nio519 Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 τελικα αυτο πηρε το acer πειτε μου για ποιο λογο acer δε ειναι καλη εξαλλου εχει 2χρονια εγγυηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 (edited) Αγόρασα ένα λάπτοπ acer το 2005. Μετά από 5 χρόνια καθημερινής σκληρής χρήσης (πολλές ώρες, αμέτρητα φορμάτ κλπ κλπ) μου χάλασε... το dvd !!! Η μπαταρία του (δεν την έβγαλα ποτέ από πάνω και δουλεύει μόνιμα στο ρεύμα) ακόμα κρατάει γύρω στη μια ώρα. Το ίδιο λάπτοπ είχε αγοράσει και ένα φιλαράκι μου, όπου ακόμα και σήμερα φυσάει. Επίσης φυσάει και μια 17άρα lcd οθόνη acer που έχω γύρω στα 7-8 χρόνια, χωρίς κανένα πρόβλημα. Εννοείται ότι η acer είναι η πρώτη εταιρία που κοιτάω για να αγοράσω κάτι, όπως πήρα και ένα μικρό netbook... και με 2ετή εγγύηση. Edited February 19, 2011 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 Για να μην ανοιγω νεο θεμα,κανω την ερωτηση μου εδω. εσπασα ενα νετμπουκ...βγηκε off η οθονη και το ανοιξα και πηρα τον σκληρο δισκο,για να κανω μπακαπ. τι κουτι πρεπει να αγορασω τωρα?? καμια προταση?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 Για να μην ανοιγω νεο θεμα,κανω την ερωτηση μου εδω. εσπασα ενα νετμπουκ...βγηκε off η οθονη και το ανοιξα και πηρα τον σκληρο δισκο,για να κανω μπακαπ. τι κουτι πρεπει να αγορασω τωρα?? καμια προταση?? Δεν υπήρχε λόγος να το κάνεις αυτό. Μπορούσες απλά να το συνδέσεις με vga σε μια άλλη οθόνη η τηλεόραση και να δουλέψει για να πάρεις ότι χρειάζεσαι και επιπλέον και να το χρησιμοποιείς έτσι για κατεβαστήρι η για δευτερεύουσα χρήση. Αν δεν τα ήθελες αυτά, τότε η καλύτερη λύση πλέον είναι να πάρεις το σκληρό μαζί σου και να πας σε κάποιο μαγαζί να δεις σε τι κουτί ταιριάζει... Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 Δεν υπήρχε λόγος να το κάνεις αυτό. Μπορούσες απλά να το συνδέσεις με vga σε μια άλλη οθόνη η τηλεόραση και να δουλέψει για να πάρεις ότι χρειάζεσαι και επιπλέον και να το χρησιμοποιείς έτσι για κατεβαστήρι η για δευτερεύουσα χρήση. Αν δεν τα ήθελες αυτά, τότε η καλύτερη λύση πλέον είναι να πάρεις το σκληρό μαζί σου και να πας σε κάποιο μαγαζί να δεις σε τι κουτί ταιριάζει... δεν ανοιγε καθολου ο υπολογιστης,στο service που το πηγα μου ειπε πεταξε'τον. τωρα επειδη ειμαι απο επαρχεια και τα καταστηματα υπολογιστων ειναι λιγα και δεν εχουν και αυτο που ψαχνω η αγορα μου θα γινει αναγκαστικα απο ηλεκτρονικο καταστημα. ο δισκος που ειχε μεσα ειναι WD 1600 BEVT και SATA απλα θελω μια προταση θηκης οσο το δυνατο καλυτερης.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doc_almad Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 θελω την βοηθεια σας αμεσα...εχω ενα λαπτοπ compaq pressario και θελω να το κανω φορματ...το activation code ομως απο κατω εχει σβηστει...ξερει κανεις αν το γραφει καπου αλλου?? ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 θελω την βοηθεια σας αμεσα...εχω ενα λαπτοπ compaq pressario και θελω να το κανω φορματ...το activation code ομως απο κατω εχει σβηστει...ξερει κανεις αν το γραφει καπου αλλου?? ευχαριστω.. Τι Windows έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doc_almad Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 Τι Windows έχεις; εχω τα windows 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 Κοίτα στο google για windows 7 key finder. Έχει διάφορα, το τρέχεις και εντοπίζει το licence key της εγκατάστασής σου. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 δεν ανοιγε καθολου ο υπολογιστης,στο service που το πηγα μου ειπε πεταξε'τον. τωρα επειδη ειμαι απο επαρχεια και τα καταστηματα υπολογιστων ειναι λιγα και δεν εχουν και αυτο που ψαχνω η αγορα μου θα γινει αναγκαστικα απο ηλεκτρονικο καταστημα. ο δισκος που ειχε μεσα ειναι WD 1600 BEVT και SATA απλα θελω μια προταση θηκης οσο το δυνατο καλυτερης.:) Δε μπορώ να σου προτείνω θήκη καθώς δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με το θέμα. Απλά θα σου πω να αγνοήσεις το κατάστημα και να μην τον πετάξεις καθώς και ο σκληρός (που τον πήρες) καθώς και άλλα πράγματα από μέσα (μνήμες, κάρτες γραφικών, wifi, bt κλπ) ίσως να δουλεύουν και να σου χρειαστούν κάποια στιγμή. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doc_almad Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 Κοίτα στο google για windows 7 key finder. Έχει διάφορα, το τρέχεις και εντοπίζει το licence key της εγκατάστασής σου. ευχαριστω πολυ..θα το ψαξω ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 φιλος θελει να παρει για την κορη του (10 χρονων) laptop. τωρα τι χρηση μπορει να κανει ενα 10χρονο κοριτσακι δε μπορω να ξερω :p αυτο που γωριζω ειναι οτι θα σερφαρει, θα ακουει μουσικη, θα βλεπει ταινιες/σειρες, youtube,κανα απλο παιχνιδακι και τετοια. 3 προυποθεσεις πρεπει να πληρει η συκευη... 1) να εχει 15αρα οθονη 2) να ειναι εμφανισημο. κοριτσακι ειαι, δε θελει ενα "μουντο" λαπτοπ 3) να ειναι φθηνο. σχετικο αυτο. οσο πιο φθηνο γινεται μεχρι max 550-600€ η αγορα θα γινει μεσα στην επομενη βδομαδα απο φυσικο καταστημα ή webshop(π.χ. eshop) ακουω προτασεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Dell για να μην τρέχει με service... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 καποιο συγκεκριμενο; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. March 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 Εγώ απλώς θα προτείνω δυο οικονομικά laptop: Sony Vaio Dell Inspiron Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 θενξ Nagata! θα τα δειξω στον φιλο και ας αποφασισει οτι θελει. εγω του προτεινα παντως να παρει οτι πιο φθηνο δει. θα αποφασισει μεχρι τη δευτερα, γιατι απο τριτη θα γινει η αγορα. αλλη προταση λαπτοπ για αλλο φιλο... θελει να δουλεψει autocad, solidworks και καποια αλλα σχεδιαστικα προγραμματα. δινει και αυτος μεχρι 600€. ακοω και για αυτον προτασεις. να προτιμησει c2d, i3 ή i5 επεξεργαστη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 Χρειάζομαι τη βοήθεια σας. Σκέφτομαι να αγοράσω ένα netbook με τα παρακάτω χαρακτηριστικά: 1) Μεγάλη αυτονομία 2) Οθόνη >=10 ίντσες 3) Επεξεργαστής κάτι καλύτερο από τον απλό atom. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 Χρειάζομαι τη βοήθεια σας. Σκέφτομαι να αγοράσω ένα netbook με τα παρακάτω χαρακτηριστικά: 1) Μεγάλη αυτονομία 2) Οθόνη >=10 ίντσες 3) Επεξεργαστής κάτι καλύτερο από τον απλό atom. Dell 1018, 300€ περίπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Χρειάζομαι τη βοήθεια σας. Σκέφτομαι να αγοράσω ένα netbook με τα παρακάτω χαρακτηριστικά: 1) Μεγάλη αυτονομία 2) Οθόνη >=10 ίντσες 3) Επεξεργαστής κάτι καλύτερο από τον απλό atom. την καλυτερη αυτονομια απεδεδειγμενα απο εμενα σε 10.1 ιντσες την εχω βρεις σε asus!(χαλαρα 8ωρο για πλακα) προτεινω να παρεις asus και παλιοτερο μοντελο που θα το βρεις κατω απο 300 ευρο. πολυ καλη σειρα ειναι η 1015.;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Χρειάζομαι τη βοήθεια σας. Σκέφτομαι να αγοράσω ένα netbook με τα παρακάτω χαρακτηριστικά: 1) Μεγάλη αυτονομία 2) Οθόνη >=10 ίντσες 3) Επεξεργαστής κάτι καλύτερο από τον απλό atom. asus 1101 ειναι πολυ καλο το εχω Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Ηρθε η ώρα να αλλάξω φορητό υπολογιστή. Καλοβλέπω τον samsung http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Samsung-Set-RF510-S03GR-and-HDD-3-0.htm η κάρτα γραφικών πως σας φαίνετε? Εχετε να κανετε καμμια πρόταση ή καποια παρατήρηση? Τα χρήματα που μπορώ να διαθέσω είναι πανω κάτω αυτά και έχω και καποα κολλήματα με κάποιες εταιρίες π.χ samsung,sony, toshiba. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Ηρθε η ώρα να αλλάξω φορητό υπολογιστή. Καλοβλέπω τον samsung http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Samsung-Set-RF510-S03GR-and-HDD-3-0.htm η κάρτα γραφικών πως σας φαίνετε? Εχετε να κανετε καμμια πρόταση ή καποια παρατήρηση? Τα χρήματα που μπορώ να διαθέσω είναι πανω κάτω αυτά και έχω και καποα κολλήματα με κάποιες εταιρίες π.χ samsung,sony, toshiba. http://www.msystems.gr/index.php?category=1138&product=11735 ριξε μια ματια και σ αυτο.. 699 με εγγυηση dell (χαλασε κατι? παιρνεις τηλεφωνο και την επομενη εργασιμη ερχονται σπιτι σου και στο φτιαχνουν επιτοπου.. χωρις προσωπικη εμπειρια, αλλα εχω διαβασει οτι προσφερει το υψηλοτερο επιπεδο υποστηριξης και μαλιστα για 2 χρονια) τα ιδια με το samsung, αλλα νομιζω εχει καλυτερη καρτα γραφικων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 To Dell που σου προτείνει ο φίλος jpsih παραπάνω, είναι πραγματικά συμφέρουσα αγορά. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Δηλαδή το dell έχει καλύτερη κάρτα γραφικών? Τόσο χάλια είναι αυτή του samsung? Απο την άλλη το samsung έχει 2 usb 3.0 και κουμπιά αυξομείωσεις έντασεις που μου είναι απαραίτητα. Απο μία συνεργάτιδα άκουσα ότι πλεόν τα dell δεν έχουν και τοσο καλή ποιότητα πλαστικών. Είδα το δικό της που έκανε ρωγμή στο καπάκι τις οθόνης απο το άνοιξε κλείσε. Βέβαια δεν ξέρω πως το μεταχειριζόταν και άν ήταν υπεύθυνη για τη ζημιά αλλα το θέμα είναι ότι σε 2 χρονων υπολογιστή δύσκολα συμβαίνει αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Δηλαδή το dell έχει καλύτερη κάρτα γραφικών? Τόσο χάλια είναι αυτή του samsung? Απο την άλλη το samsung έχει 2 usb 3.0 και κουμπιά αυξομείωσεις έντασεις που μου είναι απαραίτητα. Απο μία συνεργάτιδα άκουσα ότι πλεόν τα dell δεν έχουν και τοσο καλή ποιότητα πλαστικών. Είδα το δικό της που έκανε ρωγμή στο καπάκι τις οθόνης απο το άνοιξε κλείσε. Βέβαια δεν ξέρω πως το μεταχειριζόταν και άν ήταν υπεύθυνη για τη ζημιά αλλα το θέμα είναι ότι σε 2 χρονων υπολογιστή δύσκολα συμβαίνει αυτο. και το dell εχει στα πληκτρα f ελεγχο για αυξομειωση του ηχου, ρυθμιση φωτεινοτητας, wifi και λοιπα.. το μονο μειον ειναι η ελλειψη usb 3.0 αλλα δεν ξερω κατα ποσο σου ειναι απαραιτητο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts