spinaci Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 (edited) καλησπέρα, ενδιαφερομαι για το laptop αυτο Samsung Series 7 Chronos 700Z, θελω να εχει numpad και να ειναι οσο το δυνατον γινετε μικροτερο και με λιγοτερο βαρος. Εχω δει και το sony αλλά εχει χειρότερο επεξεργαστή και καρτα γραφικών. το samsung εχει 1200€. κάθε αποψη και ενημέρωση δεκτη! καθώς και να προτείνεται αλλο μοντέλο. ευχαριστώ Edited May 19, 2012 by spinaci Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 καλησπέρα, ενδιαφερομαι για το laptop αυτο Samsung Series 7 Chronos 700Z, θελω να εχει numpad και να ειναι οσο το δυνατον γινετε μικροτερο και με λιγοτερο βαρος. Εχω δει και το sony αλλά εχει χειρότερο επεξεργαστή και καρτα γραφικών. το samsung εχει 1200€. κάθε αποψη και ενημέρωση δεκτη! καθώς και να προτείνεται αλλο μοντέλο. ευχαριστώ απ'οτι καταλαβαινω ψαχνεις υπολογιστη σε 15'6 ιντσες.εγω ομως σου προτεινω ενα 17'3 ιντσων το toshiba στα 1000 ευρο περιπου με τα χαρκτηριστικα που ψαχνεις και ακομη καλυτερα και στις ιντσες που θελεις υπαρχει αυτο στα 800 ευρο περιπου.βεβαια βρισκεις ακομη φθηνοτεορυς υπολογιστες αλλα εγω σου προτεινω αποκλειστικα toshiba γιατι ειμαι κατοχος και απο το 2005 που αγοραζω λαπτοπ επιλεγω μονο toshiba. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 ερωτηση: τα ultrabooks δεν εχουν dvd driver; ψαχνω σε αυτη την κατηγορια αλλα ειναι ανασταλτικος παραγοντας η αγορα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinaci Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 ερωτηση: τα ultrabooks δεν εχουν dvd driver; ψαχνω σε αυτη την κατηγορια αλλα ειναι ανασταλτικος παραγοντας η αγορα του. όχι δεν έχουν λόγω του μεγέθους τους. Αν σου ειναι απαραίτητο εργαλείο μπορεις να αγοράσεις ενα εξωτερικό που ειναι φθηνό πλέον νομίζω γύρω στα 30€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Παιδιά επειδη είμαι εντελώς άσχετος απο λάπτοπ και επειδη θα έρθω αύριο σε επαφή με το 1ο μου μπορείτε να μου πείτε τι θα ήταν καλύτερο για την πρώτη φόρτιση; να το ψάχνω όσο φορτίζει κλπ... Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Παιδιά επειδη είμαι εντελώς άσχετος απο λάπτοπ και επειδη θα έρθω αύριο σε επαφή με το 1ο μου μπορείτε να μου πείτε τι θα ήταν καλύτερο για την πρώτη φόρτιση; να το ψάχνω όσο φορτίζει κλπ... Καταρχην δουλεψε τη μπαταρια του μολις το παρεις μεχρι να τελειωσει φορτισε τη με το laptop κλειστο δουλεψε το με τη μπαταρια παλι και ξανακανε φορτιση με το Laptop κλειστο απο κει και περα (μετα απο 2 κυκλους φορτισης δηλαδη) μπορεις να το δουλευεις οπως θελεις απλα να ξερεις οτι οσο εχεις τη μπαταρια πανω και το δουλευεις ταυτοχρονα, η ταση της με τον καιρο εξασθενει. γιαυτο οταν το δουλευεις σπιτι καλο ειναι να αφαιρεις τη μπαταρια. τελος, αν αφαιρεσεις τη μπαταρια για αρκετο καιρο, καλο ειναι να ειναι πληρως φορτισμενη.. και μια φορα το 2 μηνο να γινετε αποφορτηση-πληρης φορτιση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Καταρχην δουλεψε τη μπαταρια του μολις το παρεις μεχρι να τελειωσει φορτισε τη με το laptop κλειστο δουλεψε το με τη μπαταρια παλι και ξανακανε φορτιση με το Laptop κλειστο απο κει και περα (μετα απο 2 κυκλους φορτισης δηλαδη) μπορεις να το δουλευεις οπως θελεις απλα να ξερεις οτι οσο εχεις τη μπαταρια πανω και το δουλευεις ταυτοχρονα, η ταση της με τον καιρο εξασθενει. γιαυτο οταν το δουλευεις σπιτι καλο ειναι να αφαιρεις τη μπαταρια. τελος, αν αφαιρεσεις τη μπαταρια για αρκετο καιρο, καλο ειναι να ειναι πληρως φορτισμενη.. και μια φορα το 2 μηνο να γινετε αποφορτηση-πληρης φορτιση. Σευχαριστω πολυ φίλε μου ! Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Καλησπερα και απο εμενα Ψαχνω ενα λαπτοπ στα 650-700 ευρω για καθημερινη χρηση Απο παιχνιδια το μονο που παιζω ειναι starcraft 2 Βρηκα το κατωθι και μαλιστα επειδη ειναι γνωστος ο καταστηματαρχης μου το δινει απο 660ευρω 600 Θελω τη γνωμη σας http://www.ideal.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1132&Itemid=380 Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Καλησπερα και απο εμενα Ψαχνω ενα λαπτοπ στα 650-700 ευρω για καθημερινη χρηση Απο παιχνιδια το μονο που παιζω ειναι starcraft 2 Βρηκα το κατωθι και μαλιστα επειδη ειναι γνωστος ο καταστηματαρχης μου το δινει απο 660ευρω 600 Θελω τη γνωμη σας http://www.ideal.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1132&Itemid=380 Δεν απανητσε κανεις βλεπω....τεσπα το τσιμπησα Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Δεν απανητσε κανεις βλεπω....τεσπα το τσιμπησα Μια χαρα μηχανημα ειναι και αν το πηρες και στα 6 κατοσταρικα, εισαι κομπλε! Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 http://uk.asus.com/Eee/Eee_PC/Eee_PC_1101HA_Seashell/ εχει αρχισει και σερνεται και θελω να του κανω φορματ...τα 7 τα παιρνει? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 http://uk.asus.com/Eee/Eee_PC/Eee_PC_1101HA_Seashell/ εχει αρχισει και σερνεται και θελω να του κανω φορματ...τα 7 τα παιρνει? http://windows.microsoft.com/el-gr/windows/downloads/upgrade-advisor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Groovy Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 http://uk.asus.com/Eee/Eee_PC/Eee_PC_1101HA_Seashell/ εχει αρχισει και σερνεται και θελω να του κανω φορματ...τα 7 τα παιρνει? αν εχεις 2 giga μνημη βαλτα αφοβα απλα απενεργοποίησε τα περιτα μπιχλιμπιδια που εχουν τα 7. η καλυτερη λυση ειναι winxp πηγαίνει παρα πολυ καλυτερα το eee με αυτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 αν εχεις 2 giga μνημη βαλτα αφοβα απλα απενεργοποίησε τα περιτα μπιχλιμπιδια που εχουν τα 7. η καλυτερη λυση ειναι winxp πηγαίνει παρα πολυ καλυτερα το eee με αυτα. xp ειχε απο την μανα του...οταν το πηρα..απλα επειδη δεν εχω τρεξει και ποτε 7 λεω να τα βαλω..αλλα μαλλον θα βαλω xp γιατι με εχουν βολεψει;) Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 απλα να ξερεις οτι οσο εχεις τη μπαταρια πανω και το δουλευεις ταυτοχρονα, η ταση της με τον καιρο εξασθενει. γιαυτο οταν το δουλευεις σπιτι καλο ειναι να αφαιρεις τη μπαταρια. τελος, αν αφαιρεσεις τη μπαταρια για αρκετο καιρο, καλο ειναι να ειναι πληρως φορτισμενη.. και μια φορα το 2 μηνο να γινετε αποφορτηση-πληρης φορτιση. Το λάπτοπ του σπιτιού μου, δηλαδή στο δικό μου μηχάνημα, έτσι ακριβώς έκανα. Και του έβγαζα την μπαταρία και το πρόσεχα και απ όλα. Αποτέλεσμα, 2,5 χρόνια μετά η μπαταρία έχει χάσει τη μισή της ισχύ. Στο λάπτοπ του γραφείου , η μπαταρία δεν έχει αφαιρεθεί ποτέ εδώ και τρία χρόνια, δεν έχει αδειάσει ποτέ, αφού είναι συνεχώς στην πρίζα. Αποτέλεσμα: Εγκατέστησα ένα προγραμματάκι για την υγεία της μπαταρίας και το λάπτοπ αυτό. Η μπαταρία του, που θα έπρεπε να είχε πεθάνει προ πολλού, έχει 100% την αρχική της ισχύ. :blink: Το δικό λάπτοπ είναι ένα Toshiba tecra, το λάπτοπ του γραφείου είναι ένα ταπεινό και άσημο emachines. Έλα τώρα και πες μου εσύ…. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Γιάννη, ποιο προγραμματάκι είναι αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Το λάπτοπ του σπιτιού μου, δηλαδή στο δικό μου μηχάνημα, έτσι ακριβώς έκανα. Και του έβγαζα την μπαταρία και το πρόσεχα και απ όλα. Αποτέλεσμα, 2,5 χρόνια μετά η μπαταρία έχει χάσει τη μισή της ισχύ. Στο λάπτοπ του γραφείου , η μπαταρία δεν έχει αφαιρεθεί ποτέ εδώ και τρία χρόνια, δεν έχει αδειάσει ποτέ, αφού είναι συνεχώς στην πρίζα. Αποτέλεσμα: Εγκατέστησα ένα προγραμματάκι για την υγεία της μπαταρίας και το λάπτοπ αυτό. Η μπαταρία του, που θα έπρεπε να είχε πεθάνει προ πολλού, έχει 100% την αρχική της ισχύ. :blink: Το δικό λάπτοπ είναι ένα Toshiba tecra, το λάπτοπ του γραφείου είναι ένα ταπεινό και άσημο emachines. Έλα τώρα και πες μου εσύ…. Παντως η φυσικη λεει το ακριβως αντιθετο.. Εισαι σιγουρος οτι την φορτιζες 1 φορα το διμηνο και την αφηνες φορτισμενη μεχρι να την αποφορτισεις; στο λεω γιατι με laptop pentium 4, 8 χρονων, μου βγαζει 1 μιςη ωρα ακομη.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Λοιπόν, έχω την ευκαιρία να πάρω ένα MacBook Pro 13ών ιντσών (και να ξεφορτωθώ τον εφιάλτη Satellite 15K που μου τρώει την ψυχή εδώ και 4 χρόνια), έχω όμως δεύτερες σκέψεις. Το laptop που έχω αυτή τη στιγμή έχει 15,4 ίντσες και φοβάμαι μη με "χτυπήσει" στο μάτι η αλλαγή σε μικρότερη οθόνη. Δεν έχω πρόβλημα να κάνω κάτι τέτοιο αν είναι να πάρω φορητότητα και ταχύτητα, αλλά θα εκτιμούσα αν κάποιος ήξερε να με φωτίσει επί του θέματος. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Λοιπόν, έχω την ευκαιρία να πάρω ένα MacBook Pro 13ών ιντσών (και να ξεφορτωθώ τον εφιάλτη Satellite 15K που μου τρώει την ψυχή εδώ και 4 χρόνια), έχω όμως δεύτερες σκέψεις. Το laptop που έχω αυτή τη στιγμή έχει 15,4 ίντσες και φοβάμαι μη με "χτυπήσει" στο μάτι η αλλαγή σε μικρότερη οθόνη. Δεν έχω πρόβλημα να κάνω κάτι τέτοιο αν είναι να πάρω φορητότητα και ταχύτητα, αλλά θα εκτιμούσα αν κάποιος ήξερε να με φωτίσει επί του θέματος. Η αλλαγη μεγεθους στην οθονη, ειναι κατι που συνηθιζεται μεν.... αλλα εξαρταται και τι χρηση κανεις και ποσο συγκαταβατικος εισαι. Αν κανεις ενα απλο σερφαρισμα μεσα σε 2-3 βδομαδες θα το εχεις ξεχασει, αν γραφεις κωδικες, ή δουλευεις excel-οφυλλα ή κανεις photoshop κλπ κλπ θα βαρεθεις το scrolling σε σημειο να το πεταξεις απο κανα παραθυρο. Για παραδειγμα εγω στη δουλεια επεσα απο τις 22' στις 19' και βριζω. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Η αλλαγη μεγεθους στην οθονη, ειναι κατι που συνηθιζεται μεν.... αλλα εξαρταται και τι χρηση κανεις και ποσο συγκαταβατικος εισαι. Αν κανεις ενα απλο σερφαρισμα μεσα σε 2-3 βδομαδες θα το εχεις ξεχασει, αν γραφεις κωδικες, ή δουλευεις excel-οφυλλα ή κανεις photoshop κλπ κλπ θα βαρεθεις το scrolling σε σημειο να το πεταξεις απο κανα παραθυρο. Για παραδειγμα εγω στη δουλεια επεσα απο τις 22' στις 19' και βριζω. Όχι δε πρόκειται να κάνω τίποτα από όλα αυτά :lol: Θα το χρησιμοποιώ για σερφάρισμα (twitter, tumblr) και για εργασίες στο Πανεπιστήμιο. Οπότε λες είμαι ΟΚ; Βασικά τόσο μικρή είναι η οθόνη!? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Παντως η φυσικη λεει το ακριβως αντιθετο.. Εισαι σιγουρος οτι την φορτιζες 1 φορα το διμηνο και την αφηνες φορτισμενη μεχρι να την αποφορτισεις; στο λεω γιατι με laptop pentium 4, 8 χρονων, μου βγαζει 1 μιςη ωρα ακομη.. Σου μιλάω για πολύ προσεκτική χρήση. 2 πλήρεις κύκλους φόρτισης -αποφόρτισης την εβδομάδα έκανε η μπαταρία. Στο τέλος, φόρτιζε στο 100% και έμπαινε στο συρτάρι μέχρι το επόμενο ΣΚ. Έτσι και αλλιώς και με καινούρια μπαταρία, 3 ώρες έβγαζε, όχι παραπάνω. Τώρα βγάζει 1,5. Έπεσε απότομα όμως. Αυτό παρατήρησα. Γιάννη, ποιο προγραμματάκι είναι αυτό; BattetyBar. Είναι free :) Στα 7άρια δουλεύει καλά. Σε βίστα που το δοκίμασα, προκαλεί κρασάρισμα της taskbar μετά από λίγη χρήση. (μπορεί να έφταιγε και το σύστημα) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanturing Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 Η αλλαγη μεγεθους στην οθονη, ειναι κατι που συνηθιζεται μεν.... αλλα εξαρταται και τι χρηση κανεις και ποσο συγκαταβατικος εισαι. Αν κανεις ενα απλο σερφαρισμα μεσα σε 2-3 βδομαδες θα το εχεις ξεχασει, αν γραφεις κωδικες, ή δουλευεις excel-οφυλλα ή κανεις photoshop κλπ κλπ θα βαρεθεις το scrolling σε σημειο να το πεταξεις απο κανα παραθυρο. Για παραδειγμα εγω στη δουλεια επεσα απο τις 22' στις 19' και βριζω. Καλημέρα, Έχω κι εγώ τον ίδιο προβληματισμό…. Θέλω να πάρω ένα macbook pro 13.3, γιατί το 15-άρι ξεφεύγει πολύ. Είναι πολύ άβολο να γράφεις κώδικα σε 13-άρα οθόνη? Από specs με καλύπτει (βασικά τον θέλω για κύριο pc) ο μόνος μου ενδοιασμός είναι κατά πόσο η 13-άρα οθόνη είναι μικρή και άβολη για συγγραφή κώδικά. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 Αναρωτιέμαι πόσο να αξίζει η αγορά του παρακάτω Notebook. http://www.everbuying.com/product168915.html Δεν ενδιαφέρομαι να αγοράσω, απλά για τα χρήματά του φαίνεται σχετικά καλό (αν και έχει μικρή μπαταρία). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 καποιο στηριγμα για το λαπτοπ για να μην σε ζεσταινει ενω το εχεις στα ποδια υπαρχει??τωρα το καλοκαιρι δε παλευεται χεχε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 καποιο στηριγμα για το λαπτοπ για να μην σε ζεσταινει ενω το εχεις στα ποδια υπαρχει??τωρα το καλοκαιρι δε παλευεται χεχε Υπαρχουν και οι δισκοι που ειναι για να τρως στο κρεβατι.. 4-5 ευρω απο πρακτικερ καρφουρ! να πως ειναι αυτο? http://www.ygeia-pattakos.gr/1/171/129.xhtml αλλα σε πλαστικο! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts