω προβλημα με τον φορητο μου, ενα acer aspire 2930 3ετιας. Εχω τα windows 8 release preview τα οποια ειναι δοκιμαστικα και ubuntu ενω αρχικα ο φορητος ειχε vista. Τα vista τα διεγραψα χωρις να εχω το cd τους (λαθος μου) και τωρα θελω να καθαρισω τον υπολογιστη μου απο τις προχειροτητες που του εβαλα και να βαλω κατι αξιοπιστο οπως τα windows 7 η τα 8 οταν βγουν τον οκτωμβριο. Για τα εφταρια ειδα πως πωλουνται 130 ευρω το upgrade αλλα εγω δεν εχω vista ωστε να κανω το upgrade και η αλλη εκδοση η full των εφταριων βγαινει κοντα 200 κατι το οποιο ειναι τρελο. Οποτε σε αυτην την περιπτωση τι μπορω να κανω; Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silmarien Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 (edited) Πριν λίγες μέρες πήρα το παρακάτω Vaio... http://www.skroutz.gr/s/1940340/Sony-Vaio-SV-E1511D1E-i3-2370M-4GB-500GB.html Όσο k αν έχω ψάξει δε βρήκα αν έχει φωτιζόμενο πληκτρολόγιο.. Γνωρίζει κανεις αν έχει? k αν ναι πως ενεργοποιείται?:(:( Με μια απλη αναζητηση στο google του μοντελου σου το πρωτο αποτελεσμα ειναι αυτο... Καλησπερα σας, Εχω το παρακατω προβλημα με τον φορητο μου, ενα acer aspire 2930 3ετιας. Εχω τα windows 8 release preview τα οποια ειναι δοκιμαστικα και ubuntu ενω αρχικα ο φορητος ειχε vista. Τα vista τα διεγραψα χωρις να εχω το cd τους (λαθος μου) και τωρα θελω να καθαρισω τον υπολογιστη μου απο τις προχειροτητες που του εβαλα και να βαλω κατι αξιοπιστο οπως τα windows 7 η τα 8 οταν βγουν τον οκτωμβριο. Για τα εφταρια ειδα πως πωλουνται 130 ευρω το upgrade αλλα εγω δεν εχω vista ωστε να κανω το upgrade και η αλλη εκδοση η full των εφταριων βγαινει κοντα 200 κατι το οποιο ειναι τρελο. Οποτε σε αυτην την περιπτωση τι μπορω να κανω; Γινε πειρατης! http://media.tumblr.com/tumblr_m8ecxblK721qhxxvh.gif Edit: Ο υπολογιστης σου ειναι Core Duo με μεγιστη RAM στα 2GB ή κανω λαθος? Πως θα σηκωσει τα Windows 7 ή τα 8? Αν θελεις σε Windows κοιταξε τα ΧP αλλιως αν βολευεσαι, ο υπολογιστης θα πηγαινει σφαιρα με Ubuntu. Edited September 20, 2012 by mcde Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 @giorgosgeo4 Αν θελεις κατι αξιόπιστο οπως λες ασε μονο τα ubuntu. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Με μια απλη αναζητηση στο google του μοντελου σου το πρωτο αποτελεσμα ειναι αυτο... Γινε πειρατης! http://media.tumblr.com/tumblr_m8ecxblK721qhxxvh.gif Edit: Ο υπολογιστης σου ειναι Core Duo με μεγιστη RAM στα 2GB ή κανω λαθος? Πως θα σηκωσει τα Windows 7 ή τα 8? Αν θελεις σε Windows κοιταξε τα ΧP αλλιως αν βολευεσαι, ο υπολογιστης θα πηγαινει σφαιρα με Ubuntu. Ο υπολογιστης ειναι core 2 duo με μαξιμουμ 4gb ram. Η αληθεια ειναι πως δεν ενθουσιαστικα με ubuntu, μαλλον η συνηθεια τοσων χρονων με windows ειναι μεγαλος παραγοντας. Θα θελα official λυση, διοτι σκεφτομαι να κρατησω τον υπολογιστη για καμια 2ετια ακομα. Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silmarien Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 (edited) Ο υπολογιστης ειναι core 2 duo με μαξιμουμ 4gb ram. Η αληθεια ειναι πως δεν ενθουσιαστικα με ubuntu, μαλλον η συνηθεια τοσων χρονων με windows ειναι μεγαλος παραγοντας. Θα θελα official λυση, διοτι σκεφτομαι να κρατησω τον υπολογιστη για καμια 2ετια ακομα. Χμμ. Μερικοι υπολογιστες εχουν hidden restore. Ψαξε λιγο το μοντελο σου στο ιντερνετ μηπως βρεις καποια λυση για hidden restore. Ετσι ξαναγυριζεις Vista και κανεις upgrade οταν θελησεις σε 7 ή 8. P.S. Δοκιμασε alt και f10 στο boot up. Edited September 20, 2012 by silmarien Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 (edited) Χμμ. Μερικοι υπολογιστες εχουν hidden restore. Ψαξε λιγο το μοντελο σου στο ιντερνετ μηπως βρεις καποια λυση για hidden restore. Ετσι ξαναγυριζεις Vista και κανεις upgrade οταν θελησεις σε 7 ή 8. P.S. Δοκιμασε alt και f10 στο boot up. Σε ευχαριστω, δεν το ηξερα αυτο, θα το δοκιμασω και θα ενημερωσω. Και παλι ευχαριστω. Το boot up ειναι οταν στην αρχη πατησω και μπω στο bios me f2; Edited September 20, 2012 by mcde Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silmarien Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Το boot up ειναι οταν στην αρχη πατησω και μπω στο bios me f2; Bootup ειναι μολις ανοιγει ο υπολογιστης. Εκει που πατας για να μπεις στο bios. Αντι για να μπεις εκει πατα την συντομευση που (μπορει να) εχει ο υπολογιστης σου για hidden recovery. Για μερικα Αcer ειναι fn και f10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimmifoo Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 παιδιά έχω ένα λάπτοπ της acer. το ανοίγω αλλά ενώ ανάβουν οι λυχνίες η οθόνη παραμένει μαύρη όπως όταν είναι κλειστό το λάπτοπ παράλληλα κάνει 3 μπιπ. όποιος μπορεί ας βοηθήσει για το τι μπορεί να είναι και πιθανό κόστος. πριν 2 εβδομάδες είχα αλλάξει καλωδιοταινία γιατί αντιμετώπιζα προβλήματα με την οθόνη αν βοηθά αυτό σε κάτι.. ευχαριστώ για την βοήθεια:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrobilos Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Πές μας τί μητρική έχει και πως ακούγονται αυτά τα μπιπ. Συνεχόμενα, μεμονωμένα ; Ο ήχος αυτός σε συνδυασμό με το manual της μητρικής σου μπορούν να σε κάνουν να καταλάβεις τί πρόβλημα υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ragesoul Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 παιδιά καλησπέρα τα φώτα σας..έχω έναν acer 6935g με καμένη μητρική..το πάω στο πλαίσιο μου λένε 600 ευρώ και λέω εντάξει δεν μπορεί με δουλεύουν.. τελικά δεν με δούλευαν..επειδή ανοίγω υπολογιστές ερασιτεχνικά έκανα βίδες το pc έβγαλα την μητρική εντάξει όλα καλά ψάχνω την μητρική βλέπω ότι παίζει στα 100-130 ευρώ ακόμα καλύτερα λέω εγώ μέχρι που παρατηρώ τους serial τόus η μητρική από πίσω εκεί που είναι η ram έχει μια ετικέτα με κάτι serial..έχει τα akouloutha ιεκ σ/η: μπλα μπλα μπλα lan mac: μπλα μπλα μπλα ver: μπλα μπλα μπλα μπλα και PN: μπλα μπλα μπλα a και ένα UUID στο barcode... το πρόβλημα είναι ότι βρίσκω ακριβώς ίδια όλα ΕΚΤΟΣ από το version που εγώ έχω το 1.00 και έχει βρει 1.01 1.02 2.0 2.1 αλλα όχι το δικό μου..ξέρει κανένα αν παίζει ρολο?ο πωλητής που ρώτησα στο e bay μου είπε ότι πρέπει να βρω το ίδιο version απλά σκέφτομαι ότι είναι πλακέτα από το ίδιο laptop dld αν είναι μεταγενέστερο version τι δεν θα μου αναγνωρίζει τις συσκευές? και τα λεφτά είναι πολλά να το ρισκάρω.. παιδιά αν οποιοσδήποτε γνωρίζει κάτι πάνω στην se auto θα του είμαι ευγνώμων η έστω να μου στείλει με pm κάποιο μαγαζί με μητρικές που μπορεί να μην έχω δει αν και πιστεύω τα έχω δει όλα ευχαριστώ εκ των προτερων παιδιά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 (edited) Γειά σας έχω πρόβλημα και χρειάζομαι τη βοήθεια όποιου γνωρίζει. Έχω ένα laptop όπως γράφω Toshiba Satellite A300d 14p εδώ και 4 χρόνια όλα καλά πηγαίναν και το πρόσεχα σαν τα μάτια μου, αλλά στις αρχές καλοκαιριού άρχισε να πετάει συχνά μια μαύρη οθόνη και να μένει εκεί μέχρι να πατήσω να το σβήσω. Στην αρχή πέρασα cpu temperature και είδα ότι ανέβαζε θερμοκρασια αρκετή 85 με 90 βαθμούς κατευθείαν πήγα πήρα cooling base και είδα να το ρίχνει θερμοκρασία κατα 10 βαθμούς. Οπότε μετά ως τεχνικός H/Y που έχω τελειώσει και έχω την γνώση τον άνοιξα από κάτω και τον φύσηξα μέσα με πεπιεσμένο αέρα καθάρισα σκόνη από μέσα από κάρτα γραφικών και ανεμιστήρια και οτι άλλο από σκόνη πάνω στην πλακέτα είχε προσεκτικά και με στεγνό πανί. Τον έκλεισα μετα προσεκτικά συνδέοντας όλες τις επαφές και τον άναψα πλέον η θερμοκρασία είναι σε λογικά πλαίσια 40 με 50 βαθμούς. Αλλά μετά από καμμία ώρα ο υπολογιστής πάλι τα ίδια. Τέλος τον έκανα και φορμάτ και δεν πέρασα τίποτα από προγράμματα πέρα από τον mozilla,flash player και τις τελευταίες ενημερώσεις του windows update, ο υπολογιστής όμως μετά από 2 ώρες σερφαρίσματος ή καμμιάς πασιέντζας ή προβολή ταινίας με τον media player πάλι πετάει μαύρη οθόνη και κολλάει. Κάτι ακόμα περίεργο όσες φορές και αν πέρασα gpu temperature δεν μου δίνει θερμοκρασίες αν και με λέει το μοντέλο της κάρτας γραφικών. Και σε ασφαλή λειτουργία δεν σβήνει ποτέ. Είχε κανείς το ίδιο θέμα και βρήκε τρόπο να το λύσει? Edited October 12, 2012 by tzivas31 Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Γειά σας έχω πρόβλημα και χρειάζομαι τη βοήθεια όποιου γνωρίζει. Έχω ένα laptop όπως γράφω Toshiba Satellite A300d 14p εδώ και 4 χρόνια όλα καλά πηγαίναν και το πρόσεχα σαν τα μάτια μου, αλλά στις αρχές καλοκαιριού άρχισε να πετάει συχνά μια μαύρη οθόνη και να μένει εκεί μέχρι να πατήσω να το σβήσω. Στην αρχή πέρασα cpu temperature και είδα ότι ανέβαζε θερμοκρασια αρκετή 85 με 90 βαθμούς κατευθείαν πήγα πήρα cooling base και είδα να το ρίχνει θερμοκρασία κατα 10 βαθμούς. Οπότε μετά ως τεχνικός H/Y που έχω τελειώσει και έχω την γνώση τον άνοιξα από κάτω και τον φύσηξα μέσα με πεπιεσμένο αέρα καθάρισα σκόνη από μέσα από κάρτα γραφικών και ανεμιστήρια και οτι άλλο από σκόνη πάνω στην πλακέτα είχε προσεκτικά και με στεγνό πανί. Τον έκλεισα μετα προσεκτικά συνδέοντας όλες τις επαφές και τον άναψα πλέον η θερμοκρασία είναι σε λογικά πλαίσια 40 με 50 βαθμούς. Αλλά μετά από καμμία ώρα ο υπολογιστής πάλι τα ίδια. Τέλος τον έκανα και φορμάτ και δεν πέρασα τίποτα από προγράμματα πέρα από τον mozilla,flash player και τις τελευταίες ενημερώσεις του windows update, ο υπολογιστής όμως μετά από 2 ώρες σερφαρίσματος ή καμμιάς πασιέντζας ή προβολή ταινίας με τον media player πάλι πετάει μαύρη οθόνη και κολλάει. Κάτι ακόμα περίεργο όσες φορές και αν πέρασα gpu temperature δεν μου δίνει θερμοκρασίες αν και με λέει το μοντέλο της κάρτας γραφικών. Και σε ασφαλή λειτουργία δεν σβήνει ποτέ. Είχε κανείς το ίδιο θέμα και βρήκε τρόπο να το λύσει? Αφού έκανες τον κόπο και τον άνοιξες, έπρεπε να του αλλάξεις και την πάστα ανάμεσα στη cpu και τον ανεμιστήρα. (θερμο-επαγωγική νομίζω λέγεται). Πιστεύω αυτό θα βοηθούσε πολύ στο θέμα της θερμοκρασίας. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oiko37 Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Παιδια καλησπερα. Κατ' αρχην συγνωμη αν η ερωτηση μου ειναι λιγο of topic. Εχω εναν εκτυπωτη hp psc 2355 αρκετων χρονων και το cd εγκαταστασης που εχει μαζι φτανει ως τα windows xp. Θελω να εγκαταστησω σε λαπτοπ με windows 7 το hp director για να μπορω να σκαναρω φωτογραφιες κλπ και φυσικα δεν μπορω γιατι το συγκεκριμενο λειτουργικο δεν υποστηριζεται. Εψαξα λιγο στο ιντερνετ αλλα το μονο που βρηκα ηταν οι οδηγοι γενικα, και οχι το συγκεκριμενο που θελω. Τι μπορω να κανω σ' αυτην την περιπτωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 Παιδια καλησπερα. Κατ' αρχην συγνωμη αν η ερωτηση μου ειναι λιγο of topic. Εχω εναν εκτυπωτη hp psc 2355 αρκετων χρονων και το cd εγκαταστασης που εχει μαζι φτανει ως τα windows xp. Θελω να εγκαταστησω σε λαπτοπ με windows 7 το hp director για να μπορω να σκαναρω φωτογραφιες κλπ και φυσικα δεν μπορω γιατι το συγκεκριμενο λειτουργικο δεν υποστηριζεται. Εψαξα λιγο στο ιντερνετ αλλα το μονο που βρηκα ηταν οι οδηγοι γενικα, και οχι το συγκεκριμενο που θελω. Τι μπορω να κανω σ' αυτην την περιπτωση? Αν και ειμαστε σε λαθος thread το HP Director ΔΕΝ υποστηριζεται απο τα 7αρια, η HP το εχει αντικαταστησει με το HP Solution Center, που εχει αντιστοιχες δυνατοτητες. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 καλησπερα παιδια! εγω εχω αγορασει ενα λαπτοπ ACER V3-771G το προβλημα μου ειναι οτι οταν το συνδεω σε τηλεορασεις με το καλωδιο HDMI δεν με μεταφερει και τον ηχο στην τηλεοραση μονο την εικονα!! ο ηχος εξακολουθει να παιζει απο τα ηχεια του λαπτοπ! δοκιμασα στις ρυθμισεις να δωσω τον ηχο στην τηλεοραση αλλα δεν μου εμφανιζει καμια!! ξερει κανενας τι παιζει?? (το εχω δοκιμασει σε 2 τηλεορασεις το ιδιο πραγμα συμβαινει μηπως να φταιει το καλωδιο) ????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silmarien Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 καλησπερα παιδια! εγω εχω αγορασει ενα λαπτοπ ACER V3-771G το προβλημα μου ειναι οτι οταν το συνδεω σε τηλεορασεις με το καλωδιο HDMI δεν με μεταφερει και τον ηχο στην τηλεοραση μονο την εικονα!! ο ηχος εξακολουθει να παιζει απο τα ηχεια του λαπτοπ! δοκιμασα στις ρυθμισεις να δωσω τον ηχο στην τηλεοραση αλλα δεν μου εμφανιζει καμια!! ξερει κανενας τι παιζει?? (το εχω δοκιμασει σε 2 τηλεορασεις το ιδιο πραγμα συμβαινει μηπως να φταιει το καλωδιο) ????? Μήπως είναι video only? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Μήπως είναι video only? οταν λες video only τι εννοεις?? να μην υποστιριζει το λαπτοπ τον ηχο μεσω HDMI??? :cry: 850 κατοσταρικα λαπτοπ και δεν το υποστιριζει Ο .ο Ο.ο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Η κάρτα ηχου πρέπει να ειναι HD για να περάσει ο ηχος απο το HDMI Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 (edited) που μπορω να δω τι ειναι η καρτα ηχου!?? ακυρο!! μολις βρηκα αυτο ρικτετο μια ματια. . . http://icecat.gr/el/p/acer/nxm1weh002/notebooks-laptops-notebooks-4712196219055-771g-53218g87maii-14716001.html !!! ο ηχος λεει παντος οτι ειναι HD AUDIO! Edited November 21, 2012 by kostashark Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silmarien Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 οταν λες video only τι εννοεις?? να μην υποστιριζει το λαπτοπ τον ηχο μεσω HDMI??? :cry: 850 κατοσταρικα λαπτοπ και δεν το υποστιριζει Ο .ο Ο.ο Τι μοντέλο έχεις? Είδες τι υποστηρίζει τελικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Τι μοντέλο έχεις? Είδες τι υποστηρίζει τελικά? http://icecat.gr/el/p/acer/nxm1weh002/notebooks-laptops-notebooks-4712196219055-771g-53218g87maii-14716001.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts