filam Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 Απο θέμα αντοχής πιστεύω το flash disk. Επίσης αν έχεις σκοπό να το μετακινείς συνεχώς και προκειμένου να αποφύγεις βλάβες από κακομεταχείρηση (π.χ. συνεχώς βάλε -βγάλε σε τσάντες, κούνηματα, πτώσεις κλπ) πάλι σου προτείνω flash disk. Είναι και πιο εύκολο στη μεταφορά. Αν τώρα το θες να κατεβάζεις και να μεταφέρεις που και που τα αρχεία σου και μιλάμε για αρχεία μεγάλου όγκου τότε μιλας για δίσκο. Απλα προσοχή στις μετακινήσεις του. Στην περίπτωση του flash disk μία καλή πρόταση είναι αυτή αν θες να το κοιτάξεις, ενώ για δίσκο σου προτείνω κάτι σε Verbatim όπως π.χ. αυτός εδώ. Άλλες χωρητικότητες και άλλα κόστη αλλά εξαρτάται από τις συνθήκες και τις ανάγκες σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilisopc Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα την γνώμη σας για αγορά laptop είμαι ανάμεσα σε: http://www.electroholic.gr/gr/computer/ypologistes/laptop/comhpp00137/laptop-hp-pavilion-x360-15-x7u12ua-15-6fhd-touch-i5-7200u8gb1tbintel-hd-620win-10silver Και: https://stechi.gr/index.php?route=product/product&product_id=1418333 Και: http://www.electroholic.gr/gr/computer/ypologistes/laptop/comasu00097/laptop-asus-vivobook-x556uq-dm480d-15-6fhd-i7-7500u8gb1tbgf-940mx-2gbdosdark-brown Επίσης θα ήθελα να μου πείτε επειδή ξέρω ότι αυτά είναι διπύρηνο αν θα έχω πρόβλημα για ιντερνετ ταινίες κατεβασματα.. Επίσης αν έχετε να προτείνετε κάτι άλλο σε τετραπύρηνο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Για τη δουλειά που το θες, πας πολύ άνετα σε κάποιο της τάξεως 400-500 ευρώ. Φθηνά και καλά είναι τα λενοβο. Απο cpu ξεκινάς και βλέπεις από i3 6100u και πάνω. Sent from my LeEco-LeTv Le Max 2 X829 6/128 using tapalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilisopc Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Θα κολλάει όμως;; ----- προσθήκη μηνύματος 89 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης για περισσότερη αντοχή για την χρήση που το θέλω καλό δεν θα ήταν να ήταν λόγο πιο άνετο σε χώρο και ταχύτητα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Να κολλάει!????? Σε απλό σερφαρισμα και ταινίες όχι φυσικά. Αν έχεις σκοπό να κάνεις άλλη χρήση, τοτε καλά κάνεις και κοιτάς πιο ακριβά. Ανετο σε χωρο και ταχύτητα εξαρτάται από cpu, ram, ssd :) Sent from my LeEco-LeTv Le Max 2 X829 6/128 using tapalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filam Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Για μένα πάρε καλύτερα ενα Dell όπως αυτό εδώ και το πολύ πολύ βάλτου Windows! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Θα κολλάει όμως;; ----- προσθήκη μηνύματος 89 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης για περισσότερη αντοχή για την χρήση που το θέλω καλό δεν θα ήταν να ήταν λόγο πιο άνετο σε χώρο και ταχύτητα;; Φίλε εδώ δεν κολλάνει laptop 7ετίας 2πύρηνα με 4gb Ram για τέτοια χρήση. Και εσύ αγχώνεσαι αν θα έχει θέμα νέο μηχάνημα; Για αυτό που θες και ένα ταμπλετ των 150ευρώ σου κάνει. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilisopc Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Αυτό που μου έστειλες είναι με μνήμη 2 gb. Είναι αρκετή η θα χρειαστώ με 4 gb καλύτερα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Για μένα πάρε καλύτερα ενα Dell όπως αυτό εδώ και το πολύ πολύ βάλτου Windows! Αυτό που μου έστειλες είναι με μνήμη 2 gb. Είναι αρκετή η θα χρειαστώ με 4 gb καλύτερα;; Αν λες για το παραπάνω, εχει 8γκιγκα ραμ. Τα 2 πού ειδες ειναι της καρτας γραφικων Στάλθηκε από το COLORTAB 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilisopc Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Ναι για την κάρτα γραφικών λέω.. είναι αρκετά πιστεύεις; ευχαριστώ φίλε που ασχολήθηκες και με βοήθησες.. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η διαφορά με αυτό εδώ δηλαδή είναι ότι έχει windows και 4 go ram? https://exoplizin.gr/φορητοι-υπολογιστες/dell-notebook-inspiron-5567-15-6-intel-i5-7200u-2gb-vga-black-win-10-home-gr-471373103-5893 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Τα ίδια σπεξ βλέπω... Sent from my LeEco-LeTv Le Max 2 X829 6/128 using tapalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexzo1990 Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Εάν η χρήση που θες είναι multimedia όπως λες, το πιο βασικό που θα πρέπει να κοιτάξεις είναι να έχει Full HD ανάλυση, αλλιώς θα απογοητευτείς. Τώρα ένα οποιοδήποτε λαπτοπ με σχετικά πρόσφατο διπύρηνο Intel και SSD δίσκο θα σε καλύψει φουλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosTheTrucker Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Καλησπερα Τον Σεπτεμβριο θα παω στην Αγγλια για σπουδες και θελω ενα λαπτοπ. Το λαπτοπ θα το παρω η απο εδω η απο την Αγγλια (Amazon uk) και το μπατζετ ειναι 1000 Ευρω η 900 λιρες. Θελω το λαπτοπ να εχει SSD kai βαρος μεχρι 2.4 κιλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. August 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2017 Παιδιά καλησπερα..θελω να κανω μια αναβαθμιση στον υπολογιστη μου και εχω μια απορια..εγω τωρα εχω 2ραμ των 2gb σε ταχυτητα 1333mhz.. Αν βγαλω την μια 2αρα και βαλω μια 4αρα ωστε να εχω 6 αθροισμα, πρεπει και αυτην να ειναι ιδια ταχυτητα ή δεν παιζει ρολο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Παιδιά καλησπερα..θελω να κανω μια αναβαθμιση στον υπολογιστη μου και εχω μια απορια..εγω τωρα εχω 2ραμ των 2gb σε ταχυτητα 1333mhz.. Αν βγαλω την μια 2αρα και βαλω μια 4αρα ωστε να εχω 6 αθροισμα, πρεπει και αυτην να ειναι ιδια ταχυτητα ή δεν παιζει ρολο; ναι, πρεπει. τσεκαρε και αν η μητρικη σου υποστιριζει 6gb. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Επισης και παραπανω mhz να ειναι, θα τρέχουν χαμηλότερα (στα1333) Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos1 Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 Καλημέρα σε όλους, είμαι σε δίλημμα ανάμεσα στο 15 άρι και στο 13 άρι macbook pro. Φοιτώ σε σχολή πληροφορικής και τρέχω κάποια "μεγάλα" προγράμματα όπως visual studio, eclipse κλπ. Θα χρειαστεί σίγουρα να τρέξω και windows είτε με virtualization είτε με το bootcamp, οπότε πιστεύω ότι θα χρειαστώ 512gb σκληρό δίσκο καθώς και 16gb ram να είμαι άνετος. Πέρα από προγραμματισμό κάνω χαλαρή χρήση με internet, ταινίες, μουσική κλπ. Η ερώτηση μου είναι η εξής: πιστεύετε ότι θα με καλύψει ο 2 πύρινος i5 και η iris 650 κάρτα γραφικών (δεν με ενδιαφέρουν καθόλου τα παιχνίδια) ή να επιλέξω τον 4 πύρινο i7 και την αυτόνομη κάρτα γραφικών για την χρήση που κάνω?? (το μηχάνημα αυτό θα είναι ο βασικός μου υπολογιστής για τα επόμενα 5-6 χρόνια τουλάχιστον οπότε με ενδιαφέρει το futureproofing που λέμε) Ευχαριστώ!! Παράθεση Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity. Samsung Galaxy S4 die hard !! Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 Καλημέρα σε όλους, είμαι σε δίλημμα ανάμεσα στο 15 άρι και στο 13 άρι macbook pro. Φοιτώ σε σχολή πληροφορικής και τρέχω κάποια "μεγάλα" προγράμματα όπως visual studio, eclipse κλπ. Θα χρειαστεί σίγουρα να τρέξω και windows είτε με virtualization είτε με το bootcamp, οπότε πιστεύω ότι θα χρειαστώ 512gb σκληρό δίσκο καθώς και 16gb ram να είμαι άνετος. Πέρα από προγραμματισμό κάνω χαλαρή χρήση με internet, ταινίες, μουσική κλπ. Η ερώτηση μου είναι η εξής: πιστεύετε ότι θα με καλύψει ο 2 πύρινος i5 και η iris 650 κάρτα γραφικών (δεν με ενδιαφέρουν καθόλου τα παιχνίδια) ή να επιλέξω τον 4 πύρινο i7 και την αυτόνομη κάρτα γραφικών για την χρήση που κάνω?? (το μηχάνημα αυτό θα είναι ο βασικός μου υπολογιστής για τα επόμενα 5-6 χρόνια τουλάχιστον οπότε με ενδιαφέρει το futureproofing που λέμε) Ευχαριστώ!! Τον τετραπύρηνο i7...δεν τιθετε θεμα.;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos1 Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 Κι εγώ προς τα κει τείνω μόνο το χρηματικό με σταματά :lol: Παράθεση Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity. Samsung Galaxy S4 die hard !! Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 διαφωνω καθετα στο μεγεθος της οθονης..θα σου βγαλουν την ψυχη για αυτες τις δουλειες Στάλθηκε από το HUAWEI GRA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos1 Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 διαφωνω καθετα στο μεγεθος της οθονης..θα σου βγαλουν την ψυχη για αυτες τις δουλειες Στάλθηκε από το HUAWEI GRA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στο σπίτι συνδέεται και 24'' μόνιτορ όποτε δεν υπάρχει πρόβλημα. On the go έχω συνηθίσει σε 15'' λάπτοπ, επειδή τόσο είναι το παλιό μου! Παράθεση Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity. Samsung Galaxy S4 die hard !! Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 Κανά καλό λαπτοπ μέχρι 600 ευρώ με έμφαση στις ταινίες και απλές εφαρμογές, σερφαρισμα ως επί το πλείστον έχετε να προτείνετε? Επίσης να μου κρατήσει όσο δυνατόν πολλά χρόνια (το προηγούμενο που είχε έβγαλε μόνο μια 4ετια) Από μάρκες δεν κατέχω πέρα των Dell και Sony Vaio (μου άρεσε το νέο xiaomi που παρουσιάστηκε εχθές. Αξίζει λέτε να δώσω άλλα 100?) Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Κανά καλό λαπτοπ μέχρι 600 ευρώ με έμφαση στις ταινίες και απλές εφαρμογές, σερφαρισμα ως επί το πλείστον έχετε να προτείνετε? Επίσης να μου κρατήσει όσο δυνατόν πολλά χρόνια (το προηγούμενο που είχε έβγαλε μόνο μια 4ετια) Από μάρκες δεν κατέχω πέρα των Dell και Sony Vaio (μου άρεσε το νέο xiaomi που παρουσιάστηκε εχθές. Αξίζει λέτε να δώσω άλλα 100?) Ευχαριστώ Dell insiron η Latitude ... εδω και χρονια μονο dell εχω εναν Ε6410 τον εκανα μια ψιλο αναβαθμιση και πεταει .. και εναν DELL σειρα 7470 με i7 και 8γιγα ραμ οπου θεριζει.Αν θα αλλαζα θα πηγαινα μονο σε toshiba λογω του καλου σερβις. Κακη εμπειρια απο HP απο αλλες δεν γνωριζω. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 παντως για την χρηση που το θες, μπορεις να δεις πιο οικονομικο μηχανημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filam Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Κοίταξε και αυτό εδώ. Νομίζω αξίζει! Καλύτερα δες τα DELL. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts