alexakos7 Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Καλησπερα. Εχω εβα Acer 7736ZG και μια μερα μου εκλεισε χωρις λογο και δεν ξανα ανοιξε. Στα multirama μου ειπανε φταιει η μητρικη και οτι δεν φτιαχνεται και οτι η αλλαγη σε νεα μητρικη κοστιζει 400 ευρω!.υπαρχει περιπτωση να φταιει κατι αλλο? Υ.Γ. οταν δοκιμαζω να το ανοιξω, το φωτακι του on/off για 2 δευτερα γινεται πορτοκαλι αλλα δεν ανοιγει. Καποια ιδεα? Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 @tzagaritos ποιο λαπτοπ έχεις; @alexakos7 δοκίμασες να το ανοίξεις έχοντας το στο ρεύμα, αλλά χωρίς την μπαταρία τοποθετημένη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 (edited) @tzagaritos ποιο λαπτοπ έχεις; @alexakos7 δοκίμασες να το ανοίξεις έχοντας το στο ρεύμα, αλλά χωρίς την μπαταρία τοποθετημένη; sony vayo vgn-ns21m Edited January 8, 2012 by tzagaritos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Καλημέρα παιδιά και καλή χρονιά έχω εδώ και κανα 2 βδομάδες που αγόρασα λαπτοπ της acer έχει windows vista buisness ! μου βγάζει το εξής πρόβλημα πέρα το ότι μερικές φορές ενώ έχει τερματιστεί σωστά όταν τον ανοίγω με βγάζει σε μαύρη οθόνη κ πρέπει να πατήσω εντερ για να μπει στα βιστα το πρόβλημα είναι όμως άλλο!! έτσι στα καλά καθούμενα σταματά να δουλεύει η ακίδα αφής ενώ μπορώ να κουνάω το βελάκι δε μπορώ να κάνω κλικ τα κουμπιά από κάτω όμως δουλεύουν κανονικά κ όταν βάζω ποντίκι κανονικό πάλι μου το κάνει αυτό κ δε μπορώ να μπω στην επιφάνεια εργασίας πουθενά! όταν πηγαίνω στην έναρξη και αφήνω τον κέρσορα πάνω στον πίνακα ελέγχου αναβοσβήνει σαν τρελό όλη η σειρά μαζί !! πήρα ξαναεβαλα τα windows 2 φορές απτον φάκελο που τα έχει ο κατασκευαστής μέσα στο λαπτοπ μου κ όλα τα προγράμματα απτην αρχή αλλά πάλι τα ίδια! έβγαλα το πρόγραμμα που μου είχε για το ποντίκι αλλά πάλι έτσι κάνει!! όταν πηγαίνω να φτιάξω την ταχύτητα του ποντικού πηγαίνει μόνο του τέρμα δεξιά σε όλα τα πηγαίνει τέρμα δεξιά! να φταίνε τα windows? να πάω να βάλω άλλα γιατί μου είπαν ότι τα βιστα δεν είναι καλά έτσι κ αλλιώς?? δε θέλω προς το παρών να το στείλω για σέρβις γιατί πιστεύω ότι φτιάχνεται αυτό το πρόβλημα κ επιπλέον αν το στείλω θα με χρεώσουν για τα μεταφορικά και για να το στείλω και για να το πάρω πίσω! σας ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά για την βοήθεια!! Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kemman91 Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 @alexakos7 Φίλε μου το έχω πάθει σε Acer 7738G.Απογοήτευση! Δεν αξίζει να δώσεις 400€ για μητρική εφόσον και πάλι δεν δίνουν καμιά εγγύηση μετά την αλλαγή της! Γνώμη μου πάρε ένα καινούριο laptop και πρόσεχε το.Όταν αρχίζει να υπερθερμαίνεται μετά από καιρό και τυχαίνει να σου σβήνει (Μπορεί να μην γίνει ποτέ,στο εύχομαι) δώστο αμέσως για καθαρισμό!Είναι η βασική αιτία που καίγεται η μητρική! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 ΚΑινουργιο δεν ειναι;Ας το βρουν στην εγγυηση τι εχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 παιδια εχω ενα σονυ βαιο λαπτοπ εχω προβλημα με το cd driver ωρες ωρες διαβαζει τα cd αλλες φορες οχι τωρα δεν τα διαβαζει και οχι και τπτ αλλο αλλα θελω να κανω φορματ εκτος το αλλαγμα του driver μπορω να κανω κατι εγω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 παιδια εχω ενα σονυ βαιο λαπτοπ εχω προβλημα με το cd driver ωρες ωρες διαβαζει τα cd αλλες φορες οχι τωρα δεν τα διαβαζει και οχι και τπτ αλλο αλλα θελω να κανω φορματ εκτος το αλλαγμα του driver μπορω να κανω κατι εγω? Σαν τι αλλο να κανεις? Αν εχει χαλασει οπως λες το CD Driver θελει αλλαγη. Στο device manager σου το δειχνει σαν συσκευη, στο εμφανιζει με ερωτηματικο/θαυμαστικο κατι? Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 sony vayo vgn-ns21m Ενα λαπτοπ μολις ανοίξει μεταδίδει το σημα στην οθόνη, αν αυτο δεν γίνετε με την tv σου προσπάθησε να βρεις μια οθονη υπολογιστή για να κανεις το φορματ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketra Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Παιδια χρειαζομαι τα φωτα σας... Εχει αρχισει κ κοβεται το καλωδιο απο τον φορτιστη του λαπτοπ (turbo-x prime sn) κ πρεπει επειγοντως να βρω φορτιστη, εχει το πλαισιο σιγουρα, αλλα νομιζω οτι για universal τα 45 € ειναι πολλα...! Εχει κανεις καμια προταση, γιατι δεν εχω ιδεα...??? Ο τεχνικος απο το πλαισιο μου ειπε οτι με ενδιαφερουν 2 νουμερα: 19V κ 3,42 Α Ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Παιδια χρειαζομαι τα φωτα σας... Εχει αρχισει κ κοβεται το καλωδιο απο τον φορτιστη του λαπτοπ (turbo-x prime sn) κ πρεπει επειγοντως να βρω φορτιστη, εχει το πλαισιο σιγουρα, αλλα νομιζω οτι για universal τα 45 € ειναι πολλα...! Εχει κανεις καμια προταση, γιατι δεν εχω ιδεα...??? Ο τεχνικος απο το πλαισιο μου ειπε οτι με ενδιαφερουν 2 νουμερα: 19V κ 3,42 Α Ευχαριστω εκ των προτερων διαλεξε και παρε. \http://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=charger+9v+3a+adapter&_sacat=0&_odkw=charger+9v+3a&_osacat=0&_trksid=p3286.c0.m270.l1313 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketra Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Να τα εμπιστευτω...? Φοβαμαι λιγο γιατι το λαπτοπ ειναι μονο για εργασιες κ μαλιστα στην Αγγλια...οποτε οποιοδηποτε λαθος θα οδηγησει σε αποτυχια ολοκληρου μεταπτυχιακου...:wacko: Παράθεση Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Να τα εμπιστευτω...? Φοβαμαι λιγο γιατι το λαπτοπ ειναι μονο για εργασιες κ μαλιστα στην Αγγλια...οποτε οποιοδηποτε λαθος θα οδηγησει σε αποτυχια ολοκληρου μεταπτυχιακου...:wacko: Είναι προτιμότερο να βρεις ένα μαγαζί με ηλεκτρονικά και να τους ζητήσεις να σου επισκευάσουν το καλώδιο στο σημείο που έχει αρχίσει να κόβεται. Έτσι κρατάς το γνήσιο φορτιστή που είναι καλύτερης ποιότητας και γλυτώνεις χρήματα. Η επισκευή είναι εύκολη για κάποιον που έχει τα εργαλεία (κολλητήρι και θερμοσυστελλόμενη). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1703 Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Γεια σας μηπως θα μπορουσατε να μου προτεινεται κανενα προγραμμα ετσι ωστε να αλλαξω τον τροπο εμφανισης επιφανειας εργασιας?ετσι ως ωστε να γινει πιο ΅΅ωραια΅΅ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Γεια σας μηπως θα μπορουσατε να μου προτεινεται κανενα προγραμμα ετσι ωστε να αλλαξω τον τροπο εμφανισης επιφανειας εργασιας?ετσι ως ωστε να γινει πιο ΅΅ωραια΅΅ Αν και ειμαστε off-topic το rainmeter ειναι το καλυτερο και κανεις παπαδες! Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1703 Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 ρε παιδια οχι κατι τοσο πολιπλοκο ..να ειναι σαν τα κλασσικα αλλα λιγο ανανεωμενο......πιστευω να καταλαβατε τι εννοω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketra Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Είναι προτιμότερο να βρεις ένα μαγαζί με ηλεκτρονικά και να τους ζητήσεις να σου επισκευάσουν το καλώδιο στο σημείο που έχει αρχίσει να κόβεται. Έτσι κρατάς το γνήσιο φορτιστή που είναι καλύτερης ποιότητας και γλυτώνεις χρήματα. Η επισκευή είναι εύκολη για κάποιον που έχει τα εργαλεία (κολλητήρι και θερμοσυστελλόμενη). Δεν εχω ουτε το λαπτοπ ουτε τον φορτιστη...ειναι πακετο στην Αγγλια!! :) Ασε που εκανα λαθος στην περιγραφη των στοιχειων του ρευματος...τελικα ειναι 90W, 19V κ 4,74A Αποφασισα να αγορασω εναν απο cosmodata http://www.cosmodata.gr/product/13839/ γιατι εχει τα περισσοτερα βυσματα!!! Παράθεση Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 παιδια θελω να αγορασω νεο πληκτρολογιο για το λαπτοπ μου μοντελο:sony vaio PCG-7154M απο που μπορω να αγορασω θα προτημουσα οχι απο κανενα μεγαλο καταστημα και να μου το βαλουν πανακριβο τοπος διαμονης:ηρακλειο κρητης ευχαριστω εκ των πρωτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 ποιος θα μου δωσει τα φωτα του σχετικα με format netbook? thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 ποιος θα μου δωσει τα φωτα του σχετικα με format netbook? thanks Τι netbook έχεις; Θες να βάλεις το ίδιο λειτουργικό που είχε και πριν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketra Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Δεν εχω ουτε το λαπτοπ ουτε τον φορτιστη...ειναι πακετο στην Αγγλια!! :) Ασε που εκανα λαθος στην περιγραφη των στοιχειων του ρευματος...τελικα ειναι 90W, 19V κ 4,74A Αποφασισα να αγορασω εναν απο cosmodata http://www.cosmodata.gr/product/13839/ γιατι εχει τα περισσοτερα βυσματα!!! Ακυρο!! Τελικα πηρα εναν απο ebay κ ειναι σωστος! Στοιχισε μονο 11€ (ηταν δωρεαν τα μεταφορικα για αγγλια) κ ολα οκ, αν καποιος χρειαζεται για turbo-x με χαρα να βοηθησω Παράθεση Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Εχω ενα προβλημα με το λαπτοπ μου.Για καπιο καιρο τωρα δεν μπορω να γραψω files ταινιες δηλ και τετια σε ντιβιντις.ειχα το προγ cd burner pro και δουλευε αλλα ξαφνικα αρχισε να μου πεταει ενα error the disk is not usable .τελοσπαντων το ξεγραψα το προγ και εβαλα καπιο αλλο αλλα τα ιδια.ενω γραφεται δηλ το ντιβιντι και η διαδικασια ολοκληρωνεται,οταν το ξαναβαζω μου βγαζει μια λιστα με προγ για να χρησιμοποιησω για να γραψω το ντιβιντι αντι να δω τους φακελους. Εχω χρησιμοποιησει πολλα δισκακια αδεια απο διαφορες μαρκες αλλα το ιδιο πραγμα. Τι μπορω να κανω;το λαπτοπ ειναι ASUS .Επισης τρεχει τα 7αρια μηπως αυτo ειναι το προβλημα με τις συνεχομενες αναβαθμισεις που κανει το πισι ανα καπια ωρα; Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Καλησπέρα! Εχω ένα laptop toshiba κ κάτω από το πληκτολόγιο μου έφυγε μία βίδα. Πήγα να τη βάλω αλλά είχαν χαλάσει οι βόλτες κ δε βίδωνε. Το άφησα έτσι. Αυτό είχε σα συνέπεια να ξεκολλήσει ένα κομμάτι της βάσης του υπολογιστή κ να παίζει το σημείο ανάμεσα στη βάση κ την οθόνη εκεί που διπλώνει. Εχετε να προτείνεται κάποιο κατάστημα για ανταλλακτικά? Ευχαριστώ!! Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Καλησπέρα! Εχω ένα laptop toshiba κ κάτω από το πληκτολόγιο μου έφυγε μία βίδα. Πήγα να τη βάλω αλλά είχαν χαλάσει οι βόλτες κ δε βίδωνε. Το άφησα έτσι. Αυτό είχε σα συνέπεια να ξεκολλήσει ένα κομμάτι της βάσης του υπολογιστή κ να παίζει το σημείο ανάμεσα στη βάση κ την οθόνη εκεί που διπλώνει. Εχετε να προτείνεται κάποιο κατάστημα για ανταλλακτικά? Ευχαριστώ!! Η βιδα πως ξεβιδωσε? Απο μονη της? Εισαι σιγουρος οτι δεν εχει σπασει η θεση που κουμπωνε η βιδα και αυτο ηταν ο λογος που βγηκε? Τι ανταλλακτικο ζητας βιδα? Αν ναι πηγαινε το σε ενα κανα μαγαζι (μικρο ή μεγαλο) που κανει επισκευες και ζητα να σου βαλουν μια δεν θα σε χρεωσουν. Μπορεις να βαλεις μια φωτογραφια εκει που εχει γινει η ζημια? Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. January 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 Η βιδα πως ξεβιδωσε? Απο μονη της? Εισαι σιγουρος οτι δεν εχει σπασει η θεση που κουμπωνε η βιδα και αυτο ηταν ο λογος που βγηκε? Τι ανταλλακτικο ζητας βιδα? Αν ναι πηγαινε το σε ενα κανα μαγαζι (μικρο ή μεγαλο) που κανει επισκευες και ζητα να σου βαλουν μια δεν θα σε χρεωσουν. Μπορεις να βαλεις μια φωτογραφια εκει που εχει γινει η ζημια? Εχει σπάσει & η θέση που μπαίνει η βίδα. Σιγά σιγά ανακαλύπτω κομματάκια πλαστικά από το λάπτοπ!!! Πήγα σε μαγαζί που επισκευάζει υπολογιστές. Μου είπαν ότι πρέπει να αλλαχτεί η βάση,ο μεντεσές αλλά & το πίσω πλαστικό από την οθόνη. Περιμένω ενημέρωση για το κόστος των ανταλλακτικών για τα οποία θα ζητήσουν τιμές από ευρωπαίο προμηθευτή τους & μετά θα δω αν συμφέρει η επισκευή. Θα είναι σχετικά ακριβή η επισκευή & ίσως ασύμφωρη να φτιαχτεί. Κ να πω ότι του έκανα καμιά σκληρή χρήση!!!! Δε μου είχε πέσει ποτέ,ούτε καν το είχα ακουμπήσει ποτέ απότομα στο γραφείο! Το έχω κάπου 21/2 χρόνια. toshiba satellite a200-23u. Ευχαριστώ πολύ manolog3 για την απάντησή σου! [ATTACH]23657[/ATTACH] Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts