manolog3 Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Δηλαδή το dell έχει καλύτερη κάρτα γραφικών? Τόσο χάλια είναι αυτή του samsung? Απο την άλλη το samsung έχει 2 usb 3.0 και κουμπιά αυξομείωσεις έντασεις που μου είναι απαραίτητα. Απο μία συνεργάτιδα άκουσα ότι πλεόν τα dell δεν έχουν και τοσο καλή ποιότητα πλαστικών. Είδα το δικό της που έκανε ρωγμή στο καπάκι τις οθόνης απο το άνοιξε κλείσε. Βέβαια δεν ξέρω πως το μεταχειριζόταν και άν ήταν υπεύθυνη για τη ζημιά αλλα το θέμα είναι ότι σε 2 χρονων υπολογιστή δύσκολα συμβαίνει αυτο. Πραγματι η ποιοτητα υλικων των Dell εχει πεσει σε σχεση με αυτα που ηταν παλια. Σε οσους εχουν πιασει και εχουν δουλεψει κατι σειρες Latitude κλπ, οταν πιανουν inspiron ή xps νομιζουν οτι εχουν κατι πολυ προχειρο στα χερια τους. Βεβαια η Dell ειχε, εχει και θα εχει support!! Το usb 3 σαφως και μετραει στην επιλογη, ειδικα αμα βαζεις πανω δισκους usb 3 και μεταφερεις μεγαλα data. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 και το dell εχει στα πληκτρα f ελεγχο για αυξομειωση του ηχου, ρυθμιση φωτεινοτητας, wifi και λοιπα.. το μονο μειον ειναι η ελλειψη usb 3.0 αλλα δεν ξερω κατα ποσο σου ειναι απαραιτητο.. Κοίτα είναι προτιμότερο να χειρίζεσαι την ένταση απο ένα κουμπί παρά σε συνδιασμό με δευτερο. Τωρα για τις θύρες usb 3.0 σίγουρα είναι κάτι που το χρειάζομαι εφόσον θα πέρνω back up πιο γρήγορα αλλά και σίγουρα θα τις χρειαστώ στο μέλλον επειδή σύντομα όλα τα περιφεριακά κάποια στιγμή θα χρησιμοποιούν usb 3.0 (φλασάκια, εξωτερικοί σκληροί δίσκοί, βιντεοκάμερες κτλ) Αυτή τη στιγμή έχω ένα netbook samsung N310, το χω περίπου 1,5 χρόνο και είμαι υπέρ ευχαριστημένος. Θα πήγαινα σε sony Vaio άλλα θα ήθελα περίπου 150-200 ευρώ παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. April 6, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Πραγματι η ποιοτητα υλικων των Dell εχει πεσει σε σχεση με αυτα που ηταν παλια. Σε οσους εχουν πιασει και εχουν δουλεψει κατι σειρες Latitude κλπ, οταν πιανουν inspiron ή xps νομιζουν οτι εχουν κατι πολυ προχειρο στα χερια τους. Βεβαια η Dell ειχε, εχει και θα εχει support!! Το usb 3 σαφως και μετραει στην επιλογη, ειδικα αμα βαζεις πανω δισκους usb 3 και μεταφερεις μεγαλα data.Tα inspiron και τα studio ποτέ δεν είχαν την ποιότητα κατασκευής των latitude και precision που είναι κατηγορία εταιρικό/workstation. Παλιότερα μάλιστα υπήρχαν σειρές inspiron που είχαν εμφανίσει σοβαρά προβλήματα. Γι'αυτό άλλωστε είναι και πολύ πιο φτηνά. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 Θα συμφωνήσω. Σε θέματα που αφορούν το service και την εξυπηρέτηση, πρώτη έρχεται η Dell, μετά Toshiba, ΗP και έπειτα ακολουθούν όλες οι άλλες. Προσπαθώ να βρώ κάτι πραγματικά που συμφέρει και με όμορφο design, όχι φθηνά πλαστικά που έχουν σχεδόν τα περισσότερα Laptop της αγοράς. Έχετε κάποια ιδέα; Μέχρι 1000 ευρώ, είναι για έναν φίλο και εάν και του πρότεινα κάποια, πάλι δεν έμεινε ικανοποιημένος. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 Θα συμφωνήσω. Σε θέματα που αφορούν το service και την εξυπηρέτηση, πρώτη έρχεται η Dell, μετά Toshiba, ΗP και έπειτα ακολουθούν όλες οι άλλες. Προσπαθώ να βρώ κάτι πραγματικά που συμφέρει και με όμορφο design, όχι φθηνά πλαστικά που έχουν σχεδόν τα περισσότερα Laptop της αγοράς. Έχετε κάποια ιδέα; Μέχρι 1000 ευρώ, είναι για έναν φίλο και εάν και του πρότεινα κάποια, πάλι δεν έμεινε ικανοποιημένος. 1000€ για laptop το θεωρώ υπερβολικό ποσό. 500-700€ νομίζω είναι καλά. Και αυτό γιατί μετά από ένα χρόνο θα έχει πέσει τόσο πολύ η αξία του που...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 Συμφωνώ, αλλά ο φίλος μου θέλει να το κρατήσει για αρκετό καιρό και είπε να ξοδέψει κάτι παραπάνω. Εγώ πρότεινα αυτά τα δύο: http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/HP-Pavilion-dv6-3150ev-Metal-Finish-XE081EA-B1A.htm http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Toshiba-Satellite-L655-1JN-PSK1JE-0HJ00DGE.htm Υπάρχει κάτι καλύτερο; Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 Πάρε ένα από αυτά, και πρόσθεσε και την επέκταση εγγύησης που προσφέρει το getitnow.gr με 19.90€. Πρέεπι όμως να αγοραστεί ταυτόχρονα με την αγορά του υπολογιστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis36th Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 θα ηθελα να αγορασω ενα λαπτοπ για τους γονεις μου.θα χρησιμοποιηθει για web browsing,μουσικη και flash βιντεο υψηλης ευκρινειας.θελω να αντεξει 5 χρονια τουλαχιστον και απο πλευρας ποιοτητας και απο υλικα.επισης καλο ειναι να εχει καλο σερβις η εταιρια γιατι εγω θα τρεχω αν παθει κατι.εχετε καποια προταση; Παράθεση Anyone who has never made a mistake has never tried anything new nokia 6610,motorola c261,motorola razr v3i,nokia 5320 xpressmusic,sony ericsson w995,nokia c6-01,sony xperia u,nokia lumia 630 dual Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 θα ηθελα να αγορασω ενα λαπτοπ για τους γονεις μου.θα χρησιμοποιηθει για web browsing,μουσικη και flash βιντεο υψηλης ευκρινειας.θελω να αντεξει 5 χρονια τουλαχιστον και απο πλευρας ποιοτητας και απο υλικα.επισης καλο ειναι να εχει καλο σερβις η εταιρια γιατι εγω θα τρεχω αν παθει κατι.εχετε καποια προταση; επελεξε καποιο toshiba! τα θεωρω "σκυλια" μηχανηματα και τελευταια τα βρισκεις σε ανταγωνιστικες τιμες. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 Συμφωνώ, αλλά ο φίλος μου θέλει να το κρατήσει για αρκετό καιρό και είπε να ξοδέψει κάτι παραπάνω. Εγώ πρότεινα αυτά τα δύο: http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/HP-Pavilion-dv6-3150ev-Metal-Finish-XE081EA-B1A.htm http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Toshiba-Satellite-L655-1JN-PSK1JE-0HJ00DGE.htm Υπάρχει κάτι καλύτερο; Το hp πρέπει να είναι πολύ καλύτερο, κυρίως λόγω του γρήγορου δίσκου (7200 στροφές). Για 15άρι λάπτοπ, όντως με 1000 ευρώ παίρνεις πολύ δυνατό μηχάνημα. Εγώ συνήθως κοιτάω λίγο μικρότερα (14 άρια συνήθως) που τα συνδέω με εξωτερική οθόνη, ενώ κατά τη μεταφορά τους είναι σαφώς πιο εύκολα παό τα 15άρια.:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 Το hp πρέπει να είναι πολύ καλύτερο, κυρίως λόγω του γρήγορου δίσκου (7200 στροφές). Τα HP είναι τα πρώτα σε βλάβες. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 Τα πρώτα σε πωλήσεις είναι λογικό να είναι και πρώτα σε βλάβες. Αν δίναν 2 χρόνια εγγύηση πιθανότατα θα τα προτιμούσα τα HP. Με μόνο 1 χρόνο όμως, ούτε να τα δω... Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 επελεξε καποιο toshiba! τα θεωρω "σκυλια" μηχανηματα και τελευταια τα βρισκεις σε ανταγωνιστικες τιμες. ;) συμφωνω ειχα ενα παλιοτερα και ηταν φοβερο στα λαπτοπ ολοι οι γνωστοι μου toshiba παιρνουμε Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 συμφωνω ειχα ενα παλιοτερα και ηταν φοβερο στα λαπτοπ ολοι οι γνωστοι μου toshiba παιρνουμε Και εγώ αυτό πιστεύω, άσχετο αν στα 2 παρά κάτι χρόνια, μου χάλασε το dvd rom.. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 Και εγώ αυτό πιστεύω, άσχετο αν στα 2 παρά κάτι χρόνια, μου χάλασε το dvd rom.. ειναι να μην σου συμβει και να μην εχεις τυχη...σε εναν φιλο μου τα εφτυσε η μητρικη και ειναι ακριβη να παει να βαλει αλλη Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 κανονας για μενα να κοιταζω laptop μονο απο 2 ετη εγγυηση και πανω.. κατα κυριο λογο vaio, dell και toshiba.. τα πρωτα βεβαια φευγουν βελγιο για σερβις κατι που αποτελει μειον απο πλευρας χρονου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Για όποιον ενδιαφέρεται για laptop, το getitnow.gr έχει προσφορά στα Lenovo. Στέλνεις ένα μήνυμα και κερδίζεις μια δωροεπιταγή 50€ για Lenovo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakerman Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Καλησπέρα σε όλους! Σκέφτομαι να προχωρήσω σε αγορά laptop της lenovo για συγκεκριμένο κομμάτι το οποίο έχω βρεί στο http://www.techneasy.gr μέχρι και 200€ φτηνότερο απο άλλα καταστήματα πιο ¨γνωστά¨. Η διαφορά της τιμής με κάνει καχύποπτο. Ποια είναι η γνώμη σας σχετικά? Δικαιολογείτε τέτοια διαφορά? Πως μπορώ πχ να ξεχωρίσω αν το pc είναι παραεισαγωγής? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Είναι πολύ αξιόπιστο κατάστημα, έχω αγοράσει 3-4 φορές στο παρελθόν χωρίς κανένα πρόβλημα. Πάντως η getitnow.gr έβγαλε προσφορά όλα τα lenovo 50€ έκπτωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakerman Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 (edited) Είναι πολύ αξιόπιστο κατάστημα, έχω αγοράσει 3-4 φορές στο παρελθόν χωρίς κανένα πρόβλημα. Πάντως η getitnow.gr έβγαλε προσφορά όλα τα lenovo 50€ έκπτωση. Έστειλα mail στο get it now για αυτή τη προσφορά καθώς ενδιαφέρομαι για μοντέλο της σειράς Ζ (50€ είναι αυτά) αλλά δεν έλαβα κάτι. Την έκπτωση ξέρουμε πως την κερδίζεις? Edited April 21, 2011 by mcde Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Δες εδώ φίλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 Γεια σας και παρακαλώ τη βοήθειά σας. Το laptop μου (hp dv5 1199ev) έχει σύνολο 3mb ram (1x2 και 1x1) και θα ήθελα να ρωτήσω αν αλλάξω την 1x1 με 4gb αυτή υποστηρίζεται από τα windows 7 ultimate με 32 bit που είναι το λειτουργικό μου; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 υποστηριζεται αλλα μονο τα 3gb θα χρησιμοπουνται απο το λειτουργικο. επισης τσεκαρε αν ειναι συμβατη η μνημη με τη μητρικη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 ευχαριστώ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LoJen Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 Καλησπερα παιδια.. σκεφτομαι μετα απο 5,5 χρονια με το toshiba Satellite A110 (ακομα λειτουργει χωρις κανενα προβλημα) να το δωσω στον ανηψακι μου και να παρω ενα καινουργιο, το τι θελω να παρω ειναι μεγαλη υποθεση για τη τσεπη μου, θα διαθεσω το πολυ 700 ευρω για το νεο μηχανημα αλλα να μου δωσει κατι παραπανω απο αυτο που μου δινει το τωρινο, δηλαδη μεγαλες αποδοσεις σε γραφικα και μεγαλη μνημη.. απο αυτα που διαβασα γενικοτερα δε θα προτιμησω επεξεργαστη ι5, αρα ή σε ί5 ή σε ί7 (τα άλλα δεν τα έχω ψαξει καθολου ουτε INTEL ουτε ΑΜD και θα ηθελα μια γνωμη αν αξιζουν..). απο μαρκες δεν εχω προβλημα με καμια, θα προτιμουσα ομως την toshiba, και θα απεφευγα την HP. έχω σταμπαρει ενα μηχανημα της HP (HP ProBook 4520s (WT294EA)) αλλα ψαχνω για αλλη μαρκα που να εχει παραπλησια χαρακτηριστικα/τιμη και λιγο καλυτερο επεξεργαστη.. η χρηση του θα ειναι γενικα παιχνιδια/πολυμεσα αλλα και στη δουλεια μου οταν ταξιδευω, αρα θα προτιμουσα οσο το δυνατον μικροτερη οθονη και βαρος. ζηταω πολλα? :shifty: θα δειξει... σας ευχαριστω εκ των προτερων για οποιαδηποτε προταση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts