ddr2 Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Δες εδω Γιαννη στις 13.3 ιντσες ελαφρυ με μεγαλη αυτονομια http://www.skroutz.gr/s/2760055/Toshiba-Satellite-R930-16W-i3-3110M-2GB-320GB.html Και τα υπολοιπα στις 14 ιντσες και μαλιστα ενα απο τα αυτα με αναλυση οθονης 1600χ900 http://www.skroutz.gr/s/2755643/Dell-Inspiron-14z-5423-i3-3217U-8GB-500GB-32GB-SSD.html http://www.e-laptops.gr/product.php?prd=2113 Αυτο ειναι το 1600 χ900 και μαλιστα free dos και βαζεις οτι θες εσυ. http://www.skroutz.gr/s/2358391/Dell-Latitude-E5430-i5-3210M-4GB-500GB-FreeDOS.html Thx alex. Ολα ωραια ειναι. Θα προτιμησω κατι με ssd βεβαια.:) Αυτο με το free dos το ψιλοφοβαμαι. Θα εχω πληρη υποστηριξη σε drivers ή θα ψαχνομαι? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkas2004 Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Γεια σας, έχω ένα laptop hp dv5 1199 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.900450 και θα ήθελα να τον αλλάξω... Έχετε να προτείνετε κάτι εώς 500 ευρώ; Το τεράστιο πρόβλημα που έχω είναι ότι όταν έχω 10-15 παράθυρα ανοιχτά που τα χρειάζομαι οπωσδήποτε κολλάει!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων... βλέποντας τα χαρακτηριστικά του laptop σου μπορώ να πω με βεβαιότητα πως είναι πολυυυυ ανώτερο από το δικό που ανοίγω 20-30tabs και δεν κολλάει το ενδεχόμενο να του κανεις ένα format και να του περάσεις τα Windows 8 OS το έχεις σκεφτεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Thx alex. Ολα ωραια ειναι. Θα προτιμησω κατι με ssd βεβαια.:) Αυτο με το free dos το ψιλοφοβαμαι. Θα εχω πληρη υποστηριξη σε drivers ή θα ψαχνομαι? Δεν υπαρχει λογος να τα φοβασαι. Οι περισσοτεροι drivers θα εγκατασταθουν κατα την εγκατασταση των Windows(αν ειναι τα 8ρια μη σου πω ολοι) τα υπολοιπα μεσω windows update η'βεβαια απο το site της Dell τα κατεβαζεις στο συγκεκριμενο μοντελο. Το θεμα ειναι ποιο λαπτοπ σου κανει περισσοτερο κλικ διοτι καποια εχουν τα 7ρια καποια αλλα τα 8ρια αν δεν θες το free dos Αν θες την πιο υψηλη αναλυσης σε οθονη πας στο free dos μοντελο. Αν σε ενδιαφερει παραπανω μνημη πας στο αντιστοιχο μοντελο με τα 8gb Αν θες στη καλυτερη καρτα γραφικων πας αντιστοιχα στο αλλο μοντελο(HD 7570 1GB) Και τα 3 μοντελα απο τη Dell Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Ρε παιδιά τα lenovo σαν μάρκα φορητών τι λένε???? Γιατί εγώ ξέρω ότι οι καλύτερες μάρκες φορητών είναι οι καλύτερεςToshiba, dell, up, asus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 βλέποντας τα χαρακτηριστικά του laptop σου μπορώ να πω με βεβαιότητα πως είναι πολυυυυ ανώτερο από το δικό που ανοίγω 20-30tabs και δεν κολλάει το ενδεχόμενο να του κανεις ένα format και να του περάσεις τα Windows 8 OS το έχεις σκεφτεί? ναι αλλά τα υποστηρίζει ο επεξεργαστής αν βάλω τα 64;:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Ρε παιδιά τα lenovo σαν μάρκα φορητών τι λένε???? Γιατί εγώ ξέρω ότι οι καλύτερες μάρκες φορητών είναι οι καλύτερεςToshiba, dell, up, asus. Η Lenovo φτιαχνει εξαιρετικης ποιοτητα laptop και εχει μαλιστα και πολυ καλο service και μαλιστα και worldwide. Tα τελευταια 3-4 χρονια εχει αρκετη ανοδικη πορεια στο χωρο των pc και εχει πλεον τη πρωτη θεση απο τη HP σε πωλησεις σε παγκοσμιο επιπεδο. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 ναι αλλά τα υποστηρίζει ο επεξεργαστής αν βάλω τα 64;:confused: core 2 duo είναι, οπότε ΝΑΙ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 core 2 duo είναι, οπότε ΝΑΙ ευχαριστώ πολύ./..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Η Lenovo φτιαχνει εξαιρετικης ποιοτητα laptop και εχει μαλιστα και πολυ καλο service και μαλιστα και worldwide. Tα τελευταια 3-4 χρονια εχει αρκετη ανοδικη πορεια στο χωρο των pc και εχει πλεον τη πρωτη θεση απο τη HP σε πωλησεις σε παγκοσμιο επιπεδο. Συμφωνώ. Μόνο αρνητικό, ο ένας χρόνος εγγύησης. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odkalami Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Γεια σας, έχει κάποιος προσωπική εμπειρία από αυτά τα 2 laptop της Sony;; http://www.sony.gr/product/vaio-seira-e/sve1512y1e (15.5" LED LCD 1366x768/i7-3632QM/8GB/750GB/Radeon HD 7650M 2Gb) http://www.sony.gr/product/vaio-seira-s/svs1512s1e (15.5" LED LCD Full HD 1920x1080/i5-3210M/4GB/500GB/Nvidia GeForce GT 640M / Intel HD 4000) Δεδομένου ότι η τιμή είναι πάνω κάτω ίδια και στα 2 (~800euro), ποιο θεωρείται εσείς καλύτερο; To ένα είναι σειρά E και έχει i7 ενώ το άλλο είναι σειρά S με i5 και μικρότερη μνήμη (και σε ταχύτητα) αλλά Full HD οθόνη. Η χωρητικότητα δίσκου δε με απασχολεί. Στις κάρτες γραφικών υπάρχουν σημαντικές διαφορές;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια απάντηση. Παράθεση PHONE: HTC One M7 TABLET: ASUS Transformer Pad TF300T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnytifosi Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Βουρ για αυτό με τον i7. Έχει ανώτερο επεξεργαστή, διπλάσια και ταχύτερη μνήμη και ισάξια κάρτα γραφικών. Μόνο πλεονέκτημα του άλλου είναι η IPS οθόνη. Όμως η Full HD ανάλυση σε 15αρα οθόνη είναι μεγάλο μειονέκτημα! Τα πάντα θα φαίνονται μικροσκοπικά. Παράθεση Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odkalami Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Όμως η Full HD ανάλυση σε 15αρα οθόνη είναι μεγάλο μειονέκτημα! Τα πάντα θα φαίνονται μικροσκοπικά. Αυτό δε το γνώριζα. Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για την πληροφορία και την απάντηση. Παράθεση PHONE: HTC One M7 TABLET: ASUS Transformer Pad TF300T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Βουρ για αυτό με τον i7. Έχει ανώτερο επεξεργαστή, διπλάσια και ταχύτερη μνήμη και ισάξια κάρτα γραφικών. Μόνο πλεονέκτημα του άλλου είναι η IPS οθόνη. Όμως η Full HD ανάλυση σε 15αρα οθόνη είναι μεγάλο μειονέκτημα! Τα πάντα θα φαίνονται μικροσκοπικά. Αυτη ειναι η μια οψη του νομισματος ομως Με τη full hd οθονη θα βλεπεις μεγαλυτερο περιεχομενο με μεγιστη λεπτομερεια στο ιδιο μεγεθως εργασιας. Και σε τελικη μπορει να μεγαλωσει τη γραμματοσειρα και να τη παει στο 125% οταν ειναι στο desktop περιβαλλον. Αλλα η πλοηγηση στο ιντερνετ/ταινιες καποιες εφαρμογες ειναι προτιμοτερο η full hd αναλυση. Να πεις για το surface pro στις 10.6 ιντσες η σε αλλα μοντελα με 11.6 ινστες αντιστοιχα συμφωνω περισσοτερο,αλλα στις 15 ιντσες τα πραγματα θα ειναι καλυτερα. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odkalami Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Αυτη ειναι η μια οψη του νομισματος ομως Με τη full hd οθονη θα βλεπεις μεγαλυτερο περιεχομενο με μεγιστη λεπτομερεια στο ιδιο μεγεθως εργασιας. Και σε τελικη μπορει να μεγαλωσει τη γραμματοσειρα και να τη παει στο 125% οταν ειναι στο desktop περιβαλλον. Αλλα η πλοηγηση στο ιντερνετ/ταινιες καποιες εφαρμογες ειναι προτιμοτερο η full hd αναλυση. Να πεις για το surface pro στις 10.6 ιντσες η σε αλλα μοντελα με 11.6 ινστες αντιστοιχα συμφωνω περισσοτερο,αλλα στις 15 ιντσες τα πραγματα θα ειναι καλυτερα. Άρα, με δεδομένο την ίδια τιμή, το δίλημμα είναι: Full HD IPS οθόνη vs καλύτερο επεξεργαστή και μνήμη... Σίγουρα κάπου πρέπει να κάνω ένα συμβιβασμό... Παράθεση PHONE: HTC One M7 TABLET: ASUS Transformer Pad TF300T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Άρα, με δεδομένο την ίδια τιμή, το δίλημμα είναι: Full HD IPS οθόνη vs καλύτερο επεξεργαστή και μνήμη... Σίγουρα κάπου πρέπει να κάνω ένα συμβιβασμό... Σωστα εκει πρεπει να επικεντρωθεις για να αποφασισεις. Εγω θα επελεγα παντως το μοντελο με τη full hd οθονη,εφοσον δεν κανεις τιποτα εργασιες που να θελουν τον i7 και παραπανω μνημη για να τρεξουν ομαλα. Ασε που δεν πιστευω να εχουν τοσο μεγαλη διαφορα που να πεις οτι ο i5 δεν θα σε καλυψει. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odkalami Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Σωστα εκει πρεπει να επικεντρωθεις για να αποφασισεις. Εγω θα επελεγα παντως το μοντελο με τη full hd οθονη,εφοσον δεν κανεις τιποτα εργασιες που να θελουν τον i7 και παραπανω μνημη για να τρεξουν ομαλα. Ασε που δεν πιστευω να εχουν τοσο μεγαλη διαφορα που να πεις οτι ο i5 δεν θα σε καλυψει. Κι εγώ να πω την αλήθεια προς τα εκεί καταλήγω..ο i5 νόμίζω θα με καλύψει..τη μνήμη αργότερα μπορώ να την αναβαθμίσω..την οθόνη όμως όχι... Παράθεση PHONE: HTC One M7 TABLET: ASUS Transformer Pad TF300T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Κι εγώ να πω την αλήθεια προς τα εκεί καταλήγω..ο i5 νόμίζω θα με καλύψει..τη μνήμη αργότερα μπορώ να την αναβαθμίσω..την οθόνη όμως όχι... Τσεκαρε οτι παιζει το μοντελο με την full hd να υποστηριζει WiDi(Intel Wireless Display) goooglareto να δεις αναλυτικα και λεπτομερειες, στην ουσια ειναι wireless hdmi και αρα σου δινει μια επιπλεον προστιθεμενη αξια. Αλλα ψαξτο λιγο το συγκεκριμενο μοντελο αν υποστηριζει με μια αναζητηση στο ιντερνετ η' και σε αλλα forum πιο εξειδικευμενα για υπολογιστες επισης. Δες και στο site της Sony επισης και εκτος το Ελληνικο επισης. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnytifosi Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Αυτη ειναι η μια οψη του νομισματος ομως Με τη full hd οθονη θα βλεπεις μεγαλυτερο περιεχομενο με μεγιστη λεπτομερεια στο ιδιο μεγεθως εργασιας. Και σε τελικη μπορει να μεγαλωσει τη γραμματοσειρα και να τη παει στο 125% οταν ειναι στο desktop περιβαλλον. Αλλα η πλοηγηση στο ιντερνετ/ταινιες καποιες εφαρμογες ειναι προτιμοτερο η full hd αναλυση. Να πεις για το surface pro στις 10.6 ιντσες η σε αλλα μοντελα με 11.6 ινστες αντιστοιχα συμφωνω περισσοτερο,αλλα στις 15 ιντσες τα πραγματα θα ειναι καλυτερα. Έχεις δίκιο, δεν είχα προσέξει ποτέ αυτή την ρύθμιση στα 7, και όποτε συνδέω το λάπτοπ στην τηλεόραση για να δω καμιά ταινία έβγαζα τα μάτια μου :lol: Και πάλι, εγώ πάντως θα προτιμούσα την επεξεργαστική ισχύ από απλά μια καλύτερη οθόνη. Παράθεση Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 (edited) Εδω λεει οτι υποστηριζει WiDi Μπες με chrome για μεταφραση στα αγγλικα http://www.tehnoms.rs/sony/sony-vaio-svs1512s1e-15.5-32199.html Αλλα τσεκαρε το και εσυ επισης μην σε παρω στο λαιμο μου. Δες το και σε κανα Πλαισιο κλπ επισης. Edited February 10, 2013 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odkalami Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Τσεκαρε οτι παιζει το μοντελο με την full hd να υποστηριζει WiDi(Intel Wireless Display) goooglareto να δεις αναλυτικα και λεπτομερειες, στην ουσια ειναι wireless hdmi και αρα σου δινει μια επιπλεον προστιθεμενη αξια. Αλλα ψαξτο λιγο το συγκεκριμενο μοντελο αν υποστηριζει με μια αναζητηση στο ιντερνετ η' και σε αλλα forum πιο εξειδικευμενα για υπολογιστες επισης. Δες και στο site της Sony επισης και εκτος το Ελληνικο επισης. Ευχαριστώ για την πληροφορία, θα το ψάξω.. αν και το να μην υποστηρίζει κάτι τέτοιο δε θα είναι αυτός λόγος να μην το πάρω, αν καταλήξω τελικά σ'αυτό.. Έχεις δίκιο, δεν είχα προσέξει ποτέ αυτή την ρύθμιση στα 7, και όποτε συνδέω το λάπτοπ στην τηλεόραση για να δω καμιά ταινία έβγαζα τα μάτια μου :lol: Και πάλι, εγώ πάντως θα προτιμούσα την επεξεργαστική ισχύ από απλά μια καλύτερη οθόνη. Μήπως όμως τελικά η διαφορά στην πράξη μεταξύ i5 και i7 για μία όχι πάρα πολύ απαιτητική χρήση δεν είναι τόσο μεγάλη και εμφανής;; Ίσως στο multitasking υπάρχει διαφορά υποθέτω, μιας και έχουμε να κάνουμε με 2cores και 4cores αντίστοιχα. Παράθεση PHONE: HTC One M7 TABLET: ASUS Transformer Pad TF300T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHN_ONLY Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Καλημέρα σας! Λοιπόν, θέλω να αγοράσω ένα λαπτοπ για απλή χρήση(σερφαρισμα στο ιντερνετ Microsoft office, ταινίες, τραγούδια άντε και κανένα pes). Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δυο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.902700&sid=1 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.904382 . Το Lenovo μπορώ να το πάρω με 300 ευρώ επειδή έχω ένα κωδικό. Το ερώτημα μου επομένως είναι αν αξίζει να δώσω 80 ευρώ παραπάνω για τον Acer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnytifosi Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Αν θες να παίζεις και κανένα pes, χρειάζεσαι οπωσδήποτε κάποιο λάπτοπ με ανεξάρτητη κάρτα γραφικών. Οπότε καλύτερα θα ήταν να προτιμήσεις το Acer. Στην κατηγορία τιμής που κοιτάς όμως αμφιβάλλω πολύ αν θα μπορείς να παίξεις αξιοπρεπώς καινούρια παιχνίδια. Παράθεση Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis44 Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 παιδια ψαχνω για netbook οσο ποιο φορητο γινεται με μαξιμουμ οθονη 10" ..........επειδη δεν εχω ιδιαιτερη εμπειρια με την συγκεκριμενη κατηγορια αν θα μπορουσε καποιος να με βοηθησει........βασικα για σερφαρισμα το θελω και για office εργασιες.......με ενδιαφερει να ειναι συγχρονης τεχνολογιας........να εχει καλο wifi και να ειναι smooth να μην κολαει δυστυχως δεν μπορω να διαθεσω πολλα χρηματα......εχει κανεις καποιο η καποια μοντελα υποψην του για να μου προτεινει?? ευχαριστω εκ των προτερων................ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
queen4aday Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Καλσπέρα σε όλους Είμαι καινούρια στο forum και ελπίζω στη βοηθειά σας Θέλω να πάρω ένα laptop μέχρι 600 € που να κάνει λίγο απ' όλα , internet ταινίες αλλά και παιχνίδια για τους πιτσιρικάδες Έχω επιλέξει τα παρακάτω 4 και θα ήθελα την άποψή σας ως προς το πιο να διαλέξω Επιπλέον τι γνώμη έχετε για τα Sony σε σχέση με το service????? http://www.skroutz.gr/s/2502075/Sony-Vaio-SV-E1512E1E-i3-3110M-4GB-500GB.html http://www.skroutz.gr/s/2746963/Toshiba-Satellite-C855-207-i3-2312M-4GB-500GB.html http://www.skroutz.gr/s/2793815/HP-Pavilion-g6-2221-ev-i3-3110M-4GB-500GB.html http://www.skroutz.gr/s/2497505/Samsung-300E5C-S03-i3-3110M-4GB-500GB.html Σας ευχαριστώ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zapee995 Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Όλα όσα εχεις ποσταρει είναι περιπου ισαξια μηχανήματα. Sony και samsung έχουν πολυ καλό σερβίς όπως και toshiba. Το συγκεκριμένο toshiba είναι δοκιμασμένο και πολύ καλό αλλά αυτό δε λέει κάτι. Hp μη πάρεις προβληματικά και χωρίς υποστήριξη (εχω hp g7). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts