Groovy Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 http://uk.asus.com/Eee/Eee_PC/Eee_PC_1101HA_Seashell/ εχει αρχισει και σερνεται και θελω να του κανω φορματ...τα 7 τα παιρνει? αν εχεις 2 giga μνημη βαλτα αφοβα απλα απενεργοποίησε τα περιτα μπιχλιμπιδια που εχουν τα 7. η καλυτερη λυση ειναι winxp πηγαίνει παρα πολυ καλυτερα το eee με αυτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 αν εχεις 2 giga μνημη βαλτα αφοβα απλα απενεργοποίησε τα περιτα μπιχλιμπιδια που εχουν τα 7. η καλυτερη λυση ειναι winxp πηγαίνει παρα πολυ καλυτερα το eee με αυτα. xp ειχε απο την μανα του...οταν το πηρα..απλα επειδη δεν εχω τρεξει και ποτε 7 λεω να τα βαλω..αλλα μαλλον θα βαλω xp γιατι με εχουν βολεψει;) Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 απλα να ξερεις οτι οσο εχεις τη μπαταρια πανω και το δουλευεις ταυτοχρονα, η ταση της με τον καιρο εξασθενει. γιαυτο οταν το δουλευεις σπιτι καλο ειναι να αφαιρεις τη μπαταρια. τελος, αν αφαιρεσεις τη μπαταρια για αρκετο καιρο, καλο ειναι να ειναι πληρως φορτισμενη.. και μια φορα το 2 μηνο να γινετε αποφορτηση-πληρης φορτιση. Το λάπτοπ του σπιτιού μου, δηλαδή στο δικό μου μηχάνημα, έτσι ακριβώς έκανα. Και του έβγαζα την μπαταρία και το πρόσεχα και απ όλα. Αποτέλεσμα, 2,5 χρόνια μετά η μπαταρία έχει χάσει τη μισή της ισχύ. Στο λάπτοπ του γραφείου , η μπαταρία δεν έχει αφαιρεθεί ποτέ εδώ και τρία χρόνια, δεν έχει αδειάσει ποτέ, αφού είναι συνεχώς στην πρίζα. Αποτέλεσμα: Εγκατέστησα ένα προγραμματάκι για την υγεία της μπαταρίας και το λάπτοπ αυτό. Η μπαταρία του, που θα έπρεπε να είχε πεθάνει προ πολλού, έχει 100% την αρχική της ισχύ. :blink: Το δικό λάπτοπ είναι ένα Toshiba tecra, το λάπτοπ του γραφείου είναι ένα ταπεινό και άσημο emachines. Έλα τώρα και πες μου εσύ…. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Γιάννη, ποιο προγραμματάκι είναι αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Το λάπτοπ του σπιτιού μου, δηλαδή στο δικό μου μηχάνημα, έτσι ακριβώς έκανα. Και του έβγαζα την μπαταρία και το πρόσεχα και απ όλα. Αποτέλεσμα, 2,5 χρόνια μετά η μπαταρία έχει χάσει τη μισή της ισχύ. Στο λάπτοπ του γραφείου , η μπαταρία δεν έχει αφαιρεθεί ποτέ εδώ και τρία χρόνια, δεν έχει αδειάσει ποτέ, αφού είναι συνεχώς στην πρίζα. Αποτέλεσμα: Εγκατέστησα ένα προγραμματάκι για την υγεία της μπαταρίας και το λάπτοπ αυτό. Η μπαταρία του, που θα έπρεπε να είχε πεθάνει προ πολλού, έχει 100% την αρχική της ισχύ. :blink: Το δικό λάπτοπ είναι ένα Toshiba tecra, το λάπτοπ του γραφείου είναι ένα ταπεινό και άσημο emachines. Έλα τώρα και πες μου εσύ…. Παντως η φυσικη λεει το ακριβως αντιθετο.. Εισαι σιγουρος οτι την φορτιζες 1 φορα το διμηνο και την αφηνες φορτισμενη μεχρι να την αποφορτισεις; στο λεω γιατι με laptop pentium 4, 8 χρονων, μου βγαζει 1 μιςη ωρα ακομη.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Λοιπόν, έχω την ευκαιρία να πάρω ένα MacBook Pro 13ών ιντσών (και να ξεφορτωθώ τον εφιάλτη Satellite 15K που μου τρώει την ψυχή εδώ και 4 χρόνια), έχω όμως δεύτερες σκέψεις. Το laptop που έχω αυτή τη στιγμή έχει 15,4 ίντσες και φοβάμαι μη με "χτυπήσει" στο μάτι η αλλαγή σε μικρότερη οθόνη. Δεν έχω πρόβλημα να κάνω κάτι τέτοιο αν είναι να πάρω φορητότητα και ταχύτητα, αλλά θα εκτιμούσα αν κάποιος ήξερε να με φωτίσει επί του θέματος. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Λοιπόν, έχω την ευκαιρία να πάρω ένα MacBook Pro 13ών ιντσών (και να ξεφορτωθώ τον εφιάλτη Satellite 15K που μου τρώει την ψυχή εδώ και 4 χρόνια), έχω όμως δεύτερες σκέψεις. Το laptop που έχω αυτή τη στιγμή έχει 15,4 ίντσες και φοβάμαι μη με "χτυπήσει" στο μάτι η αλλαγή σε μικρότερη οθόνη. Δεν έχω πρόβλημα να κάνω κάτι τέτοιο αν είναι να πάρω φορητότητα και ταχύτητα, αλλά θα εκτιμούσα αν κάποιος ήξερε να με φωτίσει επί του θέματος. Η αλλαγη μεγεθους στην οθονη, ειναι κατι που συνηθιζεται μεν.... αλλα εξαρταται και τι χρηση κανεις και ποσο συγκαταβατικος εισαι. Αν κανεις ενα απλο σερφαρισμα μεσα σε 2-3 βδομαδες θα το εχεις ξεχασει, αν γραφεις κωδικες, ή δουλευεις excel-οφυλλα ή κανεις photoshop κλπ κλπ θα βαρεθεις το scrolling σε σημειο να το πεταξεις απο κανα παραθυρο. Για παραδειγμα εγω στη δουλεια επεσα απο τις 22' στις 19' και βριζω. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Η αλλαγη μεγεθους στην οθονη, ειναι κατι που συνηθιζεται μεν.... αλλα εξαρταται και τι χρηση κανεις και ποσο συγκαταβατικος εισαι. Αν κανεις ενα απλο σερφαρισμα μεσα σε 2-3 βδομαδες θα το εχεις ξεχασει, αν γραφεις κωδικες, ή δουλευεις excel-οφυλλα ή κανεις photoshop κλπ κλπ θα βαρεθεις το scrolling σε σημειο να το πεταξεις απο κανα παραθυρο. Για παραδειγμα εγω στη δουλεια επεσα απο τις 22' στις 19' και βριζω. Όχι δε πρόκειται να κάνω τίποτα από όλα αυτά :lol: Θα το χρησιμοποιώ για σερφάρισμα (twitter, tumblr) και για εργασίες στο Πανεπιστήμιο. Οπότε λες είμαι ΟΚ; Βασικά τόσο μικρή είναι η οθόνη!? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Παντως η φυσικη λεει το ακριβως αντιθετο.. Εισαι σιγουρος οτι την φορτιζες 1 φορα το διμηνο και την αφηνες φορτισμενη μεχρι να την αποφορτισεις; στο λεω γιατι με laptop pentium 4, 8 χρονων, μου βγαζει 1 μιςη ωρα ακομη.. Σου μιλάω για πολύ προσεκτική χρήση. 2 πλήρεις κύκλους φόρτισης -αποφόρτισης την εβδομάδα έκανε η μπαταρία. Στο τέλος, φόρτιζε στο 100% και έμπαινε στο συρτάρι μέχρι το επόμενο ΣΚ. Έτσι και αλλιώς και με καινούρια μπαταρία, 3 ώρες έβγαζε, όχι παραπάνω. Τώρα βγάζει 1,5. Έπεσε απότομα όμως. Αυτό παρατήρησα. Γιάννη, ποιο προγραμματάκι είναι αυτό; BattetyBar. Είναι free :) Στα 7άρια δουλεύει καλά. Σε βίστα που το δοκίμασα, προκαλεί κρασάρισμα της taskbar μετά από λίγη χρήση. (μπορεί να έφταιγε και το σύστημα) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanturing Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 Η αλλαγη μεγεθους στην οθονη, ειναι κατι που συνηθιζεται μεν.... αλλα εξαρταται και τι χρηση κανεις και ποσο συγκαταβατικος εισαι. Αν κανεις ενα απλο σερφαρισμα μεσα σε 2-3 βδομαδες θα το εχεις ξεχασει, αν γραφεις κωδικες, ή δουλευεις excel-οφυλλα ή κανεις photoshop κλπ κλπ θα βαρεθεις το scrolling σε σημειο να το πεταξεις απο κανα παραθυρο. Για παραδειγμα εγω στη δουλεια επεσα απο τις 22' στις 19' και βριζω. Καλημέρα, Έχω κι εγώ τον ίδιο προβληματισμό…. Θέλω να πάρω ένα macbook pro 13.3, γιατί το 15-άρι ξεφεύγει πολύ. Είναι πολύ άβολο να γράφεις κώδικα σε 13-άρα οθόνη? Από specs με καλύπτει (βασικά τον θέλω για κύριο pc) ο μόνος μου ενδοιασμός είναι κατά πόσο η 13-άρα οθόνη είναι μικρή και άβολη για συγγραφή κώδικά. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 Αναρωτιέμαι πόσο να αξίζει η αγορά του παρακάτω Notebook. http://www.everbuying.com/product168915.html Δεν ενδιαφέρομαι να αγοράσω, απλά για τα χρήματά του φαίνεται σχετικά καλό (αν και έχει μικρή μπαταρία). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 καποιο στηριγμα για το λαπτοπ για να μην σε ζεσταινει ενω το εχεις στα ποδια υπαρχει??τωρα το καλοκαιρι δε παλευεται χεχε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 καποιο στηριγμα για το λαπτοπ για να μην σε ζεσταινει ενω το εχεις στα ποδια υπαρχει??τωρα το καλοκαιρι δε παλευεται χεχε Υπαρχουν και οι δισκοι που ειναι για να τρως στο κρεβατι.. 4-5 ευρω απο πρακτικερ καρφουρ! να πως ειναι αυτο? http://www.ygeia-pattakos.gr/1/171/129.xhtml αλλα σε πλαστικο! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 χεχε,πρακτικα καλη ιδεα,αλλα δεν θα ζεσταινεται και παλι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 πάρε και μια βάση με ανεμηστήρα και θα είσαι οκ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 παιδια θελω ενα λαπτοπ με 400-450 ευρω..προτιμω dell και toshiba...ενα καλο λαπτοπ για τα λεφτα του παντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsxperia Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 Καλησπέρα! Θέλω να αγοράσω ένα <<δυνατό>> λάπτοπ που θα κρατήσω αρκετά χρόνια. -Πρώτο στη λίστα μου έρχεται η sony, έχω ένα vaio 6 χρόνια τώρα,και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος τόσο απο το λάπτοπ όσο και απο την εξυπηρέτηση της sony. Χαρακτηριστικά αναφέρω όπου με δική μου υπαιτιότητα το είχα κάνει ζημιά, και η sony μου το πέρασε και εντός εγγύησης,και η επισκευή διήρκησε μόλις 3 μέρες. Είμαι ανάμεσα στα παρακάτω : αποκλειστικά 15,4 ιντζες. (sony vaio και apple macbook pro με ρετινα οθονη) 1) http://www.sony.gr/product/vn-s-series/svs1511w9e 2)http://www.apple.com/macbook-pro/specs/ Δεν είχα ποτέ επαφή με υπολογιστή apple,δεν ξέρω αν είμαι έτοιμος για αλλαγή στο λειτουργικό σύστημα, αν αξιζει βέβαια, δεν έχω πρόβλημα που έχει υψηλότερη τιμή απο το sony. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theovav Δημ. July 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2012 Καλημέρα, δύο γρήγορες ερωτήσεις: αν αγοράζατε ultrabook μέχρι 1000 ευρώ και λαπτοπ μέχρι 550 ευρώ ποια θα επιλέγατε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Ψαχνω να αγορασω Laptop με 1) οθονη 17" 2) ι7 3) μεγαλη μνημη 4) επεξεργασια πολλων προγραμματων ταυτοχρονα. τιμη κατω απο 1000 ευρω. εψαξα e-shop/plaisio/Public/myltirama/kostovolo...τιποτα σε καλη τιμη Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Ψαχνω να αγορασω Laptop με 1) οθονη 17" 2) ι7 3) μεγαλη μνημη 4) επεξεργασια πολλων προγραμματων ταυτοχρονα. τιμη κατω απο 1000 ευρω. εψαξα e-shop/plaisio/Public/myltirama/kostovolo...τιποτα σε καλη τιμη Αυτο ομως δεν το ειδες! :worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xerolas Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Παιδιά δυστυχώς σε αναζήτηση αναγκαστικά νέου laptop βρίσκομαι κι εγώ αφού ο Αcer που είχα εδώ και 4 χρόνια σχεδόν έκαψε κάρτα γραφικών! Πολύ καλή η προσφορά που αναφέρεται παραπάνω.. Εντωμεταξύ στα Iωάννινα, μετά από καιρό που πήγα να βρω "προσφορές" στο κεντρικό κατάστημα των Multirama βρέθηκα προς μεγάλη έκπληξη καθώς στο κατάστημα έχει αναρτηθεί μεγάλη ανακοίνωση που εν ολίγοις λέει πως λόγω ότι τα Multirama παύουν τη λειτουργία των υποκαταστημάτων τους και παροτρύνει τους πελάτες να απευθύνονται στα μέχρι τώρα ανταγωνιστικά Public.. Όπως είδα μετά από σερφάρισμα που έκανα και στην Πάτρα συνέβη κάτι αντίστοιχο και μάλιστα το δημοσίευμα αναφέρει ότι πλέον τα Public ,GetItNow,ΚΑΙ MULTIRAMA ανήκουν πλέον στον ίδιο όμιλο..Παρακάτω παραθέτω το οnline δημοσίευμα.. http://newsplus.gr/business_news/business_news/Patra:_Kleinoyn_ta_Multirama,_erxontai_ta_Public;/?n=96391 Παράθεση " Similis simili gaudet" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Αυτο ομως δεν το ειδες! :worry: Το ειδα τωρα.... :lol: ...αλλα δεν μου παει πολυ ο DELL....!!! Μηπως κανω λαθος. Ελεγα κατι σε Toshiba ή Samsung ή Hp ή sony...τι λες; (εκτος απο τα τεχνικα χαρακτηριστηκα) Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Αυτο ομως δεν το ειδες! :worry: Το μηχάνημα ειναι σε πολυ καλη τιμη και dell, για οσους ξερουν, τα λογια ειναι περιττά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Επειδη εχω καποια προβληματα με εκτυπωτη,σκανερ,σε σχεση με το Win/64bit που εχω,τοσο στο desktop,οσο και στο λαπτοπ,αναρωτιεμαι,αν ηταν λογικο,να παρω κανα λαπτοπ παλιο μοντελο,(οχι μεταχειρω ομως),ανεξαρτητως μεγεθους,που να εχει πανω XP,με τα οποια δουλευουν μια χαρα οι προηγουμενες συσκευες. Θα το εχω μονον γι αυτη τη δουλεια.Ουτε ιντερνετ,ουτε αλλα προγραμματα.Μονον τους drivers για τις συσκευες. Πως το βλεπετε,και ποσο θα μπορουσε να στοιχισει αμα υπαρχει καποιο ξεστοκαρισμα; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Επειδη εχω καποια προβληματα με εκτυπωτη,σκανερ,σε σχεση με το Win/64bit που εχω,τοσο στο desktop,οσο και στο λαπτοπ,αναρωτιεμαι,αν ηταν λογικο,να παρω κανα λαπτοπ παλιο μοντελο,(οχι μεταχειρω ομως),ανεξαρτητως μεγεθους,που να εχει πανω XP,με τα οποια δουλευουν μια χαρα οι προηγουμενες συσκευες. Θα το εχω μονον γι αυτη τη δουλεια.Ουτε ιντερνετ,ουτε αλλα προγραμματα.Μονον τους drivers για τις συσκευες. Πως το βλεπετε,και ποσο θα μπορουσε να στοιχισει αμα υπαρχει καποιο ξεστοκαρισμα; για αυτη τη δουλεια θα προτεινα μεταχειρισμενο με 150-200 ευρω max. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts