giothesuper Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Ποιο μοντέλο έχεις να το κοιτάξω; http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.908637 :) Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Megalos Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Δοκίμασε να μπεις στο web interface του router. Από κει θα το βρεις. Αγαπητέ φίλε έκανα όντως αυτό που προτεινες (το βρήκα εύκολα) πλην όμως δεν λύθηκε πάλι το πρόβλημα.. Βλέπει πιο εύκολα από πριν το δίκτυο αλλά και πάλι αδυνατεί να μπει :cry: Τι παίζει εδώ ? Παράθεση http://www.watchfunclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Για ρώτα και στο adslgr.com που είναι πιο καταρτισμένοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanosx Δημ. August 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 εχω ενα προβλημα στο laptop μου, εχει σπασει το κουμπι που ανοιγει το wifi και δεν μπορω να το ανοιξω, το ασυρματο στον υπολογιστη ειναι ενεργοποιημενο αλλα δεν βρισκει κανενα δικτυο, μηπως μπορει να μου πει πως μπορω αλλιως να ανοιξω το wifi. εχω ενα λαπτοπ acer aspire 5670 με windows 7. Παράθεση ΝΟΚΙΑ :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 εχω ενα προβλημα στο laptop μου, εχει σπασει το κουμπι που ανοιγει το wifi και δεν μπορω να το ανοιξω, το ασυρματο στον υπολογιστη ειναι ενεργοποιημενο αλλα δεν βρισκει κανενα δικτυο, μηπως μπορει να μου πει πως μπορω αλλιως να ανοιξω το wifi. εχω ενα λαπτοπ acer aspire 5670 με windows 7. Έναρξή>Βοηθήματα>Διευκόλυνση πρόσβασης>Πληκτρολόγιο οθόνης. Για δοκίμασε το να δούμε αν μπορείς να το καταφέρεις από εκεί. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odontiatros1986 Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 Ρε παιδιά, αν ξαφνικά το laptop εντοπίζει λιγότερα ασύρματα δίκτυα, τι μπορεί να φταίει; Εκτός από το ενδεχόμενο να φταίει το hardware (για να μην μπλέκουμε εξαρχής με service), υπάρχει περίπτωση να φταίει το software; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg Automagic * Automation @ Google Play Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 Ρε παιδιά, αν ξαφνικά το laptop εντοπίζει λιγότερα ασύρματα δίκτυα, τι μπορεί να φταίει; Εκτός από το ενδεχόμενο να φταίει το hardware (για να μην μπλέκουμε εξαρχής με service), υπάρχει περίπτωση να φταίει το software; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! στο ιδιο σημειο βρισκοσουν οταν ειχες πολλα ασυρματα και λιγα ασυρματα??? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 Ρε παιδιά, αν ξαφνικά το laptop εντοπίζει λιγότερα ασύρματα δίκτυα, τι μπορεί να φταίει; Εκτός από το ενδεχόμενο να φταίει το hardware (για να μην μπλέκουμε εξαρχής με service), υπάρχει περίπτωση να φταίει το software; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Είσαι σίγουρος ότι τα δίκτυα είναι ανοιχτά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 Το ενδεχόμενο να μην υπάρχουν πια αυτά τα ασύρματα δίκτυα υπάρχει; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 συμφωνώ με τον giothesuper και τον zxr... Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 Υπάρχει και η περίπτωση να έχει κοπεί ή φθαρεί κάποιο από τα καλώδια της κεραίας του Wi-Fi που περνάνε από το κάτω μέρος του υπολογιστή στο πάνω (οθόνη). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Γεια χαρα σε ολους ηθελα να ρωτησω αν ξερετε συνηθως οι μπαταριες των laptop ποσο καιρο εγγυηση εχουν και με ποιες προυποθεσεις στην αλλαζουν.Στο laptop της αδερφης μου η μπαταρια με μετρια χρηση με το ζορι κρατει 5 λεπτα πιστευεται θα μου την αλλαξουν?Το laptop εχει ακομα εγγυηση δεν εχει κλεισει 2 χρονια ακομα. Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Γεια χαρα σε ολους ηθελα να ρωτησω αν ξερετε συνηθως οι μπαταριες των laptop ποσο καιρο εγγυηση εχουν και με ποιες προυποθεσεις στην αλλαζουν.Στο laptop της αδερφης μου η μπαταρια με μετρια χρηση με το ζορι κρατει 5 λεπτα πιστευεται θα μου την αλλαξουν?Το laptop εχει ακομα εγγυηση δεν εχει κλεισει 2 χρονια ακομα. ναι...αμα εχει ενεργη εγγυηση...λογικα Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Οι μπαταρίες στα κινητά πάντως έχουν εγγύηση 6 μήνες. Στα laptop δεν γνωρίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 γνωριζεται για το pci express για τις θυρες usb; πηρα ενα σκληρο δισκο usb 3.0 αλλα για να λειτουργησει ταχυτερα χρειαζεται να αλλαξω αυτο το πραγμα.. δεν εχω ιδεα οποτε καθε γνωμη δεκτη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 θέλεις κάτι τέτοιο δηλαδή. απλά το αγοράζεις, το κουμπώνεις στο λαπτοπ και βουαλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtheod Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 Kαλησπέρα! Η αδερφή μου έριξε νερό πριν ένα μήνα περίπου στο πληκτρολόγιο του laptop της και έκτοτε υπάρχει πρόβλημα με τους χαρακτήρες.Συγκεκριμένα πληκτρολογώντας κάποια γράμματα και αριθμούς υπάρχει αναντιστοιχία ανάμεσα στα πλικτρολογούμενα και τα εμφανιζόμενα στην οθόνη τα οποία είναι είτε άλλα γράμματα και αριθμοί είτε διπλά εμφανιζόμενα στοιχεία.Το laptop είναι εντός εγγύησης αλλά προφανώς δεν καλύπτεται.Έχει κάποιος υπόψιν του ποιο ακριβώς μπορεί να είναι το πρόβλημα κ το κόστος επισκευής? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coreyhalkis Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 Εκτος εγγυησης αρα -> Megaservice. Νομιζω καπου 70 ευρω +φπα+ μεταφορικα αν δεν εισαι αθηνα θα σου πουνε για καινουριο (με την εργασια δικια σου προφανως). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 θέλεις κάτι τέτοιο δηλαδή. απλά το αγοράζεις, το κουμπώνεις στο λαπτοπ και βουαλά! σε επιτραπεζιο υπαρχει;ενσωματομενο πανω στην μητρικη που τοποθετειται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtheod Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 Ευχαριστώ για την απάντηση!Εκτος αθηνών οπότε σύνολο δηλαδή μαζί με εργασία να υπολογίζω στα 150 περίπου?Θεωρητικά και τα εντός εγγύησης δεν θα έπρεπε να τα στέλνει στο megaservice η σονυ?Το δικό μου όταν παρουσίασε πρόβλημα είχε πάει γερμανία αν θυμάμαι καλά..Να δοκιμάσω να το στείλω εξωτερικό και ό,τι γίνει???Λογικά εκεί το φέσι θα είναι πολύ μεγαλύτερο...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coreyhalkis Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 Για τα εντος εγγυησης, παιρνεις τηλεφωνο στο vaio link στο 0080044142962, δινεις σειριακο αριθμο, μιλας με τηλεφωνητη-τρια και σου στελνει κουριερ να το παραλαβει για να παει Βελγιο για επισκευη. Ολα αυτα χωρις χρεωση. Μια φορα εγω ειχα αντιστοιχη περιπτωση μονο που ειχε πεσει λιγο νερο πανω στο keyboard (σταγονες οχι ποτηρι ολοκληρο) οποτε το ρισκαρα μεσω vaio link και το καλυψε η εγγυηση, προφανως επειδη δε φαινοταν σημαδια υγρου εσωτερικα. Αν νομιζεις, οτι αξιζει να το ρισκαρεις καντο ετσι. Αν δε στο πιασουν σε εγγυηση ομως θα δωσεις ισως και παραπανω απο 150. Αν θεωρεις οτι πιανουν τα χερια σου (δεν ειναι δυσκολο συνηθως το πληκτρολογιο να βγει), τοτε παραγγειλε το κατευθειαν απ το megaservice. Γενικα η sony παντως, αν εισαι εκτος εγγυησης, βαραει πολυ στα ανταλλακτικα της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtheod Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 Για τα εντος εγγυησης, παιρνεις τηλεφωνο στο vaio link στο 0080044142962, δινεις σειριακο αριθμο, μιλας με τηλεφωνητη-τρια και σου στελνει κουριερ να το παραλαβει για να παει Βελγιο για επισκευη. Ολα αυτα χωρις χρεωση. Μια φορα εγω ειχα αντιστοιχη περιπτωση μονο που ειχε πεσει λιγο νερο πανω στο keyboard (σταγονες οχι ποτηρι ολοκληρο) οποτε το ρισκαρα μεσω vaio link και το καλυψε η εγγυηση, προφανως επειδη δε φαινοταν σημαδια υγρου εσωτερικα. Αν νομιζεις, οτι αξιζει να το ρισκαρεις καντο ετσι. Αν δε στο πιασουν σε εγγυηση ομως θα δωσεις ισως και παραπανω απο 150. Αν θεωρεις οτι πιανουν τα χερια σου (δεν ειναι δυσκολο συνηθως το πληκτρολογιο να βγει), τοτε παραγγειλε το κατευθειαν απ το megaservice. Γενικα η sony παντως, αν εισαι εκτος εγγυησης, βαραει πολυ στα ανταλλακτικα της. Eυχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!Την διαδικασία με το vaio link την έχω κάνει και εγώ για το δικό μου laptop και έμεινα ευχαριστημένος σε αυτό το ζήτημα.Το θέμα είναι βέβαια να μην χρειαστείς ποτέ service.'Αντε να δω τι θα αγοράσω μετά από το fujitsu siemens και το vaio που μου βγήκαν προβληματικά..sorry για το εκτός θέματος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 Eυχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!Την διαδικασία με το vaio link την έχω κάνει και εγώ για το δικό μου laptop και έμεινα ευχαριστημένος σε αυτό το ζήτημα.Το θέμα είναι βέβαια να μην χρειαστείς ποτέ service.'Αντε να δω τι θα αγοράσω μετά από το fujitsu siemens και το vaio που μου βγήκαν προβληματικά..sorry για το εκτός θέματος.. Dell φίλε. Εχουν μακράν το καλύτερο after sales στην αγορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 Μου είχαν κάνει δώρο πριν 2 χρόνια ένα laptop acer.. To είχα μόνιμα στο ρεύμα και πολύ σπάνια τον έκλεινα η αλήθεια είναι.. Ξαφνικά.. ξυπνάω μια μέρα και η οθόνη μου βγάζει αυτό http://i55.tinypic.com/9u7nzs.jpg Φαίνεται πραγματικά σαν να είναι η οθόνη σπασμένη αλλα κι όμως δεν είναι καθόλου... Επίσης δεν μου έχει πέσει.. Πραγματικά πολύ περίεργο.. ίσως που δεν έκλεινα ποτέ την οθόνη σκέφτηκα μήπως έχει καεί.. Δεν ξέρω.. Παρ όλα αυτά ακούγεται ο ήχος ότι μπήκα στα windows και δουλεύουν τα άλλα κανονικά... Να το πάω για service δεν νομίζω ότι αξίζει αφού ξέρω ότι η αντικατάσταση οθόνης κοστίζει πολύ και δεν αξίζει στο συγκεκριμένο laptop.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 Πες μας τι μοντέλο είναι να δούμε πόσο μπορεί να κοστίσει ενδεχόμενη αντικατάσταση οθόνης. Αν δεν έχουν περάσει τα δύο χρόνια, έχεις εγγύηση κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts