soublaki-3 Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 Να ρωτήσω ρε παίδες κάτι... Εχω 2 Dell, ένα 17άρι και ένα 10άρι. Η εγγύηση λήγει και στα δύο το 2013, στο ένα το Γενάρη και στο άλλο τον Μάρτη νομίζω. Αν τους πω να το καθαρίσουν θα το δεχτούν άραγε; Λογικά όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 Να ρωτήσω ρε παίδες κάτι... Εχω 2 Dell, ένα 17άρι και ένα 10άρι. Η εγγύηση λήγει και στα δύο το 2013, στο ένα το Γενάρη και στο άλλο τον Μάρτη νομίζω. Αν τους πω να το καθαρίσουν θα το δεχτούν άραγε; Λογικά όχι; να το καθαρισουν εννοεις τι? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 Από σκόνη πχ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 Από σκόνη πχ υπαρχει μια περιπτωση να δεχτουνε...ιδικα εσωτερικα που ειναι δυσκολο να το ανοιξεις μονος σου...ρισκαρε το.. Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewgarb Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 Να ρωτήσω ρε παίδες κάτι... Εχω 2 Dell, ένα 17άρι και ένα 10άρι. Η εγγύηση λήγει και στα δύο το 2013, στο ένα το Γενάρη και στο άλλο τον Μάρτη νομίζω. Αν τους πω να το καθαρίσουν θα το δεχτούν άραγε; Λογικά όχι; Ποια ειναι τα λαπτοπ που εχεις; Και μονος σου να το ανοιξεις, δεν χανεις καμια απολυτως εγγυηση στα dell. Καλεσε τους στο 210.81.29.810 και θα σε κατατοπισουν πληρως για το πως να το ανοιξεις το λαπτοπ. Ειναι ευγενικοτατοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 Το 1750 και τα 1018 έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1703 Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 δοκιμασε με εξωτερικο dvd Το DVD PLAYER ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ.Το προβλημα ειναι μαλλον απο τη registry ..αν μπορειται πειταιμου καμια λυση ή αν υπαρχει τιποτα να κατεβασω ετσι ωστε να μπορει να διαβαζει τα cd dvd ετσι ωστε να λυθει το προβλημα μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Το DVD PLAYER ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ.Το προβλημα ειναι μαλλον απο τη registry ..αν μπορειται πειταιμου καμια λυση ή αν υπαρχει τιποτα να κατεβασω ετσι ωστε να μπορει να διαβαζει τα cd dvd ετσι ωστε να λυθει το προβλημα μου. Δοκίμασε το CCleaner που κάνει αυτή την δουλειά, αν και λίγο παράξενο να μην δουλεύει για αυτό το λόγο...;) Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Δοκίμασε το CCleaner που κάνει αυτή την δουλειά, αν και λίγο παράξενο να μην δουλεύει για αυτό το λόγο...;) και εγω παραξενο το βρισκω...για να μπορεσει ο υπολογιστης να βρει το dvd πρεπει να εχεις drivers αλλα αυτο γινεται μεσα απο τα windows Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewgarb Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Το 1750 και τα 1018 έχω. Απο οτι βλεπω ( ) ειναι πολυ ευκολα προσβασιμο μιας και ενα καπακι χρειαζεται να ανοιξεις και ανοιγει ολο το λαπτοπ. Ανοιξε το μονος σου και καθαρισε το. Οπως σου ξαναειπα, δεν χανεις την εγγυηση στα dell 1000%. Οσον αφορα το νετμπουκ, ειναι πιο δυκολο να τα ανοιξεις μιας και θα πρεπει να βγαλεις το πληκτρολογιο. Και σε αυτην την περιπτωση δεν χανεις την εγγυηση. Οριστε το πως ανοιγεις το νετμπουκ: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Το netbook μου το είχε ανοίξει ένας φίλος για να βάλουμε μια RAM. Εγώ είμαι λίγο ατζαμής και δεν έχω καθόλου υπομονή οπότε δεν αγγίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewgarb Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Το netbook μου το είχε ανοίξει ένας φίλος για να βάλουμε μια RAM. Εγώ είμαι λίγο ατζαμής και δεν έχω καθόλου υπομονή οπότε δεν αγγίζω. Την ραμ θα την εβαλε ευκολα, μιας και ενα καπακι ανοιξε απο κατω. Για καθαρισμο ομως θελει ολοκληρη εγχειρηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Για τη RAM έπρεπε να βγει το καπάκι από κάτω, να βγει το πληκτρολόγιο, το ρεύμα, ο σκληρός...30' του πήρε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewgarb Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Για τη RAM έπρεπε να βγει το καπάκι από κάτω, να βγει το πληκτρολόγιο, το ρεύμα, ο σκληρός...30' του πήρε... Εχεις δικιο. Μολις το παρατηρησα στο video. Κατι τετοια.. κολπα, μονο η dell τα κανει!! :wacko: Και στο (πρωην) δικο μου dell 15r μονο τις μνημες μπορουσες να αναβαθμισεις ευκολα. Τα υπολοιπα ηθελαν ολοκληρη διαδικασια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Η πλάκα είναι ότι έκανε την αναβάθμιση και μετά δεν άναβε...Κάτι δεν είχε κουμπώσει καλά, και άντε πάλι από την αρχή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewgarb Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 Η πλάκα είναι ότι έκανε την αναβάθμιση και μετά δεν άναβε...Κάτι δεν είχε κουμπώσει καλά, και άντε πάλι από την αρχή... Για εμενα πλεον (και αφου την επαθα με το inspiron) ειναι ΝΟΜΟΣ να ειναι ευκολα προσβασιμο το λαπτοπ. Δινεις που δινεις τοσα χρηματα, θα σου σπαει τα νευρα κιολας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 Παιδιά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το λάπτοπ μου (με vista). Έχω τις αυτόματες ενημερώσεις ανοικτές και μου εντοπίζει 14 ενημερώσεις διαθέσιμες. Όταν τις βάζω και κάνει επανεκίνηση, το λάπτοπ δεν ανοίγει και κάνω αναγκαστηκά επαναφορά του συστήματος πριν την εγκατάσταση των ενημερώσεων. Τι μπορώ να κάνω σχετικά με αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewgarb Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 Παιδιά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το λάπτοπ μου (με vista). Έχω τις αυτόματες ενημερώσεις ανοικτές και μου εντοπίζει 14 ενημερώσεις διαθέσιμες. Όταν τις βάζω και κάνει επανεκίνηση, το λάπτοπ δεν ανοίγει και κάνω αναγκαστηκά επαναφορά του συστήματος πριν την εγκατάσταση των ενημερώσεων. Τι μπορώ να κάνω σχετικά με αυτό? Ενα παρομοιο προβλημα ειχε ενα παιδι και στο λαπτοπ του. Εκανε φορματ και μετα γινοντουσαν ολα κανονικα. Αλλη λυση ειναι να απενεργοποιησεις τις αυτοματες ενημερωσεις και θα εισαι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 Παιδιά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το λάπτοπ μου (με vista). Έχω τις αυτόματες ενημερώσεις ανοικτές και μου εντοπίζει 14 ενημερώσεις διαθέσιμες. Όταν τις βάζω και κάνει επανεκίνηση, το λάπτοπ δεν ανοίγει και κάνω αναγκαστηκά επαναφορά του συστήματος πριν την εγκατάσταση των ενημερώσεων. Τι μπορώ να κάνω σχετικά με αυτό? Περνα μια μια τις ενημερωσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewgarb Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 Περνα μια μια τις ενημερωσεις. Θα χρειαζεται ομως συνεχως επανεκκινηση. Αν δουλευει αυτο που λες, θα χρειαστει ωρες μεχρι να τελειωσει η ολη διαδικασια. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 Περνα μια μια τις ενημερωσεις. To σκέφτηκα αυτό αλλά είναι 14 και χρόνος για κάτι τέτοιο δεν υπάρχει. Ίσως δοκιμάσω να τις περάσω κάποια στιγμή λίγες λίγες αλλά προς το παρόν τις έχω απενεργοποιήσει. Άλλωστε κάποια στιγμή πρέπει να κάνω και ένα φορματ. Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Θα χρειαζεται ομως συνεχως επανεκκινηση. Αν δουλευει αυτο που λες, θα χρειαστει ωρες μεχρι να τελειωσει η ολη διαδικασια. :) Τα παραλες!Σιγα τις ωρες που θα θελει για reboot . Δεν χρειαζονται ολες οι ενημερωσεις απαραιτητα reboot. Εγω μια ιδεα ειπα αν εχεις βρει αλλο τροπο.........πασο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik3 Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Καλησπέρα Έχω ένα Laptop Toshiba Satellite L40-18Y PSL48E Το πρόβλημά μου είναι πως μετά απο 3 χρόνια χρήσης το touchpad και πιο συγκεκριμένα το αριστερό κλικ του touchpad τα έχει παίξει. Επικοινώνησα με τις περισσότερες εταιρίες και όλοι με έστειλαν στην επίσημη αντιπρόσωπο της Toshiba στην Ελλάδα, την ideal, η οποία μου είπε πως για να μου στείλει ένα touchpad θέλει 40 ευρώ! Υπάρχει τρόπος να το βρώ κάπου πιο φθηνά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewgarb Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Το εχεις ανοιξει ποτε για να το καθαρισεις; Ενα sony vaio που ειχα (3ετιας) ειχε το ιδιο προβλημα με το αριστερο κλικ που δεν πατιοταν. Το ανοιξα -και το πληκτρολογιο βγηκε υποχρεωτικα-, το καθαρισα και μετα εστρωσε. Μιλαμε ομως οτι εβγαλε χωμα απο μεσα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1703 Δημ. September 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2011 ΕΠΕΙΙΓΟΝ Γεια σας Εχω ενα λαπτοπ εδω και ενα χρονο περιπου .Πριν λιγες μερες το εκανα φορματ ομως κολαει .Το εχω ελεγξει για ιους ,του εχω αφαιρεσει προγραμματα απο την εκκινηση ,του εχω κανει update,tτου εχω κανει ελεγχω απο το tune up ομως τα ιδια.Mπορειται να μου πειτε τη να κανω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts