Jump to content

Φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές: Επιλογή / Αναβάθμιση

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οκ! Κατανοητό. Απλώς έλεγα μήπως υπήρχε κάποιος τρόπος πριν τον ανοιξω ,γιατί πρέπει να ανοίξει απο πάνω, είναι κάτω απο το πληκτρολόγιο. Ευχαριστώ.

----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Dell inspiron N5050 , 2 ram, Intel I3 2ης γενιάς, σκληρό 320 gb, win7 home, και από χθες με 10αρια αλλά θα δείξει αν τα κρατήσω τα 10αρια. Απο οτι ξέρω η θέση της μνήμης είναι κάτω απο το πληκτρολόγιο. Οποία βοήθεια καλοδεχούμενη. Ευχαριστώ.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Γι αυτό ρωτησα αν θα βοηθούσε αρχικά το cpu-z σε αναγνώριση της μνήμης και αντί για άλλη μια 2αρα έβλεπε μία 4αρα. 4+2=6 να μην ψιλοσερνετε όπως τώρα.

Σερνετε και με τα 7αρια που είχε και με τα 10 άρια απο χθες βράδυ.

Αν σέρνεται με 4Gb Ram, φταίει κάτι άλλο.

Εμένα με 4 Gb Ram, Windows 10 64bit και δίσκο SSD πάει πολύ καλά.

Unleashed by my M1 NOTE

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• Απαντήσεις 2,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Όταν λες φωτό τι πρέπει να φαίνεται στην φωτο για να σας βοηθήσει?

https://www.piriform.com/speccy σου δείχνει τι hardware έχεις.

Επίσης οι εταιρίες που πουλάνε στικάκια μνήμης έχουν εργαλεία που σου βρίσκουν τι έχεις. Πχ http://www.crucial.com/usa/en/systemscanner

ή το ψάχνεις στο google .

Αν σέρνεται με 4Gb Ram, φταίει κάτι άλλο.

Εμένα με 4 Gb Ram, Windows 10 64bit και δίσκο SSD πάει πολύ καλά.

Unleashed by my M1 NOTE

τώρα έχω 2. Αλλά αν είναι να τον ανοίξω και η διαφορά δεν είναι μεγάλη αντί για άλλα 2 να έβαζα 4. Συγνώμη αν σε μπέρδεψα.

http://www.skroutz.gr/s/2493541/Dell-Inspiron-N5050-i3-2370M-2GB-320GB.html#specs-container

αυτός είναι.

Edited by Darkpurple

dell site 2048mb (1x2048) 1333mhz ddr3 dual channel

processor intel core i3 2370m (2.4ghz,3m cache)

chips accessory emea4 mui docs south/greek

graphics intel hd graphics 3000

δεν καταφέρνω να ανεβάσω εικόνα.

70-21170,Memory : 2048MB (1x2048) 1333MHz DDR3 Dual Channel

,Part Number,Description,Quantity

,V1RX3,"DUAL IN-LINE MEMORY MODULE, 2GB, 1333MHZ, 256X64, 8K, 204",1

αυτό λέει στο configuration του dell product support.Λέει σε κανέναν κάτι για το τι μνήμη είναι?

Edited by Darkpurple

πως θα δω από το service tag πόσες κενές θέσεις έχει και πόσο max μπορεί να διαβάσει?

βρήκα αυτά στην dell

Edited by Darkpurple

με το service tag βλεπεις ακριβως ποιο μοντελο εχεις στο Link που σου εστειλα μετα αν κατεβασεις το manual στα λεει

από ότι κατάλαβα έχει 2 θέσεις . Αυτό που δεν είδα είναι μέχρι πόσα μπορεί να διαβάσει?

και πρέπει να ανοίξει από πάνω, να βγάλω δλδ το πληκτρολόγιο!

Το άλλο που μπορείς να κάνεις είναι να googlareis το μοντέλο που έχεις μαζί με την φράση maximum Ram.

Έτσι θα δεις άλλοι χρήστες τι έκαναν. Αρκεί να βρεις να έχουν το ίδιο hardware.

Unleashed by my M1 NOTE

Amazon Fire stick 4k max

Από ότι βλέπω μάλλον 2χ4 παίζει να βλέπει σαν μέγιστο. Δεν είχα σκεφτεί να το googlaro έτσι . Ευχαριστώ πολύ!! Καμιά φορά μας διαφεύγουν τα ποίο εύκολα.

Με βάση το service tag λέει :2048ΜΒ 1333ΜΗz DDR3 dual channel. Part number V1RX3 2GB 1333MHZ 256X64 8K 204.

Οπότε εγώ ψάχνω DRR3 V1RX3 DUAL CHANNEL 1333MHZ? Σωστά? Ευχαριστώ και πάλι!

Τι έχετε να προτείνετε για αγορά λαπτοπ μέχρι 650 ευρώ από ελληνικό κατάστημα που να δέχεται δόσεις. Θεωρώ απαραίτητα τα 8gb ram και τις 15.6+ ίντσες και δεν με πειράζει αν δεν έχει λειτουργικό.

Τώρα πάω να ανεβασω την φωτο και μου γράφει

Screenshot_20160729-084018.png: Exceeds forum quota by 43,0 KB.

Κάτι κάνω λάθος!!!

Edited by Darkpurple

Η μνήμη πάνω γράφει :

Kingston 2GB 1Rx8 PC3-10600S-9-10-B10

KV1RX3-HYC 9995417-099.AOOG

5777779 - 1218 ASSYIN TAIWAN (1)

Θέλω να βρω συμβατές με αυτήν. Ισχύει το οτι βελτίωση δω με τα 4GB την ίδια θα έχω και με τα 8GB?

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

https://postimg.org/image/3rwr0mmhv/

Ευχαριστώ fioravanti90 για την βοήθεια!

Καλά ρε συ, πιο σκοτεινή φώτο δεν μπορούσες να βάλεις;;

:p :p

Unleashed by my M1 NOTE

Amazon Fire stick 4k max

Η μνήμη πάνω γράφει :

Kingston 2GB 1Rx8 PC3-10600S-9-10-B10

KV1RX3-HYC 9995417-099.AOOG

5777779 - 1218 ASSYIN TAIWAN (1)

Θέλω να βρω συμβατές με αυτήν. Ισχύει το οτι βελτίωση δω με τα 4GB την ίδια θα έχω και με τα 8GB?

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Ποιος στο είπε αυτό? Βάλε 4gb και μετά από λίγο βάλε 8 και θα δεις τη διαφορά. Δεν είναι το ίδιο. Αυτός που σου το είπε, σου είπε οτι να ναι.

παιδια ποιον ssd προτεινετε μεχρι 100 ευρο για αμεση αναβαθμιση του lenovo Z710 που εχω στην κατοχη μου.προχθες "χτυπησε" σκληρο με αποτελεσμα ο δισκος να βγαζει error και να χρειαστει να κανω φορματ και τον δουλευω μεναν 80αρι απο ενα παλιο νετμπουκ που ειχα παλια.και ενω δουλευει ωραιοτατα...η θερμοκρασια ειναι αρκετα ανεβασμενη και οσο να ναι ειναι και αρκετα αργος.

ψαχνω κατι σε 240gb και κυριως SATAII και αγορα απο ελλαδα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια ποιον ssd προτεινετε μεχρι 100 ευρο για αμεση αναβαθμιση του lenovo Z710 που εχω στην κατοχη μου.προχθες "χτυπησε" σκληρο με αποτελεσμα ο δισκος να βγαζει error και να χρειαστει να κανω φορματ και τον δουλευω μεναν 80αρι απο ενα παλιο νετμπουκ που ειχα παλια.και ενω δουλευει ωραιοτατα...η θερμοκρασια ειναι αρκετα ανεβασμενη και οσο να ναι ειναι και αρκετα αργος.

850 evo μπες και δες σχόλια στο skroutz είναι ο δεύτερος καλύτερος και φθηνότερος δίσκος της samsung με κορυφαίο τον 850 pro

Εγώ σε παλιό laptop έβαλα τον SANDISK PLUS που ήταν πιο φτηνός από τον Evo 850 και είδα έτσι και αλλιώς μεγάλη διαφορά με τον προηγούμενο μηχανικό δίσκο.

Ανάλογα Πόσο θες να επενδύσεις.

Σε sata 2 όλοι οι SSD υπολειτουργούν έτσι και αλλιώς.

Unleashed by my M1 NOTE

Amazon Fire stick 4k max

Εγώ έβαλα της Adata 240GB στα 60€ και είμαι υπέρ ευχαριστημένος. Έχει και δωρεάν clonning πρόγραμμα, και το λαπτοπ έγινε αγνώριστο.

850 evo μπες και δες σχόλια στο skroutz είναι ο δεύτερος καλύτερος και φθηνότερος δίσκος της samsung με κορυφαίο τον 850 pro

ναι οντως ειδα σχολια και ολοι λενε τα καλυτερα.ομως επειδη επεσα σε προσφορα Crazy sundays

SSD ADATA PREMIER SP550 240GB αξιζει να δωσω τα 30 ευρο παραπανω για τον samsung??

Εγώ σε παλιό laptop έβαλα τον SANDISK PLUS που ήταν πιο φτηνός από τον Evo 850 και είδα έτσι και αλλιώς μεγάλη διαφορά με τον προηγούμενο μηχανικό δίσκο.

Ανάλογα Πόσο θες να επενδύσεις.

Σε sata 2 όλοι οι SSD υπολειτουργούν έτσι και αλλιώς.

Unleashed by my M1 NOTE

οπως προειπα θελω εναν δισκο καλο και σταθερο.και οχι παραπανω απο 100 ευρο.αλλα τωρα που κοιταζω προσφορες βρισκω τα ιδια gb σε αλλη μαρκα και 30 ευρο λιγοτερα και στα ++ οτι θα το χω στην πορτα μου χωρις εξοδα.

Εγώ έβαλα της Adata 240GB στα 60€ και είμαι υπέρ ευχαριστημένος. Έχει και δωρεάν clonning πρόγραμμα, και το λαπτοπ έγινε αγνώριστο.

φιλε απο ε-σοπ το πηρες σε προσφορα?? το σκεφτομαι κι εγω να το παρω...και πεσμου λιγο απο ζεστες πως παει??

[sIGPIC][/sIGPIC]